- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.201
canım geçmiş olsun asya ya.ne oldu bu kuzulara anlamadım ama bugün dışardada söylediler salgın varmış.sağol meralcim.çok geçmiş olsun sizede..biz de doktora gittik ama henüz az bi geniz akıntısı var dedi.ateşinin çıktığı gün gitmiştim...belki şimdi daha ilerlemiştir.ama iştahsızlığı falan yok,boğazda da görünürde bişey yok..ama hala ateşli.bugün 37.2 ye sabitlenmiş durumda...kadir tuğcunun cevaplarını okuyunca hiç doktora götüresim gelmiyo.adam antibiyotiği yazıp gönderiyorlar her hastaya diye kızıyo...ben de antibiyotik kullanmak istemiyorum....nitekim götürdüğümde 2 gün içinde ateş düşmezse antibiyotik başla dedi doktor...
eymen nasıl bugün?
cok kızgınım kırgınım sinirliyim
ACELE ETME CANIM 6/7/8 AYLARDA ÇIKAR DAHA BİZDE ÇIKARMADIK.. 7AYLIĞIZya daha bizim dişler kabarmadı bile diş çıkarmayan var mı daha aranızda
evet uyardı yoksa birden patlasaydı benim kcoama sakindir ama bi patladımı çok fenadır o yüzden susmayı bilirim hemen :):):
heeeyyy beide alın amam ben emziriyorum sleinii...
[ı]çok önemli bişi soracağımmmm ben şimdi sleini emzirmeye devame diyorum ama sabah emziriyorum öğlene kadar kahvaltı ek gıdalar ve mama yior sonra öğlen beni emiyor sonra akşama akdar gene aynı drum sonra saat 5 ten sonra beni emiyor yatarken yine gece sütü veriyroum şimdi doğrumu yapıyorum anne sütünü azmı alıyor ek gıdaya çok mu yükelniourmaralarda süt sağsam mı yada selini indirip emzirtsemmi ? [/ı]
yetiyodur canım gayet güzel emziriyosun sağmana gerek yok bnce zaten ek gıda yemeside önemli..kendimi 4. kattan aşağıya atmak istiyorum senağlama
az önce eşim aradı ve kötü haberi verdiii
7 ekimde anahtarlarımız teslim edilecekmiş ertesi gün temizletiriz dedi ve hafta sonuda taşınırız dedi bu arada ben söylemiştim unutmamış aşkım bi dahaki buluşmaya götürürm seni üzülme dedi senağlama yaaaaaaaa offff bağırasım varrrr
bnde cengizi tanıdığıma (19) we bu kjadar gerçekleri görememişken çocuk doğurduğuma (23) çok pişmanım..günaydınnnnn canıma okuyor ege benim bugün yaaaaaaaaaaaaa(((((((((
gec evlendiğime(31 yaş) gec anne olduguma (33) hiçççççççççççççççç pişman değilim :))))) 5 gündür evden cıkamıyorum lavaboya bile gidemiyorum bazen uyanıksa yaaaaaaaaa
benim eşimde 2 o korunsa 3.de sırt çewiriyo korunmayı hiç sewmio yarıda kalıyo gibi oluyomuş benim içinde öyle o anı yaşamak güzel oluyo tam orda çekince hiç hoş olmuyoaklinialirimsmilebende regli olmadım daha eşim korunuyor tabi ben her hafta test yapıyorum
hoş olsa ne olacak doğuracağım elbet...
