2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

"uyumak için kendimi yatağa atma fırsatı kollar oldum"
Çok güldüm bunda, aynen ben de... Hamile kalmadan önce böyle miydi yaw :kedi:

Yazgım, o vicdan azabı çok fena işte yaaa...
Kremin adını sana da attım özelden :)

bende regli olmadım daha eşim korunuyor tabi ben her hafta test yapıyorum
hoş olsa ne olacak doğuracağım elbet...

eşleriniz iyi dayanıyor kızlar bizde 2 gün olmasa 3.gün eşim küser
:kedi: mirmirmirmir

Alıngan koca :)

Hasret barıştın mı Cengoyla diyecektim ki mesajını gördüm :) hepsi aynı bunların biliyosun, Ali de hepsini bitirir sonra nasıl olmuş derim ehh der, sonra kavga çıkarırım eline sağlık der :) mesela daha trajikomiği var, beni seviyor musun derim, sevmesem 2 defa evlenmezdim der :))

Hmmm, fena...
Kayınvalidem bizde kalırken, doğal doğum kontrol yöntemi diyordum ben kendisine...
]

vereliniortak katılıyorum arkadaşım. annemin uykusu biraz ağır bugece onu uytuttuktan bonra bi plan yapayım barikaydirigubbakcemile3

aynen bende senin gibi uyumak için fırsat kolluyorummirmirmirmir. işten gelince mert özlediğindenmi nedir kucağımdan inmiyo taaki babası gelene kadar bu erkek çocuklar anneye düşkün olur derlerdi bide bizimki babasına aşık üüff yaa:1no2:

yok canım doktorumuz rota virüsünü diğer aşılarla birlikte vurmalıyız yoksa 1 hafta ara vermemiz gerek dedi ama biz rota virüsünü son anda yakaladık bu seferonun tarihi geçecek e öbür aşıları da yazın 1 hafta attık zaten ama geçen aşılarımızı da bööle olduk 1 günde atlatıyor kurtuluyor ben fitili ateşten çok huzursuzluk için bulunduruyorum bizim çok şükür ki aşılarda ateşimiz çıkmadı ama 2. ayında yaptırdığım aşılarda akşama kadar ağladı bende ateşlenmeden bişi vermiyim direnç kazansın dedim hata etmişim ilacı hiç sevmeyen doktorumuz bile 2 saatten fazla ağlarsa yarım fitil ver bebeğe bu kadar eziyet etmeye gerek yok dedi fitil ondan yani

kızlar biz dr a kaçıyoruz cengiz bey burdayken görüşmek üzere bir de lcwaikikiden cerye pantolon badi falan alacağm kış sezonu için..
öptümmm

kaydirigubbakcemile3 çok güldürüyosun beni aylin yaf

hahahaha süper tatlım yaaaakaydirigubbakcemile3
yok cnm konuşmuyorum akşam kızımı bizim yatağa yatırıyorum bnde yanına o da salonaaaa

kızlar biz dr a kaçıyoruz cengiz bey burdayken görüşmek üzere bir de lcwaikikiden cerye pantolon badi falan alacağm kış sezonu için..
öptümmm

bende alıcam cemime bişiler geçen pumada biayakkabı beğendim ilk iş onu alıcam sonrada istanbula gelmek için bişiler almam lazım biz hala yazlık takılıyoruz ya ben oğlumun adını sööleyemiyorum çok tuhaf geliyo hep oğlum bebişim kuzum paşam fln diyorum tuhafım tuhaf heekafamçokkarıştı

bende regli olmadım daha eşim korunuyor tabi ben her hafta test yapıyorum
hoş olsa ne olacak doğuracağım elbet...

eşleriniz iyi dayanıyor kızlar bizde 2 gün olmasa 3.gün eşim küser
:kedi: mirmirmirmir

valla ne guzel pınarcım, bende eskısı gıbı olmayı cok ısterdım, ama olamıyorum, hep onun zorunla o da ayda yılda bir ... uzulmuyor dıılım aslında bu olaya, doktora bıle gıttım.. bı sonuc yok valla ohaoldumsmile

hayır benim canım istemiyor ayrıca her 3 yapıştan 2 sinde rol yapmak zorunda kalıyorum öff o daha eziyet akannehir

selam herkese ewde cengiz beye kıymalı pişi yapmakla meşguldüm 7/8tane yedi en sona 1 tane kaldı çok yağlı yapmışsın bu ne yaa al şunu diyip uzattı tepsiyiÇok üzgünüm çoook gerzek:dilcikar:

