- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.961
yagmur uykusunda hapşuruyo ve öksürüyo..
grip oldu sanırım
hemen peditus verdim..
ıhlamur içirdim..
yıkadım bugün onu..üşüttü galibaa..bilmiyorumkismile
hala ateşli yavrum ve uyumuyo..çok huzursuz...mafoldumben
grip oldu sanırım
hemen peditus verdim..
ıhlamur içirdim..
kunaydınnnnnnnnnnn
hala ateşli yavrum ve uyumuyo..çok huzursuz...mafoldumben
grip oldu sanırım
hemen peditus verdim..
ıhlamur içirdim..
şakkıdı
len iyiki yoktum arkamdan sallamışınz gene
ammada abarttınız hee
sanki bu coccuk istemeyerek kazanılmış ta anası da başından atmaya bakıomuşta odasını ayırmışta mışmışta mışmış..
yavrumu kucagımdan hiibi zaman esirgemedim..helekide ilk 3 ay anne kokusu ve kucagının nekadar önemli oldugunun bilincinde bi anneydim..
odasını ayırmakla hiçbi bebek annesinden uzaklaşmaz bu birrrr
cünki uyandıgı her an onun yanındaydım..
gögsümde uyuma olayı emzirirkendi..ama en fazla 1 ay sürdü sebeplerimden dolayı..
emzirmek bi bebek ve anne arasındaki en sıcak bağdır ve ben bunu en fazla 1 ay yaşayabildiğim için bunun eksikliği içerisindeydim ..:çok üzgünüm:
hiçbizaman yapışık ikiz gibi olmak istemedim derken her dk bensiz uyumaz durmaz hale gelsin istemedim..ve bu nedenden dolayı onu asla ve asla kendimden uzaklaştrmadım..
kızım gercekten hiperaktif yerinde sabiit duramayan bi bebek..yeni şeyler keşfetme cabasında..sadece ben degil kimseye düşkün bi bebek degil ama mutlu huzurlu bi bebek ALLAH a şükür..
bakalım ALLAH IN izniyle neler değişir neler aynı kalır..
zamanla görücez..
kaydirigubbakcemile3 ayy bu kocam alem adam.kucuk okuzum benım.saat 22 00 de su goturdum ılacını ıcsın dıye.uykusunda benı tekmeledı.sanırsın tecavuz edecegım
benımkı hastaneden gelır gelmez kendı odasında kalmaya basladı.bazan koltukda uyuyakalıyoruz ıkımız.oglumun odasındakı yatakda yatıyorum.sabah uyandıgında alıyorum yanıma emzırırken beraber uyuyoruz.
Alla alla.ben okuyorum hep sana gelen cevapları.kıssssssssss naslanma gosden kacmıstır.
gecmıs olsun umarım bıseyı yoktur canım.dr ne dıyor aradın mı ?
huzursuzmuş. galiba ateş de var
slm kızlar..asyanın sabah 7 den beri ateşi var...3 kez calpol verdim.düşüyo 2-3 saat sonra yine yükseliyo.kendi de çok huzursuz...ne olduki aceba?mafoldumben
handeeee
gördünmü bunu?
fatmam geliorsun dimiiii handelereee
bırak yüzwerme koca adisine.. bnde dünden beri hiç konuşmuyorum çok sinirliyim
gece cebnde makbuz buldum anasına 300lira göndermişmafoldumben bana yok die ağlıyo kıredi çektik, daha bnm bağkur borcum duruyo kaç aydır.
sormadım bile şerefsize ama fena patlicam görücek gününü
sanki anası muhtaç maaşı waer-r babasınnda anasnında:mymeka:/B]
Jalecim Ardanın nesi var?Ben kaçırmışım.Çok geçmiş olsun.