eşleriniz iyi dayanıyor kızlar bizde 2 gün olmasa 3.gün eşim küser :kedi: mirmirmirmir
aa sen mi istemiosun bnde o senden kaçıyor sanmıştımmm... kızım bu sitede bile wardı ya şu sol kenarda reklamı doğumdan sonra cinsel yaşam kabusunuz olmasın diyipvalla ne guzel pınarcım, bende eskısı gıbı olmayı cok ısterdım, ama olamıyorum, hep onun zorunla o da ayda yılda bir ... uzulmuyor dıılım aslında bu olaya, doktora bıle gıttım.. bı sonuc yok valla ohaoldumsmile
bndede orgazm zor oluyo yaaa.. çoğu zamn bnde o sırada numara yapıyorum:kedi:hayır benim canım istemiyor ayrıca her 3 yapıştan 2 sinde rol yapmak zorunda kalıyorum öff o daha eziyet akannehir
allah nice nice senelr mutluluğunuzu daim etsin tatlımmerhaba güzeller nasılsınız.bugün bizim evlilik yıldönümümüz ama kocişşim cuma sabahı burada olucak inşallah işten dolayı
yok cnm bütün dr lar labne öneriyor pütürlü yiyebiliosa normal beyaz peynir wer dedi bizim dr.. tuzunu alarak..sağol Ayfercimolumunekankayizsmile
ayy çok şey okudum ama aklımda doğru dürüst bişi kalmadı
Kızlar şu kremin adını doğru düzgün ortaya yazsanıza, ne bu herkes tek tek sorucak mısempatiksalakcinni
Asya da hastaymış. Olcaycım belirtiler Eymendeki gibi. Eymen boğaz enfeksiyonu olmuş, çok geçmiş olsun cnm
walla birlikte olduğumuz dönemde Pınarın eşi gibi benimki de 3.günü beklemezdi. sizinkiler iyi sabrediyor ama bence bu kadar açmayın arayı kızlar. erkeklere bu konuda cidden güven olmuyor. onları başıboş bırakmayas gelmez. bizim olay hamileliğin son 3 ayında ilişkiyi kesmem,izden kaynaklandı diyebilirim. bence kendinizi zorlayın bunun için ve en baştan ayyy yok ben istemiyorum diye şartlanmayın
ben de labne veriyorum, inşallah bi problem yoktur labnelerde
resim süper olmuş..kızlar hasta olan kuzucuklar tez zamanda sağlıklarına kavuşsunlar istanbulda salgın boğaz enfeksiyonu salğın biz ordayken 4 geceli gündüzlü hastanedeydik herkes aynı dertten muzadripti
zeynepin ateşi nöbet halindeydi inip çıkıuyordu biz sürekli ılık suyla yıkadık ve öksürük şuruplarıyla tedavi etmeye çalıştık(dr takkibindeöksürük göğse indi bronşit başlangıcı dedi 6 günden sonra ateşine dikakt edin terletmeyin ve üşütmeyin allahım korusun hepsinii
sen neydecen la krem ismini hayırdırsengözlerimebaksanabBuna katılıyorum,bi senin yazdıklarını bi de hatçeninkileri pür dikkat okuyorum anlamak için:))
kaydirigubbakcemile3 yerim ben onu
krem ismi için teşekkürler
Ayy kızma anacım, biz seni çok seviyoruzolumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3 kocayı elimde tutmak için üçüncüyü doğurmaya karar verdimsempatiksalakcinni
Biz kendimize biraz tanımaya karar verdik cnm. Davayı geri çekmicem ama biraz uzatıcam. Pazartesi falan eve gelecek ve ben bu defa artık normal bi yaşntı yaşamaya karar verdim. öyle o bi odada ben bi odada olmuyor. geçen defa o şekilde daha bi kötü oldu herşey benim için. normal yaşantıya dönmeye çalışıcam bakalım. ve ben hamileliğin son dönemleri de dahil 9 aydır falan ilişkiye girmediğim için korkuyorumeyvahedigeldismile
yani köftede ne war ki abartıllacak anlamıyorum kıyma wermiyomusunuz zaten? e çocukta çiğneme güdüsüde warsa herşey werilebilir niye hayret ediyosunuz ki.. karabiber baharat olmadıktan sonra, salçada olmadıkça herşey werilir...vallahi tam söylicektim sana inanmazsın diye ama arkadaşım burda bütün arkadaşlar çorbalara kıyma koymaya başladı ve soğanda katıyorlar eee ikisini karıştırsan köfte oluyor işte sana :)) valla sen bilirsin ben ekşili köfte, sulu köfte sebzeli köfte salçasız tuzsuz yapıp ezip veriyorum off mis gibi etin verdiği d vitamini nerde var arkadaşım
canım labneyi tüm dr lar opkeylio merak etmeyerimsenibenDR A sorup labneyi onaylattırabilirsem başlayacam canoyerimseniben
MERO alıntı yaptım cıkmadı saol canısı[/B]:)
ne güzel erkenden kawuşuyosun kuzuna:lepi:Kuzuya kavuşma vakti :)
Öpüyorum hepinizi ve bebiklerinizi...
canım iştah açman lazım viminc iştah şurubu öneririmyerimseniben bide mamalarına bebe bisküwisi at 2,3 tane... umarım alır kilo bu ay..doktordan geldik aşıları oldu boy 68 kilo 7350 yani sadece 100 gr almış başımı nerelere vursam çok canım sıkıldı kalbindeki üfürümden olabilir ama başka bir belirti olmadığı için beklicez dedi idrar tahlili yapıldı bişey çıkmadı çok hareketli tmm ama bu aydaki bebeklerin hepsi harektlisenağlama
sırf senin inadına laptopumuda sırtlayıp götürcem we gözünün içine baka baka kısırları, börekleri lüpleticem çifter çifter hemdeeedelikafaduldenyazgı handede webcam varsa valla rehin alırım hepinizi görürsün..
