- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.841
ne oldu ki handecim bir sıkıntısı var heralde hani şu bahsettiğin Alp in herzamanki hali ama Demir in böyle olduğunu duymak şaşırtıcı bir yeri falan mı ağrıyor kuzunun.ayrıca iş konusunda doğru kararı verdin bence.senin bu işe maddi açıdan çok ihtiyacın yok.ama oğlunun sana manevi açıdan çok ihtiyacı var.
birde bir sorum olacak size.Alp e mama sandalyesi alacaktım ancak geçenlerde arkadaşta iken koydum 5 dk. sonra kıyamet koptu.bekledim gene koydum gene aynısı.ama burda olması gerek falan yazmıştınız birkaçınız.okadar para verip birkenara koymak istemiyorum salıncak gibi.şimdi ikea nın sitesinde gezinirken bir mama sandalyesi gördüm 35 lira tepsisi ile 50 ye geliyor.ama burda ikea yok.kullanan bilen gören var mı?alsam mı bunu?
benim kızımıda erkeğe benzetiolar resmen. eğer pembe fln giydirmezsem. adı ne diolar söyleyince aa ben erkek sandım diolar. bende erkek görünümlüdür benim kızım fln die geçiştiriyorum napim. aman büyüdükce bariz olcaklar ztn. normal yani. hem selvi boylum al yazmalımdaki koca 5 yaşındaki çocuk samet. kızmış. ben onu duyduğumda şok olmuştum:) sonuçta daha bunlar bebek..
günaydın öncelikle herkeseopuyorumnanaktan bugün çok yoğunum okuyamıyorum yazdıklarınızı. 20 ağustosta geldik nusaybine hemen klima aldık almaz olaydık nekadar da dikkat ettiysek bebişim bronşit oldu. ev kaloriferli ama kışında çok sıcak oluyomuş burası. alışcaz inşallah canım:bbo:
nusaybin suriye sınırında uzak olan galibakaydirigubbakcemile3 eşim ve ben polis memuruyuz. ben kaymakamlık özel kalemde çalışıyorum . keşke merkezde olsak orası burası kadar sıcak değil. cumartesi günü kum fırtınası oldu bildiğin çöl havası yani göz gözü görmedi 1 saat. evin içi toz duman kapıları kapatıyoruz ama iğne deliğinden bile toz giriyo.-tatlicadiarzu- temizlikten bıktım inanırmısın koltukların derilerine beni yıka yazılır yani tozdan:a015: çokmu şikayet ettim nekaydirigubbakcemile3
o fırtınalardan daha çooook göreceksin özellikle bahar ve sonbaharda :2:
bu çocuk beni delirtecek
bir dünya oyuncak alıyorum gidiyor abuk subuk şeylerle oynuyor
şu anda bezlerini koyduğum kutuyla oynuyor akannehir
bulaşık makinesi, kaşık, kumanda, petşişe, telefon, terlik, çamaşır makinesi ve çamaşıraskısı... sengözlerimebaksanab ne oyuncağı kim oynamış :uhm: , kafamçokkarıştı , sempatiksalakcinni , kafamçokkarıştı
al bir kumanda canavarı daha kafamçokkarıştı
burcducum senın bu yazını aglayaarak okudumm...
ve bu yazıdan sonra dun kabul edıldıgım ısı, reddetmeyi dusunyorumm...
kafam cok ama cok karıstı benım yaa:çok üzgünüm:
sureklı dusunuyorum, o kadar ıhtıyacımız yok calısmaya, bıraz daha kalmalı mıyım bebegımın yanında dıye, kızlar akıl verın bana yaaa :uhm:
o akşam yaşananların tekrarlanmaması için bu konuyu iyi düşünmelisin erkekler iki gün pişman üçüncü gün eskisi gibidir. bebekler bundan sonra eskisi kadar muhtaç değil bize uzmanların söylediği gibi önemli olan kaliteli zaman ve sen mutlu olmazsan ona da yeterli ilgiyi veremezsin bu iş yeri olmasa bile bence sen iş bakmaya başlamalısın o da zamanla alışır bu duruma. tabi son karar senin
benim oğlum 22 mart doğumlu uykuları ne zaman düzene girecek gözümü açamıyorum dün tüm gece babası kalktı mama verdi çünkü ben ölüyordummmirmirmirmir
sen unut düzeni seninki böyle gelmiş böyle gidecek düzene girmeye başlamış olması gerekiyordu çünkü bilmiyorumkismile
Merhaba arkadaşlar
Eymen şimdi biraz daha iyi çopk şükür. Sabaha karşı 4.30 gibi çok ateşlendi yavrum. 38.8 olmuştu ateşi. hemen fitil verdim ve sonra da uyumayıp gözlemledim, düşmese acile götürecektim ama çok şükür düştü. Sabah ta kendi doktoruna götürdüm, boğazında kızarıklık var hafif bi enfeksiyon dedi ve bi şurup yazdı. Bu Eymen'in doğduğundan bu yana ilk hastalanması o nedenle çok korktum, inşallah kolay atlatırız. Abisi de bikaç gündür boğazım ağrıyo diyodu belki de ondan kaptı Eymen de ya da eline geçeni ağzına sokmasından:bbo:
merak eden,ilgilenen herkese çok teşekkür ederiz. sizi çok sevyoruza.s.
