- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.141
iki cekyatımıda sildimm
ohh mis kimin..aklinialirimsmile
ben de yemeğimi yaptım zemuszemus artık kayınbirader fırına götürüverir birazdan, buranın yemek kültürüne hastayım diz tepsiye evde ne varsa gönder fırına al sana yemekkolaycı bunlar kolaycı sempatiksalakcinni
şimdi bir de kocişe sütlaç yapmalı tatlı diyo kaç gündür
amanın o nası bi görüntüdür..BURÇİN'İN DENEMELERİ: Elmalı Muffin
Buradan bakabilirsin Ebuş, bundan yaptım. çok severim elma-tarçın ve ceviz bileşimini. aaaa ama ben zaten neyi sevmem ki:))
:1rolleyes:a.s.ayriyeten yerim Yağmurun o bardak tutan ellerini ve şebek suratını:))
ben de yemeğimi yaptım zemuszemus artık kayınbirader fırına götürüverir birazdan, buranın yemek kültürüne hastayım diz tepsiye evde ne varsa gönder fırına al sana yemekkolaycı bunlar kolaycı sempatiksalakcinni
şimdi bir de kocişe sütlaç yapmalı tatlı diyo kaç gündür
herkese merhaba nevar neyok millet bebişler ve siz iyisinizdir umarım yine buluşma varmış kimler katılıyo yaaa biz napak
Ya Fatma ne yazdığını anlamak için çok uğraşıyorum, hatta çoğunu anlamadan geçmek zorunda kalıyorum, şu harflerin yerine biraz dikkat et be bacım :)
Pişşşt Meral sen bu jelin ismini niye soruyon kiii? valla ruhun duymaz bi kayıverir boşanabiliriz derken 3.yü doğuruverirsin aklinialirimsmile-tatlicadiarzu- (sempatiksalakcin smileyi nereye gittiiii)
Klavyen bozuk ama sıkıya gelince tüm harfleri doğru yazmış kaydirigubbakcemile3
ohh iyi kaynatmışsınız vallahi:hulya:valla karman çorman okudum gerek alıntılardan gerek atlayarak.ve ben bunlara güldüm.birde çene ishali lafınakaydirigubbakcemile3Senin köfte makarna veren diyetisyenin söylediyse inanmam :dilcikar:
bu kararına çok sevindim meral im.umarım çocukların eşin ve senin için hayırlı olur.Buna katılıyorum,bi senin yazdıklarını bi de hatçeninkileri pür dikkat okuyorum anlamak için:))
kaydirigubbakcemile3 kocayı elimde tutmak için üçüncüyü doğurmaya karar verdimsempatiksalakcinni
Biz kendimize biraz tanımaya karar verdik cnm. Davayı geri çekmicem ama biraz uzatıcam. Pazartesi falan eve gelecek ve ben bu defa artık normal bi yaşntı yaşamaya karar verdim. öyle o bi odada ben bi odada olmuyor. geçen defa o şekilde daha bi kötü oldu herşey benim için. normal yaşantıya dönmeye çalışıcam bakalım. ve ben hamileliğin son dönemleri de dahil 9 aydır falan ilişkiye girmediğim için korkuyorumeyvahedigeldismile
benimde istedi şimdi ama yapmayacağım yeme hacmimi buluşmaya saklıyorum.cnm elmalı kek istedi. yavrukuş uyurken kalkıp çırpıvereyim
valla ben çoğunlukla bundaN CEVAP veremiyorum yalan değil.aaa inanmıyorum yaaa :):):) desenize ben boş yere bana cevap vermiyorsunuz diyorum aslında cevap veremiyormuşsunuz... içinizden diyorsunuz dimi ulan okuyabilsek cevaplicaz önce bi doğru yaz doğru anlayalım şu soruları diye :):):) çok pardon arkadaşalr yaa :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kıyamam ben kuzuma.bak gene katılıyorkatılıyorumkaydirigubbakcemile3:roflol:
SAğol tatlım. düne göre daha iyi olmakla beraber hala huzursuz,keyifsiz ve halsiz(
nası yapıon tarif versene cokacimcoook
sen en iyiysim vazgec
gidemen istanbul a falan..şutarafagitti
afiyet olsun cicim. ama cidden fırına giden yemekler evde pişenlere göre daha leziz oluyor
izlemedim noktayaa dün "öyle bir geçer zaman ki"yi izlediniz mi?? bence çok güzel bi dizi. Allah'ım o Osman'a hasta oldum ben. çocuk ne güzel rol yapıyo öyle aman yarabbim. o bakışları ağlayışı falan şahane, içime koyasım geldi çocuğu. ama bi yandan da üzüldüm, o çocuk orda etkileniyordur bence çekimlerden yaaa, yazık çocuğa(
herkese merhaba nevar neyok millet bebişler ve siz iyisinizdir umarım yine buluşma varmış kimler katılıyo yaaa biz napak
amanın o nası bi görüntüdür..
ben bunu tapsiye yada kalıba yapsam?