siz yiyip içerkene bende burdan takılırım size
aa ne güzel fikir
çok sağol canım allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin dilerim.oy oy maşallah helin ceren hanıma.buarada eviniz hayırlı uğurlu olsun bacım
ewt canım her zamnki şeyler ama kaldıramıyorum artık gün geçtikçe daha ağır oluyor herşey.. söylenen hersöz daha kırıcı we yara werici olmaya başladı..SEN gene isyanlardasın anlaşılan ben yokken bayağı bişeyler olmuş ben bu filmi biyerden hatırlıyorum sankim amma neyse....bak canım nekadar kötü olursa olsun erkek milleti anasını atamaz neyaparsa yapsın sen sinir olduğunla kalırsın
kimse bişey diyemez bu konuda garip olan enteresan bişey yokki.. kıyma+maydonoz ekmek içi bunlar zaten werdiğimiz gıdalar köfte olunca mı garip oluyor.. makarnada yumuşacık zararsız hamurdan yapılan bişey...işte benim ek gıda kafadarı arkadaşım hoşgeldin canım maşallah ceriyee kilosu çok iyi canım az önce burda arkadaşlar bi köfte için valla neler söylediler bana hazır ol şimdi sıra sende :umursamaz:
canım benim hazmedemediğim bu insanların maaşı war emekliler 800-900 maaşa lıyo her biri we maaşları 24ünde yattı 27sinde burdan para gidiyor hastaymışmış.. e sigortalılar doğal olarak????Hasret çok sinirlisin anlıyorum ama şöyle düşün, senin anneni de Cengiz pek sevmiyor anlattığın kadarıyla, birgün daha da kötü olsalar birbirlerinin yüzlerine bakmasalar ve annen senden para istese, Cengiz de kavga çıkarsa aynen şöyle dersin bize: "O ne karışıyor benim annem o ve ben de çalışıyorum burada ".
Analar babalar ne kadar kötü olsa da atsan atılmaz satsan satılmaz kişilerdir ve biz ne kadar kötülersek kötüleyelim başkasının kötülemesine müsaade etmeyiz, Cengiz de böyle yapıyor, şimdiye kadar anlattığın herşeyde haklı gördük seni ama bu konuda takılma boşuna sen yenilirsin, üzüldüğünle kalırsın
gel gel gel gelllll:lepi:aslında istanbulda kalabileceğim evde var amma bilemiyorum yani kocayla bi konuşmak lazım negün ve ne saat?
ay ne bilem ya bn 1 kilo falan bekliorum kız çocuumu görsen hiç et yok ama kemikleri ağır görünüşte 7kg görünüyo sankiHASRET 630 gr az mı diyosun yarısını alsa öpüp başıma koyucam seni de ayağımın altına alıcam olan var olmayan var adamın özüne sokmasanaklava:
katılıyorum:)) ama gerçekten sırf katılmış olmak için değil cidden katılıyorum.
Hasretcim, sen ne kadar anlaşamasan da o adamın annesi. ondan vazgeçemez. arada bir ona para göndermesini hoşgörmelisin bence. yoksulluk maaşları var demiştin. demek ihtiyaçları var. bence bu konularda hiç tartışmaya girme bile cnm
way be amma yazmışım hee:ecrin_bebek:
canım kızmıyorum belki ben fewri dawranıyorum.. fikirleriniz bnm için çok önemli.. ama bu erzincana gönderme işini bana bir daha yansıtırsa alır çocuğumu çeker giderim!!!! daha neler yaa belki beni sini etmek için yapıyor tepkimi ölçüyor ama benim fitil olmama yetti... iyice nefret ettim ondan duyarsız..canım 9 ekim cumartesi öğlen handenin evinde açık adresi bizde bilmiyoruz şuan öğrenince yazarım sana.
yaa yok neden beş aylık bebek gibi dursun olur mu burda onun kilosunda olan birsürü bebek var hayatım.yapma böyle yiyordur tabi.iiçin rahat değilse bir liste hazırla ver uysunlar ona.ama bak güzel yiyor diyorsun.
hasretim kızma lütfen ama söylemeliyimki bu olayda biraz cengiz e hak ver.aynı durumda sen olsan ne olurdu göndermez miydin?tamam iyi biri değildir sevmiyorsundur hata yapmıştır sana diyecek lafım yok Allah ından bulsun.ama cengiz de ağaç kovuğundan çıkmadı nekadar kötüde olsalar anası babası sonuçta.cengiz çok hırslı evet bu uğurda çok hatalar yapıyor bunada evet ama birşeyinizide eksik koymuyor adam.aç değilsin açıkta değilsin bak ev aldın Allah daha çok versin.insan ailesini seçemezki.ama silip yok saymasını istemek beklemek yanlış olur sonuçta.bunu sürekli yapıyor olsa gene tamam ama ayda yılda birkezde höşgör güzelim.boşuna yıpratma kendini.
