- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.081
kızlar hasta olan kuzucuklar tez zamanda sağlıklarına kavuşsunlar istanbulda salgın boğaz enfeksiyonu salğın biz ordayken 4 geceli gündüzlü hastanedeydik herkes aynı dertten muzadripti
zeynepin ateşi nöbet halindeydi inip çıkıuyordu biz sürekli ılık suyla yıkadık ve öksürük şuruplarıyla tedavi etmeye çalıştık(dr takkibindeöksürük göğse indi bronşit başlangıcı dedi 6 günden sonra ateşine dikakt edin terletmeyin ve üşütmeyin allahım korusun hepsinii
Annem aradı az önce...
Yine bişey yemek istemiyormuş sıpam.
Kahvaltılık yediremiyorum, öğürüyor, peynirin hepsini çıkardı dedi.
Yumurta yedi mi peki dedim, aa unuttum yumurta vermeyi dedi. Dün verdin mi dedim, dün de unuttum dedi.
Dünkü çorbasına et koymayı da unutmuştu.
Ben de kızdım, yumurta diyorum unutuyorsun, et diyorum unutuyorsun, sonra da bişey yemiyor diyorsun dedim.
Üzüldü tabi, tamam unutmam bi daha dedi, kapattı telefonu.
Ondan sonra da pişman oldum, kadın bunca derdinin içinde, en iyi şekilde çbakmaya çalışıyor çocuğuma, ben burdan bilmişlik yapıyorum.
Ben bakmıyorum, al çocuğunu naparsan yap dese ne halt edecem acaba!
hahahaha süper tatlım yaaaakaydirigubbakcemile3
yok cnm konuşmuyorum akşam kızımı bizim yatağa yatırıyorum bnde yanına o da salonaaaa
vereliniortak katılıyorum arkadaşım. annemin uykusu biraz ağır bugece onu uytuttuktan bonra bi plan yapayım barikaydirigubbakcemile3
aynen bende senin gibi uyumak için fırsat kolluyorummirmirmirmir. işten gelince mert özlediğindenmi nedir kucağımdan inmiyo taaki babası gelene kadar bu erkek çocuklar anneye düşkün olur derlerdi bide bizimki babasına aşık üüff yaa:1no2:
selam herkese ewde cengiz beye kıymalı pişi yapmakla meşguldüm 7/8tane yedi en sona 1 tane kaldı çok yağlı yapmışsın bu ne yaa al şunu diyip uzattı tepsiyiÇok üzgünüm çoook gerzek:dilcikar:
ya daha bizim dişler kabarmadı bile diş çıkarmayan var mı daha aranızda
eymenle pazara çıktım maksat o da hava alsın alacaklarımın çoğu kaldı zaten inletti pazarı bir de millet yok mu ay niye ağlıyor bu çocuk
yok arabada sıkılmıştır
15 dk.lık yolu eymen kucağımda ve arabayı ite ite geldim
şimdi uyudu
birazdan kızımı almaya gidiyorum bugün öğleden sonra şirkette pasta kesilecek hem bizim için hemde arkadaşımızın vedası için....
Bana da öyle demişti, ben de ayrı ayrı yediriyorum, ama reçel vermiyorum. Yalnız çok fazla yemiyor, çünkü oturmaktan sıkılıyor. Sanırım herşeyi birden ve çabuk yesin diye bulamaç yaptırıyor doktorlar.
