- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.121
:dilcikar: ben senle küsüm bi kerem konuşmasana benle :dilcikar:
canım yaa haklısınız bazen ben bile geri döndüğümde diyorum ki ne yazmaya çalışmışım acep burada müşteriler gelince araya hızlı hızlı yetişmiyor birde eski harfleri tam basmayan bi klavye var elimde artık okumadan göndermiyorum iletiyi hadi buda size iyiliğim olsun hihoyyyt hem iyi arkadaş dediğin böyle dalga geçmez bi kere hoşgörür lülülülülülü sempatiksalakcinni neyse sabır bir iki haftaya kalmaz bilgisayarım bile yenilenecek bak gör o zaman ben nasıl döktürüyorum
Ama napıyım arkadaşlar bugün bana malzeme veriyosunuz güldürmek için opuyorumnanaktan
Yurdanur madem ezicez niye köfte yapıyoruz? sempatiksalakcinni kıyma ve soğan koyuyoruz da biz muhallebi gibi çorba yaptığımızdan adı köfte olmuyor heeee sanırım sen eve yapıyosun bi parçasını da ayırıp eziyosun yani böyle değilse diğeri saçma bişi oluyo
Katılıyorum
katılıyorum
bugün Aylinin dediklerine katılıyorum anca zati. afferim kız çok doğru konuşuyon demek, hep sana katıldığıma göredelikafadulden
Sen de katıl bizegörüşürüz cnm
Canım Allah seni de isteyen hiçkimseyi de mahrum bırakmasın. Ama böyle duaları sayılı okumak pek doğru bişi değil. 4444 kere falan. içinden geldiğince oku,bol bol dua et onun yerine olmaz mı? Ama belki de bu şekilde psikolojik olarak daha iyi hissedeceksen okumalısın. ben şu an okuyamıyorum yoksa senin için okurdum
Sağol cnm amin
akannehirakannehir
cnm bazı şeylere artık hazırlıklıyım zaten. hiçbişi güllük gülistanlık olmayacak. ben de kendimi ölçmüş olucam, bakalım yapabilir miyim acaba diye. sağol tatlım
Ama napıyım arkadaşlar bugün bana malzeme veriyosunuz güldürmek için opuyorumnanaktan
Yurdanur madem ezicez niye köfte yapıyoruz? sempatiksalakcinni kıyma ve soğan koyuyoruz da biz muhallebi gibi çorba yaptığımızdan adı köfte olmuyor heeee sanırım sen eve yapıyosun bi parçasını da ayırıp eziyosun yani böyle değilse diğeri saçma bişi oluyo
:dilcikar: ben senle küsüm bi kerem konuşmasana benle :dilcikar:
canım yaa haklısınız bazen ben bile geri döndüğümde diyorum ki ne yazmaya çalışmışım acep burada müşteriler gelince araya hızlı hızlı yetişmiyor birde eski harfleri tam basmayan bi klavye var elimde artık okumadan göndermiyorum iletiyi hadi buda size iyiliğim olsun hihoyyyt hem iyi arkadaş dediğin böyle dalga geçmez bi kere hoşgörür lülülülülülü sempatiksalakcinni neyse sabır bir iki haftaya kalmaz bilgisayarım bile yenilenecek bak gör o zaman ben nasıl döktürüyorum
ebrum tatlım serumfizyolojik kullsn burun damlası olarak bir kaç gün sonra geciyor hastalığın gecme süreci 1 hafta 1 hafta sonra sapasağlam:))))))) alalhım esirgesin yagmurumu
biraz daha iyi gibi yagmur şerocum..kızlar hasta olan kuzucuklar tez zamanda sağlıklarına kavuşsunlar istanbulda salgın boğaz enfeksiyonu salğın biz ordayken 4 geceli gündüzlü hastanedeydik herkes aynı dertten muzadripti
zeynepin ateşi nöbet halindeydi inip çıkıuyordu biz sürekli ılık suyla yıkadık ve öksürük şuruplarıyla tedavi etmeye çalıştık(dr takkibindeöksürük göğse indi bronşit başlangıcı dedi 6 günden sonra ateşine dikakt edin terletmeyin ve üşütmeyin allahım korusun hepsinii
canım sagolasın..çok geçmiş olsun minik kuzum çabuk atlatır inşallaha.s.