:1rolleyes:a.s.
ben cok sewerimsütlacı coookk:)cokacimcoook
hoşbulduk canısı.babamın rahatsızlığı vardı onlan uğraştık neyseki bişeyi yokmuş 5 günde bir serum takılcak buaralar yoğundum biraz inan çok isterim katılmayı ama istanbulda hiçbiyer bilmem handanın evini nasıl bulcam .ayrıca yazgının alıntısından anladığım kadarıylan eşinle barışmışınız inan çok sevindim doğru bir karar verdiniz bence umarım herşey yoluna girerhoşgeldin Filizcim. hiç görünmüyosun bu aralar?? Teee Hatay'dan kalkıp gelecek Esin, sen de gelsene mademaklinialirimsmile
aynen öyle pilav gibi katı sevmem sulu olsun..akşama geliom:)onu bn de düşündüm cnm, yanımda kalıp olduğu için kalıplara yaptım ama tepsiye de yapılır herhalde. yağlı kağıt varsa evde alta ondan ser
ben de çok severim sütlacı, zaten herşeyi sevdiğimi söylemiş miydim:icecream: Ama sütlaçta bi türlü istediğim formu yakalayamadım. ne sulu olacak ne katı sütlaç ama ben bi türlü ortayı bulamadım. şöyle iyi bi tarifi olan varsa alayım
doktordan geldik aşıları oldu boy 68 kilo 7350 yani sadece 100 gr almış başımı nerelere vursam çok canım sıkıldı kalbindeki üfürümden olabilir ama başka bir belirti olmadığı için beklicez dedi idrar tahlili yapıldı bişey çıkmadı çok hareketli tmm ama bu aydaki bebeklerin hepsi harektlisenağlama
ohh iyi kaynatmışsınız vallahi:hulya:valla karman çorman okudum gerek alıntılardan gerek atlayarak.ve ben bunlara güldüm.birde çene ishali lafınakaydirigubbakcemile3
sen zaten pek dobrasın pat yapıştırıyorsun lafı insanın ağzına, birde analiz ediyorsun ki çoğunlukla doğru oluyor.
haa birde meral e.neçok katılmış öyle:roflol:ama söylemeliyimki bende çoğuna katılıyorumvereliniortak
bu kararına çok sevindim meral im.umarım çocukların eşin ve senin için hayırlı olur.
benimde istedi şimdi ama yapmayacağım yeme hacmimi buluşmaya saklıyorum.
birde ben şu special k yada nestle nesfit diyetlerini uygulasam diyorum acaba sütümü etkiler mi?
valla ben çoğunlukla bundaN CEVAP veremiyorum yalan değil.
kıyamam ben kuzuma.bak gene katılıyor
hayırrrrrr birkere hiçte vazcaymıycam gideceğim işte.gidip buluşacağım arkadaşlarımla:dilcikar:laelaelaelaelae
iyi akşamlarrr..... ben çıkıyorum selinim beni bekler... onu alıp eve gideceğim ardiyenin yerleştirilmesi kaldı şimdi offff offff
izlemedim nokta
nerelerdesin kı sen??
adın neydi senin??kafamçokkarıştı
doktordan geldik aşıları oldu boy 68 kilo 7350 yani sadece 100 gr almış başımı nerelere vursam çok canım sıkıldı kalbindeki üfürümden olabilir ama başka bir belirti olmadığı için beklicez dedi idrar tahlili yapıldı bişey çıkmadı çok hareketli tmm ama bu aydaki bebeklerin hepsi harektlisenağlama
kız barıştnmı meralll
ben atlamışım orayı..
umarım hayırlı olur senin için ve ailen için canım benim..
onu bn de düşündüm cnm, yanımda kalıp olduğu için kalıplara yaptım ama tepsiye de yapılır herhalde. yağlı kağıt varsa evde alta ondan ser
ben de çok severim sütlacı, zaten herşeyi sevdiğimi söylemiş miydim:icecream: Ama sütlaçta bi türlü istediğim formu yakalayamadım. ne sulu olacak ne katı sütlaç ama ben bi türlü ortayı bulamadım. şöyle iyi bi tarifi olan varsa alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?