- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.241
günaydın kıslarr
5:30 da mesaimize başladık yaklaşık bir aydır olduğu gibi
bosnacım aksiyon dolu bii geceymiş neyseki can kaybı yok benim ev otobanın dibi olduğu için bulaşık yıkarken arabanın takla atışına bile şahit olmuşluğum var hergün küçük de olsa kazalar oluyor maaleseff
kıslar ne oluyo bu tocişlere yaww bizde serhan doğduğundan beri bir kez sıkı bi kavga etmiştik diyorlarya kadınları anlamak zor diye yalannn asıl erkekleri anlamak mümkün değill bi anları bi anlarını tutmuyo
bu ara iyiyiz sağolsun hep yardım eder kapıdan girdiği anda evi toparlamaya başlar tezgahta asla bulaşık sevmez hemen makinaya yerleştirir koltukların yastıklarını düzeltir (bu arada benim çok dağınık olduğumu düşünmeyin hee düzgünde olsa o illa elleyecek)
akşam yemek sofrasını genelde o toplar ben serhanı uyuturum sadece serhanla ilgili konularda sallamaktan başka elinden bişey gelmez arada mamasını yedirir okadar ama niye yemek yapmadın falan asla demez hatta sabah çıkarken bugün dinlen yemek yapma ben dışarıdan bişeyler getiririm dedi:asigim: datlum hee arada inadı tuttumu ama beni sinir eder
bak şimdi sen hemen o kocanın genlerinden alıp bizimkilere enjekte ediyorsun yada dur daha iyisini buldum selini serhana verdim gitti ben edemedim bari kızım rahat etsin serhanda babasına çekmiştir az çok :):):)
kapıdan girdiği andan itibaren evi dağıtmaya başlar montu bir yerde sigarası bir yerde çay içer her bardağında ayrı bir bardak kullanır tezgahta balkonda dağınıktır , koltuğa uzanır hemen minderlerini yere atar , yemeğini yer kalkar sigarasını içemk için balkona koşar yani akşam onun geldiği andan itibaren evin içinde onun peşindeyimdir.. kızınca da bana bağırır yapma sana yap diyen mı var ben hiç ev neden dağınık diye sana kızdım mı yüzsüz yaaaa ,klava: klava:
bak selini uyutur ve eline verilmiş hazır mamayı yedirir , ve yemek konusunda asla şikayeti yoktur canım ne olsa yer istersem dışardan da söyler hiç şikayet etmez ama bak bu konuda iyidir... :asigim::asigim:
bu arada az önce aradı ve bana diyorki akşamları sen surat asıp yorgun olunca ben hayattan hiç bi zevk alamıyorum gün içinde hep o halin geliyor gözümün önüne ve çalışamıyorum lütfen biraz ilgili ol sinirlerine hakim ol nasıl oalcaksa ??? ben tüm bu çabanın içinde birde akşam yaptığı öküzlüğe güleryüüzle karşılık verecekmişim...klava: klava: klava:
valla selin gibi güzel kıza bizde hemen talip oluruz kaynanalarda anlaşıyo sorun olmaz kaydirigubbakcemile5 zaten hayat felsefesi olarak asla oğlumun eşine karışmayı düşünmüyorum ne halleri varsa görsünler ben istediklerinde yanlarında olucam ilk yıllar çektim çektirmiycem konu nerelere gitti yawwsempatiksalakcinni
hepsinin iyi ve kötü yanları var işte gülüm ne yapıcan bakarsan bizde dörtdörtlük değilizdir herhalde biz yine onları çekiştirip rahatlıyor onlar bunuda yapamıyo
Tamam bugünün konusu bu olsun kocaların kötü huyları zemuszemus anlattıkça rahatlarız, benim eşimin de Fatma nın kocasından aşağı kalan pek huyu yoktur, kıyafetlerini dolaba değil dolap kapaklarına asar, mesela gidin bizim eve tüm kapaklarda pantolon tişört gömlek bişey vardır, bazen çoraplarını salonda çıkarır bırakır, gömleğini mutfakta çıkarır sandalyeye asar, yatak odasında da pantolonunu çıkarır kapısına asar, sonra ev dağınık olunca da Aylin temizlik vakti gelmiş sanki ev çok dağınık derklava: tamam o zaman bu hafta sonu kadını çağırırım temizliğe dediğimde de gerek yok der yaniii aynı zamanda cimrinin kralıdır kötükedihüso çok becerikli de değildir bişey sorulacak bile olsa sen sorsana der, bensiz bi halt edemez, onu böyle yetiştiren de anasıdır çocuğun günahı yok aslında, sürekli Ali yapamaz Ali edemez, kadının 33 senedir oğlu yerinden kalkacak da yumurtaları soğuyacak diye ödü kopuyor, bazen kızdığımda diyorum ki Ali tuvalete gittiğinde de çağır da ben sileyim sen silemezsin:roflol:
