2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımmm :1hug: bu erkekler odun odun! biliyorsun gecen gun benımkınınde yaptıklarını, hep alttan almak bız kadınlara dusuyor :umursamaz: boşver takma kafanı

2010 mart odunları diye bi topik açıp bizimkileride buluştursak nasıl olur acaba yaaa hangisi daha çook odun çok merak ettim ama bu odunlar bi araya gelincede ya maç yada askerlik anlatırlar kıt zekalar atalarımız doğru söylemiş topunun köküne kibrit suyuuuuuuuuuu çoooook kızgınım çooooooooooooook klava:

bende senin gibi vicdan azabı duyuyorum keyfi ayrı kalınca, benim de halim perişan ama doğrumu yapıyoz bilmem. sonra herif başkasını bulcak diye korkuyorum valla:uhm:

bırakma tabi burcucumm, baksınlar sevsinler ama gece benım yanımda olsun oglum
bende hayatta bırakamam....

çok fena anneelriz bizz :):): çok seviyoruz zillilerimiziii....

amiiin:Saruboceq: canım darısıda başımıza inşallah. bende bıktım taşınmaktan, kira ödemekten-tatlicadiarzu-

ya ben kira ödemeyide kiradaki eve masraf etmeyide israftan sayıyorum aslında ama işte yapacak bişi şartlar neyse mevlam isteyen ehrkese bi ev nasip etsinki hayırlısı ile otursun herkes...

seyyalcim güle güle oturun allah yardım etsin ev yerleştirmek çook zor ama yavaş yavaş olur yorma kendini bayanssulusmile

oluyor şükür yaa saolasın canım...

ayy ne güsel bende istiyom. mert atta diyip duruyo. annemde balkona çıkarıyo yazık ne yapsınkaydirigubbakcemile3

:):):): ne güğzel işte ama havalrda soğıudu artık tamda ne güzel bebişlerimiizn şöyle güneşte parkta etrafı izleyip belşki biraz oyuna katılabileceği zamana slında ne keyifli olurdu hep birlikte bi piknik düzenleyebilseydik....

boşver kokunu lasın beni görünce ansıl gülüyor çırpınıyor minicik bi kuşun kanat çırpması gibi kolalını açıp kapatıyor gözleri kocaman açılıp ağzı kulaklarına avrıyor bayılıyorum o haline ansıl ayırayım o zibidiyi ben :):):)

güzel uygulama olmuş kimse kimsenşin günahınıda alamz iftirada atamaz aslında tapuda feland ayapılmalı hatta burda vezneye bile koysalar bazı öküzleri kaydetsede halimizi anlasalar biraz :):):)

herkese günaydın;
Bitkin haldeyim anneler evde badana yapılıyor gece 1,5 'a kadar sadece 1 odayı toparlayabildim.Sağolsun Hilal emzirmeyi abarttı hep beni istedi ablama veriyorum 5-6 dk oynuyor sonra beni istiyor uyumak içinde sallamamı istemedi emerek uyudu da saat 23:30 da anca bir oda yani...
Bugün öğlenden sonra kızımı işyerine getireceğim saat 15:00 te Hilal için ve burda genel müdürümüzün asistanı evliliğinden dolayı işten ayrılıyor İzmir' e taşınıyor ve onlar için pasta kesilecek genel müdürümde Hilal'ide getir dedi ...Bende seve seve dedim.İadeyi ziyaret yapmak gerek yani:)))

[COLOR="Blue"]Seyyal'cim bozma moralini hepimiz yaşıyoruz bu dönemleri....
Ebru geçmiş olsun canım aman dikkat et
Yazgı üzülme balım alışacak yemeye bakarsın dişleri yüzünden yemiyor çıkma durumları nasıl var mı kabarıklık?
[/COLOR]

herkese günaydın:sm_cool::teytey:

Herkese günaydın :1closedeyes: hava bulutlu kapalı hatta ara ara yağmurlu ben hala uyanamadım (esnemekten ağzı yırtılan smiley)
Hafta sonu kudurukla uğraşmaktan p.tesi olsa da işe gitsem diyorum, hafta içi de aman hafta sonu olsa da oğluma kavuşsam diyorum, bu ne yaaaaa CADIARZU

:lepi::lepi:alemsin walla

kıs ne çabuk unutun ayrılık günlerini... biraz surat as birazda naz yap incelir belki :):): )

kuşu msen çok abartıyorsun bak öyle olmaz ama mevlam korusun de hayata dair işelrine devam et... sonra doruk bu kez anneye alışıyım derken anneden bağımsız oalmayan bi çocuk halien gelir mazallah.... biraz dilelnince napcaksın anne gitmeler başlarsa ki sana bu kadar bağlı olursa daha kötü olur selin öyle yapıyor mesela ben çıakrken beni sörüse başlıyor ağlamaya ... bu insnaı ncnaını daha çok yakıyor o yüzden biraz ileri biraz geri oratyı bulmak lazım ...
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3

bende senin gibi vicdan azabı duyuyorum keyfi ayrı kalınca, benim de halim perişan ama doğrumu yapıyoz bilmem. sonra herif başkasını bulcak diye korkuyorum valla:uhm:

Çok doğru ve sağlıklı bir ruh hali sayılmaz aslında.
Ona daha kaliteli vakit ayırmak için biraz da kendimizle ilgilenmemiz lazım.
Ama içimden gelmiyo, memnunum ben kaşlarımdan sempatiksalakcinni

Sabahları çok şeker oluyor cidden, resmen çırpınıyor beni görünce.
Sadece haftasonu sabahları oluyor tabi bu :)

Ayfercim kolay gelsin...

