2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anneler bayramda tatile gidecek olan varmı ben 1 haftalık gideceğim 8 saatlik yol doktor umarım bişey demez biletleri bile aldık bir sorun çıkarmı acaba ? zararı olurmuki bana

ben de gideceğim büyük ihtimal canım merak etme ben daha yeni hamile olduğumu öğrendiğimde hep yollardaydım Allaha şükür bir şey olmadı.sadece doktorum 100 km de dur yürüyüş yap demişti.sen de öyle yaparsın

anneler bayramda tatile gidecek olan varmı ben 1 haftalık gideceğim 8 saatlik yol doktor umarım bişey demez biletleri bile aldık bir sorun çıkarmı acaba ? zararı olurmuki bana

Emel ben 10 haftalıkken gittim , benim de yaklaşık 8 saat sürdü yolculuk.Dr. bir şey demediği gibi , ben de hiç bir sıkıntı çekmedim...

lımburg subat annekerinde okudum 14 haftada bırının bebegı 14 cm ımıs ondan bana kucuk geldı

lımburg subat annekerinde okudum 14 haftada bırının bebegı 14 cm ımıs ondan bana kucuk geldı

evet canım haklısın ben de şimdi 1 ay nasıl sabredeceğim diyorum.insan özlüyor gerçekten.git gör bakalım için rahat eder.

Efet canım yaa hem özlüyorum..hemde endişe ediyorum iyimi diyeeee...
Seninde bu arada hayırlı olsun test sonuçların kuş gibi hafiflemişindir...Allah bizede göstersin o günleri :)

Nevin aynen bende 20.haftadan sonra bende bakacağım o haftaya kadar odamı boşaltmam lazım canım , çok güzel heycanlar bunlar boşver :)

ezgim nevinde kullanıyo sanırım seven seas demir ve civadan arındırılmış balık hapı kullanıyoruz bi arkdaşım hatat bana senin hamile kalmadan onun çok yararı oldu bence diyo

ikili test daha hassasmış diyolar ama üclüdede nöral tüp defekti olup olmadı daha net belli oluyomuş sanırım ay bilmiyorum inşallah hepsi temizdirde yaptırırsakta temiz çıksın inşallahh .. benim bi arkdaşıma 16 haftada dörtlü yaptılar direk

mrb arkadaşlarr.. 11 hafta 4 günlük hamileyim bende cuma günü kontrole gittim doktor herşeyin normal olduğunu öbür ay gelmemi söyledi. ikili test 11-14 ten falan bahsetmedi ne yapsam bilmiyorum.. ikili testi yaptırmicak olan war mı aranızda

amaaann kızlar bu ne yaaa yok 2'li test yok 3'lü, 4'lü
eskiden bu testler mi varmış??? ben evde doğmuşum ablam evde doğmuş hemde 4 kilo
valla annem bi kez bile gitmemiş doktoraaaa

neden doktorun öyle dedi ki anlamadım bence bir sor doktoruna.ikili test önemli ha evet bazıları var yaptırmıyor ne olursa olsun doğuracağım diyor ama sana doktorunun sorması lazımdı.acaba sadece 3lü test mi yapacak sana?bence sor doktoruna.

amaaann kızlar bu ne yaaa yok 2'li test yok 3'lü, 4'lü
eskiden bu testler mi varmış??? ben evde doğmuşum ablam evde doğmuş hemde 4 kilo
valla annem bi kez bile gitmemiş doktoraaaa

valla canım sorma habire stres başka bir şey değil.anneme de diyorum zaten bizim zamanımızda yoktu ne bileyim diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…