2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Senin adına cok sevindim darısı başıma Bu arada kızlar size söylemeyi unuttum benim 1 aydır sol boyun tarafımda egzama çıktı yarın dr göstericem ama ilaç vermez sanırım.Merhem verir yada Düğün zamanımızda da çıkmıştı hep hap hemde merhemle 1 günde geçmişti.Strese bağlamışlardı ozaman

Folic Asit hamilelikten 3 ay önce ve hamilelikte 3.aya kadar kullandırıyorlar.Büyük bir ihtimal yarından sonra bende folic asiti almayacağım.

Demir ilacını kan sayımınız düşükse veriyorlar .Benim kanım minumum 1 üstü ilerleyen zamanlarda kullandırabilir doktor Kan eksikliği içinde Demir ,Demir Bağlama ve Ferritin testleri yapılıyor.

Calsium şart maalesef doktorlar aksam yatmadan önce içind derler kasılmalara karşı çok iyi geliyor kemik erimesi içinde ama yoğurt ve süt ürünlerinden mutlaka yemeliyiz.

Ezgim Çok güzel sonuölarla gelmişsin İnşallah dilediğin şekilde hayırlı bir hamilelik geçirirsin canım

Aramıza yeni katılan arkadaşlarda hoşgelmişler

Nilüferciğim tşk ediyorum güzel dileklerin için benimde arkadasımda kanama pıhtılaşma sorunu var bugün tahlil yaptıracaktı

kaydirigubbakcemile5 bakalımm tutucakmı benim doktorum 15 haftadyaa kadar folik kullandırdını söyledi

Sağolun kızlar , bebişlerimiz sağlıklı olsunda önemli olan tek şey o.Gülen ve elitu bebişlerimize ne zorluklarla kavuştuk en iyi siz biliyorsunuz...Bu arada bebişim 7, 19 cm olmuş.12. haftada 5,32 idi.1 haftada epey boyu uzamış kuzumun...

Gülencim ne güzel maaşallah kussan da iştahın açıkmış. Ben çıkarttığım zaman en son ne yemişsem bi daha onu yiyemiyom. Derken bişey yiyemez oldum maalesef. Ama hergün akşam eşim 5-6 tane hurma yediriyor zorla. dr.hurmanın çok faydalı olduğunu söylemişti. Bu arada mide yanması yeni başladı diyebilirim. Dün çok şiddetliydi. Bugün biraz daha iyi gibi. Oğluşunun bacakları da öyle ince kalmayacak ya canı gelişecek hayırlısıyla. Kıyamamm yaa

Toprakcım Allah hepimizin çocuklarını da sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah. Gerçekten çok zorlu dönemlerden geçtik. Ama Rabbime şükür yavrularımız şuan bizimle. ınşallah herşey yolunda gider. Yavrularımız sağlıklı şekilde gelişirler. Allahım onları bizlere bağışlasın.

gercekten ole canim.kucuk degilki seninkini boyu ben 12+2de gitmistim 5.84 du simdi 13+6yim 8kusur cikti canim

Hayırlısı ise Kız olur bakarsın :))) Ama benim gördüğüm ve ablamda da şahit olduğum ilk yeğeniminde 65 di fb hcg si şimdi 1 ekimde doğacak olan yeğenimde de 45 fb bhcg'si

canım ya ilk bebiş olacağı için hiç önemli değil sadece tatlı bir eğlence aslında bu tahminler.Sağ salim kucağımıza alalım da erkek-kız hiç fark etmez.bu arada ilk yeğenin erkek mi?

nevin bilmezmiyiz Alah aşkına Rabbime çok şükür çok şükür bize bunları yaşatıyor inşallah herşey güzel gider agız tadıyla hamilelikleirmizi bitirir anneliğe gecerizz.. bebeklerimizi tokuştururz artıkkk..
şuan içim gecti bayıldı bebeklerimiz ve cicileirmizien son sayfadan başladım taramaya begendim ne varsa kaydediyorum.. benim .çok işimmm varr oda boşalcak daha bebeğimin odasııı :))

eltu canım benim iştahım fazla acık aslında tutmaya çalışıyorum kendimi

saol canim nasil rahatladim anlatamam cok korkuyorum bikac gundur.mide yanmasindan bahsediosan bende bir hafta cektim cok zor yaaa ama bikac gundur yok

gülencim omega 3 tableti kullanıyorum demişsin ben hiç balık yiyemiyorum tiksiniyorum doktoruma sorayım bir dahaki gidişimde belki verir.

eltu çok hurma yeme rahim agzını yumaşatıyormuş ben günde 2 tane ytiyorum

Ya kızlar ben 2,5 hafta dayanamadım...Doktorum izindeymiş..Bizim orada bi hastane var yakınlarda..Oradan randevu aldım herhangi bi doktordan bebişi görmek için..Bakalım iyimi gelişimi çok merak ettim..ya ben en son 1 ağustosta gördüm çünküüü..1 aydır görmüyorum 15 daha beklersem 1,5 aydır görmemiş olucamm

anneler bayramda tatile gidecek olan varmı ben 1 haftalık gideceğim 8 saatlik yol doktor umarım bişey demez biletleri bile aldık bir sorun çıkarmı acaba ? zararı olurmuki bana

evet canım haklısın ben de şimdi 1 ay nasıl sabredeceğim diyorum.insan özlüyor gerçekten.git gör bakalım için rahat eder.

Valla Gülay benim de oda boşalacak,duvar kağıdı yapılacak, eşyalar bakılacak , alınacak bir sürü şey var.ışe inanın nerden başlayacağımı bilmiyorum.Heralde 20. haftada felen bakmaya başlarım yavaş yavaş.Bu arada mobilyaları doğumdan 2-3 ay önce alın diyorlar.Boya kokusu ancak gidiyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…