- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.181
izledim bende çok beğendim bu diziyi.ve katılıyorum osman bir harika ama çok üzüyorlar yavrumu.bende düşündüm annesi babası nasıl müsade ediyorlar diye.
canım üzme kendini böyle iyi bir hastaneye veya doktora gidip araştırtsan enineboyuna bu konuyu rahata ermen içi söylüyorum.ayrıca hepimizim bebikleri bazen az kilo alıyor yada almıyor bile.üzülme.
ya ben haftasonu yine adanaya götüriyim aklım kalacak yoksa of ya 5 aylık bebek gibi göünüyo acaba iyi beslemiyolar mı bana şunu da yedi bunu da yedi diyolar ama acaba o kadar yemiyo mu hafta sonu ben yediriyorum güzel yiyo
işte benim ek gıda kafadarı arkadaşım hoşgeldin canım maşallah ceriyee kilosu çok iyi canım az önce burda arkadaşlar bi köfte için valla neler söylediler bana hazır ol şimdi sıra sende :umursamaz:
maşallah ya nasıl taşıyosun kızını doğanın kilosu 8250 kollarım kopuyo valla
ya canım benimki hastalık fln da atlatmadı ki nie bööle oldu aşı da yoktu diş de çıkarmıyo kilo almaması için bi neden yokafferim skın vazgeçme, kıskananlar da kalkıp geliversünlerlaelaelaelaelae
Alp hala süt odaklı besleniyo di mi cnm?? biz de öyleyiz. bilmiyorum günde iki öğün değil de tek öğün ye istersen. mesela akşamları ağır yemekten kaçınmış olursun
kolay gelsin Fatmacım
Niye izlemedin? Aşk ve ceza mı izledin yokusam?
cnm biz 10gr dahi almamıştık( inşallah bu ay alırlar artık ama bende ümit yok. çocuk iki gndsür hasta ve ağzına tek lokma bişi almıyor (
amin cnm sağol
doktordan geldik aşıları oldu boy 68 kilo 7350 yani sadece 100 gr almış başımı nerelere vursam çok canım sıkıldı kalbindeki üfürümden olabilir ama başka bir belirti olmadığı için beklicez dedi idrar tahlili yapıldı bişey çıkmadı çok hareketli tmm ama bu aydaki bebeklerin hepsi harektlisenağlama
anaaaaaa maşallah kız okadarı ben yesem nolurum acep
BUARADA 72 DEN 68 DÜŞTÜMMMM
bende ona takılıyorum gayet iyi yiyor nası kilo almaz gündüz sadece 2 saat uyuyor onun dışında sürekli sürünüyor ondan mı acaba öf ya neden neden???
aynen o sebepten işte delikafadulden
benimki 4.ay aşılatrından beri 7.5 kilo ne aşağı ne yukarı 6.ay aşısını yaptırırken sordum eskisi gibi almasını bekleme artık iyi çocuk dediler
darısı benim başıma 75-73 oynuyor ama 72ye bile inemedim
aynen o sebepten işte delikafadulden
öyledir dimi daha önemli bişi yoktur annemi aradım iyi düşün iyi olsun dedi bende öyle yapıcam ama hafta sonu yinede adanaya gidebilirim tekrar baksın prof gerçi üzerinde durmayın 2 yaşına kadar geçecek dedi am olsun içim rahat etmez
Hasret çok sinirlisin anlıyorum ama şöyle düşün, senin anneni de Cengiz pek sevmiyor anlattığın kadarıyla, birgün daha da kötü olsalar birbirlerinin yüzlerine bakmasalar ve annen senden para istese, Cengiz de kavga çıkarsa aynen şöyle dersin bize: "O ne karışıyor benim annem o ve ben de çalışıyorum burada ".
