2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

HASRET 630 gr az mı diyosun yarısını alsa öpüp başıma koyucam seni de ayağımın altına alıcam olan var olmayan var adamın özüne sokmasanaklava:

ya canım benimki hastalık fln da atlatmadı ki nie bööle oldu aşı da yoktu diş de çıkarmıyo kilo almaması için bi neden yok

benimki 4.ay aşılatrından beri 7.5 kilo ne aşağı ne yukarı 6.ay aşısını yaptırırken sordum eskisi gibi almasını bekleme artık iyi çocuk dediler

anaaaaaa maşallah kız okadarı ben yesem nolurum acep
BUARADA 72 DEN 68 DÜŞTÜMMMM

darısı benim başıma 75-73 oynuyor ama 72ye bile inemedim

kızlar hepinizi çok özlemişim çıkmak içimden hiç gelmiyo ama hem doğanı yedircem hem eşim gelcek akşama bakarım bana buluşmanın günü saati ve adresini özelden gönderirseniz veya faceten sevinirim hepinizi öptümbyy

amma konuşmuşsunuzz..oğlum yine uyumadı kudurdu ben de öldüm yorgunluktan
yine bodoslama dalıyorum muhabbete kızlar:)
FİLİZZ ne haber?? ne zamandır görüşemedik senle..

katılıyorum:)) ama gerçekten sırf katılmış olmak için değil cidden katılıyorum.
Hasretcim, sen ne kadar anlaşamasan da o adamın annesi. ondan vazgeçemez. arada bir ona para göndermesini hoşgörmelisin bence. yoksulluk maaşları var demiştin. demek ihtiyaçları var. bence bu konularda hiç tartışmaya girme bile cnm

aslında istanbulda kalabileceğim evde var amma bilemiyorum yani kocayla bi konuşmak lazım negün ve ne saat?
canım 9 ekim cumartesi öğlen handenin evinde açık adresi bizde bilmiyoruz şuan öğrenince yazarım sana.
yaa yok neden beş aylık bebek gibi dursun olur mu burda onun kilosunda olan birsürü bebek var hayatım.yapma böyle yiyordur tabi.iiçin rahat değilse bir liste hazırla ver uysunlar ona.ama bak güzel yiyor diyorsun.
hasretim kızma lütfen ama söylemeliyimki bu olayda biraz cengiz e hak ver.aynı durumda sen olsan ne olurdu göndermez miydin?tamam iyi biri değildir sevmiyorsundur hata yapmıştır sana diyecek lafım yok Allah ından bulsun.ama cengiz de ağaç kovuğundan çıkmadı nekadar kötüde olsalar anası babası sonuçta.cengiz çok hırslı evet bu uğurda çok hatalar yapıyor bunada evet ama birşeyinizide eksik koymuyor adam.aç değilsin açıkta değilsin bak ev aldın Allah daha çok versin.insan ailesini seçemezki.ama silip yok saymasını istemek beklemek yanlış olur sonuçta.bunu sürekli yapıyor olsa gene tamam ama ayda yılda birkezde höşgör güzelim.boşuna yıpratma kendini.

hepinizi öptüm kendinize iyi bakın ben çıkıyorum kızlar.fırsat bulursam yine bakarım arada.beni unutmayın sakın

Meral aptamil bana da hediye paketi göndermiş içinde de kitapçık çıktı onu okurken sen geldin aklıma, diyor ki bebekte D vitamini eksikliği varsa iştahsız olur, başı terliyorsa da D vitamini eksikliği vardır, bir de aptamilin alerji olan bebeklere özel maması varmış haberin var mı?

Neyse kızlar bugün çok güldük eğlendik, ben de çıkıyorum Keremişko ya kavuşma vakti geldi, akşam vakit olursa girip yine bakarım, saygılar efendim esen kalın :)))

Hasretcim bak burada herkes aynı fikirde olduğuna göre bence sen bu meseleden bi daha hiç bahsetme ona canını da hiç sıkma. inan bana hepimizin kocası yeri gelince bişiler yapıyor ailesi için.

evet cnm zaten demir eksikliğimiz var malesef( evet aptamil ha diye bişi sanırım ama denemedim. doktor artık ek gıdalara yönelelim dedi. ama belki de o mamadan denesem fena olmayacakCADIARZU

hasret bu para işi düzenli değilse bu kadar sinirlenme, benimkinin yaptıklarını duysan fitil olursun ama ihtiyaçları var diye ses edemiyorum, alışkanlık haline getirmesine izin verme ama fazla da büyütme

Olcay hoşgeldin cnm. Asya nasıl oldu? yazmıştım ama görmezsin şimdi belki. bahsettiğin belirtilerin hepsi Eymen'de de vardı. doktora gittik ve boğazı enfeksiyon kapmış. şurup verdi doktor. Siz doktora gittiniz mi?

sağol meralcim.çok geçmiş olsun sizede..biz de doktora gittik ama henüz az bi geniz akıntısı var dedi.ateşinin çıktığı gün gitmiştim...belki şimdi daha ilerlemiştir.ama iştahsızlığı falan yok,boğazda da görünürde bişey yok..ama hala ateşli.bugün 37.2 ye sabitlenmiş durumda...kadir tuğcunun cevaplarını okuyunca hiç doktora götüresim gelmiyo.adam antibiyotiği yazıp gönderiyorlar her hastaya diye kızıyo...ben de antibiyotik kullanmak istemiyorum....nitekim götürdüğümde 2 gün içinde ateş düşmezse antibiyotik başla dedi doktor...

eymen nasıl bugün?

kızlar hiç takip edemez oldum sizi.bu hafta çok yoğun geçiyo...geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederim...
bu arada jale naptı aceba?sonuçları aldımı ardanın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…