2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bak bak araba kullanmayıda biliyomuş yaramazgamyoncuiremsu ehliyetin varmı senin bakayımkaydirigubbakcemile3. ben normalde trafik polisiyim biliyomusun.şark görevindeyim diye kaymakamlık özel kalemdeyim şuan.

Biraz önce çok komik bişey öğrendim üstüne burayı okurken trafik polisi olduğunu öğrendim affına sığınarak anlatıcam, gazetede okuduğum bir haber : Trafik polislerine alıcı takılacakmış bundan sonra, hatta Edirne de başlamış, sürücüyle aralarındaki konuşmaları kaydedecekmiş, bunu niye yaptıklarına gelince ise şöyle (ki en komik tarafı burası) : Sürücüler polise rüşvet teklif ediyormuş polisler kabul etmiyormuş bu sefer sürücüler polislere rüşvet aldı diye iftirada bulunuyorlarmış kaydirigubbakcemile3 bunu önleyeceklermiş.

canım ıcının ferah tut, hıcbırseyı yoktur arda bebegınnn kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

canım aynı bende o drumdayım, dag gıbı utu var elım degmıyhor, dısarıya cıkayım dedım demır e ıyı gelıyhor, aksam o zaman rahat uyuyor dıye, dısarı da cıkamadım, mıskın mıskın oturmak hıcbır sey yapmak ıstemıyorum,
ama bu sefer de demır bırakmıyor, cok mız mız bugun, ana kucagına oturtuyorum aglıyor, yurutece koyuyorum aglıyor, yere koyuyorum oynasın dıue aglıyor, hep kucagımda durmak ıstıyorum, sımdı aytagımda sallıyorum bakalım uyuycak mı boshayallersmile

bende 1 aylıkken ayırdım hiç de pişman değilim sabah erken kalktığında emzirip yanımda yatırırum ki bu ikimize de yetiyor

umarım hiçbir sorun çıkmaz:Saruboceq:

canım asıl sen nasılsın uzun zamandır gozukmuyordunn :uhm:

sağol canım benim iyiyim çok şükür cmt pazar eşim evde olduğu için giremiyorum dün de malum hastane işleri evden 7 de çıktım geldiğimde akşam 6' yı geçiyordu bi de kaynım geldi istanbuldan iş gereği yemekti şuydu buydu yatağa girdiğimde 12 falandı çook yorulmuşum yattım öğlene kadar

Hayıreee Hande nin kesinlikle çalışıp o koca müsveddesini hizaya sokması gerekiyor lmaz:

esıncım ,
benım koca dene adam, dunden beri sut dokms kedı gıbı...
neler neler yapıyor anlatamam, evde habıre elımı tutmaya calısıyor, gelıp sevıyorr
cok komıgıme gıdıyor bu halleri... zemuszemus ama daha kok sokturcem ben ona :umursamaz:aklinialirimsmile
dun ıs gorusmesıne gıttım, kabul ettıler bende o anda heyecanlandım ama dah sonra eve geldıgımde dusunmeye basladım, maası benım eskı ısımden daha az, bır arkadasım aradı maasları zamanında yatırmıyorlar dedı, ayrıca mafya oteli dedi...
ondan sonra sabah brucunun yazdıklaırnı gordum ıcım bır tuhaf oldu, demıre baktım dayanamadım , tıtanıc ten sabah aradılar bende calısmıcam dedımm sempatiksalakcinnikötükedihüso:teytey:
boyle daha mutlu oldum bosverr :içelim::teytey::hooray::dance:

cnm o yorumu aylin yazdı ben diil ben ne hissettiğini anlıyorum dün bir anlık sinirdi geçen gün abanda oldu anlattım ya mal paylaşımı bile aptık zaman geçince onlarda hatalarını anlıyorlar bizde sakinleşiyoruz boşver istiyorsun madem oğluna biraz daha vakit geçira.s

ne oldu ki handecim bir sıkıntısı var heralde hani şu bahsettiğin Alp in herzamanki hali ama Demir in böyle olduğunu duymak şaşırtıcı bir yeri falan mı ağrıyor kuzunun.ayrıca iş konusunda doğru kararı verdin bence.senin bu işe maddi açıdan çok ihtiyacın yok.ama oğlunun sana manevi açıdan çok ihtiyacı var.

yemiyor yok yemiyor 3 gündür öğlenleri hiçbirşey yemiyor.ki 3 gündür önce yediklerine nazaran daha lezzetli şeyler vermeye çalışıyorum.tarhana çorbası,yayla çorbası,havuç püresi gibi.yok olmuyor.zorlayıncada öğürüyor.ne olacak böyle???

Arkadaşlar merhaba, bende mart annsiyim ara ara yazıyorum ama genelde pasif olarak takip ediyorum. Bakırköyde buluşuyormuşsunuz ben de orada oturuyorum bi kaç saat ben de uğrasam olur mu? Rahatsız eder miyim sizi? Çevremde hiç çocuğu benim yaşımda olan yok ortak dertler ortak sorunlar bebişlerinizi görmek hoş olurdu..Ama biz özel toplanıcas derseniz no problemmm

birde bir sorum olacak size.Alp e mama sandalyesi alacaktım ancak geçenlerde arkadaşta iken koydum 5 dk. sonra kıyamet koptu.bekledim gene koydum gene aynısı.ama burda olması gerek falan yazmıştınız birkaçınız.okadar para verip birkenara koymak istemiyorum salıncak gibi.şimdi ikea nın sitesinde gezinirken bir mama sandalyesi gördüm 35 lira tepsisi ile 50 ye geliyor.ama burda ikea yok.kullanan bilen gören var mı?alsam mı bunu?

Ayyyy en baştan okumaya başlayıp hemen yorum yazınca böyle kopuk kopuk bişeyler oldu, Hande kabul etmediğini sonradan okudum, öyle istediysen öyle olsun ayrıca ben gördüm seni face te, hiç öyle 30 kg almış şişman bir kadın falan değilsin çok da hoşsun kocan senin fifin olsun kardeşim :)
Meral çok geçmiş olsun demek ki Eymen in derdi boğazlarıymış
Jale iyi haberler almanı diliyorum Allah tan
Burcişko evlilik yıldönümün şimdiden kutlu olsun, niye hediye alıcan ki tıpatıp kocana benzeyen bir çocuk doğurdun ya bu sene yeter ona :)
Alp e cinsiyet soran, Yağmur u erkeğe benzetenler birer gözlük alsın :)

ben aldım bir tane yemek yerken iyi oluyor ...biz yerken de bizimle masada olmuş oluyor ama mutfakta iş yaparken oturttum bi kaç kez o zaman istemiyor...zaten sadece yemek için oturtmak daha doğruymuş...torunca yemek yiyeceğini anlasın odaklansın diye...
ben al derim büyüdükçe daha da lazım oluyor sandalyede oturtamazsın düşer diye ama belki sandalyelere monte olan tek koltuklar var öyle alabilrisn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…