Labne yerine bilinen markaların tuzu alınmış beyaz peyniri bana da daha güvenilir geliyor. Aslında en güzeli evde yapmak ama o zaman da pastörize olmuyor yaw...
ohhhhh ne güsel buluşuyorsunuz ben gelemediğim için çok üzülüyorum artık antalyadayım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,iyi vakit geçirmenizi benim içinde sohbet etmenizi ve bebekleri öpmenizi dilerim
Selam güzel bayanlar
Eymen bugün biraz daha iyi olsa da tam atlatmış değil, hala çok huzursuz ve halsiz yavrum(
henüz geçmişe bakamadım ama anladığım kadarıyla yağmur hastaymış,geçmiş olsun Ebrum
Nehircim beraber geçireceğiniz nice güzel senelere tatlım
arkadaşlar selam...
geçen yıl hamile olduğumu öğrenen bir öğretmenimiz demişti ki..... kocana ve çocuğuna fazla acıma.....
yani onların her dediğini yapma.
lütfen kendinize zaman ayırın. inanın okul açılınca biraz kendime geldim. elbetteki özlüyorum. dersim çok yok. öğlen dönüyorum ama özleniyor. ama arada nefes almak da istiyorum. biraz daha büyüsünler zaten rahat rahat her yere birlikte gidebileceğiz. Allah hepsine uzun mutlu ömürler versin.
bir de şunu demişlerdi.'' evlat deniz suyu gibidir. ne içilir. ne vazgeçilir.''
delikafadulden kız allah canını almasın ne güldüm okuyunca:roflol: ben edirnede görev yapıyodum buraya gelmeden önce, hemen aradım arkadaşları anlattım söölediğin haberi onlarda güldükaydirigubbakcemile3 zaten var o dediğin alıcılardan radar ekiplerinde. uygulama sırasında hem görüntü hem ses kaydediyo, sonra ankaraya trafik daire başkanlığına gönderiliyo kayıtlar bi itiraz falan olursa mahkemeye kanıt olarak gidiyo hem sürücüler için hem memur arkadaşlar içinkaydirigubbakcemile3 biraz daha gelişmiş halini icat etmişler galiba onun haberikaydirigubbakcemile3
2010 mart odunları diye bi topik açıp bizimkileride buluştursak nasıl olur acaba yaaa hangisi daha çook odun çok merak ettim ama bu odunlar bi araya gelincede ya maç yada askerlik anlatırlar kıt zekalar atalarımız doğru söylemiş topunun köküne kibrit suyuuuuuuuuuu çoooook kızgınım çooooooooooooookklava:
yaw günaydın herkese ben hamileyim galiba(((((
ya daha bizim dişler kabarmadı bile diş çıkarmayan var mı daha aranızda
aynen bende senin gibi uyumak için fırsat kolluyorummirmirmirmir. işten gelince mert özlediğindenmi nedir kucağımdan inmiyo taaki babası gelene kadar bu erkek çocuklar anneye düşkün olur derlerdi bide bizimki babasına aşık üüff yaa:1no2:
bende alıcam cemime bişiler geçen pumada biayakkabı beğendim ilk iş onu alıcam sonrada istanbula gelmek için bişiler almam lazım biz hala yazlık takılıyoruz ya ben oğlumun adını sööleyemiyorum çok tuhaf geliyo hep oğlum bebişim kuzum paşam fln diyorum tuhafım tuhaf heekafamçokkarıştı
arkadaşlar selam...
geçen yıl hamile olduğumu öğrenen bir öğretmenimiz demişti ki..... kocana ve çocuğuna fazla acıma.....
yani onların her dediğini yapma.
lütfen kendinize zaman ayırın. inanın okul açılınca biraz kendime geldim. elbetteki özlüyorum. dersim çok yok. öğlen dönüyorum ama özleniyor. ama arada nefes almak da istiyorum. biraz daha büyüsünler zaten rahat rahat her yere birlikte gidebileceğiz. Allah hepsine uzun mutlu ömürler versin.
bir de şunu demişlerdi.'' evlat deniz suyu gibidir. ne içilir. ne vazgeçilir.''
canım yaa çok geçmiş olsunnnnnnnnnn(((((((
kız üzme kadını kız benimki valla o gün ne aklına gelirse onu veriyor hiç bi sorunuda ok iki gün yumurta ubnuttu diye bişicik olmaz kırma kalbini kadının.... o seni atarda yine torununu atmaz torunalr acayip kıymetli oluyor anneler için korkma :):): ) alır senden doruğu ben sana küstüm gelme bi, daha der anca :):):):
güle güle cengizzzz.......... :):): ) süpersinn...
ya bende hiç öyler biş iolmuyor enden sizde şisteksilik oldu ki ama bizhamileleikte ilişkiyi kesmedik sadece lohusada onuda tam saydı yani :):):) ama şans işte ben lohusanın hemen arkasından reglli oldum :):): ) kesmeyin bak kocalarınız kaaçar burd abaşbaşa kalırsınız :):):
ay ne güzel eğlenceli ortamalr bebeişleri çok mutlu ediyor...
