2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eymenle pazara çıktım maksat o da hava alsın alacaklarımın çoğu kaldı zaten inletti pazarı bir de millet yok mu ay niye ağlıyor bu çocuk
yok arabada sıkılmıştır

15 dk.lık yolu eymen kucağımda ve arabayı ite ite geldim

şimdi uyudu

canım yaa çok geçmiş olsunnnnnnnnnn (((((((

kız üzme kadını kız benimki valla o gün ne aklına gelirse onu veriyor hiç bi sorunuda ok iki gün yumurta ubnuttu diye bişicik olmaz kırma kalbini kadının.... o seni atarda yine torununu atmaz torunalr acayip kıymetli oluyor anneler için korkma :):): ) alır senden doruğu ben sana küstüm gelme bi, daha der anca :):):):

hahahaha süper tatlım yaaaakaydirigubbakcemile3
yok cnm konuşmuyorum akşam kızımı bizim yatağa yatırıyorum bnde yanına o da salonaaaa

güle güle cengizzzz.......... :):): ) süpersinn...

ya bende hiç öyler biş iolmuyor enden sizde şisteksilik oldu ki ama bizhamileleikte ilişkiyi kesmedik sadece lohusada onuda tam saydı yani :):):) ama şans işte ben lohusanın hemen arkasından reglli oldum :):): ) kesmeyin bak kocalarınız kaaçar burd abaşbaşa kalırsınız :):):

selam herkese ewde cengiz beye kıymalı pişi yapmakla meşguldüm 7/8tane yedi en sona 1 tane kaldı çok yağlı yapmışsın bu ne yaa al şunu diyip uzattı tepsiyiÇok üzgünüm çoook gerzek:dilcikar:

kıs kocanın yüzünede böyle şeyle söyleme valal geçen ben bi yanlışlıkla gerizekalı dedim ki oda şakalaşırken yine şaka niyetli döndü bana seviyeni neden bu kadar al aşağı ediyorsun dedi oturdum kaldım tabi küstüm hemen :):):)) ki özür diledi .... :lepi::lepi::lepi:

ya daha bizim dişler kabarmadı bile diş çıkarmayan var mı daha aranızda

bizdede durum aynıııı .........

az önce öğle arasında bi,zde kzımımla dolaştık pazarı ama kucağımda olduğu için hiç bişi alamadım :):): ) seviyor kalabalık eyrleri milelte gülücük atmayı :):): 9

birazdan kızımı almaya gidiyorum bugün öğleden sonra şirkette pasta kesilecek hem bizim için hemde arkadaşımızın vedası için....

ay ne güzel eğlenceli ortamalr bebeişleri çok mutlu ediyor...

Burcucum buradan markaları tartışabiliyoruz bile, sorun yok, ver bakalım kremin adınıyerimseniben

Seyhancım ve Gülsan sağolun canlar

Pınarcım tahmin edebiliyorum halini cnm. ben de pazara gitma gafletinde bulunduğum zamanlar, Eymen kucağımda, poşetler arabada ilerliyoruz:))

benim bulunduğum ilçede birtane devlet hastanesi bi tanede özel poliklinik var. dr alternatifim yok yani. sağlık ocağı desen bebek görmekten bıkmış gibiler hiç ilgilenmiyolar sağolsunlar. danışabileceğim kimse yok. mert 6 ay bir haftalık oldu. ben ek gıda olarak yoğurt, meyve püresi,sebze püresi veriyorum. bikaç kez kahvaltı verdim(yumurta sarısı.peynir,ceviz,tereyağı,anne sütü karışımı) et hiç vermedim haftasonu düşünüyorum vermeyi. acaba başka ne verebilirim.siz ne veriyosunuz günlük.:uhm:

Ya Fatma ne yazdığını anlamak için çok uğraşıyorum, hatta çoğunu anlamadan geçmek zorunda kalıyorum, şu harflerin yerine biraz dikkat et be bacım :)

