- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.041
Aynı durum bizde de var, ancak hafta sonları gidiyorlar ki başbaşa kalalım, o yüzden kendime şaşıyorum ama haftada 1e düştük, eskiden ben de yatağa atmak için fırsat kollardım şimdi ancak uyumak için kendimi yatağa atma fırsatı kollar oldum kaydirigubbakcemile3 Burcu benim de ilk adetten sonra istek durumlarında az da olsa artma oldu, ne kadar çok yaparsanız acısı o kadar çok azalıyor kremlik duruma geliyorsanız demek ki çok az yapıyorsunuz, tabi önce hamilelikte aylarca yapmadık sonra lohusalıkta valla ilk yaptığımızda ilk geceden daha fena acımıştı sempatiksalakcinni
GÜNAYDIN herkese ballarım.ALP gec 1,5 ta uyudu.ve bütün akşam öyle kudurktuki anlatamam kucaktan yere atıyor kendini bir dk ilgilenme bağırıyor sinir yapıyor.offf pilimi bitirdi vallahi.
YAĞMUR VE ASYA ya geçmiş olsun.
biran önce tüm hasta bebeklerimiz iyileşirler inşaallah.
BURCUM yanlız değilsin. bende sendenim.duşa bile beraber giriyoruz.yarım saat bile bırakamıyorum.bazen bırakmak istiyorum ama sonra çok vicdan azabı çekiyorum böyle düşündüğüm için.birde gerçi önümüzdeki hafta doktora gideceğim ama şu kremin adı banada lazım:kedi:ve artık bende adet olmak istiyorum.
AYFER VE FATMA sağolun kızlar ne olacak böyle bilmem zorlamasam hiç yemeyecek.görünürde diş falanda yok.acaba çocuğu tiksindirdim mi ben yaaa offmafoldumben
bende regli olmadım daha eşim korunuyor tabi ben her hafta test yapıyorum
hoş olsa ne olacak doğuracağım elbet...
eşleriniz iyi dayanıyor kızlar bizde 2 gün olmasa 3.gün eşim küser :kedi: mirmirmirmir
Hmmm, fena...
Kayınvalidem bizde kalırken, doğal doğum kontrol yöntemi diyordum ben kendisine...]
=cokoprensim;Aynı durum bizde de var, ancak hafta sonları gidiyorlar ki başbaşa kalalım, o yüzden kendime şaşıyorum ama haftada 1e düştük, eskiden ben de yatağa atmak için fırsat kollardım şimdi ancak uyumak için kendimi yatağa atma fırsatı kollar oldum Burcu benim de ilk adetten sonra istek durumlarında az da olsa artma oldu, ne kadar çok yaparsanız acısı o kadar çok azalıyor kremlik duruma geliyorsanız demek ki çok az yapıyorsunuz, tabi önce hamilelikte aylarca yapmadık sonra lohusalıkta valla ilk yaptığımızda ilk geceden daha fena acımıştı
Bugün zaten 4 aşısı var bir de rota varsa 5 eder, çok değil mi?? ayrıca bence ateşlenmeden fitil verme bizim bu sefer hiç ateşi olmadı ayrıca olsa bile bırak biraz vücudu direnmeyi öğrensin.38e kadar bekle
Hasret barıştın mı Cengoyla diyecektim ki mesajını gördüm :) hepsi aynı bunların biliyosun, Ali de hepsini bitirir sonra nasıl olmuş derim ehh der, sonra kavga çıkarırım eline sağlık der :) mesela daha trajikomiği var, beni seviyor musun derim, sevmesem 2 defa evlenmezdim der :))
Hasret barıştın mı Cengoyla diyecektim ki mesajını gördüm :) hepsi aynı bunların biliyosun, Ali de hepsini bitirir sonra nasıl olmuş derim ehh der, sonra kavga çıkarırım eline sağlık der :) mesela daha trajikomiği var, beni seviyor musun derim, sevmesem 2 defa evlenmezdim der :))
kızlar biz dr a kaçıyoruz cengiz bey burdayken görüşmek üzere bir de lcwaikikiden cerye pantolon badi falan alacağm kış sezonu için..
