2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben denize mama yapmaya çalışıyorum biraz yoğurt biraz labne azcık yumurta karıstırcam içine tuzsuz etimek koysam nasıl olur evde vardı gözüme çarptı da yumurta kaynamakta acele cevap bilmiyorumkismile

Son düzenleme:

Ay çene ishali oldum yine her yazılana cevap veriyorum sempatiksalakcinni
Bigün yoğurt bigün sebze çorbası demişsin niye? Yoğurdu muhakkak vermemiz gerekmez mi? Yani bir mama eksik olsun ama yoğurdunu illaki yesin bence, ayrıca ben doktora sordum peynirle yumurta dönüşümlü olsun mu diye hayır ikisini de ver dedi, bi doktor diğerini tutsa kafamı kesicem zaten

Ya Fatma ne yazdığını anlamak için çok uğraşıyorum, hatta çoğunu anlamadan geçmek zorunda kalıyorum, şu harflerin yerine biraz dikkat et be bacım :)

Buna katılıyorum,bi senin yazdıklarını bi de hatçeninkileri pür dikkat okuyorum anlamak için:))

kaydirigubbakcemile3 yerim ben onu
krem ismi için teşekkürler

aaaa aşkolsun sana benim klavyem bozuk birde acele acele abone aralarıdna yetişmeye çalışıyorum ... :1closedeyes: :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Ayy kızma anacım, biz seni çok seviyoruzolumunekankayizsmile

Pişşşt Meral sen bu jelin ismini niye soruyon kiii? valla ruhun duymaz bi kayıverir boşanabiliriz derken 3.yü doğuruverirsin aklinialirimsmile-tatlicadiarzu- (sempatiksalakcin smileyi nereye gittiiii)

kaydirigubbakcemile3 kocayı elimde tutmak için üçüncüyü doğurmaya karar verdimsempatiksalakcinni
Biz kendimize biraz tanımaya karar verdik cnm. Davayı geri çekmicem ama biraz uzatıcam. Pazartesi falan eve gelecek ve ben bu defa artık normal bi yaşntı yaşamaya karar verdim. öyle o bi odada ben bi odada olmuyor. geçen defa o şekilde daha bi kötü oldu herşey benim için. normal yaşantıya dönmeye çalışıcam bakalım. ve ben hamileliğin son dönemleri de dahil 9 aydır falan ilişkiye girmediğim için korkuyorumeyvahedigeldismile

ya ben denize mama yapmaya çalışıyorum biraz yoğurt biraz labne azcık yumurta karıstırcam içine tuzsuz etimek koysam nasıl olur evde vardı gözüme çarptı da yumurta kaynamakta acele cevap bilmiyorumkismile

Koooy nolcak ki, istersen normal ekmek içi koy.Ama ilginç bir karışım olmuş kahvaltıyla öğle yemeği karışımı gibi kafamçokkarıştı

hımm sağol canım ben kaçıyom evde fırsat bulursam katılırım yine size

canımcım biliyorum ama serhan yoğurt düşmanı zaten ben hamileyken ilk yoğurttan tiksinmiştim çok zor yiyor içine ne katarsam katayım sanki biliyo ağzını kilitliyo birtek yoğurdu sevmiyo bende bıkmasın tiksinmesin tamamen diye öyle yapıyorum bazen iki gün yoğurt veriyorum bi gün sebze o yüzden yanii

Senin köfte makarna veren diyetisyenin söylediyse inanmam :dilcikar:

vallahi tam söylicektim sana inanmazsın diye ama arkadaşım burda bütün arkadaşlar çorbalara kıyma koymaya başladı ve soğanda katıyorlar eee ikisini karıştırsan köfte oluyor işte sana :)) valla sen bilirsin ben ekşili köfte, sulu köfte sebzeli köfte salçasız tuzsuz yapıp ezip veriyorum off mis gibi etin verdiği d vitamini nerde var arkadaşım

Bugün performansın zirve yaptı bakıyorum, çene ishalini nerden buldun kaydirigubbakcemile3
Ben de öyle biliyorum, ikisini de her gün yese daha iyi olur aslında.