Bende ilk defa bu pazar işe gitsem daha iyi galiba dedim.
Ama pazartesi evden çıkarken vazgeçtim sonra :)

yaw günaydın herkese ben hamileyim galiba(((((

Ne? Nasıl? Nerden anladın? Anammm :1shok:

yaw günaydın herkese ben hamileyim galiba(((((

canımmm çok kolay gelasin sana gelyim kıs yardıma valla halden anlarım nasılda uğraş istiyor aynı duurmdayım şuan... turkbayragiturkbayragi:içelim:

günaydınnnnnn
ohh beee kavuştum size yenidennnolumunekankayizsmile
nasılsınız güzel annecikler ve tatlı kuşlarııı
serhan uyanık ve benden kahvaltı bekliyor ama iyic acıksın diye oyalamaya çalışıyorum ozaman kesintisiz yeme moduna geçiyoruz
yaa hande de buluşmaya bende gelmek istiyorum çok inşallah o tarihlerde taşınmayız çok üzülürüm valla özledim hepinizi buluşmaya gelemeyen arkadaşlardan da gelen olacak sanırım orada olmam lazımm yoksa kıskançlıktan çatır çatır çatlarım sempatiksalakcinni
daha doğrusu çok üzülürümmmm
teyseleri serhan sürekli anne diyoo nanne yada çok net anne diyo ben hep kolay diye baba diyordum onu daha çabuk söyler diye ama oğluşum bilinçsizde olsa anne diyo yakalayabilsem çekicem faceye yükliycem ama telefonu görünce anında saldırıya geçiyo çaktırmadan çekmem lazım
çenem düştü sabah sabah

yağmur ve asya güller rahatsızmış çok geçmiş olsun hemen iyi olurlar inşallah küçük melekler çok koptum herşeyden bi haberim inşallah herkes iyidir

bende her ay kiraya verdiğim paraya acıyorum bu sene ev almayı düşünüyoruz inşallah. kira verceğime kredi borcu öderim daha iyi diye düşünüyorum:uhm:
burda havalar ne zaman soğur bilmiyorum hala 36 derece ama pikniğe bayılırım keşke öyle bi organizasyon olsa ve bizde gelebilsekboshayallersmile
edirnede başıma gelen bi olayı anlatayım size. pazar günü şubede nöbetçiyim bi bayan geldi şikayetçiyim dedi: bizim ekiplerden biri çevirmiş emniyet kemeri olmadığı için uyarmış sonra iyi yolculuklar dileyip göndermiş bayanı:uhm: bunda şikayet edilecek ne var sizce? bayan diyoki bana ceza yazmalıydı benden rüşvetmi bekledi acaba dedikaydirigubbakcemile3 hiç bişey demedim hemen ekibi anons ettim telsizden şubeye intikal edin dedim ekip geldi bayana ceza yazmayı unutmuşsunuz dedim cezayı yazdırdım bayan söylenmeye başladı bende dedimki: bizi uyardığınız için teşekkür ederim:uhm: ekipler yoğun çalışıyo bazen ceza yazmayı unutuyo dedim bozuldu gitti. siz kadının yaptığından bişe anladınızmı ben anlamadım çünkü

asyaya ve yağmura çok geçmiş olsun ebru ben gripte fln ilaç vermiyorum bünyesi kuvvetlensin diye ateşi 38 i geçmezse sende verme bence ben ööle ilaçlarla büyümüşüm şimdi hiçbi hastalığı antibiyotiksiz atlatamam
burcu bende senin gibiyim kendime ayıracağım tüm vakti oğluma saklıyorum en son o kucağımda kaş almaya gittim abartıyorum farkındayım ama çok az görüyor beni kokusunu özlüyorum hala beni tanımıyor ya böyle giderse diye de korkuyorum emmemiz de çok azaldı istemiyor memeyi aramızdaki tek bağ da kopmak üzeremafoldumben

günaydınnn demeyi unuttum çünkü uykum var ama nedeni oğlum değil dün öğlen eve gidemediğim için akşam bi koşu gidip oğlumu aldım eve gidip yemek yaptım hızlı hızlı sonra babası geldi oğlumu verdim 5 dk ben duşa girdim aman ne göreyim duşakabin altından su sızdırmış banyo batmış had banyoyu temizle bu arada daha kuzumla oynayamamıştım o bu tantananın içinde uyumuş ii bugün de bööle olsun dedim bulaşık makinesini çalıştırdım aman o da bozulmuş mu hadii dedim sinirlenmice 3 aydır eşime taşın madan sineklikleri taktır diyorum sallıyo buralar sıcak diye klimayla yatıyoduk sorun olmuyodu dün klimayı açmadık hava iyi diye bebeğin yanına bi girdim odayı sinek değil sinekler değil sineklerlar basmış yüzlerce tavan görünmüyo sinekten hadi bebeği kaldır odayı ilaçla peki nası havalandırıcan binbir türlü atraksiyonla odayı havalandır klimayı aç yat gece de mama vermeye kalkdelikafaduldençok mu konuştum dertliyim dertli

Mart bebeleri aynı da anaları farklı mı? ne yaaa hepiniz taşınıyosunuz bu kadar mı denk geldi? hepiniz hamilelik korkusu yaşıyosunuz en az bir kere bu da mı denk geldi? :) ulen korunmayı mı unuttunuz be çocuk doğurunca, pıtır pıtır acaba hamile miyim sendromu yaşıyo herkes?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…