Fatma taşındın mı?
alla alla bende mi tuhaflık var ben davet beklemedim aldım biletimi geliyorum pişkin miyim neyim:kedi:
seyyalcımm canım gelebılır mıyım ne demek???
sensız olur mu:1hug:
benım evımde bakırkoy sahılde bulkuscas
topık var 2010 ıstanbul annelerının 3. bulusması dıe
:teselli::içelim:lmaz:
yemiyor yok yemiyor 3 gündür öğlenleri hiçbirşey yemiyor.ki 3 gündür önce yediklerine nazaran daha lezzetli şeyler vermeye çalışıyorum.tarhana çorbası,yayla çorbası,havuç püresi gibi.yok olmuyor.zorlayıncada öğürüyor.ne olacak böyle???
Biraz önce çok komik bişey öğrendim üstüne burayı okurken trafik polisi olduğunu öğrendim affına sığınarak anlatıcam, gazetede okuduğum bir haber : Trafik polislerine alıcı takılacakmış bundan sonra, hatta Edirne de başlamış, sürücüyle aralarındaki konuşmaları kaydedecekmiş, bunu niye yaptıklarına gelince ise şöyle (ki en komik tarafı burası) : Sürücüler polise rüşvet teklif ediyormuş polisler kabul etmiyormuş bu sefer sürücüler polislere rüşvet aldı diye iftirada bulunuyorlarmış kaydirigubbakcemile3 bunu önleyeceklermiş.
Günaydın,
Geçmişi okudum, bi sürü alıntı yaptım, sonra forum beni dışarı attı, bi sürü alıntım gitti, aklımda kalanları yazayım bari.
Asya'ma ve Yağmur'uma geçmiş olsun, inşallah ateşleri düşmüştür, iyilerdir şimdi.
Handecim, bence hiç bir şey yapma, çok içinden geliyorsa, tek çeşit yap, hepimiz birşeyler getireceğiz. Kalabalık olucaz, bebekle o kadar kişiye ne hazırlayacaksın... Zaten dağınığımız, bulaşığımız ve gürültümüz yetecek sana :)
Jale, Arda'nın tahlilleri tertemiz çıkacak inşallah, içini ferah tut arkadaşım.
Aylin, kayınvaliden bakıyordu Kerem'e, gidiyor mu? Bakıcı konusu hassas, umarım gözün arkada kalmaz ve umarım korktuğun manzara hiç gelmez başına...
Hepatit, maaşallah oğluşa :)
Ebruşum, Yağmur'un sana senin deyiminle uzak olmasında, odayı ayırma konusuna ben çok katılmıyorum. Her bebek farklı oluyor, kimisi çok anneci, kimisi daha bağımsız ruhlu. Seninki daha dışa dönük demek ki, sebebi kendinde arama bence, için rahat olsun...
Handecim, Demir kucaktan inmiyor bugün demişsin ya, Doruk her gün öyle. Ana kucağı, yatağı, oyun halısı, mama sandalyesi, bunlarda en fazla 5 dk duruyor, sonra kucak diye mızırdıyor, almazsak bağırıyor. Ben biraz oyalıyorum yine de ama annem hemen kucaklayıveriyor, sinir oluyorum.
Mutlaka unuttuklarım vardır, kusura bakmayın...
Ben dün erken çıktım ya, yoldayken kocam aradı, hava çok güzel, geleyim mi gezelim dedi. Havada kaptım tabi :) Geldi, attık kendimizi Moda'ya, hafta içi bir de güzel oluyor ki... Doruk da çok keyiflendi, çığlıklar kahkahalar attı hep... Tadı damağımızda kaldı valla :)
burcum kıskandım valla şimdi seni kocanın kıymetini bil mafoldumben bende akşam hiç başbaşa kalmıyoruz diye yürüyüşe çıkalım dedim ne gerek var falan yaptı neyse çıktık oğluşa annem baktı parkta otururken niye çıktıkki şimdi evdede otururuk niye beni sokağa sürüdün dedi öküzzzzz başbaşa vakit geçirelim istedim dedim tepki bile vermedi sinir oldum eve geldim tartıştık kapıyı çarpıp çıktı oğlum olmasaydı ben bu öküzü çekermiydim hiçççççççççklava:
bız bugun ablama gıdecegız nasıpse.
