2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sagol yazgımmm moral verdin :1hug:
demir ayaklarımda uyudu sonunda bakalm ne zmn uyanacakk :ecrin_bebek:
bu arada sıze hangı mamaları yapsam dıye dusunuyorummm zemuszemus
kafamda sunlar var sız ne dersiniz bakalımmm
( buarada aman zahmet etme aman yapma falan demeyın oyarım heeee klava::mymeka:guclubacismile)
1- mılfoy hamurundan talas boregı
2- peynirli pogaca
3- tiramisu
4-cikolata parcalı kurabiye
5- kısır (ama degısık bsı annem yapıyor super, sole salca yok, taze sogan, bol maydonoz, nar eksisi falan konuyor, rengı kırmızı olmyor)

baska ne yapsam yada bıseyı cıkarıp baska bısey mmı yapsam, mesela kek mı yapsam kurabıye mı yoksa ıkısını bırden mı zemuszemuscokacimcoook

valla canım bizde var mama sandalyesi düz bırakıyorum tersten alıyorum senin alp de hareketli bi bebiş rahat edemicek gibi ama oyuncak ilgisini çekecek bişiler fln verirsen 15 dk tutabilirsin artık sen karar ver

kıza benzeyenin arkası kız erkeğe benzeyenin arkası erkekmiş arkadaşlar ikincilerin cinsiyeti belli olmuş işte sıkmayın canınızı boş verin benim oğluşu da kıza benzetiyolar

klimayı nasıl kullandığın çok önemli ceylanpınarla nusaybinin havası toz fır5tınası dahil aynı biz deniz doğduğundan beri klimayla yaşıyoruz asla bir aç bir kapat yapmayacaksın bebek için ideal sıcaklık 28 derece 1 aşağı bir yukarı sabitle bırak aç kapa yapınca çok fazla etkileniyorlar asıl tehlike o ben öyle yapıyorum allaha şükür hafif öksürükler dışında en ufak rahatsızlığı ateşlenmesi bile olmadı diş hariç.

canım bende var mama sandalyesi chicco polly, cok kullanıslı, koltuk olarak ta kullanıyorsun, ama veletler hıc oturmuyorlar...
demır de outrmuyor, onda yemek yemek bıle ıstemıyor, belkı buyuynce yer dıyorum bende boshayallersmile
ıkea dakını bılıyorum, ucuz ve kullanıslı bısey...
ıstersen bana geldıgınde de denerız, alp oturacak mı dıye, istanbula geldıgınde ıkeayada gıdersın alırsan ondan alırsın...

abartma şeker basit bişi yap çok istiyosan bebeklisin sen bende getircem bişiler buralara özgü tadları deneyin diye

Kimse bir şey yazmadığına göre hayır olarak algılıyorum..neyse hepinize iyi eglenceler diliyorum

canım sen ole san, geldıgınde gorursun, kalcalarım bacaklarım, of anam offf :sinifsinif:
ama yemiyorum zayıflıcammm guclubacismile
ben ona sorucammm guclubacismile
sısman kadın mı zayıf kadın mı zemuszemuskaydirigubbakcemile3

ayıp oluyo amaaalmaz:
ben sana söyliimmmm en cok
procan hasret
mero
ve yazgu
yirrrrr bunlardan..
bu üçlüye dikkattt!sempatiksalakcinni

Selamalr nasılsınızz... Ben yine giremedim hoş girsemde nasılsa kimse bişi yazmıyor :):):) düne baktım da benim yazdığıma sadece bir tane cevap gelmiş olsun ben genede seviyorum sizleri ...

çok kıskandım benim oğlan bilinçli olarak sadece atta ve dede gel diyo. dedesini daha hiç görmedi garibimkaydirigubbakcemile3

BEND AHA ÇOK KSIKANDIM BAK :):) BİİZMKİ ONDAN BAŞKA HİÇ BİŞİ DEMİYOR )::)

yaaaa niye kimse benimle konuşmuyor küstünüz mü bana yoksa çok uzun zamandır yokum diye bilmiyorumkismile

:bbo::bbo::bbo::bbo: HEHEH BUDA BENDEN :içelim::içelim::içelim:

meralcim alıntıdan gördüm çok geçmiş olsun eymen kuzuya aşıdan hariç arda'da hiç ateşlenmedi ya da hastalanmadı çok şükür inşallah böyle devam eder
eymen'imiz de atlatır biranönce inşallah...

o yosemite sam'i de yerim benn

Son düzenleme:
şimdi buluşma nerede ben çağırlıyor muyum ? Bununla ilgil ibir topik açılsa daha iyi takip edilir sanki ? BİRDE BEN HİÇ Bİ BULUŞMAYA GELEMDİM BUNA GELEBİLİRİM İNŞALALH VE NE BEN KİMSEYİ GÖRDÜM YÜZYÜZE NEDEN KİMSE BENİ :

Son düzenleme:

seyyalcımm canım gelebılır mıyım ne demek???
sensız olur mu:1hug:
benım evımde bakırkoy sahılde bulkuscas
topık var 2010 ıstanbul annelerının 3. bulusması dıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…