- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #76.981
canımmm :1hug: bu erkekler odun odun! biliyorsun gecen gun benımkınınde yaptıklarını, hep alttan almak bız kadınlara dusuyor :umursamaz: boşver takma kafanı
Yerim onu, atta mı diyor
Ben de nefret ediyorum kira ödemekten...
Handecim aslında benim biraz esnekleşmem lazım...
İş saatleri haricinde hiç bırakamıyorum ben Doruk'u.
Kaşlarım gözlerime girecek nerdeyse, kaşımı aldırmaya bile gidemiyorum.
Cumartesi evlilik yıldönümümüz dedim ya, bi yandan organizasyon yapasım var ama diğer yandan akşam Doruk'u bırakamam, yanımızda götüremem diye gündüz bişeyler yapmaya çalışıyorum.
İşe geldiğim için yeteri kada vicdan azabı çekiyorum zaten, bir de keyfi nedenlerle uzak kalınca iyice suçlu hissediyorum kendimi. Normal miyim ki ben bilmiyorumkismile
bırakma tabi burcucumm, baksınlar sevsinler ama gece benım yanımda olsun oglum
bende hayatta bırakamam....
amiiin:Saruboceq: canım darısıda başımıza inşallah. bende bıktım taşınmaktan, kira ödemekten-tatlicadiarzu-
seyyalcim güle güle oturun allah yardım etsin ev yerleştirmek çook zor ama yavaş yavaş olur yorma kendini bayanssulusmile
ayy ne güsel bende istiyom. mert atta diyip duruyo. annemde balkona çıkarıyo yazık ne yapsınkaydirigubbakcemile3
Ailesine olan salaklık derecesindeki zayıflığını saymazsak iyidir benim kocam
Seninki fena halde koca kafalılık etmiş gerçekten, ben de kızdım şimdi.
kaydirigubbakcemile3
Fatmacım, ben de ayırmadım hala odasını. Zaten gecede 5-6 defa kalkıyorum, diğer odaya koşacak gücüm yok valla. Çok da memnunum oğlumun sesi ve nefesiyle uyumaktan. Kendimi hazır hissedene kadar oylu var, napimm.
Annem dün gece dedi ki, çok uykusuzsun, bu gece ben bakıyım Doruk'a, sen uyu toparlan biraz. Önce tamam dedim, annem buzluktan sağılmış sütleri biberonları aldı, uyumasına yakın gelir uyutursun bizde dedi gidiyordu, yok dedim vazgeçtim, ben bırakamam oğlumu... Velhasıl, yine uykusuzum ama pişman değilim :)
delikafadulden kız allah canını almasın ne güldüm okuyunca:roflol: ben edirnede görev yapıyodum buraya gelmeden önce, hemen aradım arkadaşları anlattım söölediğin haberi onlarda güldükaydirigubbakcemile3 zaten var o dediğin alıcılardan radar ekiplerinde. uygulama sırasında hem görüntü hem ses kaydediyo, sonra ankaraya trafik daire başkanlığına gönderiliyo kayıtlar bi itiraz falan olursa mahkemeye kanıt olarak gidiyo hem sürücüler için hem memur arkadaşlar içinkaydirigubbakcemile3 biraz daha gelişmiş halini icat etmişler galiba onun haberikaydirigubbakcemile3
herkese günaydın:sm_cool::teytey:
2010 mart odunları diye bi topik açıp bizimkileride buluştursak nasıl olur acaba yaaa hangisi daha çook odun çok merak ettim ama bu odunlar bi araya gelincede ya maç yada askerlik anlatırlar kıt zekalar atalarımız doğru söylemiş topunun köküne kibrit suyuuuuuuuuuu çoooook kızgınım çooooooooooooookklava:
yaw günaydın herkese ben hamileyim galiba(((((
2010 mart odunları diye bi topik açıp bizimkileride buluştursak nasıl olur acaba yaaa hangisi daha çook odun çok merak ettim ama bu odunlar bi araya gelincede ya maç yada askerlik anlatırlar kıt zekalar atalarımız doğru söylemiş topunun köküne kibrit suyuuuuuuuuuu çoooook kızgınım çooooooooooooookklava:
Yerim onu, atta mı diyor[/B
]
Ben de nefret ediyorum kira ödemekten...
dimi ama arkadaşım ev aldı 40000 peşinatı vardı gitti kredi çekti aylık 1250 ödüyor evi evrdi 850 tl ye kiraya şimdi bakıyorsun zaten o evin azaten ayrısını kiracı ödüyor yani elin adamını ev sahibi yapmış oluyoruz... ben o yüzden bu eve hiç masraf etmek istemiyroum kira oalrakta en uygununu arayıp buldum bu muhitteki evelr içinden gerekirse arabayıda sattıoracağım gerek kalamdı nasılsa biraz para biriktirrelim artık biizmde ev sahibi olmamız gerkiyor...
Handecim aslında benim biraz esnekleşmem lazım...
İş saatleri haricinde hiç bırakamıyorum ben Doruk'u.
Kaşlarım gözlerime girecek nerdeyse, kaşımı aldırmaya bile gidemiyorum.
