- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.061
merhaba güzeller nasılsınız.bugün bizim evlilik yıldönümümüz ama kocişşim cuma sabahı burada olucak inşallah işten dolayı
kıslar selin yanımda yazamıyorum bişi anneannesi geldi bıraktı gitti
abonelre gberagber hizmet veriyrouz allahtan yoğun değil :):)::)
üzme kendini aynı durumdayız benimde eltim bakıyo şı neden bööle diil neden dediğimi yapmadın diyordum ilk günler şimdi görmezden geliyorum biraz yapabildiğim kadar ben takviye ediyorum kimse annesi gibi bakamaz bir bebeğe ama çok şükür ki bakıcı yerine yakınlarımıza emanet edebiliyoruz üyük nimet bu bana bakıcı da bakmış küçükken halamdan önce bilirim yani o yüzden sende görmemeye çalış çok da üzme kendini:teselli:
]
selam canlar:1rolleyes:
hepiniz sagolun..
ŞÜKÜRKİ AGIR TUTMAYACAK GİBİ GÖRÜNÜYO VE ATEŞİ YOK..
BURUN AKINTISI TIKANIKLIGI HAPŞURUK VAR.
BİRAZDAN BURUN DAMLASI ALICAM ECZANEDEN..
kahvaltısını yedirip oynaşıp uyuttum..
ilk defa istekli yedi bu sefer..
armut rendeledim içine peynir in ekşimsiliğini aldı..
ohhhhh ne güsel buluşuyorsunuz ben gelemediğim için çok üzülüyorum artık antalyadayım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,iyi vakit geçirmenizi benim içinde sohbet etmenizi ve bebekleri öpmenizi dilerim
Eşinde yani tam zamanını bulmuş ne o aş mı eriyor ....İyi yapmışsın taviz verme walla kayınvalidede dediğin gibi oğlunu düşünüyor bizde kendi çocuklarımızıBurcu ben de öyleyim aynen, ben de daha sonrasında üzülüyorum ama böyleyim işte napıyım tahammül sınırım çok düşük.
Kimse bizim baktığımız gibi bakamıyor çünkü kimse bizim önemsediğimiz kadar önemseyemiyor doğal olarak, biz bizi doğuran annelerimizi bile bu kadar düşünmüyoruz ki bak sen annene bağırmışsın bile ama Doruk a kıyıp bağıramıyorsun
dün akşam bi yere gitmiştik eşim Kerem ben ve kayınvalidem vardı arabada, Kerem in uykusu var ama nasıl huysuz sürekli ağlıyor, eşim dedi ki ben köfte yiyecektim dışarda, annesi diyor ki tamam sen ye biz arabada bekleriz, annesi Kerem i emzirir oyalar sen de yersin diyor, o da kendi oğlunu düşünüyor işte ama benim tüm şalterlerim attı, bizi eve bırakıp öyle git ye dedim, eşim tamam diyor kayınvalidem hala diyor ki ama açsın bizi bırakmak için uğraşma senin yemek yiyeceğin yere gidelim. 5 dk geç gitmesin diye çocuğu arabada mı emzireyim ve uykusu gelmiş çocuğu harap mı edeyim dedim, bişey olmaz susar dedi ama eşim patlamak üzere olduğumu anladığından eve gittik...
Burcu ben de öyleyim aynen, ben de daha sonrasında üzülüyorum ama böyleyim işte napıyım tahammül sınırım çok düşük.
Kimse bizim baktığımız gibi bakamıyor çünkü kimse bizim önemsediğimiz kadar önemseyemiyor doğal olarak, biz bizi doğuran annelerimizi bile bu kadar düşünmüyoruz ki bak sen annene bağırmışsın bile ama Doruk a kıyıp bağıramıyorsun
dün akşam bi yere gitmiştik eşim Kerem ben ve kayınvalidem vardı arabada, Kerem in uykusu var ama nasıl huysuz sürekli ağlıyor, eşim dedi ki ben köfte yiyecektim dışarda, annesi diyor ki tamam sen ye biz arabada bekleriz, annesi Kerem i emzirir oyalar sen de yersin diyor, o da kendi oğlunu düşünüyor işte ama benim tüm şalterlerim attı, bizi eve bırakıp öyle git ye dedim, eşim tamam diyor kayınvalidem hala diyor ki ama açsın bizi bırakmak için uğraşma senin yemek yiyeceğin yere gidelim. 5 dk geç gitmesin diye çocuğu arabada mı emzireyim ve uykusu gelmiş çocuğu harap mı edeyim dedim, bişey olmaz susar dedi ama eşim patlamak üzere olduğumu anladığından eve gittik...
Ebru labne neden vermiyorsun hiç ekşiliği yok ya da normal beyaz peyniri 1 gece suda bekletirsen de ekşiliği olmaz diye tahmin ediyorum
meral canım Eymen paşam benim en kısa zamanda düzelir inşallah
sağol Ayfercimolumunekankayizsmile
ayy çok şey okudum ama aklımda doğru dürüst bişi kalmadı
Kızlar şu kremin adını doğru düzgün ortaya yazsanıza, ne bu herkes tek tek sorucak mısempatiksalakcinni
Asya da hastaymış. Olcaycım belirtiler Eymendeki gibi. Eymen boğaz enfeksiyonu olmuş, çok geçmiş olsun cnm
walla birlikte olduğumuz dönemde Pınarın eşi gibi benimki de 3.günü beklemezdi. sizinkiler iyi sabrediyor ama bence bu kadar açmayın arayı kızlar. erkeklere bu konuda cidden güven olmuyor. onları başıboş bırakmayas gelmez. bizim olay hamileliğin son 3 ayında ilişkiyi kesmem,izden kaynaklandı diyebilirim. bence kendinizi zorlayın bunun için ve en baştan ayyy yok ben istemiyorum diye şartlanmayın
ben de labne veriyorum, inşallah bi problem yoktur labnelerde
] selam canlar:1rolleyes:
hepiniz sagolun..
ŞÜKÜRKİ AGIR TUTMAYACAK GİBİ GÖRÜNÜYO VE ATEŞİ YOK..
BURUN AKINTISI TIKANIKLIGI HAPŞURUK VAR.
BİRAZDAN BURUN DAMLASI ALICAM ECZANEDEN..
kahvaltısını yedirip oynaşıp uyuttum..
ilk defa istekli yedi bu sefer..
armut rendeledim içine peynir in ekşimsiliğini aldı..
dr bana labne verme dedi işlenmiş peynirmiş tam yağlı beyaz peyniri bir gece önceden suya ısla dedi ve bulamaç yapma dedi ben servis tabağına yumurta sarısı tereyağ reçel pekmez peyniri koyuyoırum tabağa ekmek içiyle yediriyorum :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?