2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hehehe insanlarla uğraşmak valla ocam olsa derki kadın milelti işte mumnun etmek imkansız :):):)

devletten isteyelim bizleri ortak bi noktada buluştusun hep birlikte yapalım şu bluşmamızı :):):)

ay ben heycanalndım be handde daha heycanlıdır şimdi :):):

Fatmacım, anneden nasıl bağımsız olmasın Allah aşkına, çocuk gece 9'da yatıyor, beni ertesi gün akşam 5'te görüyor, günde sadece 4 saat :)

gel bacım gel:))) sağol canım benim walla yerlere çömelmekten dizlerim ağrıyor ...Sana da kolay gelsin bacım...

Ben geleyim, hem yakınız...
Ama dayak yemiş gibiyim, elimden bi iş gelmez, başına dert olurum kanımca :)

Seyhanım kujum, gelirsin inşallah buluşmaya...

Esincim öyle düşünme, artık büyüdüler, aramızdaki tek bağ meme değil artık. Gözlerinde seni görünce başka bir ışık yanıyordur, onu gör...

fatmacım, anneden nasıl bağımsız olmasın allah aşkına, çocuk gece 9'da yatıyor, beni ertesi gün akşam 5'te görüyor, günde sadece 4 saat :)
]

ayy canım haklısın pardon ben kendimle karıştırıorum :: Neyse haklısın valla : bel olsam sen gibi saniyemi bile ayrı geçirmeme mevlam çalışan annelere yardımcı olsun .... Bebeileri onalrı daha fazla sevsin inşallah...

amannnn yaw sende bırak bıt bıt edıyorsa.planlarını tek basına yap.onunlamı ugrasacaksın

aa ne gusel bak adam uyarmısda senı

ınsallah hayırlısı ıle en kısa zamanda ev sahıbı olursunuz canım

yaw günaydın herkese ben hamileyim galiba(((((

daha nılerrrrrrrrrrr

handeeeeeeeee gel beraber rejım yapak

hadi yapalımm kaydirigubbakcemile5
aslında ben kafama koydumu yapıyorum, ben cocuklugumdan berı kıloluydum...
hep kendımı bıldım bılelı...
sonra unıversıtenın son senesınde bı gırdım rejıme tam 30 kılo verdimm guclubacismile
ve o ole gıttı , korudum yanı guclubacismile
taki hamile kalana kadar, sonra oldugu gııbı gerı aldım bilmiyorumkismile
hadi gel girelim rejime de verelım su lanet kilolarııı kaydirigubbakcemile5zemuszemus

ah cnaım benim kıyamam yaa...
neyse bugun ınsallah rahat rahat uyursun yavrunla birlikte...

ahahahah guldurdun benı valla, ama benım hamıle kalma gıbı bı korkum yok, ayda yılda bır ılıskıye gırdıgımız ıcın... ohaoldumsmile
sorun bende, hamılelıkten sonra bı turlu eskıye donemedım :kedi:
hala acı hıssedıyorum ben ve korkuyorum gırmekten ılsıkıye :kedi:

burcucum sen bıraz abartmıssın olayı, tamam bırakma dıyorum ama benım bahsettıgım sey yatıya bırakmaman, ayda ıkı uc kez esınle aksam dısarı cıkın basbasa kalın onda ne var canım.. hem ask tazelersiniz :asigim:

evet uyardı yoksa birden patlasaydı benim kcoama sakindir ama bi patladımı çok fenadır o yüzden susmayı bilirim hemen :):):

heeeyyy beide alın amam ben emziriyorum sleinii...

[ı]çok önemli bişi soracağımmmm ben şimdi sleini emzirmeye devame diyorum ama sabah emziriyorum öğlene kadar kahvaltı ek gıdalar ve mama yior sonra öğlen beni emiyor sonra akşama akdar gene aynı drum sonra saat 5 ten sonra beni emiyor yatarken yine gece sütü veriyroum şimdi doğrumu yapıyorum anne sütünü azmı alıyor ek gıdaya çok mu yükelniourmaralarda süt sağsam mı yada selini indirip emzirtsemmi ? [/ı]

Amin canım, allah cümlemize yardım etsin :)
Sen de çalışıyorsun, senin az görüyor olman gerekmiyor mu Selin'i?
Nasıl sizin sistem?

Hadi girin...
Ama 9 Ekim'den sonra girin, hasta etmeyin beni ondan yemem diyetteyim, bundan yemem rejimdeyim diye :)

Ben de ben de ben deee kaydirigubbakcemile5
Acıyor hala...
Çok içimden de gelmiyor zaten ama adam yakında yollara düşecek diye zorluyorum kendimi :)

Heh işte, onu diyorum, biliyorum ayda yılda bir yapmak lazım.
Ama yapamıyorum.
Çok istiyorum fakat keyif alamıyorum, hmen eve dönmek istiyorum.
Sapıttım ben sapıttım kaydirigubbakcemile2

al bendende okadar. bizde evde yalnız kalamıyoruz bebek karyolasını yatak odasına koyduk gecede yapamıyoruz. vuslata eremiyoz bitürlükaydirigubbakcemile3 bi çare bulmak lazım ama nasıl:uhm:

cnm bendede sezeryanla doğum yaptığım halde çok acı oluyodu doktora gittim bana harika bi krem verdi adını unuttum akşam senin için bakar yarın yazarım sadece kayganlaştırıyo başka hiçbi özelliği yok ama mucize diyebilirimzemuszemus

ha doğumdan sonra içimden gelmiyo sevişmek o ayrı yazmıştım daha önede soğudum ki ateşlüyümüdür yani eskiden ööleydim üfü şimdi daha önemli işlerim var yinede kocamıngözü kayar allah muhafaza diye yapıyoruz işte bişilerbayanssulusmile

kendimi 4. kattan aşağıya atmak istiyorum senağlama
az önce eşim aradı ve kötü haberi verdiii
7 ekimde anahtarlarımız teslim edilecekmiş ertesi gün temizletiriz dedi ve hafta sonuda taşınırız dedi bu arada ben söylemiştim unutmamış aşkım bi dahaki buluşmaya götürürm seni üzülme dedi senağlama yaaaaaaaa offff bağırasım varrrr

günaydınnn diebilcem sadece cunku kızım yarım saattir emio:)) burda uyicak heraldee sabah uykusunu herkesi öptükkk

Emsin emsin, yarasın...

Fatmacım, bence öğün aralarında az az da emse iyi olur.
Biz de dediğin düzende gidiyoruz ama annem her öğünden sonra alabildiği kadar anne sütü veriyor, bazen 300 cc içiyor bazen 50 cc ama hiç yoktan iyidir.
Sağmaya çalış biraz, hem sütünün devamına da katkı sağlar...

al bendende okadar. bizde evde yalnız kalamıyoruz bebek karyolasını yatak odasına koyduk gecede yapamıyoruz. vuslata eremiyoz bitürlükaydirigubbakcemile3 bi çare bulmak lazım ama nasıl:uhm:

Kim var ki evde?

Ben de kullanıyorum öyle bi krem...
Hande sen adet oldun mu?
İlk adetten sonra biraz rahatladım ben, hem daha bir ister oldum hem de daha az acıdı :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…