2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun asya ya.ne oldu bu kuzulara anlamadım ama bugün dışardada söylediler salgın varmış.
acil şifalar versin rabbim.

cok kızgınım kırgınım sinirliyim

bilmiyorumkismile
neden ki???

Son düzenleme:
ya daha bizim dişler kabarmadı bile diş çıkarmayan var mı daha aranızda
ACELE ETME CANIM 6/7/8 AYLARDA ÇIKAR DAHA BİZDE ÇIKARMADIK.. 7AYLIĞIZ

yetiyodur canım gayet güzel emziriyosun sağmana gerek yok bnce zaten ek gıda yemeside önemli..
ama çok sütüm wars ağayım diosan o ayrı:hulya:

bnde cengizi tanıdığıma (19) we bu kjadar gerçekleri görememişken çocuk doğurduğuma (23) çok pişmanım..
şimdi diceksinz 4sene nası görmedin walla bu kadarını görmedim çocuk doğduktan sonra daha farklı oldu herşey, artık herşey batıyor çok kızıyorum ona çokkkkkmafoldumben

bende regli olmadım daha eşim korunuyor tabi ben her hafta test yapıyorum
hoş olsa ne olacak doğuracağım elbet...

eşleriniz iyi dayanıyor kızlar bizde 2 gün olmasa 3.gün eşim küser
:kedi: mirmirmirmir
benim eşimde 2 o korunsa 3.de sırt çewiriyo korunmayı hiç sewmio yarıda kalıyo gibi oluyomuş benim içinde öyle o anı yaşamak güzel oluyo tam orda çekince hiç hoş olmuyoaklinialirimsmile
bide süper canlı bi hayatınız warmış canım bizimde haftada 1 yada en fazla 2 falan... adam sürekli ereksiyon halinde ama faaliyet yok:kedi:

aa sen mi istemiosun bnde o senden kaçıyor sanmıştımmm... kızım bu sitede bile wardı ya şu sol kenarda reklamı doğumdan sonra cinsel yaşam kabusunuz olmasın diyip
kremin reklamını weriodu...

hayır benim canım istemiyor ayrıca her 3 yapıştan 2 sinde rol yapmak zorunda kalıyorum öff o daha eziyet akannehir
bndede orgazm zor oluyo yaaa.. çoğu zamn bnde o sırada numara yapıyorum:kedi:
merhaba güzeller nasılsınız.bugün bizim evlilik yıldönümümüz ama kocişşim cuma sabahı burada olucak inşallah işten dolayı
allah nice nice senelr mutluluğunuzu daim etsin tatlım
yok cnm bütün dr lar labne öneriyor pütürlü yiyebiliosa normal beyaz peynir wer dedi bizim dr.. tuzunu alarak..
resim süper olmuş..
hamile olduun kanısına nasıl wardın?

sen neydecen la krem ismini hayırdırsengözlerimebaksanab
şaka bi yana hakkınızda hayırlısı olsun canım, unutmaya çalış geçmişi sende biraz ana odaklanırsan acı olacağını sanmıyorum o krem yerine bebe yağlarıda aynı etkiyi yaratıyo bilgin olsuna.s

yani köftede ne war ki abartıllacak anlamıyorum kıyma wermiyomusunuz zaten? e çocukta çiğneme güdüsüde warsa herşey werilebilir niye hayret ediyosunuz ki.. karabiber baharat olmadıktan sonra, salçada olmadıkça herşey werilir...

bizim dr da mesela söledi suluköfte normal köfte baklagiller ew yemeklerine geçebiliriz dedi..