Gülşan sorduğun soruya herkes farklı cevap verecek çünkü hepimizin bebekleri aynı aylarda olsa da hepimiz farklı takılıyoruz, ben işe gitmeden önce 90 cc devam sütü veriyorum, sonra 11 de kayınvalidem kahvaltı veriyor, sonra meyve püresi, yoğurt, sebze çorbası yiyor akşam da 120 cc devam sütü verip yatırıyorum saat 10 da uyurken emziriyorum (çünkü uyanıkken artık emmiyor) sonra 12de 120-150 cc devam sütü verip içine de 1-2 cicibebe atıyorum, sabaha karşı da emziriyorum

sabahtan beri pc acık ne yazabildim ne okuyabildim..umarım uyur da şimdi biraz ben de dinlenirimm..muhabbetin ortasından dalıyorum kızlar :)) kusra bakmayın:)

ohhhhh ne güsel buluşuyorsunuz ben gelemediğim için çok üzülüyorum artık antalyadayım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,iyi vakit geçirmenizi benim içinde sohbet etmenizi ve bebekleri öpmenizi dilerim

sen antalya ya mı geldin?? e hoşgeldin :))biz de görüşelim:))

gecmiş olsun canım..

cok güzel demişler:) ama gel sen bana anlat bunu psikopata bağladım herşey oğlum oldu..işe baslayınca nasıl olacak bilmem babasına bile bırakamıyorum
delirdim ben kesinneyvahedigeldismile

selam millet ay yetişemiyorum hızınıza birbuçuk saattir okuyorum yaaaaa sempatiksalakcinni

ay yok böyle bir şey ben de edirneden düştüm buraya, sudan çıkmış balık gibi oluyorsun, sistem güzelmiş ama.

ben sokmam kocamı, allah korusun hepsi biribirinden bir şey öğrenir sonra hepten yanarız lmaz:

yaw günaydın herkese ben hamileyim galiba(((((

haydi bismillah kaydirigubbakcemile

ya daha bizim dişler kabarmadı bile diş çıkarmayan var mı daha aranızda

seninkiyle benimkinin arası bir gün bizde de ağrı falan oluyor ama daha tık yok ayrıca acele etme benim yeğenim 14 aylıktı diş çıkardığında dişsiz insan yok elbet çıkar

bizimki de aynı babayı görünce dünyayı unutuyor ben anlamadım bu işten bir şey bilmiyorumkismile

bizde de isim sorundu annem ikinci adını kullanmaya ve çocuk öğrenmeye başlayınca telaşlanıp ismine alışmak zorunda kaldık sempatiksalakcinni

aynen işe başlayınca kendime geldim dünya varmış be boğulmuşum evde, bebek büyütelim derken hayatı kaçırmamak lazım arada kaytarın ve vicdan azabı duymayın, buna gerçekten ihtiyacımız var ve koşturmacadan farkına varamıyoruz

Onu da demez de, kalbi kırıldı işte yok yere...
En güzeli hiç sormamak aslında da, olmuyor işte...

Veriyorum gari: Gleitgelen Jel diye başarılı bişi kendisi...

Pınar, Meral, ben pazar bir yana markete zor gidiyorum valla, kıyameti koparıyor oturmaktan sıkılınca. Geçen gün az bişey alacaktım, arabada durmuyor diye kucağımda götürdüm. Ben alacaklarımı alırken, bu ahtapot arkadaki reyonlardan kahveyle çöp poşeti almış, bi de baktım ki kemirmeye çalışıyor.

