- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.101
yeniden slm kıslarrr
ben sabahları serhana kahvaltı olarak
ilk olarak mama içiyo
yumurta/peynir dönüşümlü
bir çay kaşığı pekmez
şeftali yada muz eziyorum çok az
bir çay kaşığı ceviz
içine çavdarlı/mısırlı/tahıllı iki üç çeşit kahvaltılık mama alıyorum hergün birinden ekliyorum hazırlarken devam maması da ekliyorum
arada mama içiriyorum
öğlen bi gün yoğurt bi gün sebze yada meyve püresi/kendim hazırlıyorum
arada mama
akşam mama ile hazırlanmış armutlu pirinçli/irmikli vs. muhallebi yediriyorum
gecede iki kez uyanıyor mama içiyor
görünürde aşırı kilolu durmuyo ama doktor çok iyi ayına göre dedi 8410kg yani koff kilolu değilmiş onun için yazdım kilosunu
yavaş yavaş et yada kemik suyu ile yapmaya başlıycam sebzeleri ama biraz normal suda katıcam çok ağır olmasın diye
bu arada günde iki öğün keçi sütü ekliyorum mamasına yaparken 120cc yapıyorsam 60cc süt koyuyorum
Pişşşt Meral sen bu jelin ismini niye soruyon kiii? valla ruhun duymaz bi kayıverir boşanabiliriz derken 3.yü doğuruverirsin aklinialirimsmile-tatlicadiarzu- (sempatiksalakcin smileyi nereye gittiiii)
arkadaşlarrrr domates ve salça yedinci ay bitiminde kullanabilirmişizzzz sengözlerimebaksanab
Ya Fatma ne yazdığını anlamak için çok uğraşıyorum, hatta çoğunu anlamadan geçmek zorunda kalıyorum, şu harflerin yerine biraz dikkat et be bacım :)
[COLOR="[COLOR="navy"]Veriyorum gari: Gleitgelen Jel diye başarılı bişi kendisi...[/COLOR]
Pınar, Meral, ben pazar bir yana markete zor gidiyorum valla, kıyameti koparıyor oturmaktan sıkılınca. Geçen gün az bişey alacaktım, arabada durmuyor diye kucağımda götürdüm. Ben alacaklarımı alırken, bu ahtapot arkadaki reyonlardan kahveyle çöp poşeti almış, bi de baktım ki kemirmeye çalışıyor.
aaaa aşkolsun sana benim klavyem bozuk birde acele acele abone aralarıdna yetişmeye çalışıyorum ... :1closedeyes: :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Pişşşt Meral sen bu jelin ismini niye soruyon kiii? valla ruhun duymaz bi kayıverir boşanabiliriz derken 3.yü doğuruverirsin aklinialirimsmile-tatlicadiarzu- (sempatiksalakcin smileyi nereye gittiiii)
ya ben denize mama yapmaya çalışıyorum biraz yoğurt biraz labne azcık yumurta karıstırcam içine tuzsuz etimek koysam nasıl olur evde vardı gözüme çarptı da yumurta kaynamakta acele cevap bilmiyorumkismile
Kritik soru :)
Sabah anne sütüyle başlıyoruz.
Az kahvaltı, sonra meyve püresi.
Ardından anne sütü sonra sebze çorbası-püresi. Çorbaya et koyuyoruz artık. Mercimek, bulgur, irmik ya da pirinç. Kayınvalidem ev yapımı tarhana gönderince de ona başlıcam.
Sonra yoğurt, bazen 1 -2 tane cici bebe atıyorum.
Sonra yine anne sütü.
Yatmadan 1-1,5 saat önce tahıllı kaşık maması, bazen muz koyuyorum içine.
Uyutmadan önce emziriyorum, gece de her uyandığında emziriyorum.
Ama sanmayın ki sütüm şakır şakır akıyor, bazen boş mu çekiyor acaba diye korkuyorum valla.
