2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bak şimdi sen hemen o kocanın genlerinden alıp bizimkilere enjekte ediyorsun yada dur daha iyisini buldum selini serhana verdim gitti ben edemedim bari kızım rahat etsin serhanda babasına çekmiştir az çok :):):)

kapıdan girdiği andan itibaren evi dağıtmaya başlar montu bir yerde sigarası bir yerde çay içer her bardağında ayrı bir bardak kullanır tezgahta balkonda dağınıktır , koltuğa uzanır hemen minderlerini yere atar , yemeğini yer kalkar sigarasını içemk için balkona koşar yani akşam onun geldiği andan itibaren evin içinde onun peşindeyimdir.. kızınca da bana bağırır yapma sana yap diyen mı var ben hiç ev neden dağınık diye sana kızdım mı yüzsüz yaaaa ,klava:klava:

bak selini uyutur ve eline verilmiş hazır mamayı yedirir , ve yemek konusunda asla şikayeti yoktur canım ne olsa yer istersem dışardan da söyler hiç şikayet etmez ama bak bu konuda iyidir... :asigim::asigim:

bu arada az önce aradı ve bana diyorki akşamları sen surat asıp yorgun olunca ben hayattan hiç bi zevk alamıyorum gün içinde hep o halin geliyor gözümün önüne ve çalışamıyorum lütfen biraz ilgili ol sinirlerine hakim ol nasıl oalcaksa ??? ben tüm bu çabanın içinde birde akşam yaptığı öküzlüğe güleryüüzle karşılık verecekmişim... klava:klava:klava:

valla selin gibi güzel kıza bizde hemen talip oluruz kaynanalarda anlaşıyo sorun olmaz kaydirigubbakcemile5 zaten hayat felsefesi olarak asla oğlumun eşine karışmayı düşünmüyorum ne halleri varsa görsünler ben istediklerinde yanlarında olucam ilk yıllar çektim çektirmiycem konu nerelere gitti yawwsempatiksalakcinni
hepsinin iyi ve kötü yanları var işte gülüm ne yapıcan bakarsan bizde dörtdörtlük değilizdir herhalde biz yine onları çekiştirip rahatlıyor onlar bunuda yapamıyo

Tamam bugünün konusu bu olsun kocaların kötü huyları zemuszemus anlattıkça rahatlarız, benim eşimin de Fatma nın kocasından aşağı kalan pek huyu yoktur, kıyafetlerini dolaba değil dolap kapaklarına asar, mesela gidin bizim eve tüm kapaklarda pantolon tişört gömlek bişey vardır, bazen çoraplarını salonda çıkarır bırakır, gömleğini mutfakta çıkarır sandalyeye asar, yatak odasında da pantolonunu çıkarır kapısına asar, sonra ev dağınık olunca da Aylin temizlik vakti gelmiş sanki ev çok dağınık der klava: tamam o zaman bu hafta sonu kadını çağırırım temizliğe dediğimde de gerek yok der yaniii aynı zamanda cimrinin kralıdır kötükedihüso çok becerikli de değildir bişey sorulacak bile olsa sen sorsana der, bensiz bi halt edemez, onu böyle yetiştiren de anasıdır çocuğun günahı yok aslında, sürekli Ali yapamaz Ali edemez, kadının 33 senedir oğlu yerinden kalkacak da yumurtaları soğuyacak diye ödü kopuyor, bazen kızdığımda diyorum ki Ali tuvalete gittiğinde de çağır da ben sileyim sen silemezsin:roflol:

:):):) yaw şuan kocile kavga modundayız telefonda sürekli işten fırsat bulup arıyor ve tartışıyoruz bakalım nereye gidecek kötü oldu bu yawww :2::2::2:

ben yardım etme konusu çoktannn geçtim arkadaşlar benimki eserse yardım eder mesela taşınırken kendi kıyafetlerini düznelemiş ama benimkileri yatağın üstüne ayırıp koymuş alsanaalsanasmile nasıl gücüme gitti anlatamam hadi yapmıyorsun taktir etmeyi bil bari oda yok seni seviyorum kelimesi rafa kalktı bizde dizilerde filan duyarsam laf çarpıyorum onlar rol yapıyor ben gerçekten sevdiğim için söylemiyorum diyo bide pişkinnnnnn kötükedihüso geçen pazarda dolaşıyoruz adamın biri eşine aşkım şundanda alalımmı dedi dururmuyum duydum ya hemen harekete geçtim aaaa duydunmu ne dedi ne demekki o dedim gelen cevap: o kılıbık erkek yalakalık onun yaptığı diyo ölürmüsün öldürürmüsün ben huzuru sevilmeyi ve taktir edilmeyi şımartılmayı çooook özledim söylememe rağmen yapmıyor öküz benim tek istediğim bu işte sevgisini tam gösterse yaptığı aptallıkları es geçicem ama oda yok oda yook olmuyo işte patlıyor insan pişmanmıyım evet çoook pişmanım hemde çoooooooooooooook klava:

ayyy benim kcoamdan bahsediyorrrrr..... ismail çöpleri atamaz çünki taşıyamaz beli ağrır , fatura ödeyemez parayı kaybeder , bırakın o toplamasın yorulur , karnı acıkmış gece kalk ablası yemek hazırla oğluma derken çocuk böyle alışmış şimdi şikayet edince diyorum sen değilmisin bunu böyle yetiştiren 27 yaşında aldım ben onu bu saatten sonra eğilmiş ağacı doğrultmaya gücüm anca bu kadar yetiyor diye,,,,