günaydınlar canoşlar,.geçmişi okudumda canım sıkıldı,ne bu yaf,.kocalar tozuttu,bebikler olduktan sonra,Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoookbenim eşimde buna dahilllll :mymeka: sürekli kavga,.bıktım artık yafkafamçokkarıştı son zamanlarda hep yaptığım işlere karışıyo,şunu şöyle ,bunu böyle yap,,.diyorum kaynanam bukadar karışmıyo,senin maşallahın var,.haktana mama verirken,yok akıtıyon,önlük tak,mendille sil,.niye bu çocuğu sinek ısırıyo,pencereleri açma,.eh açmayım,ev havasızlıktan koksun,:mymeka: :mymeka: yemeği şöyle yap,kıvamında olsun,. :mymeka: :mymeka: :mymeka:ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy,çok bunaldımmmmmmmmmmmmmm,imdatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttakannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir akannehir
günaydın kıslarr
5:30 da mesaimize başladık yaklaşık bir aydır olduğu gibi
bosnacım aksiyon dolu bii geceymiş neyseki can kaybı yok benim ev otobanın dibi olduğu için bulaşık yıkarken arabanın takla atışına bile şahit olmuşluğum var hergün küçük de olsa kazalar oluyor maaleseff
kıslar ne oluyo bu tocişlere yaww bizde serhan doğduğundan beri bir kez sıkı bi kavga etmiştik diyorlarya kadınları anlamak zor diye yalannn asıl erkekleri anlamak mümkün değill bi anları bi anlarını tutmuyo
bu ara iyiyiz sağolsun hep yardım eder kapıdan girdiği anda evi toparlamaya başlar tezgahta asla bulaşık sevmez hemen makinaya yerleştirir koltukların yastıklarını düzeltir (bu arada benim çok dağınık olduğumu düşünmeyin hee düzgünde olsa o illa elleyecek)
akşam yemek sofrasını genelde o toplar ben serhanı uyuturum sadece serhanla ilgili konularda sallamaktan başka elinden bişey gelmez arada mamasını yedirir okadar ama niye yemek yapmadın falan asla demez hatta sabah çıkarken bugün dinlen yemek yapma ben dışarıdan bişeyler getiririm dedi:asigim: datlum hee arada inadı tuttumu ama beni sinir eder
ben yardım etme konusu çoktannn geçtim arkadaşlar benimki eserse yardım eder mesela taşınırken kendi kıyafetlerini düznelemiş ama benimkileri yatağın üstüne ayırıp koymuş alsanaalsanasmile nasıl gücüme gitti anlatamamhadi yapmıyorsun taktir etmeyi bil bari oda yok seni seviyorum kelimesi rafa kalktı bizde dizilerde filan duyarsam laf çarpıyorum onlar rol yapıyor ben gerçekten sevdiğim için söylemiyorum diyo bide pişkinnnnnn kötükedihüso geçen pazarda dolaşıyoruz adamın biri eşine aşkım şundanda alalımmı dedi dururmuyum duydum ya hemen harekete geçtim aaaa duydunmu ne dedi ne demekki o dedim gelen cevap: o kılıbık erkek yalakalık onun yaptığı diyo ölürmüsün öldürürmüsün ben huzuru sevilmeyi ve taktir edilmeyi şımartılmayı çooook özledim söylememe rağmen yapmıyor öküz benim tek istediğim bu işte sevgisini tam gösterse yaptığı aptallıkları es geçicem ama oda yok oda yook olmuyo işte patlıyor insan pişmanmıyım evet çoook pişmanım hemde çoooooooooooooook klava:
Tamam bugünün konusu bu olsun kocaların kötü huyları zemuszemus anlattıkça rahatlarız, benim eşimin de Fatma nın kocasından aşağı kalan pek huyu yoktur, kıyafetlerini dolaba değil dolap kapaklarına asar, mesela gidin bizim eve tüm kapaklarda pantolon tişört gömlek bişey vardır, bazen çoraplarını salonda çıkarır bırakır, gömleğini mutfakta çıkarır sandalyeye asar, yatak odasında da pantolonunu çıkarır kapısına asar, sonra ev dağınık olunca da Aylin temizlik vakti gelmiş sanki ev çok dağınık derklava: tamam o zaman bu hafta sonu kadını çağırırım temizliğe dediğimde de gerek yok der yaniii aynı zamanda cimrinin kralıdır kötükedihüso çok becerikli de değildir bişey sorulacak bile olsa sen sorsana der, bensiz bi halt edemez, onu böyle yetiştiren de anasıdır çocuğun günahı yok aslında, sürekli Ali yapamaz Ali edemez, kadının 33 senedir oğlu yerinden kalkacak da yumurtaları soğuyacak diye ödü kopuyor, bazen kızdığımda diyorum ki Ali tuvalete gittiğinde de çağır da ben sileyim sen silemezsin:roflol:
canım senin eşin askerdi yanlış hatırlamıyorsam valla şanslısın asker eşleri kimi görsem anlattığın gibi düzen ve nizamında olucak herşey süper valla
günaydın dicem benim için aydınlık diil yeni taşındığım evin su tesisatı hergün arıza veriyor kırmak gerekecekmiş heryeri ilk oturan benim halbuki düşünün yani hazır kocaları şikayet ediyoruz bilin bakalım müteahidi kim bu evin???
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?