- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.221
haticecim nasılsın sincap nasıl 7. ay bilgileri nasıl? kilosu falan?
MRb kızlarr ben gelesiye hepiniz dağılmışsınız benim kuduruk delirdi gene zor bela uyuttum.
benim dolaptaki stok sütler bitti gece yatmadan 70 cc ısıtıp weriyodum üstüne emziriodum. bugün hele çok sık emdi sürekli hareket haslinde cunku. akşamda corba yapıyım diye patates haşladım ewegeç gelince yogurudnun içine ezip yedirdim bayıldı tavsiye ederim.
herneyse gece ben şimdi uyutmadan önce ne weriyim ama beni emerek uyusun gene. 1,5 saat önce 100 cc'den tahıllı mama yapsam yeterli olur mu? aç uyumasın bebeğim. ama gecede kalksın emmeye 100 cc yeterli olur dimi..
şakkıdı
len iyiki yoktum arkamdan sallamışınz gene
ammada abarttınız hee
sanki bu coccuk istemeyerek kazanılmış ta anası da başından atmaya bakıomuşta odasını ayırmışta mışmışta mışmış..
yavrumu kucagımdan hiibi zaman esirgemedim..helekide ilk 3 ay anne kokusu ve kucagının nekadar önemli oldugunun bilincinde bi anneydim..
odasını ayırmakla hiçbi bebek annesinden uzaklaşmaz bu birrrr
cünki uyandıgı her an onun yanındaydım..
gögsümde uyuma olayı emzirirkendi..ama en fazla 1 ay sürdü sebeplerimden dolayı..
emzirmek bi bebek ve anne arasındaki en sıcak bağdır ve ben bunu en fazla 1 ay yaşayabildiğim için bunun eksikliği içerisindeydim ..:çok üzgünüm:
hiçbizaman yapışık ikiz gibi olmak istemedim derken her dk bensiz uyumaz durmaz hale gelsin istemedim..ve bu nedenden dolayı onu asla ve asla kendimden uzaklaştrmadım..
kızım gercekten hiperaktif yerinde sabiit duramayan bi bebek..yeni şeyler keşfetme cabasında..sadece ben degil kimseye düşkün bi bebek degil ama mutlu huzurlu bi bebek ALLAH a şükür..
bakalım ALLAH IN izniyle neler değişir neler aynı kalır..
zamanla görücez..
2010 mart odunları diye bi topik açıp bizimkileride buluştursak nasıl olur acaba yaaa hangisi daha çook odun çok merak ettim ama bu odunlar bi araya gelincede ya maç yada askerlik anlatırlar kıt zekalar atalarımız doğru söylemiş topunun köküne kibrit suyuuuuuuuuuu çoooook kızgınım çooooooooooooookklava:
selam herkese ewde cengiz beye kıymalı pişi yapmakla meşguldüm 7/8tane yedi en sona 1 tane kaldı çok yağlı yapmışsın bu ne yaa al şunu diyip uzattı tepsiyiÇok üzgünüm çoook gerzek:dilcikar:
Ay çene ishali oldum yine her yazılana cevap veriyorum sempatiksalakcinni
Fatmaaaaa, ilk kez böyle bi yazını okuyorum walla, süper olmuş. Aylin'e teşekkür etmek gerek bu konudaKızma e mi?Şeniz
aaa inanmıyorum yaaa :):):) desenize ben boş yere bana cevap vermiyorsunuz diyorum aslında cevap veremiyormuşsunuz... içinizden diyorsunuz dimi ulan okuyabilsek cevaplicaz önce bi doğru yaz doğru anlayalım şu soruları diye :):):) çok pardon arkadaşalr yaa :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
yaw günaydın herkese ben hamileyim galiba(((((
günaydınnn demeyi unuttum çünkü uykum var ama nedeni oğlum değil dün öğlen eve gidemediğim için akşam bi koşu gidip oğlumu aldım eve gidip yemek yaptım hızlı hızlı sonra babası geldi oğlumu verdim 5 dk ben duşa girdim aman ne göreyim duşakabin altından su sızdırmış banyo batmış had banyoyu temizle bu arada daha kuzumla oynayamamıştım o bu tantananın içinde uyumuş ii bugün de bööle olsun dedim bulaşık makinesini çalıştırdım aman o da bozulmuş mu hadii dedim sinirlenmice 3 aydır eşime taşın madan sineklikleri taktır diyorum sallıyo buralar sıcak diye klimayla yatıyoduk sorun olmuyodu dün klimayı açmadık hava iyi diye bebeğin yanına bi girdim odayı sinek değil sinekler değil sineklerlar basmış yüzlerce tavan görünmüyo sinekten hadi bebeği kaldır odayı ilaçla peki nası havalandırıcan binbir türlü atraksiyonla odayı havalandır klimayı aç yat gece de mama vermeye kalkdelikafaduldençok mu konuştum dertliyim dertli