Hasretcim bak burada herkes aynı fikirde olduğuna göre bence sen bu meseleden bi daha hiç bahsetme ona canını da hiç sıkma. inan bana hepimizin kocası yeri gelince bişiler yapıyor ailesi için.
hasret bu para işi düzenli değilse bu kadar sinirlenme, benimkinin yaptıklarını duysan fitil olursun ama ihtiyaçları var diye ses edemiyorum, alışkanlık haline getirmesine izin verme ama fazla da büyütme
hadi lennn okadar yazmışın benim yazdıklarımı sallamamışsınalsanaalsanasmile:mymeka::dilcikar:
yok canım daha neler nereye yolluyor çocuğu seni sinir etmek için yapıyordur delimisin kızım küçücük çocuk nereye gidermiş.öyle bişey yapmaya kalkarsa ne yapsan haklısın.görecek olan gelsin annesinin yanında görsün.benim yazdıklarım para mevzusuna dair.canım kızmıyorum belki ben fewri dawranıyorum.. fikirleriniz bnm için çok önemli.. ama bu erzincana gönderme işini bana bir daha yansıtırsa alır çocuğumu çeker giderim!!!! daha neler yaa belki beni sini etmek için yapıyor tepkimi ölçüyor ama benim fitil olmama yetti... iyice nefret ettim ondan duyarsız..
inşallah bir kazık daha yer ailesinden ohhh canıma değsin diye yüzüne karşı söyleyip kıçıma da kına yakmazsam şerefsizim!!!!
yollasın ya allahından bulsun benim bağkurum 5,6 aydır ödenmiyor ama para yetişmiyo diye!!!!
bende biliorum yapıcamı şimdi kredi kartıyla digital makina alıyorum 200de benim için harcasın ölmez ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!alsanaalsanasmile
sağol meralcim.çok geçmiş olsun sizede..biz de doktora gittik ama henüz az bi geniz akıntısı var dedi.ateşinin çıktığı gün gitmiştim...belki şimdi daha ilerlemiştir.ama iştahsızlığı falan yok,boğazda da görünürde bişey yok..ama hala ateşli.bugün 37.2 ye sabitlenmiş durumda...kadir tuğcunun cevaplarını okuyunca hiç doktora götüresim gelmiyo.adam antibiyotiği yazıp gönderiyorlar her hastaya diye kızıyo...ben de antibiyotik kullanmak istemiyorum....nitekim götürdüğümde 2 gün içinde ateş düşmezse antibiyotik başla dedi doktor...
eymen nasıl bugün?
kızlar hiç takip edemez oldum sizi.bu hafta çok yoğun geçiyo...geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederim...
bu arada jale naptı aceba?sonuçları aldımı ardanın??
cok kızgınım kırgınım sinirliyim
way be amma yazmışım hee:ecrin_bebek:
EBRU ne oldu söylesene yaww???:sinifsinif:
yok canım daha neler nereye yolluyor çocuğu seni sinir etmek için yapıyordur delimisin kızım küçücük çocuk nereye gidermiş.öyle bişey yapmaya kalkarsa ne yapsan haklısın.görecek olan gelsin annesinin yanında görsün.benim yazdıklarım para mevzusuna dair.
herkesler suspus. ben de kaçayım bari
Ebuş inşallah önemli bi problem yoktur cnm
Jale inşallah hayırlı haberler almışsındır
Hasret, siz de birbirinize zeytin dalı uzatın artık bu gece
öptüm canlar
yine kawga edeceğiz zaten çok gergin şu sıralar her konuşma kawgaya dönüyo hep böyle susup sineye çekiceksin we delireceksin içten içten başka bişey yok...tabi cnm, olur mu öyle şey. bi şekilde seni sinirlendirmeye çalışıyor o da
Hasret'cim bence eve geldiğinde konuşun cnm. Madem para göndermesine tepkide bulunmuş oldun, "mesele para değil, sonuçta onun annen olduğunun farkındayım ama bu ara giderlerimizin çok olduğunu düşünmeden ve bana hiç söylemeden göndermene kırıldım" falan de bence. Bak bu adam sana cidden önem veriyor, birbirinize saygınızı olabildiğince korumaya çalışın cnm.
erkekler yaptıkları harcamalara müdaheleden hiç hoşlanmazlar, hele bi de eşleri çalışıyosa, sanki kafalarına kakılıyormuş hissine kapılırlar.
yok canım daha neler nereye yolluyor çocuğu seni sinir etmek için yapıyordur delimisin kızım küçücük çocuk nereye gidermiş.öyle bişey yapmaya kalkarsa ne yapsan haklısın.görecek olan gelsin annesinin yanında görsün.benim yazdıklarım para mevzusuna dair.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?