öptümmm
eşleriniz iyi dayanıyor kızlar bizde 2 gün olmasa 3.gün eşim küser :kedi: mirmirmirmir
valla ne guzel pınarcım, bende eskısı gıbı olmayı cok ısterdım, ama olamıyorum, hep onun zorunla o da ayda yılda bir ... uzulmuyor dıılım aslında bu olaya, doktora bıle gıttım.. bı sonuc yok valla ohaoldumsmile
selam herkese ewde cengiz beye kıymalı pişi yapmakla meşguldüm 7/8tane yedi en sona 1 tane kaldı çok yağlı yapmışsın bu ne yaa al şunu diyip uzattı tepsiyiÇok üzgünüm çoook gerzek:dilcikar:
vereliniortak katılıyorum arkadaşım. annemin uykusu biraz ağır bugece onu uytuttuktan bonra bi plan yapayım barikaydirigubbakcemile3
aynen bende senin gibi uyumak için fırsat kolluyorummirmirmirmir. işten gelince mert özlediğindenmi nedir kucağımdan inmiyo taaki babası gelene kadar bu erkek çocuklar anneye düşkün olur derlerdi bide bizimki babasına aşık üüff yaa:1no2:
benimki de küser e işime gelir zaman kazanırımsempatiksalakcinni
valla ne guzel pınarcım, bende eskısı gıbı olmayı cok ısterdım, ama olamıyorum, hep onun zorunla o da ayda yılda bir ... uzulmuyor dıılım aslında bu olaya, doktora bıle gıttım.. bı sonuc yok valla ohaoldumsmile
kızlar biz dr a kaçıyoruz cengiz bey burdayken görüşmek üzere bir de lcwaikikiden cerye pantolon badi falan alacağm kış sezonu için..
öptümmm
bende alıcam cemime bişiler geçen pumada biayakkabı beğendim ilk iş onu alıcam sonrada istanbula gelmek için bişiler almam lazım biz hala yazlık takılıyoruz ya ben oğlumun adını sööleyemiyorum çok tuhaf geliyo hep oğlum bebişim kuzum paşam fln diyorum tuhafım tuhaf heekafamçokkarıştı
canım bence acele etme alısverıs ıcın, oradan alma, ıstanbul a geldıgınde alırsın herseyı daha hesaplı olur senın ıcın... opuyorumnanaktan
ıstersen beraberde cıkarız carısya, malum bakırkoy istemedıgın kadar magaza, avm hersey var...
üzme kendini aynı durumdayız benimde eltim bakıyo şı neden bööle diil neden dediğimi yapmadın diyordum ilk günler şimdi görmezden geliyorum biraz yapabildiğim kadar ben takviye ediyorum kimse annesi gibi bakamaz bir bebeğe ama çok şükür ki bakıcı yerine yakınlarımıza emanet edebiliyoruz üyük nimet bu bana bakıcı da bakmış küçükken halamdan önce bilirim yani o yüzden sende görmemeye çalış çok da üzme kendini:teselli:Annem aradı az önce...
Yine bişey yemek istemiyormuş sıpam.
Kahvaltılık yediremiyorum, öğürüyor, peynirin hepsini çıkardı dedi.
Yumurta yedi mi peki dedim, aa unuttum yumurta vermeyi dedi. Dün verdin mi dedim, dün de unuttum dedi.
Dünkü çorbasına et koymayı da unutmuştu.
Ben de kızdım, yumurta diyorum unutuyorsun, et diyorum unutuyorsun, sonra da bişey yemiyor diyorsun dedim.
Üzüldü tabi, tamam unutmam bi daha dedi, kapattı telefonu.
Ondan sonra da pişman oldum, kadın bunca derdinin içinde, en iyi şekilde çbakmaya çalışıyor çocuğuma, ben burdan bilmişlik yapıyorum.
