- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.001
bende her ay kiraya verdiğim paraya acıyorum bu sene ev almayı düşünüyoruz inşallah. Kira verceğime kredi borcu öderim daha iyi diye düşünüyorum:uhm:
Burda havalar ne zaman soğur bilmiyorum hala 36 derece ama pikniğe bayılırım keşke öyle bi organizasyon olsa ve bizde gelebilsekboshayallersmile
edirnede başıma gelen bi olayı anlatayım size. Pazar günü şubede nöbetçiyim bi bayan geldi şikayetçiyim dedi: Bizim ekiplerden biri çevirmiş emniyet kemeri olmadığı için uyarmış sonra iyi yolculuklar dileyip göndermiş bayanı:uhm: Bunda şikayet edilecek ne var sizce? Bayan diyoki bana ceza yazmalıydı benden rüşvetmi bekledi acaba dedikaydirigubbakcemile3 hiç bişey demedim hemen ekibi anons ettim telsizden şubeye intikal edin dedim ekip geldi bayana ceza yazmayı unutmuşsunuz dedim cezayı yazdırdım bayan söylenmeye başladı bende dedimki: Bizi uyardığınız için teşekkür ederim:uhm: Ekipler yoğun çalışıyo bazen ceza yazmayı unutuyo dedim bozuldu gitti. Siz kadının yaptığından bişe anladınızmı ben anlamadım çünkü
günaydınnnnnn
ohh beee kavuştum size yenidennnolumunekankayizsmile
nasılsınız güzel annecikler ve tatlı kuşlarııı
serhan uyanık ve benden kahvaltı bekliyor ama iyic acıksın diye oyalamaya çalışıyorum ozaman kesintisiz yeme moduna geçiyoruz
yaa hande de buluşmaya bende gelmek istiyorum çok inşallah o tarihlerde taşınmayız çok üzülürüm valla özledim hepinizi buluşmaya gelemeyen arkadaşlardan da gelen olacak sanırım orada olmam lazımm yoksa kıskançlıktan çatır çatır çatlarım sempatiksalakcinni
daha doğrusu çok üzülürümmmm
teyseleri serhan sürekli anne diyoo nanne yada çok net anne diyo ben hep kolay diye baba diyordum onu daha çabuk söyler diye ama oğluşum bilinçsizde olsa anne diyo yakalayabilsem çekicem faceye yükliycem ama telefonu görünce anında saldırıya geçiyo çaktırmadan çekmem lazım
çenem düştü sabah sabah
yağmur ve asya güller rahatsızmış çok geçmiş olsun hemen iyi olurlar inşallah küçük melekler çok koptum herşeyden bi haberim inşallah herkes iyidir
kıs ne çabuk unutun ayrılık günlerini... biraz surat as birazda naz yap incelir belki :):): )
kuşu msen çok abartıyorsun bak öyle olmaz ama mevlam korusun de hayata dair işelrine devam et... sonra doruk bu kez anneye alışıyım derken anneden bağımsız oalmayan bi çocuk halien gelir mazallah.... biraz dilelnince napcaksın anne gitmeler başlarsa ki sana bu kadar bağlı olursa daha kötü olur selin öyle yapıyor mesela ben çıakrken beni sörüse başlıyor ağlamaya ... bu insnaı ncnaını daha çok yakıyor o yüzden biraz ileri biraz geri oratyı bulmak lazım ...
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
gel bacım gel:))) sağol canım benim walla yerlere çömelmekten dizlerim ağrıyor ...Sana da kolay gelsin bacım...