meral sizede çok geçmiş olsun canım a.s. buara bütün bebişlerde bi kırıklık var zaten ya boğaz ya diş allah nazarlardan, hastalıklardan, kazalardan saklasın yavrularımızı
benimki örümcekle yatak odasına dalmış, sandalyenin üzerinde ne varsa dökmüş aynanın önüne geçmiş kendine bakıp çığlık atıyor deli bu çocuk
EBRUUUUUU ekledin mi kız beni face'e
Ebru labne neden vermiyorsun hiç ekşiliği yok ya da normal beyaz peyniri 1 gece suda bekletirsen de ekşiliği olmaz diye tahmin ediyorum
16 tane eti hoşbeş yemişimmm:1ninca:
bi cüğara içip yagmur un odasının cekyatlarını silmeye başlıyorum..
hemide böğürtlen kokulu sabunla...:1rolleyes:
arada bakıorum :1rolleyes:
Güldürmeyin beni, ekrana bakıp bakıp ne gülüyorsun diyorlar kaydirigubbakcemile3
Yaparsın yaparsın...
Herkes ikinci bir şansı hak eder, kocalar bile sempatiksalakcinni
Çorbaya bir ceviz büyüklüğünde kıyma ya da et koyuyoruz başlangıçta. Soğanı daha hazmedezmiş, ben vermedim o yüzden. Şimdi yine kafam karıştı, eksikbişiler mi yediriyorum diye, offf... delikafadulden
Trip yapma yavyum, sen yaz, biz canımızı dişimize takar okuruz opuyorumnanaktan
Fatmaaaaa, ilk kez böyle bi yazını okuyorum walla, süper olmuş. Aylin'e teşekkür etmek gerek bu konudaKızma e mi?Şeniz
Ben soğan koymaya başladım bişeycik de olmadı, doğal antibiyotik, kış da geliyor direnç sağlar belkim. Ceviz büyüklüğünde kıymalar, 4-5 taneden oluşan kuşbaşıları minik minik paketledim buzluğa attım şimdi çıkarıp çıkarıp atıyorum çorbalarına, zaten pek normal çorba olmuyor onlar, faydalı ne varsa evde atıyorum içine mix yapıyorum keyfime göre, nasıl olsa ne koyarsam koyayım iğrenç oluyor bari faydalı olsun da işe yarasın garibimin çektiği eziyet
aaa inanmıyorum yaaa :):):) desenize ben boş yere bana cevap vermiyorsunuz diyorum aslında cevap veremiyormuşsunuz... içinizden diyorsunuz dimi ulan okuyabilsek cevaplicaz önce bi doğru yaz doğru anlayalım şu soruları diye :):):) çok pardon arkadaşalr yaa :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bir akçay a indim geldim offf dedim mahvetti beni yolda.birde ben bu çocukla istanbul a geleceğim tek başıma manyak mıyım neyim?ama olsun azmettim geleceğim.
sizde ne çok konuşmuşsunuz hee zaten okumak istesemde okuyamam çünkü şuan kucağımda deliren bir bebek varrsempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3vereliniortak
hoşgeldin cnmopuyorumnanaktan
Yazgı geçmişi okumalısın çok güldük bugün:)
Yazgı geçmişi okumalısın çok güldük bugün:)
Şeniz :1hug:
eymen nasıl meralcim biraz daha iyi mi?
nası yapıon tarif versene cokacimcoookcnm elmalı kek istedi. yavrukuş uyurken kalkıp çırpıvereyim
bir akçay a indim geldim offf dedim mahvetti beni yolda.birde ben bu çocukla istanbul a geleceğim tek başıma manyak mıyım neyim?ama olsun azmettim geleceğim.
sizde ne çok konuşmuşsunuz hee zaten okumak istesemde okuyamam çünkü şuan kucağımda deliren bir bebek varrsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?