Ben bakmıyorum, al çocuğunu naparsan yap dese ne halt edecem acaba!
utu yapıyordum canım
bı bızım dr kullandırmıyor ılac sanırsam.40 ı cıkmadan 2.kez hastalanmıstı doguhan.fenaydı ama kullandırmadı bısey.
Gecmıs olsun mınık murunlu yagmuruma
GÜNAYDIN:))
herzamanki gibi güne erkenden başladık tam gaz:))
herkes iyidir umarım..
cuma günü dr kontrolune gittik kızlar ..dr grip salgını olduğunu toplu yerlerden uzak durmamızı söyledi..bilginize.miniklere dikkat.
bu arada oğluşum 8800 gr 71 cm olmuşş..
size soracaklarım var fırsat buldukça bakacağım bugünn
herkesi çok öpüyorummm
hala ateşli yavrum ve uyumuyo..çok huzursuz...mafoldumben
geçmiş olsun miniklere..umarım hemencecik iyileşirler..a.s.
Günaydın kızlar, güzel bir gün olur umarım hepimiz için opuyorumnanaktan
ahhh Ebrucumm Yağmuruma çok çok geçmiş olsun, umarım hemencecik atlatır miniğimiz...
Günaydın,
Geçmişi okudum, bi sürü alıntı yaptım, sonra forum beni dışarı attı, bi sürü alıntım gitti, aklımda kalanları yazayım bari.
Asya'ma ve Yağmur'uma geçmiş olsun, inşallah ateşleri düşmüştür, iyilerdir şimdi.
Handecim, bence hiç bir şey yapma, çok içinden geliyorsa, tek çeşit yap, hepimiz birşeyler getireceğiz. Kalabalık olucaz, bebekle o kadar kişiye ne hazırlayacaksın... Zaten dağınığımız, bulaşığımız ve gürültümüz yetecek sana :)
Jale, Arda'nın tahlilleri tertemiz çıkacak inşallah, içini ferah tut arkadaşım.
Aylin, kayınvaliden bakıyordu Kerem'e, gidiyor mu? Bakıcı konusu hassas, umarım gözün arkada kalmaz ve umarım korktuğun manzara hiç gelmez başına...
Hepatit, maaşallah oğluşa :)
Ebruşum, Yağmur'un sana senin deyiminle uzak olmasında, odayı ayırma konusuna ben çok katılmıyorum. Her bebek farklı oluyor, kimisi çok anneci, kimisi daha bağımsız ruhlu. Seninki daha dışa dönük demek ki, sebebi kendinde arama bence, için rahat olsun...
Handecim, Demir kucaktan inmiyor bugün demişsin ya, Doruk her gün öyle. Ana kucağı, yatağı, oyun halısı, mama sandalyesi, bunlarda en fazla 5 dk duruyor, sonra kucak diye mızırdıyor, almazsak bağırıyor. Ben biraz oyalıyorum yine de ama annem hemen kucaklayıveriyor, sinir oluyorum.
Mutlaka unuttuklarım vardır, kusura bakmayın...
Ben dün erken çıktım ya, yoldayken kocam aradı, hava çok güzel, geleyim mi gezelim dedi. Havada kaptım tabi :) Geldi, attık kendimizi Moda'ya, hafta içi bir de güzel oluyor ki... Doruk da çok keyiflendi, çığlıklar kahkahalar attı hep... Tadı damağımızda kaldı valla :)
][ı][ı]aaa son biş idaha söyliyim ondan sonra bi müddet susup topikte diğer şieltilere yer bırakacağım söz :):) kaynanam söz verdi eğer 3 yıl içinde biraz para biriktitirsek alacağımız evin en az yüzde yirmisini karşılayacak inşallah kiraya çıkacağınız son ev olur diye çok dua etti :)::) bakalım şimdi top bizde ama bu masraflarla ne olur onuda bilemiyorum düğünden kalan hiç altın yok ki[/ı][/ı]
herkese günaydın;
Bitkin haldeyim anneler evde badana yapılıyor gece 1,5 'a kadar sadece 1 odayı toparlayabildim.Sağolsun Hilal emzirmeyi abarttı hep beni istedi ablama veriyorum 5-6 dk oynuyor sonra beni istiyor uyumak içinde sallamamı istemedi emerek uyudu da saat 23:30 da anca bir oda yani...