Analar babalar ne kadar kötü olsa da atsan atılmaz satsan satılmaz kişilerdir ve biz ne kadar kötülersek kötüleyelim başkasının kötülemesine müsaade etmeyiz, Cengiz de böyle yapıyor, şimdiye kadar anlattığın herşeyde haklı gördük seni ama bu konuda takılma boşuna sen yenilirsin, üzüldüğünle kalırsın
canım 9 ekim cumartesi öğlen handenin evinde açık adresi bizde bilmiyoruz şuan öğrenince yazarım sana.aslında istanbulda kalabileceğim evde var amma bilemiyorum yani kocayla bi konuşmak lazım negün ve ne saat?
yaa yok neden beş aylık bebek gibi dursun olur mu burda onun kilosunda olan birsürü bebek var hayatım.yapma böyle yiyordur tabi.iiçin rahat değilse bir liste hazırla ver uysunlar ona.ama bak güzel yiyor diyorsun.ya ben haftasonu yine adanaya götüriyim aklım kalacak yoksa of ya 5 aylık bebek gibi göünüyo acaba iyi beslemiyolar mı bana şunu da yedi bunu da yedi diyolar ama acaba o kadar yemiyo mu hafta sonu ben yediriyorum güzel yiyo
hasretim kızma lütfen ama söylemeliyimki bu olayda biraz cengiz e hak ver.aynı durumda sen olsan ne olurdu göndermez miydin?tamam iyi biri değildir sevmiyorsundur hata yapmıştır sana diyecek lafım yok Allah ından bulsun.ama cengiz de ağaç kovuğundan çıkmadı nekadar kötüde olsalar anası babası sonuçta.cengiz çok hırslı evet bu uğurda çok hatalar yapıyor bunada evet ama birşeyinizide eksik koymuyor adam.aç değilsin açıkta değilsin bak ev aldın Allah daha çok versin.insan ailesini seçemezki.ama silip yok saymasını istemek beklemek yanlış olur sonuçta.bunu sürekli yapıyor olsa gene tamam ama ayda yılda birkezde höşgör güzelim.boşuna yıpratma kendini.canım o kadar sıkkın ki ellerim titriyor sinirden çok gerginim.. koca şahsı aradı çocuğu sordu falan bnde hergün soğuk olsada dışarı çıkarın hawa alsın dedi dedim doktor.. onu erzincana göndericem ya gitsin orda temiz hawa alsın falan.. ne diyosun be sen dedim iyi alıştın erzincana bişeyler göndermeye (geçenki 300tl yi kastederek) sonra başladık kawgaya tabi o adam hastaymışta erzuruma hastaneye gidecekmiş göndermesinmiymiş, bananeymiş, bize ew tutmaya eşya almaya gelince yok diye ağlıyosun dedim bizim hakkımız götürüp weremezsin dedim. o da bn kimsenin hakkını wermem kimseye sen rahat ol falan dedi.. kadın geçen sefer o kadar et peynr getrmiş ben bi allah razı olsun demişmiyim.. beni istemeyene ben ne allah razı olsun derim ne hakkımı helal ederim dedim! bnden hiçbişey bekleme sen bazı şeyleri sineye çekmiş olabilirsin ben çekmiyorum saygısızlık yapmama ama muhattapta olamam kusura bakma dedim!!! falan filan ömrümü yedi bu adam yaa
lanet olsun karşıma çıktığı güne lanet olsun onu sewen kalbime nasılda boka bulanmış çırpınıyor ağlamamak için zor tutuyorum kendimi boğazım düğüm düğüm...
Meral aptamil bana da hediye paketi göndermiş içinde de kitapçık çıktı onu okurken sen geldin aklıma, diyor ki bebekte D vitamini eksikliği varsa iştahsız olur, başı terliyorsa da D vitamini eksikliği vardır, bir de aptamilin alerji olan bebeklere özel maması varmış haberin var mı?
Olcay hoşgeldin cnm. Asya nasıl oldu? yazmıştım ama görmezsin şimdi belki. bahsettiğin belirtilerin hepsi Eymen'de de vardı. doktora gittik ve boğazı enfeksiyon kapmış. şurup verdi doktor. Siz doktora gittiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?