- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #7.701
Bu arada dr. bana söylediklerini de sizlerle paylaşayım.Dr. organik gıdalarla beslenin dedi.Katkılı gıdalardan kaçının dedi.Her gün yarım saat yürüyüş yapın dedi.Yüzme imkanınız varsa yüzün dedi.Günlük 2 öğünde sebze yada salata v.s. yiyin dedi.Günlük En az 2 litre su için dedi.Uykunuza çok dikkat edin dedi.kafeinden , alkolden uzak durun dedi.Halsizlik çok normalmiş , yakında geçecek dedi.Aklıma başka şeyler geldikçe yazarım...
ok gülencim şimdi anladım ve baktım fb hcg 72,45 yazıyor canım
ezgim , gözünüz aydınn canımm ikili teste beta hcg değerin kaç çıktı merak ettim cinsiyet için tahminlerde bulunmadılarmı hiç?
nilü ; ben bilgileri vermemişim boyu 10 gün öcne 5.5 cm idi bana boyu küçük gibi geliyor bakalım salı netleşir halbuki ben 1.70 eşim 185 boyunda :) ayrıca 14 haftadan sonra crl ölçmüyolarmış :)
limburg ohh iöçin ferahladı değilmi maşallahhh
Hayırlısı ise Kız olur bakarsın :))) Ama benim gördüğüm ve ablamda da şahit olduğum ilk yeğeniminde 65 di fb hcg si şimdi 1 ekimde doğacak olan yeğenimde de 45 fb bhcg'si
Canım gözün aydın. İnşallah Allah tamamına erdirsin. Herşey yolunda gider hepimizin için de. İnsan ilk kez bebek görünümünü aldığını görünce acayip duygulanıyor. Benim de ultrasondan çıkasım gelmedi. Öylee yatıp izlemek istedim.
Bu arada kusmalarım biraz azaldı benim ama, 2 gündür midem çıldırıyo resmen. Sanki açık yaraya biber dökmüş gibi nasıl kavruluyo, nasıl yanıyor anlatamam. Ne yapmam gerek hiç bilmiyorum. Fikri olan var mı kızlar??
Ya kızlar ben 2,5 hafta dayanamadım...Doktorum izindeymiş..Bizim orada bi hastane var yakınlarda..Oradan randevu aldım herhangi bi doktordan bebişi görmek için..Bakalım iyimi gelişimi çok merak ettim..ya ben en son 1 ağustosta gördüm çünküüü..1 aydır görmüyorum 15 daha beklersem 1,5 aydır görmemiş olucamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?