Yersin, az kaldı 9 Ekim'e :)

Çok beğendim kararınızı ve şu anki yaklaşımını. İnşallah eve dönünce de böyle pozitif olursun da düzelir herşey. En azından Furkan ve Eymen için...

kaydirigubbakcemile3 kocayı elimde tutmak için üçüncüyü doğurmaya karar verdimsempatiksalakcinni
Biz kendimize biraz tanımaya karar verdik cnm. Davayı geri çekmicem ama biraz uzatıcam. Pazartesi falan eve gelecek ve ben bu defa artık normal bi yaşntı yaşamaya karar verdim. öyle o bi odada ben bi odada olmuyor. geçen defa o şekilde daha bi kötü oldu herşey benim için. normal yaşantıya dönmeye çalışıcam bakalım. ve ben hamileliğin son dönemleri de dahil 9 aydır falan ilişkiye girmediğim için korkuyorumeyvahedigeldismile[/QUOTE]

E tabi ben de 9 ay geçirsem korkarım naniknanik şaka bir yana ben hep diyorum ya bir kere boşandık diye sonra tekrar barıştığımızda bir süre ilişki sırasında ağlama krizine giiryordum, o yüzden hazırlıklı ol ama korkma geçiyor benneyaptımki

Senin köfte makarna veren diyetisyenin söylediyse inanmam :dilcikar:

Katılıyorum

Koooy nolcak ki, istersen normal ekmek içi koy.Ama ilginç bir karışım olmuş kahvaltıyla öğle yemeği karışımı gibi kafamçokkarıştı

katılıyorum

bugün Aylinin dediklerine katılıyorum anca zati. afferim kız çok doğru konuşuyon demek, hep sana katıldığıma göredelikafadulden

hımm sağol canım ben kaçıyom evde fırsat bulursam katılırım yine size

Sen de katıl bize görüşürüz cnm

bizim öğünler laçka zaten babası sabahları seviyor kolay yiyor diye çorba veriyor ben de ortaya karışık yapayım basri laelaelaelaelae

CANLARIM HIC SORUNSUZ BEBEGIM OLMUYOR ONUN ICICIN
500 yasinOKUTUYORUM 1 kisi 1 yasin OKUYACAK
katılmak isteyen olursa buraya yazabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/253388-dua-edelim-mit252m-kalbimizle-138.html

Canım Allah seni de isteyen hiçkimseyi de mahrum bırakmasın. Ama böyle duaları sayılı okumak pek doğru bişi değil. 4444 kere falan. içinden geldiğince oku,bol bol dua et onun yerine olmaz mı? Ama belki de bu şekilde psikolojik olarak daha iyi hissedeceksen okumalısın. ben şu an okuyamıyorum yoksa senin için okurdum

Sağol cnm amin

akannehirakannehir
cnm bazı şeylere artık hazırlıklıyım zaten. hiçbişi güllük gülistanlık olmayacak. ben de kendimi ölçmüş olucam, bakalım yapabilir miyim acaba diye. sağol tatlım

Ama napıyım arkadaşlar bugün bana malzeme veriyosunuz güldürmek için opuyorumnanaktan
Yurdanur madem ezicez niye köfte yapıyoruz? sempatiksalakcinni kıyma ve soğan koyuyoruz da biz muhallebi gibi çorba yaptığımızdan adı köfte olmuyor heeee sanırım sen eve yapıyosun bi parçasını da ayırıp eziyosun yani böyle değilse diğeri saçma bişi oluyo

Şerife nereye kayboldun kıızzzz?? cevap ta vermedin. Test falan yaptın mı yoksa sadece geciktiğin için mi hamile olduğunu düşünüyorsun? hamileysen napcan??

Klavyen bozuk ama sıkıya gelince tüm harfleri doğru yazmış kaydirigubbakcemile3

:dilcikar: ben senle küsüm bi kerem konuşmasana benle :dilcikar:

canım yaa haklısınız bazen ben bile geri döndüğümde diyorum ki ne yazmaya çalışmışım acep burada müşteriler gelince araya hızlı hızlı yetişmiyor birde eski harfleri tam basmayan bi klavye var elimde artık okumadan göndermiyorum iletiyi hadi buda size iyiliğim olsun hihoyyyt hem iyi arkadaş dediğin böyle dalga geçmez bi kere hoşgörür lülülülülülü sempatiksalakcinni neyse sabır bir iki haftaya kalmaz bilgisayarım bile yenilenecek bak gör o zaman ben nasıl döktürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…