DR A sorup labneyi onaylattırabilirsem başlayacam canoyerimseniben
MERO alıntı yaptım cıkmadı saol canısı[/B]:)
canım labneyi tüm dr lar opkeylio merak etmeyerimseniben
bu arada atladım ama yağmurun nesi war? çok geçmiş olsun kınalı kuzumaŞeniz

Kuzuya kavuşma vakti :)
Öpüyorum hepinizi ve bebiklerinizi...
ne güzel erkenden kawuşuyosun kuzuna:lepi:
canım iştah açman lazım viminc iştah şurubu öneririmyerimseniben bide mamalarına bebe bisküwisi at 2,3 tane... umarım alır kilo bu ay..
yazgı handede webcam varsa valla rehin alırım hepinizi görürsün..
siz yiyip içerkene bende burdan takılırım size
aa ne güzel fikir
sırf senin inadına laptopumuda sırtlayıp götürcem we gözünün içine baka baka kısırları, börekleri lüpleticem çifter çifter hemdeeedelikafadulden
oy oy maşallah helin ceren hanıma.buarada eviniz hayırlı uğurlu olsun bacım
çok sağol canım allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin dilerim.
ewt canım her zamnki şeyler ama kaldıramıyorum artık gün geçtikçe daha ağır oluyor herşey.. söylenen hersöz daha kırıcı we yara werici olmaya başladı..
nasıl dawranmalıyım bilmiyorum ew taşımaya gelince herşey lüx gibi tawır yapıyo bana...
ama anasına gelince 300lira postalıyo hemen(((( çok dokunuyo bunlar bana tamam annesi ama nikahımıza bile gelmeyen bir anne!
ne yapmalıyım bi akıl werin...

işte benim ek gıda kafadarı arkadaşım hoşgeldin canım maşallah ceriyee kilosu çok iyi canım az önce burda arkadaşlar bi köfte için valla neler söylediler bana hazır ol şimdi sıra sende :umursamaz:
kimse bişey diyemez bu konuda garip olan enteresan bişey yokki.. kıyma+maydonoz ekmek içi bunlar zaten werdiğimiz gıdalar köfte olunca mı garip oluyor.. makarnada yumuşacık zararsız hamurdan yapılan bişey...
canım benim hazmedemediğim bu insanların maaşı war emekliler 800-900 maaşa lıyo her biri we maaşları 24ünde yattı 27sinde burdan para gidiyor hastaymışmış.. e sigortalılar doğal olarak????
we biz taşınacağız üsküdarda oturmicaz muhtemelen burda ew tutacağız we bunun için para yok depozit kira emlakçı nasıl altından kalkıcaz diyen adam 1 ayakta 300lira anasına postalıyor ama..
we bunu bnden gizliyor en kötüsü....

aslında istanbulda kalabileceğim evde var amma bilemiyorum yani kocayla bi konuşmak lazım negün ve ne saat?
gel gel gel gelllll:lepi:
HASRET 630 gr az mı diyosun yarısını alsa öpüp başıma koyucam seni de ayağımın altına alıcam olan var olmayan var adamın özüne sokmasanaklava:
ay ne bilem ya bn 1 kilo falan bekliorum kız çocuumu görsen hiç et yok ama kemikleri ağır görünüşte 7kg görünüyo sanki

kız ne yoksulu ist. menkul k.borsasından emekliler üstte yazdım herşeyi

meral bana biraz telkinde bulunurmusun? ne yapmalıyım snce? nasıl dawranmalıyım çopkl gerginim..
bide erzincna göndercem dio allahın dangalağıııı

bu arada doktor 6. hastalık için..
her bebek olmaz bağışıklığı zayıf bebekler olur dedi.. bulaşıcılığıda çok değildir güçsüz olan bebekler kapar dedi

canım kızmıyorum belki ben fewri dawranıyorum.. fikirleriniz bnm için çok önemli.. ama bu erzincana gönderme işini bana bir daha yansıtırsa alır çocuğumu çeker giderim!!!! daha neler yaa belki beni sini etmek için yapıyor tepkimi ölçüyor ama benim fitil olmama yetti... iyice nefret ettim ondan duyarsız..
inşallah bir kazık daha yer ailesinden ohhh canıma değsin diye yüzüne karşı söyleyip kıçıma da kına yakmazsam şerefsizim!!!!

