2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yazgı handede webcam varsa valla rehin alırım hepinizi görürsün..
siz yiyip içerkene bende burdan takılırım size
aa ne güzel fikir

ya bizim adanada gittiğimiz bi prof var zaten ama bişi olmaz 2 yaşına kdar kapanacak 1 yaşında tekrar kontrole gel dedi en son 1 aylıkken gittik 100 gr ne demek ya büyümemiş resmen sabah 150 cc kahvaltı maması yarım yumurta sarısı veya 1 tatlı kaşığı labne peyniri 1 çay kaşığı pekmez öğlen gibi 60-70 ccsebze çorbası ondan 2 saat sonra devam sütü 150 cc ondan 4 saat sonra 150 cc katı kıvamlı ayran 1 çay kaşığı pekmez ondan 2 saat sonra 1 meyve püres bazen muhallebiyle karıştırıp veriyoruz ondan sonra sabaha kadar toplam 450 cc devam sütü arada emziriyorum ama pek sütüm yok ayrıa demir damlası da alıyor bide multitabs (a vitamini c vitamini ve d vitamini)

DİİLAO6bi zamanların topiği rehin alan listede dewamsızlığı bulunmayan muhabbetin kralını yapan sen ewet sen..
öyle alttan alttan bakıp kacmakta nolii

canım 100 gr almış emme boy vekilo iyibence ama sen yinede baktırt neyi varmış kuzunun.
eneeeee yazgıdamı katılıyo buluşmaya bendemi gelsem iyide bu kızın evi hepimizi alırmı ?
SENİ CADI EBRU SENİ UNUTULDUK DİMEKsenağlama

yine alelacele geldik cengiz beyin acil işi çıkmış! nefret ediyorum artık dışarı çıkmakatan bile..
kızıma ufak tefek bişeyler aldım bi de nankör kocama swettshirt pantolon falan aldım.. niye aldıysam sanki pisliğe..

gelelim kızıma kızım 8600 olmuş boyu da 72cm.. 1ayda 630gr almış ben az dedim doktr hayıır gayet iyi dedi..
baş terlemesi demir eksikliğinden olur dedi hem iştah açıcı özelliği hemde demir olan viminfer yazdı..
multitabs yazdı birde acd ama onu almadım zaten minadex içiyor onda war d vitamini.. bitince alırım..
artık herşeyi yiyebilir dedi salçasız baharatsız olsun yeter dedi.. 2gün beyaz et(balık tawuk) 2gün baklagil(kurufasulye, yeşil-kırmızı mercimek v.s. 3günde kırmızı et.. köfte çorba falan herşeyden weriyoruz mama wermene gerek yok dedi..
zaten emiyor, peynir yiyor hergün yoğurt yiyor bunlar da süt ürünü dedi!
bizden bu kadar şimdilik
ha grip aşısınıda sordum 6 aydan sonra yapılabilir ama ewde büyüyen çocuklr için gerek yok dedi genelde kreşe giden topluma karışan çocuklar için öneriyorum dedi! bnde dükkana geldiğini söledim o zamn yapalım bi daha ki ay dedi.. yani bi daha ki ay grip aşısı olacağız..

anaaaaaa maşallah kız okadarı ben yesem nolurum acep
BUARADA 72 DEN 68 DÜŞTÜMMMM

izledim bende çok beğendim bu diziyi.ve katılıyorum osman bir harika ama çok üzüyorlar yavrumu.bende düşündüm annesi babası nasıl müsade ediyorlar diye.
canım üzme kendini böyle iyi bir hastaneye veya doktora gidip araştırtsan enineboyuna bu konuyu rahata ermen içi söylüyorum.ayrıca hepimizim bebikleri bazen az kilo alıyor yada almıyor bile.üzülme.
tabikide vazgeçmeyeceğim meral cim.kıskananlar kalksın gelsin değil mi ama?ben arkadaşlarım için göze aldım onca yolu onlarda alsınlaelaelaelaelae
evet Alp HALA SÜT ODAKLI.ve anladığım kadarı ile süt hala doymasına yetiyor çok şükür.yaa 2 öğün bunlardan yiyorsun bir öğün normal.yada ben bunu 1 ay daha erteliyeyim.gözüm yemedicokacimcoook.