Burcucum buradan markaları tartışabiliyoruz bile, sorun yok, ver bakalım kremin adınıyerimseniben
Seyhancım ve Gülsan sağolun canlar
Pınarcım tahmin edebiliyorum halini cnm. ben de pazara gitma gafletinde bulunduğum zamanlar, Eymen kucağımda, poşetler arabada ilerliyoruz:))
ya bende hiç öyler biş iolmuyor enden sizde şisteksilik oldu ki ama bizhamileleikte ilişkiyi kesmedik sadece lohusada onuda tam saydı yani :):):) ama şans işte ben lohusanın hemen arkasından reglli oldum :):): ) kesmeyin bak kocalarınız kaaçar burd abaşbaşa kalırsınız :):):
Ya Fatma ne yazdığını anlamak için çok uğraşıyorum, hatta çoğunu anlamadan geçmek zorunda kalıyorum, şu harflerin yerine biraz dikkat et be bacım :)
benim bulunduğum ilçede birtane devlet hastanesi bi tanede özel poliklinik var. dr alternatifim yok yani. sağlık ocağı desen bebek görmekten bıkmış gibiler hiç ilgilenmiyolar sağolsunlar. danışabileceğim kimse yok. mert 6 ay bir haftalık oldu. ben ek gıda olarak yoğurt, meyve püresi,sebze püresi veriyorum. bikaç kez kahvaltı verdim(yumurta sarısı.peynir,ceviz,tereyağı,anne sütü karışımı) et hiç vermedim haftasonu düşünüyorum vermeyi. acaba başka ne verebilirim.siz ne veriyosunuz günlük.:uhm:
sabahtan beri pc acık ne yazabildim ne okuyabildim..umarım uyur da şimdi biraz ben de dinlenirimm..muhabbetin ortasından dalıyorum kızlar :)) kusra bakmayın:)
sen antalya ya mı geldin?? e hoşgeldin :))biz de görüşelim:))
gecmiş olsun canım..
cok güzel demişler:) ama gel sen bana anlat bunu psikopata bağladım herşey oğlum oldu..işe baslayınca nasıl olacak bilmem babasına bile bırakamıyorum
delirdim ben kesinneyvahedigeldismile
Bu arada diyorlar ki "çok abartıyorsun yeme konusunda, kendine ne yapıyorsan ondan ver,çocuğa tatsız tuzsuz çorbaları içirme ilk doğuran sen değilsin hepimiz yedirdik", hakikaten de çok tatsız oluyorlar yaaa ama gönlüm de elvermiyor ki benim yediğim yağlı salçayı tuzlu çorbayı vermeyeçok kararsızım çok...
aaaa aşkolsun sana benim klavyem bozuk birde acele acele abone aralarıdna yetişmeye çalışıyorum ... :1closedeyes: :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ay yok böyle bir şey ben de edirneden düştüm buraya, sudan çıkmış balık gibi oluyorsun, sistem güzelmiş ama.
ben sokmam kocamı, allah korusun hepsi biribirinden bir şey öğrenir sonra hepten yanarızlmaz:
seninkiyle benimkinin arası bir gün bizde de ağrı falan oluyor ama daha tık yok ayrıca acele etme benim yeğenim 14 aylıktı diş çıkardığında dişsiz insan yok elbet çıkar
bizimki de aynı babayı görünce dünyayı unutuyor ben anlamadım bu işten bir şey bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?