Bugün öğlenden sonra kızımı işyerine getireceğim saat 15:00 te Hilal için ve burda genel müdürümüzün asistanı evliliğinden dolayı işten ayrılıyor İzmir' e taşınıyor ve onlar için pasta kesilecek genel müdürümde Hilal'ide getir dedi ...Bende seve seve dedim.İadeyi ziyaret yapmak gerek yani:)))
[COLOR="Blue"]Seyyal'cim bozma moralini hepimiz yaşıyoruz bu dönemleri....
Ebru geçmiş olsun canım aman dikkat et
Yazgı üzülme balım alışacak yemeye bakarsın dişleri yüzünden yemiyor çıkma durumları nasıl var mı kabarıklık?
[/COLOR]
yaw günaydın herkese ben hamileyim galiba(((((
günaydınnnnnn
ohh beee kavuştum size yenidennnolumunekankayizsmile
nasılsınız güzel annecikler ve tatlı kuşlarııı
serhan uyanık ve benden kahvaltı bekliyor ama iyic acıksın diye oyalamaya çalışıyorum ozaman kesintisiz yeme moduna geçiyoruz
yaa hande de buluşmaya bende gelmek istiyorum çok inşallah o tarihlerde taşınmayız çok üzülürüm valla özledim hepinizi buluşmaya gelemeyen arkadaşlardan da gelen olacak sanırım orada olmam lazımm yoksa kıskançlıktan çatır çatır çatlarım sempatiksalakcinni
daha doğrusu çok üzülürümmmm
teyseleri serhan sürekli anne diyoo nanne yada çok net anne diyo ben hep kolay diye baba diyordum onu daha çabuk söyler diye ama oğluşum bilinçsizde olsa anne diyo yakalayabilsem çekicem faceye yükliycem ama telefonu görünce anında saldırıya geçiyo çaktırmadan çekmem lazım
çenem düştü sabah sabah
yağmur ve asya güller rahatsızmış çok geçmiş olsun hemen iyi olurlar inşallah küçük melekler çok koptum herşeyden bi haberim inşallah herkes iyidir
asyaya ve yağmura çok geçmiş olsun ebru ben gripte fln ilaç vermiyorum bünyesi kuvvetlensin diye ateşi 38 i geçmezse sende verme bence ben ööle ilaçlarla büyümüşüm şimdi hiçbi hastalığı antibiyotiksiz atlatamam
burcu bende senin gibiyim kendime ayıracağım tüm vakti oğluma saklıyorum en son o kucağımda kaş almaya gittim abartıyorum farkındayım ama çok az görüyor beni kokusunu özlüyorum hala beni tanımıyor ya böyle giderse diye de korkuyorum emmemiz de çok azaldı istemiyor memeyi aramızdaki tek bağ da kopmak üzeremafoldumben
selam canlar:1rolleyes:GÜNAYDIN herkese ballarım.ALP gec 1,5 ta uyudu.ve bütün akşam öyle kudurktuki anlatamam kucaktan yere atıyor kendini bir dk ilgilenme bağırıyor sinir yapıyor.offf pilimi bitirdi vallahi.
YAĞMUR VE ASYA ya geçmiş olsun.
biran önce tüm hasta bebeklerimiz iyileşirler inşaallah.
BURCUM yanlız değilsin. bende sendenim.duşa bile beraber giriyoruz.yarım saat bile bırakamıyorum.bazen bırakmak istiyorum ama sonra çok vicdan azabı çekiyorum böyle düşündüğüm için.birde gerçi önümüzdeki hafta doktora gideceğim ama şu kremin adı banada lazım:kedi:ve artık bende adet olmak istiyorum.
AYFER VE FATMA sağolun kızlar ne olacak böyle bilmem zorlamasam hiç yemeyecek.görünürde diş falanda yok.acaba çocuğu tiksindirdim mi ben yaaa offmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?