kendimi 4. kattan aşağıya atmak istiyorum senağlama
az önce eşim aradı ve kötü haberi verdiii
7 ekimde anahtarlarımız teslim edilecekmiş ertesi gün temizletiriz dedi ve hafta sonuda taşınırız dedi bu arada ben söylemiştim unutmamış aşkım bi dahaki buluşmaya götürürm seni üzülme dedi senağlama yaaaaaaaa offff bağırasım varrrr
günaydınnnnn canıma okuyor ege benim bugün yaaaaaaaaaaaaa(((((((((
gec evlendiğime(31 yaş) gec anne olduguma (33) hiçççççççççççççççç pişman değilim :))))) 5 gündür evden cıkamıyorum lavaboya bile gidemiyorum bazen uyanıksa yaaaaaaaaa
ya daha bizim dişler kabarmadı bile diş çıkarmayan var mı daha aranızda
O çorbaların hepsi o kadar berbat ki içine tuz ve salça katmadıktan sonra ne katsan beğenmez garibim ama mecburen yer :sinifsinif:
jale den haber yok sanırım??
canımsınızz :1hug: birsonraki mesajımda yazcam ayrıntıları
Jale inşallah hayırlı haberler almışsındır
doktordan geldik aşıları oldu boy 68 kilo 7350 yani sadece 100 gr almış başımı nerelere vursam çok canım sıkıldı kalbindeki üfürümden olabilir ama başka bir belirti olmadığı için beklicez dedi idrar tahlili yapıldı bişey çıkmadı çok hareketli tmm ama bu aydaki bebeklerin hepsi harektlisenağlama
gelelim kızıma kızım 8600 olmuş boyu da 72cm.. 1ayda 630gr almış ben az dedim doktr hayıır gayet iyi dedi..
dün kızımın doktor kontrolü vardı.maşallah çok sağlıklı devam ediyor dedi doktorumuz.boyumuz baya uzamış 70 cm olmuş,doktor bu kız baya uzun olacak dedi ve 9800 gr olmuşuz.kilo normalin çok az üstünde ama sorum değil emeklemeye başlayınca çok bişey kalmaz,yedikleri normal fazla değil dedi.maşallah çok iştahlı benim kız.bu arada 2 dişimiz çıktı alttan.ama Allahtan korktuğum gibi olmadı öyle ateş ishal huysuzluk falan olmadı.bizden böyle.ha beni sorarsanız ev okul arasında mekik dokuyorum
ii akşamlar hanımlar nasılsınız hayırdır sıkıntılar mı geçmişe bakmadım hemen bakam da gelem jale sen nasılsın canım
nevet ben bi sonraki mesajını beklemedeyim Jalem:)) ama sanırsam iyi haberler almışsın
Ben hala beklemedeyim ama Jale beni unutup gittiboshayallersmile
Günaydın,
Gecenn bir yarısında, evin önünde bir araba takla attı. Otoyol üzerinde falan değil evim, normal, kendi halinde bir sokak, nasıl becerdi bilmiyorum. Can kaybı yok neyse ki... O acayip seslere benim cüce uyandı, gözler kocaman açık, ahhh diyor, çok şaşırdı. 3'e kadar uyumadı dışardaki sesler sürdüğü için. Uykum var...
Bugün ayın son günü, yoğun olacak, geçmişe bakamıyorum o yüzden. Burası kalabalıklaşana kadar biraz çalışayım :)
GÜNAYDIN HERKESE
SIRF SİZLER İÇİN EMEKLİ OLAN PERSONELİMİZİN KLAVYESİNİ ÇALDIM BU SABAH :):):) BUNUNLA TUŞLARA BASARKEN HİÇ DEĞİLSE GERİ DÖNÜP KONTROL ETMEK ZORUNDA KALMIYORUM ŞÜKÜR DENEME BİLE YAPTIM YANİ İLETİYİ GÖNDERMEDEN ÖNCE AMA HEPİNİZE KÜSTÜM O AYRI MESELE TABİ :gitme:
YA BİZİM EVDE BU ARALAR İŞLER ÇOK KÖTÜ DÜNDE SÖYLEMİŞTİM UYARDI FELAN DİYE AMA NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM KENDİMİ ONA KARŞI SOĞUK HİSSETMEYE BAŞLADIM BİRDE ŞU ARALAR TAŞINMA TELAŞINDA BENİ ÇOK YORDU SANKİ KENDİ EVİNİ DEĞİL KOMŞUNUN EVİNİ TAŞIYOR GİBİ HİÇ BİŞEYE KARIŞMADI..