Hasretcim bak burada herkes aynı fikirde olduğuna göre bence sen bu meseleden bi daha hiç bahsetme ona canını da hiç sıkma. inan bana hepimizin kocası yeri gelince bişiler yapıyor ailesi için.

hasret bu para işi düzenli değilse bu kadar sinirlenme, benimkinin yaptıklarını duysan fitil olursun ama ihtiyaçları var diye ses edemiyorum, alışkanlık haline getirmesine izin verme ama fazla da büyütme

yollasın ya allahından bulsun benim bağkurum 5,6 aydır ödenmiyor ama para yetişmiyo diye!!!!
bende biliorum yapıcamı şimdi kredi kartıyla digital makina alıyorum 200de benim için harcasın ölmez ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!alsanaalsanasmile

geçmişi okumam abartısız 1 saat sürdü hee atladığım warsa sorry daha fazla gidemedim

yok canım daha neler nereye yolluyor çocuğu seni sinir etmek için yapıyordur delimisin kızım küçücük çocuk nereye gidermiş.öyle bişey yapmaya kalkarsa ne yapsan haklısın.görecek olan gelsin annesinin yanında görsün.benim yazdıklarım para mevzusuna dair.

tekrar geçmiş olsun cnm. Eymen de yavaş yavaş toparlanıyor inşallah. Çocuk daha da eriyecek ama bu gidişle( ağzına hiçbişi almıyor

kızlar hiç takip edemez oldum sizi.bu hafta çok yoğun geçiyo...geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederim...
bu arada jale naptı aceba?sonuçları aldımı ardanın??

ben de merak ediyorum, hiç uğramadı bugün Jale. inşallah hayırlı haberler almıştır

cok kızgınım kırgınım sinirliyim

hayırdır inşallah, hayırdır inşallah

way be amma yazmışım hee:ecrin_bebek:

:bbo::bbo: hiç sorma nevrim döndü okurken

EBRU ne oldu söylesene yaww???:sinifsinif:

efet Ebru noldu bebeğimm??

tabi cnm, olur mu öyle şey. bi şekilde seni sinirlendirmeye çalışıyor o da

Hasret'cim bence eve geldiğinde konuşun cnm. Madem para göndermesine tepkide bulunmuş oldun, "mesele para değil, sonuçta onun annen olduğunun farkındayım ama bu ara giderlerimizin çok olduğunu düşünmeden ve bana hiç söylemeden göndermene kırıldım" falan de bence. Bak bu adam sana cidden önem veriyor, birbirinize saygınızı olabildiğince korumaya çalışın cnm.
erkekler yaptıkları harcamalara müdaheleden hiç hoşlanmazlar, hele bi de eşleri çalışıyosa, sanki kafalarına kakılıyormuş hissine kapılırlar.

herkesler suspus. ben de kaçayım bari

Ebuş inşallah önemli bi problem yoktur cnm

Jale inşallah hayırlı haberler almışsındır

Hasret, siz de birbirinize zeytin dalı uzatın artık bu gece

öptüm canlar

hiç içimden gelmiyor meral gururumu ayaklar altına alıyorum her seferinde duygularıma yenik düşerek ama bu gece biraz daha harabım.. sarılmak we boynunu koklamak istiyorum ama gururum we beynim buna izin wermiyor.. çok kendimden ödün werdim ona karşı wermeyede dewam ediyorum.. böyle olunca kızgınlıklarımı küslüklerimi ciddiyede almıyor artıkmafoldumben:a015:

yine kawga edeceğiz zaten çok gergin şu sıralar her konuşma kawgaya dönüyo hep böyle susup sineye çekiceksin we delireceksin içten içten başka bişey yok...

inşallah dediğiniz gibidir.. zaten aksini düşünmek bile aklı karı değil.. zaten yapamaz yani belki benle yollamyı planlıyodur ama şimdi sakinleşip dşününce.. buraya birini koyar arkadaşalrından.. bizide erzincana oksijen almaya yollar:umursamaz: öyle bile olsa hiiiç istemem ya neyse...

kızım aşıdan sonra çok huysuzlaştı mızmız az önce uyudu inşallah geçici uyku değildir yoksa gece zindan demektir... gidip yanına uzanayım biraz, sinirlerim yatışsın biraz dalarım umarım
ilerleyen dakikalrda uğrayacağım foto makina siparişi wereceğim eğer uğrayamazsam sabah görüşürüz artık..
herkese iyi gceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…