- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.821
bak bak araba kullanmayıda biliyomuş yaramazgamyoncuiremsu ehliyetin varmı senin bakayımkaydirigubbakcemile3. ben normalde trafik polisiyim biliyomusun.şark görevindeyim diye kaymakamlık özel kalemdeyim şuan.
ben de dün hastanedeydim hacettepe'nin çocuk hastanesine götürdüm (İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi)
7:45 te hastanedeydim listeye isim yazarak sıra olunuyor kapı doktoru hangi bölüme gideceğinize karar veriyor neyse....
genel poliklinike muayene olduk ama sıramızın gelmesi 12 yi buldu kan tahlili, röntgen ve denver yani gelişim testi istedi doktorumuz
tahliller yarın öğlene çıkacak, röntgen çıktı ama 17:30'a kadar "hepsine beraber bakarız" demesi için beklemişim meğer gelişim testi normal çıktı
yani anlayacağınız yarın belli olacak herşey inşallah bi sorun çıkmaz
hiçbir yere gidemedim kaldım evde.ALP i yeni bir doktora götürecektim,postahaneye markete falan gitmem lazımdı ama öyle bitkinim ki çıkamadım kaldım evde:çok üzgünüm:.Alp e havuç püresi yaptım içine azıcıkta peynir rendeledim vereceğim birazdan inşaallah yer de üzmez annesini:Saruboceq:.kakada yapmadı bugün.
bende 1 aylıkken ayırdım hiç de pişman değilim sabah erken kalktığında emzirip yanımda yatırırum ki bu ikimize de yetiyorhayırr..
bende asla pişman degilim..hande düşüncelerimiz aynı..
arkadaşım bebegini alıştrmadıgı için şimdi anne babasıyla uyumak istiyo ve cocugu ayıramıyorlar..
en azından tamam bunları yaşamayacagım ama ..
emziremedim ben 1 ay bile degildr yani..
emzitirken anne kokusuyla uykuya dalardı..
nezamanki emzrmeyi bırakıp biberona döndük ozamandan bu yana gögsümde uyumuyo..
belki bunun eksikliği..
ben de dün hastanedeydim hacettepe'nin çocuk hastanesine götürdüm (İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi)
7:45 te hastanedeydim listeye isim yazarak sıra olunuyor kapı doktoru hangi bölüme gideceğinize karar veriyor neyse....
genel poliklinike muayene olduk ama sıramızın gelmesi 12 yi buldu kan tahlili, röntgen ve denver yani gelişim testi istedi doktorumuz
tahliller yarın öğlene çıkacak, röntgen çıktı ama 17:30'a kadar "hepsine beraber bakarız" demesi için beklemişim meğer gelişim testi normal çıktı
yani anlayacağınız yarın belli olacak herşey inşallah bi sorun çıkmaz
canım asıl sen nasılsın uzun zamandır gozukmuyordunn :uhm:
Hayıreee Hande nin kesinlikle çalışıp o koca müsveddesini hizaya sokması gerekiyorlmaz:
günaydın kızlar meral geceyi zor geçirmiş eymen nasıl oldu acaba ??ya burcu benim en büüyk korkum başına gemiş ne yaparım o durumda bilmiyorum beni tanımaması zoruma gidiyor ama arkamdan ağlamasına da kıyamam o mutlu olsun beni tanımasa da olur:1no2:[/QU
Herkese selam bilgisayarlarımız yeni düzeldiği için ancak girebildim, Burcu ağlama diyemeyeceğim ama senden daha kötü durumdayım, ben de perşembe bakıcıya götürmeye başlayacağım ve onu orda nasıl bırakıp gidicem düşündükçe gözlerim doluyor, sen hiç olmazsa evde annene bırakıyorsun, ben şimdi başka bir kadının evine bırakacağım :a015:
Hiç aklımdan gitmeyen ve başıma gelmesinden çok korktuğum bir sahne var. Görümcem de çalıştığından bakıcıya bırakıyordu çocuğunu ve birgün hem bakıcısı hem görümcem hep birlikte oturuyorduk sahilde, bakıcısı eve gitmekten için kalktığında görümcemin oğlu bakıcısının arkasından anne diye ağlamıştı ki o sırada görümcemin yani kendi annesinin kucağındaydı, resmen içim parçalanmıştı ve başıma gelmesinden çok korkuyorum...:1no2:benneyaptımki
annem çalıştığından beni halam büyüttü bende küçükken anne yerine hala diye ağlardım üzülünce annem orda olsa bile halamın kucağına koşardım bi gün anneme kızmışım anneme sen annem olma halam beni daha çok seviyo demişim annemde bunun üzerine kendine büyük bir büro tutup bir odasını kardeşimle bana ayırmış yatak fln biz orda oynar uyur vakit geçirirdik yanında o da iş arası gelip bizimle ilgilenirdi bende 3 seneye kadar kendi büromu açmayı düşünüyorum o zaman bende ööle yapıcam
bende 1 aylıkken ayırdım hiç de pişman değilim sabah erken kalktığında emzirip yanımda yatırırum ki bu ikimize de yetiyor
esıncım ,
benım koca dene adam, dunden beri sut dokms kedı gıbı...