Zıkkım ye deseydin klava:

Hadi hayırlı işler kaydirigubbakcemile3

Benim oğlum, ikimizken benimle müzik dinliyor, şarkı söylüyor, dans ediyoruz, camdan dışarı bakıp kuşalara buşutlara laf yetiştiriyoruz. Babası geldiği an kudurma moduna geçiyor, tepiniyor, ordan oaraya yuvarlanıyor, hoplatın beni, yürütün beni, havalara kaldırın beni çığlıkları yankılanmaya başlıyor. Kiminle kuduracağını biliyor sıpa :)

benimki de küser e işime gelir zaman kazanırımsempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3

Olacak olacak, az daha zaman.
Üzülme, daha 6 ay oldu yaw...

öptümmm

Kızlar için güzel şeylr vardı LCW'de, güle güle giysin şimdiden...
Çok süsleme, ısırırım...

canım bence acele etme alısverıs ıcın, oradan alma, ıstanbul a geldıgınde alırsın herseyı daha hesaplı olur senın ıcın... opuyorumnanaktan
ıstersen beraberde cıkarız carısya, malum bakırkoy istemedıgın kadar magaza, avm hersey var...

ya süper olur valla ben bi takımalıyım üşümesin diye kalanı ordan talan ederim çarşı pazar alışveriş amnın gözüm dödüüdelikafadulden

Annem aradı az önce...
Yine bişey yemek istemiyormuş sıpam.
Kahvaltılık yediremiyorum, öğürüyor, peynirin hepsini çıkardı dedi.
Yumurta yedi mi peki dedim, aa unuttum yumurta vermeyi dedi. Dün verdin mi dedim, dün de unuttum dedi.
Dünkü çorbasına et koymayı da unutmuştu.
Ben de kızdım, yumurta diyorum unutuyorsun, et diyorum unutuyorsun, sonra da bişey yemiyor diyorsun dedim.
Üzüldü tabi, tamam unutmam bi daha dedi, kapattı telefonu.
Ondan sonra da pişman oldum, kadın bunca derdinin içinde, en iyi şekilde çbakmaya çalışıyor çocuğuma, ben burdan bilmişlik yapıyorum.
Ben bakmıyorum, al çocuğunu naparsan yap dese ne halt edecem acaba!

üzme kendini aynı durumdayız benimde eltim bakıyo şı neden bööle diil neden dediğimi yapmadın diyordum ilk günler şimdi görmezden geliyorum biraz yapabildiğim kadar ben takviye ediyorum kimse annesi gibi bakamaz bir bebeğe ama çok şükür ki bakıcı yerine yakınlarımıza emanet edebiliyoruz üyük nimet bu bana bakıcı da bakmış küçükken halamdan önce bilirim yani o yüzden sende görmemeye çalış çok da üzme kendini:teselli:

ohhhhh ne güsel buluşuyorsunuz ben gelemediğim için çok üzülüyorum artık antalyadayım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,iyi vakit geçirmenizi benim içinde sohbet etmenizi ve bebekleri öpmenizi dilerim

utu yapıyordum canım

bı bızım dr kullandırmıyor ılac sanırsam.40 ı cıkmadan 2.kez hastalanmıstı doguhan.fenaydı ama kullandırmadı bısey.
Gecmıs olsun mınık murunlu yagmuruma

hala ateşli yavrum ve uyumuyo..çok huzursuz...mafoldumben

geçmiş olsun miniklere..umarım hemencecik iyileşirler..a.s.

Günaydın kızlar, güzel bir gün olur umarım hepimiz için opuyorumnanaktan
ahhh Ebrucumm Yağmuruma çok çok geçmiş olsun, umarım hemencecik atlatır miniğimiz...

]

yaw günaydın herkese ben hamileyim galiba(((((

selam canlar:1rolleyes:
hepiniz sagolun..
ŞÜKÜRKİ AGIR TUTMAYACAK GİBİ GÖRÜNÜYO VE ATEŞİ YOK..
BURUN AKINTISI TIKANIKLIGI HAPŞURUK VAR.
BİRAZDAN BURUN DAMLASI ALICAM ECZANEDEN..

kahvaltısını yedirip oynaşıp uyuttum..
ilk defa istekli yedi bu sefer..
armut rendeledim içine peynir in ekşimsiliğini aldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…