2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzeller nasılsınız.bugün bizim evlilik yıldönümümüz ama kocişşim cuma sabahı burada olucak inşallah işten dolayı

Kutlu olsuuun...
Zeynonuzla aydınlanan, nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim.
Geç olsun güç olmasın Nehircim, geliyor ya, önemli olan o...

kıslar selin yanımda yazamıyorum bişi anneannesi geldi bıraktı gitti
abonelre gberagber hizmet veriyrouz allahtan yoğun değil :):)::)

Ne güzel işte :)

Öyle yapmak lazım aslında.
Bu huyum çok kötüdür benim, ters gelen bişey varsa hiç tutamam, pat diye söylerim, sonra da üzülürüm işte.

İyi iyi, sevindim, tekrar geçmiş olsun...

Selam güzel bayanlar
Eymen bugün biraz daha iyi olsa da tam atlatmış değil, hala çok huzursuz ve halsiz yavrum(

henüz geçmişe bakamadım ama anladığım kadarıyla yağmur hastaymış,geçmiş olsun Ebrum

Nehircim beraber geçireceğiniz nice güzel senelere tatlım

Burcu ben de öyleyim aynen, ben de daha sonrasında üzülüyorum ama böyleyim işte napıyım tahammül sınırım çok düşük.
Kimse bizim baktığımız gibi bakamıyor çünkü kimse bizim önemsediğimiz kadar önemseyemiyor doğal olarak, biz bizi doğuran annelerimizi bile bu kadar düşünmüyoruz ki bak sen annene bağırmışsın bile ama Doruk a kıyıp bağıramıyorsun
dün akşam bi yere gitmiştik eşim Kerem ben ve kayınvalidem vardı arabada, Kerem in uykusu var ama nasıl huysuz sürekli ağlıyor, eşim dedi ki ben köfte yiyecektim dışarda, annesi diyor ki tamam sen ye biz arabada bekleriz, annesi Kerem i emzirir oyalar sen de yersin diyor, o da kendi oğlunu düşünüyor işte ama benim tüm şalterlerim attı, bizi eve bırakıp öyle git ye dedim, eşim tamam diyor kayınvalidem hala diyor ki ama açsın bizi bırakmak için uğraşma senin yemek yiyeceğin yere gidelim. 5 dk geç gitmesin diye çocuğu arabada mı emzireyim ve uykusu gelmiş çocuğu harap mı edeyim dedim, bişey olmaz susar dedi ama eşim patlamak üzere olduğumu anladığından eve gittik...

Eşinde yani tam zamanını bulmuş ne o aş mı eriyor ....İyi yapmışsın taviz verme walla kayınvalidede dediğin gibi oğlunu düşünüyor bizde kendi çocuklarımızı

[/B]
Haklısın...
Ben de hayatımın en tahammülsüz dönemini yaşıyorum.
Hele ki konu Doruk olunca...
Benim de kayınvalidemle var öyle bi hikayem. Bi yere akşam yemeğine gitmek istediler burdayken, ben de biz gelemeyiz Doruk'la, siz gidin isterseniz dedim. Niyemiş dedi, perişan olur çocuk dedim. Bi yerde emzirirsin, sonra da arabasında uyur, bişi olmaz dedi. Hayır dedim, keyfi şeyler için düzenini rahatını bozmak istemiyorum. Hala konuşuyordu, tam dediğin gibi, eşim patlama noktasını fark ederek annesinin tıpasını taktı...

Ebru labne neden vermiyorsun hiç ekşiliği yok ya da normal beyaz peyniri 1 gece suda bekletirsen de ekşiliği olmaz diye tahmin ediyorum

Labne peyniri ben de aldım. Ama sonra içime kurt düştü, bu çok işlemden geçiyor mudur diye... Geçiyor mudur?

meral canım Eymen paşam benim en kısa zamanda düzelir inşallah

sağol Ayfercimolumunekankayizsmile

ayy çok şey okudum ama aklımda doğru dürüst bişi kalmadı

Kızlar şu kremin adını doğru düzgün ortaya yazsanıza, ne bu herkes tek tek sorucak mısempatiksalakcinni