yazgı handede webcam varsa valla rehin alırım hepinizi görürsün..
siz yiyip içerkene bende burdan takılırım size
aa ne güzel fikir

onada hayırrrr açmayacağız web cam ıdelikafadulden.ama senin için menüyü tektek çekeriz sana yollarız sende monitöre ekmek sürer parmak değdirir yermiş gibi yaparsınsırnaşık şeylaelaelaelaelae

oy oy maşallah helin ceren hanıma.buarada eviniz hayırlı uğurlu olsun bacım

canım o kadar sıkkın ki ellerim titriyor sinirden çok gerginim.. koca şahsı aradı çocuğu sordu falan bnde hergün soğuk olsada dışarı çıkarın hawa alsın dedi dedim doktor.. onu erzincana göndericem ya gitsin orda temiz hawa alsın falan.. ne diyosun be sen dedim iyi alıştın erzincana bişeyler göndermeye (geçenki 300tl yi kastederek) sonra başladık kawgaya tabi o adam hastaymışta erzuruma hastaneye gidecekmiş göndermesinmiymiş, bananeymiş, bize ew tutmaya eşya almaya gelince yok diye ağlıyosun dedim bizim hakkımız götürüp weremezsin dedim. o da bn kimsenin hakkını wermem kimseye sen rahat ol falan dedi.. kadın geçen sefer o kadar et peynr getrmiş ben bi allah razı olsun demişmiyim.. beni istemeyene ben ne allah razı olsun derim ne hakkımı helal ederim dedim! bnden hiçbişey bekleme sen bazı şeyleri sineye çekmiş olabilirsin ben çekmiyorum saygısızlık yapmama ama muhattapta olamam kusura bakma dedim!!! falan filan ömrümü yedi bu adam yaa
lanet olsun karşıma çıktığı güne lanet olsun onu sewen kalbime nasılda boka bulanmış çırpınıyor ağlamamak için zor tutuyorum kendimi boğazım düğüm düğüm...

eveettttttt bende gidiyorum gelsene sende filizim.hande gözünü karartmış hiç korkusu yok nekadar çok okadar iyi diyorsempatiksalakcinni.

maşallah cery me benim.güzelim abartma daha nekadar kilo alacak bir ayda gayet iyi işte.o harekete okadar boşaltmaya iyi bile.güle güle giysin cicilerinide.

SEN gene isyanlardasın anlaşılan ben yokken bayağı bişeyler olmuş ben bu filmi biyerden hatırlıyorum sankim amma neyse....bak canım nekadar kötü olursa olsun erkek milleti anasını atamaz neyaparsa yapsın sen sinir olduğunla kalırsın

işte benim ek gıda kafadarı arkadaşım hoşgeldin canım maşallah ceriyee kilosu çok iyi canım az önce burda arkadaşlar bi köfte için valla neler söylediler bana hazır ol şimdi sıra sende :umursamaz:

herkese selam.ne zamandır bakamıyordum özledim valla.okul ev ceylin derken zaman yetmiyor artık.dün kızımın doktor kontrolü vardı.maşallah çok sağlıklı devam ediyor dedi doktorumuz.boyumuz baya uzamış 70 cm olmuş,doktor bu kız baya uzun olacak dedi ve 9800 gr olmuşuz.kilo normalin çok az üstünde ama sorum değil emeklemeye başlayınca çok bişey kalmaz,yedikleri normal fazla değil dedi.maşallah çok iştahlı benim kız.bu arada 2 dişimiz çıktı alttan.ama Allahtan korktuğum gibi olmadı öyle ateş ishal huysuzluk falan olmadı.bizden böyle.ha beni sorarsanız ev okul arasında mekik dokuyorum

Hasret çok sinirlisin anlıyorum ama şöyle düşün, senin anneni de Cengiz pek sevmiyor anlattığın kadarıyla, birgün daha da kötü olsalar birbirlerinin yüzlerine bakmasalar ve annen senden para istese, Cengiz de kavga çıkarsa aynen şöyle dersin bize: "O ne karışıyor benim annem o ve ben de çalışıyorum burada ".
Analar babalar ne kadar kötü olsa da atsan atılmaz satsan satılmaz kişilerdir ve biz ne kadar kötülersek kötüleyelim başkasının kötülemesine müsaade etmeyiz, Cengiz de böyle yapıyor, şimdiye kadar anlattığın herşeyde haklı gördük seni ama bu konuda takılma boşuna sen yenilirsin, üzüldüğünle kalırsın

aslında istanbulda kalabileceğim evde var amma bilemiyorum yani kocayla bi konuşmak lazım negün ve ne saat?

maşallah ya nasıl taşıyosun kızını doğanın kilosu 8250 kollarım kopuyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…