günaydınnnnnn
ohh beee kavuştum size yenidennnolumunekankayizsmile
nasılsınız güzel annecikler ve tatlı kuşlarııı
serhan uyanık ve benden kahvaltı bekliyor ama iyic acıksın diye oyalamaya çalışıyorum ozaman kesintisiz yeme moduna geçiyoruz
yaa hande de buluşmaya bende gelmek istiyorum çok inşallah o tarihlerde taşınmayız çok üzülürüm valla özledim hepinizi buluşmaya gelemeyen arkadaşlardan da gelen olacak sanırım orada olmam lazımm yoksa kıskançlıktan çatır çatır çatlarım sempatiksalakcinni
daha doğrusu çok üzülürümmmm
teyseleri serhan sürekli anne diyoo nanne yada çok net anne diyo ben hep kolay diye baba diyordum onu daha çabuk söyler diye ama oğluşum bilinçsizde olsa anne diyo yakalayabilsem çekicem faceye yükliycem ama telefonu görünce anında saldırıya geçiyo çaktırmadan çekmem lazım
çenem düştü sabah sabah
yağmur ve asya güller rahatsızmış çok geçmiş olsun hemen iyi olurlar inşallah küçük melekler çok koptum herşeyden bi haberim inşallah herkes iyidir
asyaya ve yağmura çok geçmiş olsun ebru ben gripte fln ilaç vermiyorum bünyesi kuvvetlensin diye ateşi 38 i geçmezse sende verme bence ben ööle ilaçlarla büyümüşüm şimdi hiçbi hastalığı antibiyotiksiz atlatamam
burcu bende senin gibiyim kendime ayıracağım tüm vakti oğluma saklıyorum en son o kucağımda kaş almaya gittim abartıyorum farkındayım ama çok az görüyor beni kokusunu özlüyorum hala beni tanımıyor ya böyle giderse diye de korkuyorum emmemiz de çok azaldı istemiyor memeyi aramızdaki tek bağ da kopmak üzeremafoldumben
fatmacım, anneden nasıl bağımsız olmasın allah aşkına, çocuk gece 9'da yatıyor, beni ertesi gün akşam 5'te görüyor, günde sadece 4 saat :)
]
günaydın herkeseeeeeee umarım güzel bir gün olur bugün bayanssulusmile
çoooook uykusuzummm dünde biz kavga ettik koca kafalıyla off mafoldumben oğlumda bütün gece uykuya dalamadı keman çaldı resmen gıy gıy berbat bi geceydi mafoldumben mafoldumben
Ya bu aralar ne kadar sitreslityim anlatamam sürekli kocacıma bağırıp duruyorum dün son kez uyardı taşınmanın verdii sıkıntı olduğu için ses çıakrmıyorum ama şu halini düzeltmezsen çok sorun yaşarız diye akşam çok iyi davranmaya çalıştım ama gerçekten çok yorgunum ve uykusuzum budda sitres yapıyor sanırım .... Inşallah kabvga etmeden yerleşiriz...
[ı][ı]aaa son biş idaha söyliyim ondan sonra bi müddet susup topikte diğer şieltilere yer bırakacağım söz :):) kaynanam söz verdi eğer 3 yıl içinde biraz para biriktitirsek alacağımız evin en az yüzde yirmisini karşılayacak inşallah kiraya çıkacağınız son ev olur diye çok dua etti :)::) bakalım şimdi top bizde ama bu masraflarla ne olur onuda bilemiyorum düğünden kalan hiç altın yok ki[/ı][/ı]
yaw günaydın herkese ben hamileyim galiba(((((
handeeeeeeeee gel beraber rejım yapak
günaydınnn demeyi unuttum çünkü uykum var ama nedeni oğlum değil dün öğlen eve gidemediğim için akşam bi koşu gidip oğlumu aldım eve gidip yemek yaptım hızlı hızlı sonra babası geldi oğlumu verdim 5 dk ben duşa girdim aman ne göreyim duşakabin altından su sızdırmış banyo batmış had banyoyu temizle bu arada daha kuzumla oynayamamıştım o bu tantananın içinde uyumuş ii bugün de bööle olsun dedim bulaşık makinesini çalıştırdım aman o da bozulmuş mu hadii dedim sinirlenmice 3 aydır eşime taşın madan sineklikleri taktır diyorum sallıyo buralar sıcak diye klimayla yatıyoduk sorun olmuyodu dün klimayı açmadık hava iyi diye bebeğin yanına bi girdim odayı sinek değil sinekler değil sineklerlar basmış yüzlerce tavan görünmüyo sinekten hadi bebeği kaldır odayı ilaçla peki nası havalandırıcan binbir türlü atraksiyonla odayı havalandır klimayı aç yat gece de mama vermeye kalkdelikafaduldençok mu konuştum dertliyim dertli
cücüğümün kahvaltısını hazırlıyım artık isyan etmeye başladıcokacimcoook
Mart bebeleri aynı da anaları farklı mı? ne yaaa hepiniz taşınıyosunuz bu kadar mı denk geldi? hepiniz hamilelik korkusu yaşıyosunuz en az bir kere bu da mı denk geldi? :) ulen korunmayı mı unuttunuz be çocuk doğurunca, pıtır pıtır acaba hamile miyim sendromu yaşıyo herkes?
burcucum sen bıraz abartmıssın olayı, tamam bırakma dıyorum ama benım bahsettıgım sey yatıya bırakmaman, ayda ıkı uc kez esınle aksam dısarı cıkın basbasa kalın onda ne var canım.. hem ask tazelersiniz :asigim:Yerim onu, atta mı diyor
Ben de nefret ediyorum kira ödemekten...
Handecim aslında benim biraz esnekleşmem lazım...
İş saatleri haricinde hiç bırakamıyorum ben Doruk'u.
Kaşlarım gözlerime girecek nerdeyse, kaşımı aldırmaya bile gidemiyorum.
