- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.021
Amin canım, allah cümlemize yardım etsin :)
Sen de çalışıyorsun, senin az görüyor olman gerekmiyor mu Selin'i?
Nasıl sizin sistem?
Hadi girin...
Ama 9 Ekim'den sonra girin, hasta etmeyin beni ondan yemem diyetteyim, bundan yemem rejimdeyim diye :)
Ben de ben de ben deee kaydirigubbakcemile5
Acıyor hala...
Çok içimden de gelmiyor zaten ama adam yakında yollara düşecek diye zorluyorum kendimi :)
Heh işte, onu diyorum, biliyorum ayda yılda bir yapmak lazım.
Ama yapamıyorum.
Çok istiyorum fakat keyif alamıyorum, hmen eve dönmek istiyorum.
Sapıttım ben sapıttım kaydirigubbakcemile2
Seyhan, özelden mesaj attımm opuyorumnanaktan
eymen çok huzursuz üst dişler geliyor
bugün aşı günü ama haftaya kalsın diyorum...
burcu cnm bende aynı senin gibi kimseye bırakamıyorum hastalık oldu sanırıım :2:
burcu cnm bende aynı senin gibi kimseye bırakamıyorum hastalık oldu sanırıım :2:
kendimi 4. kattan aşağıya atmak istiyorum senağlama
az önce eşim aradı ve kötü haberi verdiii
7 ekimde anahtarlarımız teslim edilecekmiş ertesi gün temizletiriz dedi ve hafta sonuda taşınırız dedi bu arada ben söylemiştim unutmamış aşkım bi dahaki buluşmaya götürürm seni üzülme dedi senağlama yaaaaaaaa offff bağırasım varrrr
önce kayınvaldem vardı merte bakıyodu, o gitti şimdi annem geldi o bakıyo.
canım ben selini sabah sekizde anenme bırakıyorum ya öğle arasında bir saat yanındayım 12,30-13,30 sonra 4,30 da paydos saat 5 e kadar işleimi toparlayıp hop selinin yanındayım ... aralarda da anemin eğer işi yoksa getiriyor burada emziriyorum bende çok yoğun değilsem tabi... bensiz olduğu zamanalrda da çocunlukla uyuyor ... bazen öğle arasında annem ebni bekletiyor birlikte emerek uuyoruz bir saat tabi onunla ilgilenmek için yemek bile yemediğim zmanalr oluyor :):): )
günaydınnnnn canıma okuyor ege benim bugün yaaaaaaaaaaaaa(((((((((
gec evlendiğime(31 yaş) gec anne olduguma (33) hiçççççççççççççççç pişman değilim :))))) 5 gündür evden cıkamıyorum lavaboya bile gidemiyorum bazen uyanıksa yaaaaaaaaa
önce kayınvaldem vardı merte bakıyodu, o gitti şimdi annem geldi o bakıyo.
ya daha bizim dişler kabarmadı bile diş çıkarmayan var mı daha aranızda
bugün bizimde aşı günümüz kaç gündür kıvranıyorum fitilim hazır herşeyi hazır öğleden öne banyosunu da yapacak bugün hem rota virüsü son doz hemde 6. ay aşıları çabucak atlatsın kuzum allah bütün acılarını bana versin onun canı yanmasın:Saruboceq:
Canım eymenin epeyidir şiş ve morardı artık beyazlarda gözüküyor doktoru erken çıkaracak dedi :sinifsinif:
aa söölemeyi unuttum bugün ilk kez sebze çorbasına kıyma kattım bakalım beğenecek mialkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?