çok çok geçmiş olsun
bende 1 aylıkken ayırdım hiç de pişman değilim sabah erken kalktığında emzirip yanımda yatırırum ki bu ikimize de yetiyor
benimki hala bizim odada beşiğinde yatıyor hiç yatağımıza almadık biz uyanınca kafayı kaldırıp bağırıyor bize. ben de ayıracaktım ama burası o kadar sıcak ki en serin odaya hep beraber taşındık kışın da mecburen en sıcağında hep beraber yaşayacağız o beşiğinde biz yatağımızda. :kedi: kaloriferli ev yok pek burada
birde bir sorum olacak size.Alp e mama sandalyesi alacaktım ancak geçenlerde arkadaşta iken koydum 5 dk. sonra kıyamet koptu.bekledim gene koydum gene aynısı.ama burda olması gerek falan yazmıştınız birkaçınız.okadar para verip birkenara koymak istemiyorum salıncak gibi.şimdi ikea nın sitesinde gezinirken bir mama sandalyesi gördüm 35 lira tepsisi ile 50 ye geliyor.ama burda ikea yok.kullanan bilen gören var mı?alsam mı bunu?
sagol yazgımmm moral verdin :1hug:
demir ayaklarımda uyudu sonunda bakalm ne zmn uyanacakk :ecrin_bebek:
bu arada sıze hangı mamaları yapsam dıye dusunuyorummm zemuszemus
kafamda sunlar var sız ne dersiniz bakalımmm
( buarada aman zahmet etme aman yapma falan demeyın oyarım heeeeklava::mymeka:guclubacismile)
1- mılfoy hamurundan talas boregı
2- peynirli pogaca
3- tiramisu
4-cikolata parcalı kurabiye
5- kısır (ama degısık bsı annem yapıyor super, sole salca yok, taze sogan, bol maydonoz, nar eksisi falan konuyor, rengı kırmızı olmyor)
baska ne yapsam yada bıseyı cıkarıp baska bısey mmı yapsam, mesela kek mı yapsam kurabıye mı yoksa ıkısını bırden mı zemuszemuscokacimcoook
Arkadaşlar merhaba, bende mart annsiyim ara ara yazıyorum ama genelde pasif olarak takip ediyorum. Bakırköyde buluşuyormuşsunuz ben de orada oturuyorum bi kaç saat ben de uğrasam olur mu? Rahatsız eder miyim sizi? Çevremde hiç çocuğu benim yaşımda olan yok ortak dertler ortak sorunlar bebişlerinizi görmek hoş olurdu..Ama biz özel toplanıcas derseniz no problemmm
Ayyyy en baştan okumaya başlayıp hemen yorum yazınca böyle kopuk kopuk bişeyler oldu, Hande kabul etmediğini sonradan okudum, öyle istediysen öyle olsun ayrıca ben gördüm seni face te, hiç öyle 30 kg almış şişman bir kadın falan değilsin çok da hoşsun kocan senin fifin olsun kardeşim :)
Meral çok geçmiş olsun demek ki Eymen in derdi boğazlarıymış
Jale iyi haberler almanı diliyorum Allah tan
Burcişko evlilik yıldönümün şimdiden kutlu olsun, niye hediye alıcan ki tıpatıp kocana benzeyen bir çocuk doğurdun ya bu sene yeter ona :)
Alp e cinsiyet soran, Yağmur u erkeğe benzetenler birer gözlük alsın :)
abartma şeker basit bişi yap çok istiyosan bebeklisin sen bende getircem bişiler buralara özgü tadları deneyin diye
kıza benzeyenin arkası kız erkeğe
sen unut düzeni seninki böyle gelmiş böyle gidecek düzene girmeye başlamış olması gerekiyordu çünkü bilmiyorumkismile
üfü üfü ööle deme hayallerim var benim yaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sagol yazgımmm moral verdin :1hug:
demir ayaklarımda uyudu sonunda bakalm ne zmn uyanacakk :ecrin_bebek:
bu arada sıze hangı mamaları yapsam dıye dusunuyorummm zemuszemus
kafamda sunlar var sız ne dersiniz bakalımmm
( buarada aman zahmet etme aman yapma falan demeyın oyarım heeeeklava::mymeka:guclubacismile)
1- mılfoy hamurundan talas boregı
2- peynirli pogaca
3- tiramisu
4-cikolata parcalı kurabiye
5- kısır (ama degısık bsı annem yapıyor super, sole salca yok, taze sogan, bol maydonoz, nar eksisi falan konuyor, rengı kırmızı olmyor)
baska ne yapsam yada bıseyı cıkarıp baska bısey mmı yapsam, mesela kek mı yapsam kurabıye mı yoksa ıkısını bırden mı zemuszemuscokacimcoook
çok kıskandım benim oğlan bilinçli olarak sadece attave dede gel diyo. dedesini daha hiç görmedi garibimkaydirigubbakcemile3
yaaaa niye kimse benimle konuşmuyor küstünüz mü bana yoksa çok uzun zamandır yokum diye bilmiyorumkismile
kıza benzeyenin arkası kız erkeğe
üfü üfü ööle deme hayallerim var benim yaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
benimki de 21 mart doğumlu nereyse saatleri bile belli artık maşallah ama sen yaşına kadar uğraşacak gibi duruyorsun eyvahedigeldismile
:teselli::içelim:Selamalr nasılsınızz... Ben yine giremedim hoş girsemde nasılsa kimse bişi yazmıyor :):):) düne baktım da benim yazdığıma sadece bir tane cevap gelmişolsun ben genede seviyorum sizleri ...
Selamalr nasılsınızz... Ben yine giremedim hoş girsemde nasılsa kimse bişi yazmıyor :):):) düne baktım da benim yazdığıma sadece bir tane cevap gelmişolsun ben genede seviyorum sizleri ...
şimdi buluşma nerede ben çağırlıyor muyum ? Bununla ilgil ibir topik açılsa daha iyi takip edilir sanki ? BİRDE BEN HİÇ Bİ BULUŞMAYA GELEMDİM BUNA GELEBİLİRİM İNŞALALH VE NE BEN KİMSEYİ GÖRDÜM YÜZYÜZE NEDEN KİMSE BENİ:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?