Cumartesi evlilik yıldönümümüz dedim ya, bi yandan organizasyon yapasım var ama diğer yandan akşam Doruk'u bırakamam, yanımızda götüremem diye gündüz bişeyler yapmaya çalışıyorum.
İşe geldiğim için yeteri kada vicdan azabı çekiyorum zaten, bir de keyfi nedenlerle uzak kalınca iyice suçlu hissediyorum kendimi. Normal miyim ki ben bilmiyorumkismile
amannnn yaw sende bırak bıt bıt edıyorsa.planlarını tek basına yap.onunlamı ugrasacaksın
aa ne gusel bak adam uyarmısda senı
ınsallah hayırlısı ıle en kısa zamanda ev sahıbı olursunuz canım
daha nılerrrrrrrrrrr
hadi yapalımm kaydirigubbakcemile5
aslında ben kafama koydumu yapıyorum, ben cocuklugumdan berı kıloluydum...
Hep kendımı bıldım bılelı...
Sonra unıversıtenın son senesınde bı gırdım rejıme tam 30 kılo verdimm guclubacismile
ve o ole gıttı , korudum yanı guclubacismile
taki hamile kalana kadar, sonra oldugu gııbı gerı aldım bilmiyorumkismile
hadi gel girelim rejime de verelım su lanet kilolarııı kaydirigubbakcemile5zemuszemus
ayy canım haklısın pardon ben kendimle karıştırıorum :: Neyse haklısın valla : bel olsam sen gibi saniyemi bile ayrı geçirmeme mevlam çalışan annelere yardımcı olsun .... Bebeileri onalrı daha fazla sevsin inşallah...
hadi yapalımm kaydirigubbakcemile5
aslında ben kafama koydumu yapıyorum, ben cocuklugumdan berı kıloluydum...
hep kendımı bıldım bılelı...
sonra unıversıtenın son senesınde bı gırdım rejıme tam 30 kılo verdimm guclubacismile
ve o ole gıttı , korudum yanı guclubacismile
taki hamile kalana kadar, sonra oldugu gııbı gerı aldım bilmiyorumkismile
hadi gel girelim rejime de verelım su lanet kilolarııı kaydirigubbakcemile5zemuszemus
ahahahah guldurdun benı valla, ama benım hamıle kalma gıbı bı korkum yok, ayda yılda bır ılıskıye gırdıgımız ıcın... ohaoldumsmile
sorun bende, hamılelıkten sonra bı turlu eskıye donemedım :kedi:
hala acı hıssedıyorum ben ve korkuyorum gırmekten ılsıkıye :kedi:
burcucum sen bıraz abartmıssın olayı, tamam bırakma dıyorum ama benım bahsettıgım sey yatıya bırakmaman, ayda ıkı uc kez esınle aksam dısarı cıkın basbasa kalın onda ne var canım.. hem ask tazelersiniz :asigim:
ahahahah guldurdun benı valla, ama benım hamıle kalma gıbı bı korkum yok, ayda yılda bır ılıskıye gırdıgımız ıcın... ohaoldumsmile
günaydınnn diebilcem sadece cunku kızım yarım saattir emio:)) burda uyicak heraldee sabah uykusunu herkesi öptükkk
evet uyardı yoksa birden patlasaydı benim kcoama sakindir ama bi patladımı çok fenadır o yüzden susmayı bilirim hemen :):):
heeeyyy beide alın amam ben emziriyorum sleinii...
[ı]çok önemli bişi soracağımmmm ben şimdi sleini emzirmeye devame diyorum ama sabah emziriyorum öğlene kadar kahvaltı ek gıdalar ve mama yior sonra öğlen beni emiyor sonra akşama akdar gene aynı drum sonra saat 5 ten sonra beni emiyor yatarken yine gece sütü veriyroum şimdi doğrumu yapıyorum anne sütünü azmı alıyor ek gıdaya çok mu yükelniourmaralarda süt sağsam mı yada selini indirip emzirtsemmi ? [/ı]
al bendende okadar. bizde evde yalnız kalamıyoruz bebek karyolasını yatak odasına koyduk gecede yapamıyoruz. vuslata eremiyoz bitürlükaydirigubbakcemile3 bi çare bulmak lazım ama nasıl:uhm:
cnm bendede sezeryanla doğum yaptığım halde çok acı oluyodu doktora gittim bana harika bi krem verdi adını unuttum akşam senin için bakar yarın yazarım sadece kayganlaştırıyo başka hiçbi özelliği yok ama mucize diyebilirimzemuszemus
cnm bendede sezeryanla doğum yaptığım halde çok acı oluyodu doktora gittim bana harika bi krem verdi adını unuttum akşam senin için bakar yarın yazarım sadece kayganlaştırıyo başka hiçbi özelliği yok ama mucize diyebilirimzemuszemus
Kim var ki evde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?