2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

alla alla bende mi tuhaflık var ben davet beklemedim aldım biletimi geliyorum pişkin miyim neyim:kedi:

selam arkadaşlar takip ediyorum ama yazamıyorum malesef (( eymen kuzuya ve yağız kuzuya çok geçmiş olsun nazar değiyor bebiklerimize
arkadaşlar bişey sorucam kahvaltıda ne veriyorsunuz ben kuzuma dört gündür yumurta yediriyorum çocuk kesin yarın isyan edicek hergün aynışey diye sempatiksalakcinni

ya kızlar birde ben mama sandalyesinin tepsisine az su döküyorum...o onunla oynarken ben kolay yediriyorum yemeğini....

aaaa çok mantıklı valla kaydirigubbakcemile5 hemen deniyeyim çünkü bizimki hiç sevmiyor mama sandalyesinde oturmayı, eline oyuncak veriyorum hepsini ağzına soktuğundan oyuncaklar da çorba yoğurt falan oluyor[/QUOTE]

valla dene ..emirhan ok eğleniyor öyle yapınca...

benim kocamda böyle yapıyor ben sinir oluyorum dozunu fazla kaçırıyor bizimki :umursamaz:

suyu abartmıcan tabi..her taraf batar...ben azıçık koyuyorum çay bardağının yarısı kıadar..o yetiyor ona...

ben gördüm ikeadakini...güzel kullanışlı bişey..şu bazı restoranlarda mama sandalyesi veriyorlarya bebişlere aynı onlara benziyor...ama bir minder ayarlaman gerek içine...ayakları demir üstü plastik bişey...temizliği falanda kolay olur onun...istanbula geldiğinde bir bak....sen istanbula nereye geliyorsun?anadolu yakasındamısın avrupadamı?

ben bi gün labne peyniri bi gün yumurta veriyorum milupanın kahvaltı mamasına karıştırıyorum içine 1 çay kaşığı da pekmez atıyorum gerçi bi kaç gündür peyniri mamadan ayrı veriyorum silikon kaşık aldım ona bulayıp eline veriyorum yalanıyor

karışım hazırlasana ona...başta tahıllı mama.peynirle başla..sonra içine arttırırsın bişeyler daha alıştıkca...bazı arkadaşlar tek tek veriyorlarmış..krem peynir verebilirsin mesela.pekmez.....yereyag az bişey...onun yiyebileçeği kahvaltılıklardan verebilirsin...

yorumlara baktım kullananlar memnun görünüyor.ben zaten şuan oturacağını sanmam ama ilerisi için düşündüm mantıklı geldi.sağol hanifemopuyorumnanaktan.
bencede gözlük şart onlaraklava:.
aaa bu ne bee?bukadarcık mı?hani kuzu çevirme hani baklava.aa oldu mu şimdi hande:dilcikar:
yaa tabiki zahmet etme diyeceğiz.sen çocuklusun ne bu bu kadar hande?dellendirme beni:mymeka:zaten bizlerde getireceğiz.yorma bukadar kendini.

valla canım bizde var mama sandalyesi düz bırakıyorum tersten alıyorum senin alp de hareketli bi bebiş rahat edemicek gibi ama oyuncak ilgisini çekecek bişiler fln verirsen 15 dk tutabilirsin artık sen karar ver
yaa alp herketliden öte feci bişey adam kucağımdan yere atlıyor yürüyecekmiş paşalmaz:
işte bunlar benide düşündüryor esincim neyapsam karar veremiyorum.

al bir kumanda canavarı daha kafamçokkarıştı
yok canım sadece kumanda değil o genel olarak bir canavar:asigim:
aaa bak bu iyi fikir bir iki defa daha deneyeyim sende arkadaşta falan beğenirse oturursa gider alırımyerimseniben.
ayıp oluyo amaaalmaz:
ben sana söyliimmmm en cok
procan hasret
mero
ve yazgu
yirrrrr bunlardan..
bu üçlüye dikkattt!sempatiksalakcinni
hahahayyytt kaydirigubbakcemile3birileri gelemiyor ya şincik çamur atıyor bize.
hem tabikide yerim güzelim ımmm pekte güzel olur şimdi bunlarcokacimcoookyiyemeyenlerin biryeri şişmese barinaniknaniklaelaelaelaelae

:asigimlumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

ayy o otursun yeterki ben değil bulmak dikerim bile minderi.yani adi bişey değil anladığım kadarı ile alınabilir.
ebrucum ben avrupa yakası na geliyorum.fındıkzade,çapa taraflarına.

mama kullanmadık canım hiç peynir labne yada krem peynirmi olarak veriyoruz tek içne ekmek filan koysammıki bide mesela bi tane krem peynir çok olurmuki canım

canım yumurta sarsının hepsinimi veriyorsun

Nimet face de az önce konuştuk ve hala konuşuyoruz Yağız gayet iyiymiş.dün yataktan düşünce korkmuş ama bişeyi yok paşamızın
Sabah doktora götürmüşler bir sorun yok boyu uzanmış kilosuda iyi imiş
sizlere slmı var

merhaba,bende inşallah 2010 kasım annesi olucam. Bişey sormak istiyorum bebek kıyafetlerinde 74 cm hangi ayda giyilebiliyor? 8-9 aylık bebekler giyebilir diyorlar ama siz deneyimli olduğunuz için danışmak istedim. Sizin bebekleriniz 6 aylık,onlara giysi alırken hangi beden alıyorsunuz?

arkadaşım biz altı ayı bitirdik 73 cm'iz biz şuan 6-9 aylıkları kullanıyoruz sanada tavsiyem fazla bişey almaman çünki bebişler doğduktan sonra ya çok küçük ya çok büyük oluyor bi kaç hastane çıkışı ve 0-3 aylık zıbınlar alıp sonra bebişin kilosuna göre hareket etmen daha mantıklı

çok geçmiş olsun yağız kuzuya insanın canı gidiyor bizde düştük iki kere allahım korusun meleklerimizi :gitme:

arkadaşlar daha önce de sordum bebişlere ne kadar su veriyorsunuz günde????
benim kız müzmin kabız malum sıvı alımını arttırmaya çalışıyorum hiç su içmezdi ama bu aralar içiyor isteyerek ama çok da zorlamak istemiyorum en fazla 80 ml içiyordur sanırım bazen daha az...emiyor da...kavlatısı karışım olunca ona da katıyorum...yeterli midir acaba???????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…