Asya da hastaymış. Olcaycım belirtiler Eymendeki gibi. Eymen boğaz enfeksiyonu olmuş, çok geçmiş olsun cnm

walla birlikte olduğumuz dönemde Pınarın eşi gibi benimki de 3.günü beklemezdi. sizinkiler iyi sabrediyor ama bence bu kadar açmayın arayı kızlar. erkeklere bu konuda cidden güven olmuyor. onları başıboş bırakmayas gelmez. bizim olay hamileliğin son 3 ayında ilişkiyi kesmem,izden kaynaklandı diyebilirim. bence kendinizi zorlayın bunun için ve en baştan ayyy yok ben istemiyorum diye şartlanmayın

ben de labne veriyorum, inşallah bi problem yoktur labnelerde

İmdattt bu çocuk durmuuoyr kudurdu resmen civa gibi heryere kayıyooo kucagımda tırmanıo tepeme cıkmak istio yerlerde dolanıo emerken sabit kalmak istemio nası emecekse. zor bela uyutuyorum. sürekli hareket halinde olduğundan sürekli emio e süt birikmedi bugün sotklarda bitti napcaz bakalım olmadı azcık inek sütü...
ya benim kız daninoyu cok seviyo yani smart küp ülkerin. bi zararı yoktur dimi içine bazen pekmez bazen yumurts sarısı koyuyorum hariçten peynir wermiyorum genede wermem gerekir mi. onun içindekilerde yagsız taze peynir krema fln yazıo.

arkadaşlar selam...
geçen yıl hamile olduğumu öğrenen bir öğretmenimiz demişti ki..... kocana ve çocuğuna fazla acıma.....
yani onların her dediğini yapma.
lütfen kendinize zaman ayırın. inanın okul açılınca biraz kendime geldim. elbetteki özlüyorum. dersim çok yok. öğlen dönüyorum ama özleniyor. ama arada nefes almak da istiyorum. biraz daha büyüsünler zaten rahat rahat her yere birlikte gidebileceğiz. Allah hepsine uzun mutlu ömürler versin.

bir de şunu demişlerdi.'' evlat deniz suyu gibidir. ne içilir. ne vazgeçilir.''

Meral tekrar geçmiş olsun.
Daha iyi olmasına sevindim, yarın bişeyciği kalmaz inşallah.

Burdan ilaç ismi verebiliyor muyduk?

apar topar çıktım netten ablam geldi de
serhan bey sebze püresini yedi üzerini değiştirip yatırıcam hapşırdı yerken püre oldu heryerimiz

neyse kıslar sonra görüşürüz öptüm

bu arada eymen paşalara geçmiş olsun biri hastaymış diğeride diş çıkarıyomuş kurban olurum ikisinede kuzucuklarımmmopuyorumnanaktan
hasretcimde doktora gidiyomuş hayırlı haberler
bugün aşı olacak bebişlerde ateşsiz huzurlu bi şekilde atlatırlar inşallah
şimdilikk

kızlar hasta olan kuzucuklar tez zamanda sağlıklarına kavuşsunlar istanbulda salgın boğaz enfeksiyonu salğın biz ordayken 4 geceli gündüzlü hastanedeydik herkes aynı dertten muzadripti
zeynepin ateşi nöbet halindeydi inip çıkıuyordu biz sürekli ılık suyla yıkadık ve öksürük şuruplarıyla tedavi etmeye çalıştık(dr takkibinde öksürük göğse indi bronşit başlangıcı dedi 6 günden sonra ateşine dikakt edin terletmeyin ve üşütmeyin allahım korusun hepsinii

çok geçmiş olsun minik kuzum çabuk atlatır inşallaha.s.
meral sizede çok geçmiş olsun canım a.s. buara bütün bebişlerde bi kırıklık var zaten ya boğaz ya diş allah nazarlardan, hastalıklardan, kazalardan saklasın yavrularımızı

ebrum tatlım serumfizyolojik kullsn burun damlası olarak bir kaç gün sonra geciyor hastalığın gecme süreci 1 hafta 1 hafta sonra sapasağlam:))))))) alalhım esirgesin yagmurumu

dr bana labne verme dedi işlenmiş peynirmiş tam yağlı beyaz peyniri bir gece önceden suya ısla dedi ve bulamaç yapma dedi ben servis tabağına yumurta sarısı tereyağ reçel pekmez peyniri koyuyoırum tabağa ekmek içiyle yediriyorum :))))))

birazdan kızımı almaya gidiyorum bugün öğleden sonra şirkette pasta kesilecek hem bizim için hemde arkadaşımızın vedası için....

Bana da öyle demişti, ben de ayrı ayrı yediriyorum, ama reçel vermiyorum. Yalnız çok fazla yemiyor, çünkü oturmaktan sıkılıyor. Sanırım herşeyi birden ve çabuk yesin diye bulamaç yaptırıyor doktorlar.
Labne yerine bilinen markaların tuzu alınmış beyaz peyniri bana da daha güvenilir geliyor.
Aslında en güzeli evde yapmak ama o zaman da pastörize olmuyor yaw...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…