Nilüfer o cinsten bir tanede bende var.Her şeyime karışıyor.Cidden de kaynanam o kadar karışmıyor.O yüzden bizde sürekli tartışıyoruz.

canım senin eşin askerdi yanlış hatırlamıyorsam valla şanslısın asker eşleri kimi görsem anlattığın gibi düzen ve nizamında olucak herşey süper valla

Ahh bu koca kafalı kocalar... Benim kocam da dağınıktır, hatta biraz da pasaklıdır, hele ilk evlendiğimiz zamanlarda görecektiniz, her gün kavga ederdik o yüzden. E öyle görmüş garibim, napsın... Yıllar geçtikçe biraz toparlandı ama hala dağınık, ben artık toplamıyorum, canımı üzmüyorum böyle şeyler için. Sağlam cimridir, ben de tam tersi :) Ailesine karşı çok zayıftır, onu hepiniz biliyorsunuz zaten. Sürpriz yapmaz, etkinlikten sosyallikten anlamaz, kırk yılda bir denese de eline yüzüne bulaştırır. Ama ben ısrar edersem uyar. Ondan başka kötü huyu yok sanırsam, sevgisini belli eder, söyler, yardım eder, dinler, nazıma aksiliğime katlanır, daha napsın

ya bizimki asla ismimle hitap etmez aşkım yada hayatım hatta bizim ortak hitap şeklimiz HAYAT tır kızınca yükses sesle iyiyken yumuşak tonda yani biz birbirizle yaşıyoruz anlamındadır her gece küste olsak kavgada etsek bir öpücüğümüz birde seni seviyorum kelimemiz mutlaka vardır kızgınsak sinirli söylenir kırkınsak herşeye rağmen diye başlayarak söylenir ama söylenir ama bizimki genede öküzdür öküzzzzz.....

benim eşimde benim dağınık olduğumdan şikayet ederkaydirigubbakcemile3 ama ortada gezen herşey ona ait çıkardelikafadulden ben eve ondan 1,5 saat önce gelirim ama bütün gün evdeymişim gibi niye şunu yapmadın niye yemek hala hazır değil falan der, bende bi başlarım şikayete zaten yoruldum işte geldim bebeği doyurdum ocağa yemeği yeni koyabildim falan...sempatiksalakcinni sonra tamam sen dinlen ben yaparım der zavallı kocam benim üzülür halime işleri yine kendisi yaparaklinialirimsmile

aylincim senin kocan yine kapaklara asıyor benim pis koca ise neyi nerde çıkardıysa oraya atıyo yerlerden topluyorum yani...
şuan ewde yatıyor beni çağırdı kız uyanmış oynaşıyolar gidiimde açları doyurayım iş yok bugün..

canım senin eşin askerdi yanlış hatırlamıyorsam valla şanslısın asker eşleri kimi görsem anlattığın gibi düzen ve nizamında olucak herşey süper valla

ewet canımcım iyiki anasının evinden 14 yaşında çıkıp asker olmuş düzene alışmış gerçi bu karakter meselesi onun bütün ev arkadaşları felaketti çünkü eşimin odasını bir kez olsun dağınık görmedim bekarken ama arkadaşlarının odalarına giremiyodun bile yalnız kardeşi fecii dağınık onu alan hatun yandı yada kendine maymun eder bilemem artık bir hafta kaldı evde abisi topladı arkasını izmire gideriz yılda iki kez abisi gidince düzenler odasını anasının bi işe yaradığı yok her arayışımda iş yapıyorum diyo gidiyoruz yaww biz misafir gelmişiz uzun yoldan insan bi evi süpürür bahaneside hazır biri yolcuğa çıkınca ev süpürülmezmiş miş miş neyseki şanlıyım düzenli tertipli olanı ben kaptımkaydirigubbakcemile2

günaydın dicem benim için aydınlık diil yeni taşındığım evin su tesisatı hergün arıza veriyor kırmak gerekecekmiş heryeri ilk oturan benim halbuki düşünün yani hazır kocaları şikayet ediyoruz bilin bakalım müteahidi kim bu evin???

dağınıklık ve pislikte kocamın üstüne tanımam merdiven korkulukları ve bilimum dikine uzanan şeye pencere kapı yatak başı kıyafet asabilir eğilmeye üşenirse olduğu yerde bırakabilir ve mutfakta tabaklar neden lavabonun yanında içne koysana diye(sanki çok tertipliymiş gibi)benle kavga edebilir ve hatta henüz temizlik yapılmış eve ayakkbılarıyla girip getirdiği misafirin de ayakkabıyla girmesi için ısrar edebilirÇok üzgünüm çoook 3 aydır şu evdeki işleri bitir son güne bırakma dediğim halde ne çok dırdır ediyorsun diye benimle kavga edip taşındığım temizliğin bittiği günün akşamı ustayı getirip banyolardaki fayansları kırdırıp düzelttirebilir evin tesisatı sorun verdi kırılacak her yer bu evde yaşanmaz annemlere taşınalım diyip bu sabahın son bombasını batlatabilir delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…