2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Fatmaaaaa, ilk kez böyle bi yazını okuyorum walla, süper olmuş. Aylin'e teşekkür etmek gerek bu konuda Kızma e mi?Şeniz

yoooo ben oğluma gidip özel dört beş kere çektirip kuzu kıyması alıyorum çorbasına ayrı sulu köftesine filan ayrı ayrı yapıyorum ben :) muhallebi gibi yaptığının adı çorba ama arkadaşım :) tamam adına köfte deme ama kullanmıyormusun kıymayı soğanı onu tartışalım bence kötfede takılma canım

Güldürmeyin beni, ekrana bakıp bakıp ne gülüyorsun diyorlar kaydirigubbakcemile3

Yaparsın yaparsın...
Herkes ikinci bir şansı hak eder, kocalar bile sempatiksalakcinni

Çorbaya bir ceviz büyüklüğünde kıyma ya da et koyuyoruz başlangıçta. Soğanı daha hazmedezmiş, ben vermedim o yüzden. Şimdi yine kafam karıştı, eksikbişiler mi yediriyorum diye, offf... delikafadulden

Trip yapma yavyum, sen yaz, biz canımızı dişimize takar okuruz opuyorumnanaktan

ebrum tatlım serumfizyolojik kullsn burun damlası olarak bir kaç gün sonra geciyor hastalığın gecme süreci 1 hafta 1 hafta sonra sapasağlam:))))))) alalhım esirgesin yagmurumu

biraz daha iyi gibi yagmur şerocum..
bu arada zeyno nun bukadar agır atlattıgını bilmiodum..
tekrar tekrar gecmiş olsun canım benim..terletmemek ve üşütmememek ..en önemli iki şey..[/B
bu arada hamilemisin kı?
canım sagolasın..
benimki örümcekle yatak odasına dalmış, sandalyenin üzerinde ne varsa dökmüş aynanın önüne geçmiş kendine bakıp çığlık atıyor deli bu çocuk

EBRUUUUUU ekledin mi kız beni face'e

ekledim bebem..şeymacan..a.s

16 tane eti hoşbeş yemişimmm:1ninca:
bi cüğara içip yagmur un odasının cekyatlarını silmeye başlıyorum..
hemide böğürtlen kokulu sabunla...:1rolleyes:
arada bakıorum
:1rolleyes:

16 tane eti hoşbeş yemişimmm:1ninca:
bi cüğara içip yagmur un odasının cekyatlarını silmeye başlıyorum..
hemide böğürtlen kokulu sabunla...:1rolleyes:
arada bakıorum
:1rolleyes:

maşallah yarasın, aman bir damla o gofretler de yediğini anlamıyorsun

benim oğluş mamayı beğendi ama çabuk doydu hatta üstüne uyudu bile opuyorumnanaktan inşallah yumurta yine alerji yapmaz bu gün az verdim eyvahedigeldismile

Fatmaaaaa, ilk kez böyle bi yazını okuyorum walla, süper olmuş. Aylin'e teşekkür etmek gerek bu konuda Kızma e mi?Şeniz

aaa inanmıyorum yaaa :):):) desenize ben boş yere bana cevap vermiyorsunuz diyorum aslında cevap veremiyormuşsunuz... içinizden diyorsunuz dimi ulan okuyabilsek cevaplicaz önce bi doğru yaz doğru anlayalım şu soruları diye :):):) çok pardon arkadaşalr yaa :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Ben soğan koymaya başladım bişeycik de olmadı, doğal antibiyotik, kış da geliyor direnç sağlar belkim. Ceviz büyüklüğünde kıymalar, 4-5 taneden oluşan kuşbaşıları minik minik paketledim buzluğa attım şimdi çıkarıp çıkarıp atıyorum çorbalarına, zaten pek normal çorba olmuyor onlar, faydalı ne varsa evde atıyorum içine mix yapıyorum keyfime göre, nasıl olsa ne koyarsam koyayım iğrenç oluyor bari faydalı olsun da işe yarasın garibimin çektiği eziyet

işte arkadaşım anlatmak istediğim buydu takıldın köfteme köftede köfte diye adına köfte diyoruz işte kıymalı soğanlı bulamaçlara akşam sofraya oturduğunda sizle birlikte oda ağzını şapurdatmıyormu garibim işte ben o zaman veriyorum köftelerimi yani paşamın akşam yemeği oluyor bizle birlikte çorbaya öğlen kıyma et katıp akşamda böyle kıymalı menü yapırum artık ben oğluşuma umarım ortak bi noktada anlaşmışızdır canım opuyorumnanaktan

bir akçay a indim geldim offf dedim mahvetti beni yolda.birde ben bu çocukla istanbul a geleceğim tek başıma manyak mıyım neyim?ama olsun azmettim geleceğim.

sizde ne çok konuşmuşsunuz hee zaten okumak istesemde okuyamam çünkü şuan kucağımda deliren bir bebek varrsempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3vereliniortak

hoşgeldin cnmopuyorumnanaktan

cnm elmalı kek istedi. yavrukuş uyurken kalkıp çırpıvereyim
nası yapıon tarif versene cokacimcoook

sen en iyiysim vazgec
gidemen istanbul a falan..
şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…