EVİ BEN BULDUM O SADECE KİRA MESELESİNİ HALLETTİ BOYACIYI BEN AYARLADIM NAKLİYEYİ BEN AYARLADIM , TOPARLARKEN SADECE KOLİLERE YERLEŞTİRDİ BEYFENDİ ODA 3 KOLİNİN 2 SİNİ YİNE KALANLARI BEN YAPTIM O HORUL HORUL UYUDU ŞİMDİ YERLEŞME TELEŞINDA DA AYNI ŞEYİ YAPIYOR
BİRDE MEMNUNİYETSİZ FIRINLI OCAK MUTFAĞA SIĞMADI BENDE ANNEMLERDE Bİ OCAK VARDI ONU ALDIM GETİRDİM MEĞER DOĞALGAZLI DEĞİLMİŞ HALBUKİ ÜTSÜNDE ÖYLE YAZIYOR BANA KIZIYOR BUNA BAKMADAN NEDEN BANA TAŞITTIN YUKARI KADAR DİYE YA BENDE BİLİRİM GİDİP EN İYİSİNDEN OCAK ALMAYI HİÇ SORUN DEĞİL NEDEN ANNEMİN KÖŞEDEKİ OCAĞINI ALAYIM AMA İŞTE ÖKÜZ OLUNCA İNSAN
TAMAM İŞTEN YORGUN GELİYOR VE BEN KIYAMIYORUM HAYATIM SEN SELİNİ AL KUCAĞINA GEÇ İÇERDE DİNLEN BEN YAPARIM BİLE DİYORUM ÇOĞU ZAMAN AMA ONDA BİLE İÇERDEN SESLENİYOR SELİNİN KARNI ACIKTI GEL EMZİR YADA MAMA YAP GETİR BEN VERİRRİM DİYEEEEEEE ........ OFFFFFF OFFFFFFFF..........
canımcım iştahı nasıl bilmiyorum ama bende hep 100cc hazırlıyorum gece uyansın mama içsin diye kaçta uyuyor buda önemli tabii serhan 8 de tavuk misali tünüyor 7:30 gibi muhallebi yediriyorum 23 de 120cc mama içiyo ve 3.5 4 gibi tekrar 120cc mama içiyo
gece çok içsin istiyorum çünkü gündüz ek gıdalarla daha uzun süre tok kalıyo ve mamayı oynayarak içiyo ne içtiğini anlamıyo
günaydınnnnnnnnnnn canım bu erkeklerin geninde var öküzlük doğuştan geliyor canım sıkma canını hepsi aynı işte bende aynı senin gibi taşındım ev alım kredi çektim birinde bile gelip yanımda olmadı bide hep kavga çıkardı allahtan işlerim sorunsuz ilerledide şimdide artık kendi evemizi ödüyoruz diye millete artislik yapıyor kırocan böyle işte hepsi hiç can sıkmaya deymez canm boşver kaydirigubbakcemile5
günaydınlar canoşlar,.geçmişi okudumda canım sıkıldı,ne bu yaf,.kocalar tozuttu,bebikler olduktan sonra,Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoookbenim eşimde buna dahilllll :mymeka: sürekli kavga,.bıktım artık yafkafamçokkarıştı son zamanlarda hep yaptığım işlere karışıyo,şunu şöyle ,bunu böyle yap,,.diyorum kaynanam bukadar karışmıyo,senin maşallahın var,.haktana mama verirken,yok akıtıyon,önlük tak,mendille sil,.niye bu çocuğu sinek ısırıyo,pencereleri açma,.eh açmayım,ev havasızlıktan koksun,:mymeka: :mymeka: yemeği şöyle yap,kıvamında olsun,. :mymeka: :mymeka: :mymeka:ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy,çok bunaldımmmmmmmmmmmmmm,imdatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttakannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?