Cumartesi evlilik yıldönümümüz dedim ya, bi yandan organizasyon yapasım var ama diğer yandan akşam Doruk'u bırakamam, yanımızda götüremem diye gündüz bişeyler yapmaya çalışıyorum.
İşe geldiğim için yeteri kada vicdan azabı çekiyorum zaten, bir de keyfi nedenlerle uzak kalınca iyice suçlu hissediyorum kendimi. Normal miyim ki ben bilmiyorumkismile
bende senin gibi vicdan azabı duyuyorum keyfi ayrı kalınca, benim de halim perişan ama doğrumu yapıyoz bilmem. sonra herif başkasını bulcak diye korkuyorum valla:uhm:
çok fena anneelriz bizz :):): çok seviyoruz zillilerimiziii....
ya ben kira ödemeyide kiradaki eve masraf etmeyide israftan sayıyorum aslında ama işte yapacak bişi şartlarneyse mevlam isteyen ehrkese bi ev nasip etsinki hayırlısı ile otursun herkes...
boşver kokunu lasın beni görünce ansıl gülüyor çırpınıyor minicik bi kuşun kanat çırpması gibi kolalını açıp kapatıyor gözleri kocaman açılıp ağzı kulaklarına avrıyor bayılıyorum o haline ansıl ayırayım o zibidiyi ben :):):)
herkese günaydın;
Bitkin haldeyim anneler evde badana yapılıyor gece 1,5 'a kadar sadece 1 odayı toparlayabildim.Sağolsun Hilal emzirmeyi abarttı hep beni istedi ablama veriyorum 5-6 dk oynuyor sonra beni istiyor uyumak içinde sallamamı istemedi emerek uyudu da saat 23:30 da anca bir oda yani...
Bugün öğlenden sonra kızımı işyerine getireceğim saat 15:00 te Hilal için ve burda genel müdürümüzün asistanı evliliğinden dolayı işten ayrılıyor İzmir' e taşınıyor ve onlar için pasta kesilecek genel müdürümde Hilal'ide getir dedi ...Bende seve seve dedim.İadeyi ziyaret yapmak gerek yani:)))
[COLOR="Blue"]Seyyal'cim bozma moralini hepimiz yaşıyoruz bu dönemleri....
Ebru geçmiş olsun canım aman dikkat et
Yazgı üzülme balım alışacak yemeye bakarsın dişleri yüzünden yemiyor çıkma durumları nasıl var mı kabarıklık?
[/COLOR]
Herkese günaydın :1closedeyes: hava bulutlu kapalı hatta ara ara yağmurlu ben hala uyanamadım (esnemekten ağzı yırtılan smiley)
Hafta sonu kudurukla uğraşmaktan p.tesi olsa da işe gitsem diyorum, hafta içi de aman hafta sonu olsa da oğluma kavuşsam diyorum, bu ne yaaaaa CADIARZU
herkese günaydın;
Bitkin haldeyim anneler evde badana yapılıyor gece 1,5 'a kadar sadece 1 odayı toparlayabildim.Sağolsun Hilal emzirmeyi abarttı hep beni istedi ablama veriyorum 5-6 dk oynuyor sonra beni istiyor uyumak içinde sallamamı istemedi emerek uyudu da saat 23:30 da anca bir oda yani...
Bugün öğlenden sonra kızımı işyerine getireceğim saat 15:00 te Hilal için ve burda genel müdürümüzün asistanı evliliğinden dolayı işten ayrılıyor İzmir' e taşınıyor ve onlar için pasta kesilecek genel müdürümde Hilal'ide getir dedi ...Bende seve seve dedim.İadeyi ziyaret yapmak gerek yani:)))
[COLOR="Blue"]Seyyal'cim bozma moralini hepimiz yaşıyoruz bu dönemleri....
Ebru geçmiş olsun canım aman dikkat et
Yazgı üzülme balım alışacak yemeye bakarsın dişleri yüzünden yemiyor çıkma durumları nasıl var mı kabarıklık?
[/COLOR]
canımmm çok kolay gelasin sana gelyim kıs yardıma valla halden anlarım nasılda uğraş istiyor aynı duurmdayım şuan... turkbayragiturkbayragi:içelim:
gunaydın oznurcumm opuyorumnanaktan
ya ben kira ödemeyide kiradaki eve masraf etmeyide israftan sayıyorum aslında ama işte yapacak bişi şartlarneyse mevlam isteyen ehrkese bi ev nasip etsinki hayırlısı ile otursun herkes...
:):):): ne güğzel işte ama havalrda soğıudu artık tamda ne güzel bebişlerimiizn şöyle güneşte parkta etrafı izleyip belşki biraz oyuna katılabileceği zamana slında ne keyifli olurdu hep birlikte bi piknik düzenleyebilseydik....
güzel uygulama olmuş kimse kimsenşin günahınıda alamz iftirada atamaz aslında tapuda feland ayapılmalı hatta burda vezneye bile koysalar bazı öküzleri kaydetsede halimizi anlasalar biraz :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?