neler neler yapıyor anlatamam, evde habıre elımı tutmaya calısıyor, gelıp sevıyorr
cok komıgıme gıdıyor bu halleri... zemuszemus ama daha kok sokturcem ben ona :umursamaz:aklinialirimsmile
dun ıs gorusmesıne gıttım, kabul ettıler bende o anda heyecanlandım ama dah sonra eve geldıgımde dusunmeye basladım, maası benım eskı ısımden daha az, bır arkadasım aradı maasları zamanında yatırmıyorlar dedı, ayrıca mafya oteli dedi...
ondan sonra sabah brucunun yazdıklaırnı gordum ıcım bır tuhaf oldu, demıre baktım dayanamadım , tıtanıc ten sabah aradılar bende calısmıcam dedımm sempatiksalakcinnikötükedihüso:teytey:
boyle daha mutlu oldum bosverr :içelim::teytey::hooray::dance:
annem çalıştığından beni halam büyüttü bende küçükken anne yerine hala diye ağlardım üzülünce annem orda olsa bile halamın kucağına koşardım bi gün anneme kızmışım anneme sen annem olma halam beni daha çok seviyo demişim annemde bunun üzerine kendine büyük bir büro tutup bir odasını kardeşimle bana ayırmış yatak fln biz orda oynar uyur vakit geçirirdik yanında o da iş arası gelip bizimle ilgilenirdi bende 3 seneye kadar kendi büromu açmayı düşünüyorum o zaman bende ööle yapıcam
ben kendıme otel acamam naniknanik
ama sole bı dusunce ıcındeyım, 2,5 yasında calısmaya baslarrsam onu da krese gonderırım, boylelıkle bvaskalarını benım yerıme koymaz nasıl dusunce ama sempatiksalakcinni
canım aynı bende o drumdayım, dag gıbı utu var elım degmıyhor, dısarıya cıkayım dedım demır e ıyı gelıyhor, aksam o zaman rahat uyuyor dıye, dısarı da cıkamadım, mıskın mıskın oturmak hıcbır sey yapmak ıstemıyorum,
ama bu sefer de demır bırakmıyor, cok mız mız bugun, ana kucagına oturtuyorum aglıyor, yurutece koyuyorum aglıyor, yere koyuyorum oynasın dıue aglıyor, hep kucagımda durmak ıstıyorum, sımdı aytagımda sallıyorum bakalım uyuycak mı boshayallersmile
birde bir sorum olacak size.Alp e mama sandalyesi alacaktım ancak geçenlerde arkadaşta iken koydum 5 dk. sonra kıyamet koptu.bekledim gene koydum gene aynısı.ama burda olması gerek falan yazmıştınız birkaçınız.okadar para verip birkenara koymak istemiyorum salıncak gibi.şimdi ikea nın sitesinde gezinirken bir mama sandalyesi gördüm 35 lira tepsisi ile 50 ye geliyor.ama burda ikea yok.kullanan bilen gören var mı?alsam mı bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?