2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben selini sabah sekizde anenme bırakıyorum ya öğle arasında bir saat yanındayım 12,30-13,30 sonra 4,30 da paydos saat 5 e kadar işleimi toparlayıp hop selinin yanındayım ... aralarda da anemin eğer işi yoksa getiriyor burada emziriyorum bende çok yoğun değilsem tabi... bensiz olduğu zamanalrda da çocunlukla uyuyor ... bazen öğle arasında annem ebni bekletiyor birlikte emerek uuyoruz bir saat tabi onunla ilgilenmek için yemek bile yemediğim zmanalr oluyor :):): )

günaydınnnnn canıma okuyor ege benim bugün yaaaaaaaaaaaaa (((((((((

gec evlendiğime(31 yaş) gec anne olduguma (33) hiçççççççççççççççç pişman değilim :))))) 5 gündür evden cıkamıyorum lavaboya bile gidemiyorum bazen uyanıksa yaaaaaaaaa

eymen çok huzursuz üst dişler geliyor
bugün aşı günü ama haftaya kalsın diyorum...

burcu cnm bende aynı senin gibi kimseye bırakamıyorum hastalık oldu sanırıım
:2:

Pınar üst dişler daha erken cicim 9 aydan sonra çıkar damak şişmiştir.Beyazlık gözükür Hilal'de de öyle üst damaklar şiş ve hemen elimi alıp damaklarına götürüyor..
sen aşıya götür canım

bugün bizimde aşı günümüz kaç gündür kıvranıyorum fitilim hazır herşeyi hazır öğleden öne banyosunu da yapacak bugün hem rota virüsü son doz hemde 6. ay aşıları çabucak atlatsın kuzum allah bütün acılarını bana versin onun canı yanmasın:Saruboceq:

Tüh yaaa senağlama
Üzülme, sık sık toplanırız artık, bebikler büyüdü...

önce kayınvaldem vardı merte bakıyodu, o gitti şimdi annem geldi o bakıyo.

Hmmm, fena...
Kayınvalidem bizde kalırken, doğal doğum kontrol yöntemi diyordum ben kendisine...

Güzelmiş canım ya, gün içinde kısa süreli de olsa görebiliyorsun.
Çalışan bir anne için büyük nimet...

:teselli:

Kıyamaaam, kolay çıkarır inşallah...

Evet işte, hastalıklı bir ruh hali...
Geçen akşam hem Doruk'a hem kocama hem kendime bişeyler bakayım diye sahildeki LCW'ye gittik. Kuzuyla babası sahilde gezdiler, ben dolaştım 1 saat kadar. Oradan bile çıktığımda vicdan azabı çekiyordum, düşün artık :hulya:

önce kayınvaldem vardı merte bakıyodu, o gitti şimdi annem geldi o bakıyo.

Aynı durum bizde de var, ancak hafta sonları gidiyorlar ki başbaşa kalalım, o yüzden kendime şaşıyorum ama haftada 1e düştük, eskiden ben de yatağa atmak için fırsat kollardım şimdi ancak uyumak için kendimi yatağa atma fırsatı kollar oldum kaydirigubbakcemile3 Burcu benim de ilk adetten sonra istek durumlarında az da olsa artma oldu, ne kadar çok yaparsanız acısı o kadar çok azalıyor kremlik duruma geliyorsanız demek ki çok az yapıyorsunuz, tabi önce hamilelikte aylarca yapmadık sonra lohusalıkta valla ilk yaptığımızda ilk geceden daha fena acımıştı sempatiksalakcinni

GÜNAYDIN herkese ballarım.ALP gec 1,5 ta uyudu.ve bütün akşam öyle kudurktuki anlatamam kucaktan yere atıyor kendini bir dk ilgilenme bağırıyor sinir yapıyor.offf pilimi bitirdi vallahi.

YAĞMUR VE ASYA ya geçmiş olsun.
biran önce tüm hasta bebeklerimiz iyileşirler inşaallah.
BURCUM yanlız değilsin. bende sendenim.duşa bile beraber giriyoruz.yarım saat bile bırakamıyorum.bazen bırakmak istiyorum ama sonra çok vicdan azabı çekiyorum böyle düşündüğüm için.birde gerçi önümüzdeki hafta doktora gideceğim ama şu kremin adı banada lazım:kedi:ve artık bende adet olmak istiyorum.
AYFER VE FATMA sağolun kızlar ne olacak böyle bilmem zorlamasam hiç yemeyecek.görünürde diş falanda yok.acaba çocuğu tiksindirdim mi ben yaaa offmafoldumben

Son düzenleme:
ya daha bizim dişler kabarmadı bile diş çıkarmayan var mı daha aranızda

bizim hiç dişimiz yok daha teyzesimafoldumben geçen hafta azı dişi kabardı çıkacak sandıkkaydirigubbakcemile3 dr da şaşırdı azı dişimi çıkacak önce diye ama geri düzeldi bizde anlamadık ne olduğunu. ama hiç belirti yok diş ile ilgili.:uhm:

Bugün zaten 4 aşısı var bir de rota varsa 5 eder, çok değil mi?? ayrıca bence ateşlenmeden fitil verme bizim bu sefer hiç ateşi olmadı ayrıca olsa bile bırak biraz vücudu direnmeyi öğrensin.38e kadar bekle

bende regli olmadım daha eşim korunuyor tabi ben her hafta test yapıyorum
hoş olsa ne olacak doğuracağım elbet...

eşleriniz iyi dayanıyor kızlar bizde 2 gün olmasa 3.gün eşim küser
:kedi: mirmirmirmir

selam herkese ewde cengiz beye kıymalı pişi yapmakla meşguldüm 7/8tane yedi en sona 1 tane kaldı çok yağlı yapmışsın bu ne yaa al şunu diyip uzattı tepsiyiÇok üzgünüm çoook gerzek:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…