Bu arada diyorlar ki "çok abartıyorsun yeme konusunda, kendine ne yapıyorsan ondan ver,çocuğa tatsız tuzsuz çorbaları içirme ilk doğuran sen değilsin hepimiz yedirdik", hakikaten de çok tatsız oluyorlar yaaa ama gönlüm de elvermiyor ki benim yediğim yağlı salçayı tuzlu çorbayı vermeye çok kararsızım çok...

doğru diyosun bende korkuyom zaten kaçacak yakında diye erkeğine sahip çık kampanyası başlatıyorum burdan.:teytey: bende isteksizlik yok ama pek önemsemedim yanlış yapıyorum galibaŞeniz

Ya Fatma ne yazdığını anlamak için çok uğraşıyorum, hatta çoğunu anlamadan geçmek zorunda kalıyorum, şu harflerin yerine biraz dikkat et be bacım :)

aaaa aşkolsun sana benim klavyem bozuk birde acele acele abone aralarıdna yetişmeye çalışıyorum ... :1closedeyes: :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

benimki örümcekle yatak odasına dalmış, sandalyenin üzerinde ne varsa dökmüş aynanın önüne geçmiş kendine bakıp çığlık atıyor deli bu çocuk

EBRUUUUUU ekledin mi kız beni face'e

Son düzenleme:
Pişşşt Meral sen bu jelin ismini niye soruyon kiii? valla ruhun duymaz bi kayıverir boşanabiliriz derken 3.yü doğuruverirsin aklinialirimsmile-tatlicadiarzu- (sempatiksalakcin smileyi nereye gittiiii)

Kritik soru :)
Sabah anne sütüyle başlıyoruz.
Az kahvaltı, sonra meyve püresi.
Ardından anne sütü sonra sebze çorbası-püresi. Çorbaya et koyuyoruz artık. Mercimek, bulgur, irmik ya da pirinç. Kayınvalidem ev yapımı tarhana gönderince de ona başlıcam.
Sonra yoğurt, bazen 1 -2 tane cici bebe atıyorum.
Sonra yine anne sütü.
Yatmadan 1-1,5 saat önce tahıllı kaşık maması, bazen muz koyuyorum içine.
Uyutmadan önce emziriyorum, gece de her uyandığında emziriyorum.
Ama sanmayın ki sütüm şakır şakır akıyor, bazen boş mu çekiyor acaba diye korkuyorum valla.
Bu arada biz sofradayken de salçasız tuzsuz şeylerden az az veriyorum.

Yalnız değilim :lepi:

Al benden de o kadar.
Çok istiyorum yedirmeyi ama salça ve tuz işi bozuyor.
Tuz koymuyoruz çoğu zaman ama salçasız da olmuyor yaw..
Napsak ki?

edirne gibi bir memleketten sonra doğu görevi gerçekten sudan çıkmış balık gibi oluyosunvereliniortak
erkekler kulübü açılırsa bende eşimi üye yapmamlmaz: melek gibi adam benimkisi her işe koşturuyo gözü açılır falankaydirigubbakcemile3
diş olayı genetik derler bide, ben hemen diş çıkarmışım 3 aylıkken bizimkindede tık yok:dilcikar:

yeniden slm kıslarrr
ben sabahları serhana kahvaltı olarak

ilk olarak mama içiyo

yumurta/peynir dönüşümlü
bir çay kaşığı pekmez
şeftali yada muz eziyorum çok az
bir çay kaşığı ceviz
içine çavdarlı/mısırlı/tahıllı iki üç çeşit kahvaltılık mama alıyorum hergün birinden ekliyorum hazırlarken devam maması da ekliyorum

arada mama içiriyorum

öğlen bi gün yoğurt bi gün sebze yada meyve püresi/kendim hazırlıyorum

arada mama

akşam mama ile hazırlanmış armutlu pirinçli/irmikli vs. muhallebi yediriyorum
gecede iki kez uyanıyor mama içiyor

görünürde aşırı kilolu durmuyo ama doktor çok iyi ayına göre dedi 8410kg yani koff kilolu değilmiş onun için yazdım kilosunu

yavaş yavaş et yada kemik suyu ile yapmaya başlıycam sebzeleri ama biraz normal suda katıcam çok ağır olmasın diye
bu arada günde iki öğün keçi sütü ekliyorum mamasına yaparken 120cc yapıyorsam 60cc süt koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…