Ay çene ishali oldum yine her yazılana cevap veriyorum sempatiksalakcinni
Bigün yoğurt bigün sebze çorbası demişsin niye? Yoğurdu muhakkak vermemiz gerekmez mi? Yani bir mama eksik olsun ama yoğurdunu illaki yesin bence, ayrıca ben doktora sordum peynirle yumurta dönüşümlü olsun mu diye hayır ikisini de ver dedi, bi doktor diğerini tutsa kafamı kesicem zaten
Senin köfte makarna veren diyetisyenin söylediyse inanmam :dilcikar:
Ay çene ishali oldum yine her yazılana cevap veriyorum sempatiksalakcinni
Bigün yoğurt bigün sebze çorbası demişsin niye? Yoğurdu muhakkak vermemiz gerekmez mi? Yani bir mama eksik olsun ama yoğurdunu illaki yesin bence, ayrıca ben doktora sordum peynirle yumurta dönüşümlü olsun mu diye hayır ikisini de ver dedi, bi doktor diğerini tutsa kafamı kesicem zaten
Buna katılıyorum,bi senin yazdıklarını bi de hatçeninkileri pür dikkat okuyorum anlamak için:))
kaydirigubbakcemile3 yerim ben onu
krem ismi için teşekkürler
Ayy kızma anacım, biz seni çok seviyoruzolumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3 kocayı elimde tutmak için üçüncüyü doğurmaya karar verdimsempatiksalakcinni
Biz kendimize biraz tanımaya karar verdik cnm. Davayı geri çekmicem ama biraz uzatıcam. Pazartesi falan eve gelecek ve ben bu defa artık normal bi yaşntı yaşamaya karar verdim. öyle o bi odada ben bi odada olmuyor. geçen defa o şekilde daha bi kötü oldu herşey benim için. normal yaşantıya dönmeye çalışıcam bakalım. ve ben hamileliğin son dönemleri de dahil 9 aydır falan ilişkiye girmediğim için korkuyorumeyvahedigeldismile
Senin köfte makarna veren diyetisyenin söylediyse inanmam :dilcikar:
Koooy nolcak ki, istersen normal ekmek içi koy.Ama ilginç bir karışım olmuş kahvaltıyla öğle yemeği karışımı gibi kafamçokkarıştı
hımm sağol canım ben kaçıyom evde fırsat bulursam katılırım yine size
Koooy nolcak ki, istersen normal ekmek içi koy.Ama ilginç bir karışım olmuş kahvaltıyla öğle yemeği karışımı gibi kafamçokkarıştı
CANLARIM HIC SORUNSUZ BEBEGIM OLMUYOR ONUN ICICIN
500 yasinOKUTUYORUM 1 kisi 1 yasin OKUYACAK
katılmak isteyen olursa buraya yazabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/253388-dua-edelim-mit252m-kalbimizle-138.html
Bugün performansın zirve yaptı bakıyorum, çene ishalini nerden buldun kaydirigubbakcemile3
Ben de öyle biliyorum, ikisini de her gün yese daha iyi olur aslında.
Yersin, az kaldı 9 Ekim'e :)
Çok beğendim kararınızı ve şu anki yaklaşımını. İnşallah eve dönünce de böyle pozitif olursun da düzelir herşey. En azından Furkan ve Eymen için...
E tabi ben de 9 ay geçirsem korkarım naniknanik şaka bir yana ben hep diyorum ya bir kere boşandık diye sonra tekrar barıştığımızda bir süre ilişki sırasında ağlama krizine giiryordum, o yüzden hazırlıklı ol ama korkma geçiyor benneyaptımki
vallahi tam söylicektim sana inanmazsın diye ama arkadaşım burda bütün arkadaşlar çorbalara kıyma koymaya başladı ve soğanda katıyorlar eee ikisini karıştırsan köfte oluyor işte sana :)) valla sen bilirsin ben ekşili köfte, sulu köfte sebzeli köfte salçasız tuzsuz yapıp ezip veriyorum off mis gibi etin verdiği d vitamini nerde var arkadaşım
Klavyen bozuk ama sıkıya gelince tüm harfleri doğru yazmış kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?