2 gun kadar yokum ortalarda.ozleyın benı anacım.
koca kafalı erkek kardesım uyanıp gelırse cıkacagız.malum ablam beylıkduzunde oturuyor daha vıze ıslemlerı var :))))))
ÖNCE HERKESE KOCAMAN GÜNAYDIN BAL KUZULARIN BACAKALRINDAN ÖPÜYORUM .... İNŞALLAH AHSTA OLANALRIN HEPSİ BUGÜN İYİLEİŞRLER...
CANIM YAA NASIL AYIRDINIZ ÖYLE HEMENCİK ODALARI BİİZMKİ HALA YATAĞIN DİBİNDE BEŞİĞİ ::):) ÇOK YANLIŞ YAPIYORUM BEN AMA NE BİLİM TAŞINMA ESNASINDA ÇOK YORULDUM DİYE ANNEM GECE YANINA ALDI KUZUYU BENDE KOCAMIN YANINDA YATTIM AMA DAYANAMADIM GECE GİDİP ANNEMDEN ALDIM :):):):9
BENİM DOKTOR ZORLAM YOK DEMİŞTİ HİÇ BİŞİ YEMEİN ZORLARSAN TİKSİNDİRİRSİN DEMİŞTİ UNUTUĞUNDA VER ? bilmiyorumkismile
Ben dün erken çıktım ya, yoldayken kocam aradı, hava çok güzel, geleyim mi gezelim dedi. Havada kaptım tabi :) Geldi, attık kendimizi Moda'ya, hafta içi bir de güzel oluyor ki... Doruk da çok keyiflendi, çığlıklar kahkahalar attı hep... Tadı damağımızda kaldı valla :)
burcum kıskandım valla şimdi seni kocanın kıymetini bil mafoldumben bende akşam hiç başbaşa kalmıyoruz diye yürüyüşe çıkalım dedim ne gerek var falan yaptı neyse çıktık oğluşa annem baktı parkta otururken niye çıktıkki şimdi evdede otururuk niye beni sokağa sürüdün dedi öküzzzzz başbaşa vakit geçirelim istedim dedim tepki bile vermedi sinir oldum eve geldim tartıştık kapıyı çarpıp çıktı oğlum olmasaydı ben bu öküzü çekermiydim hiçççççççççklava:
[ı][ı]aaa son biş idaha söyliyim ondan sonra bi müddet susup topikte diğer şieltilere yer bırakacağım söz :):) kaynanam söz verdi eğer 3 yıl içinde biraz para biriktitirsek alacağımız evin en az yüzde yirmisini karşılayacak inşallah kiraya çıkacağınız son ev olur diye çok dua etti :)::) bakalım şimdi top bizde ama bu masraflarla ne olur onuda bilemiyorum düğünden kalan hiç altın yok ki[/ı][/ı]
Ailesine olan salaklık derecesindeki zayıflığını saymazsak iyidir benim kocam
Seninki fena halde koca kafalılık etmiş gerçekten, ben de kızdım şimdi.
kaydirigubbakcemile3
Fatmacım, ben de ayırmadım hala odasını. Zaten gecede 5-6 defa kalkıyorum, diğer odaya koşacak gücüm yok valla. Çok da memnunum oğlumun sesi ve nefesiyle uyumaktan. Kendimi hazır hissedene kadar oylu var, napimm.
Annem dün gece dedi ki, çok uykusuzsun, bu gece ben bakıyım Doruk'a, sen uyu toparlan biraz. Önce tamam dedim, annem buzluktan sağılmış sütleri biberonları aldı, uyumasına yakın gelir uyutursun bizde dedi gidiyordu, yok dedim vazgeçtim, ben bırakamam oğlumu... Velhasıl, yine uykusuzum ama pişman değilim :)
ayy ne güsel bende istiyom. mert atta diyip duruyo. annemde balkona çıkarıyo yazık ne yapsınkaydirigubbakcemile3
amiiin:Saruboceq: canım darısıda başımıza inşallah. bende bıktım taşınmaktan, kira ödemekten-tatlicadiarzu-
bırakma tabi burcucumm, baksınlar sevsinler ama gece benım yanımda olsun oglum
bende hayatta bırakamam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?