2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar naber bizde dr deydik yine..emirhan grip olduğu için...emirhandada alerjik astım olma iltihali vcar kızlar..belirtilerini taşıyor..sık sık hapşırma ve kuru öksürük ve sık grip olma...zaten bende ve eraydada var..genetik olarak geçmiş olabilir dedi..baharda alerji testi yapacağız onada..yüzde 90 olabilir dedi dr..benimde canım sıkıldı..onunda benimle aynı şeyleri yaşamasını istemezdim bu konuda...

Kocası iyi olanlar anlatmasın zaten kötü olan moralimiz daha çok bozuluyor :dilcikar: kötü olanlar konuşsun ki beterin beteri varmış diyelim, o yüzden seyhan sen bugün sus

kocalar çekiştiriliyor bakıyorum benimkide..çıkarır eşyalarını çıkardığı yerde bırakır bende yerden toplarım....şer şeyi dağıtır aldığını asla yerine koymaz...psaklı..benimkide sözde 13 yaşında askeriyeye gitmş.terdibi düzeni görmüş orda ama uygulamada yok....

Aaaa, Ebrucum üzüldüm yaa...
İnşallah negatif çıkar test sonucu.
Yeni bebeklerde hep çıkıyor böyle alerjiler...

Seninki epey şişiriciymiş yaw aklinialirimsmile

Kocası iyi olanlar anlatmasın zaten kötü olan moralimiz daha çok bozuluyor :dilcikar: kötü olanlar konuşsun ki beterin beteri varmış diyelim, o yüzden seyhan sen bugün sus

sırnaşık şey

ben adına ev denen fakat ve benzemeye evime gidiyorum oğluşun kıyafetlerini ütülicem öğleden sonra grşrz öpüldünüz

Aaaa, Ebrucum üzüldüm yaa...
İnşallah negatif çıkar test sonucu.
Yeni bebeklerde hep çıkıyor böyle alerjiler...

ya inşallah negaif çıkar ama bana pek öyle gelmiyor..kendimdede aynı şey olduğu için belirtileri emirhandada görüyorum mesela ben özellikle baharda sabahları böyle nezle grip gibi oluyorum ..erayda öyle oluyor..emirhanda..sabahları 3 ümüz sırayla hapşırıp duruyoruz...

canım geçmiş olsun inşallah değildir minik emirhan...

kesinlikle katılıyorummm.... :teytey::teytey:

senin eşin hamilelikte çok üzmüştü değil mi seni sanki bu aralar pek şikayetin yok ??? maşşallah mevlam korusun...

aylincim iyi koca yoktur en iyi koca uzaktaki kocadır

heheheytt haklısın bak askerdeydi ne güzel özlüyordum ne çok seviyordum...

amanınnnn bak bu güzelmiş.... ama hiç değilse o ustayı eve sokmuş bak benimki hala kaç gündür kapı kilidi değiştirecek ev soyulsa gitti yani herşey gayet müsaitiz... çok şükür eski kiracılar öyle insanlar değil...

kimmm ???
yok arkadaşlar sizinkiler benimkini yanında ooooo maşallahları var ben bi kelimeye fit olucam düşünün halimi artık

aslında doğru şeyimi yapıyor acaba bizimkide mesela o cicim cicim halelri yüzünden kaybediyor belki bendeki karizmasını yitiriyor ....

arada bir belki ayda bir kere felan bu hali alabiliyor :)::):)9 delikafaduldendelikafadulden

geçmiş olsun canım üzme kendini sana tavsiyem yünlü halı,yünlü oyuncaklardan uzak tut en çok toz tutan şeyler ...Toza karşıda alerji olması muhtemel. Fabrika müdürümüzün eşi çocuk doktoru bana en büyük tavsiyesi yünlü halılarını kaldır .ASTIM için en büyük düşman dedi ve ince kilim kullan dedi.Şimdi temizliğim bitsin kilim sericem ....

Kızlar dedim ya arasıra arıyor kavga ediyoruz diye az önce bi mail yazdım ona ne gelirse ağzıma saydım diyebilirim ... Gönderdim aradım sana mail attım demek için telefonu şöyle açtı söyle birtanem seni dinliyorum.... Neyse dedim sana mail attım bi oku evet dedi haleldelim şu sorunalrı eski güzel keyifli halimizi alalım dedi ikinci darbeyi vurdu ? Bedne oku ondan sonra konuşuruz dedim daha iyi oalcağını sanmıyorum dedim kapattım ne aptalım yaaa ::((

canım geçmiş olsun inşallah değildir minik emirhan...

senin eşin hamilelikte çok üzmüştü değil mi seni sanki bu aralar pek şikayetin yok ??? maşşallah mevlam korusun...

canım inşallah değildir...
evet hamileyken çok sıkıntılıydık..şimdi iyiyiz çok şükür..mevlam bozmasın...ara ara yapıyoruz kavga yine ama artık onu umursamıyorum..çok sık olmuyor eskisi gibi...

evde zaten pek öyle halı falan yok benim,tam yünlü halımda yok...oturma halım anti alerjik zaten..5 tanede yollugum var o kadar...

Selam güzel ve eşlerinden yana dertli bayanlar:))
Beterin beteri varmış mı demek istiyorsunuz o halde şöyle söyleyeyim, sadakatsiz bi kocam varkötükedihüso bundan beteri yoktur bence bi kadın için. o nedenle kocalarınızın kıymetini bilin şekerler

Jale'cim çok uzadı bu tahlil işleri ama inşallah sonucu iyi olur cnm

Ebru inşallah Emirhan'da çıkmaz cnm, geçmiş olsun

tüh yaaa, kötü olmuş bu bence sen ikinci bi mail yaz şimdi "aslında sen haklısın, güzelce konuşup çözelim artık meselemizi" falan diye. yoksa bu iş gereksiz uzayacak kanımca

Jale'cim çok uzadı bu tahlil işleri ama inşallah sonucu iyi olur cnm

Ebru inşallah Emirhan'da çıkmaz cnm, geçmiş olsun

canım inşallah çıkmaz..

şimdi amam yedireceğim ona

bu arada kızlar konumuzla alakasız ama..ben dün aptamil kaşık maması aldım..üzerlerinde mama kaşıkları var hediye..kaşıklar çook güzel..benim emirhan için ayrı aldıklarımdan daha güzeller emirhanda çok sevdi..çok yumuşak kaşıklar..sırf kaşıkları için o mamalardan alın derim...

EBRU ne oldu söylesene yaww???:sinifsinif:

ya eşimle küçük bi tartışma yaşadık..
anlatıcaktım gerek duymadım..
aldı gönlümü..

haydaa ..
gene günmü attılar..
neyse hayırlı sonuclar alalımda..
bu arada hiç kan ilacı kullanmadın mı başındann beri ..??

EBRUU
bendede var alerjik rinit..
toza karşı özerllikle sabahları ..
yagmur da inşallah bana cekmez ..
cekersede napalım ALLAH caresiz hastalık vermesin..:Saruboceq:

Benim evimde hiç halı yok, hep tüysüz kilim...

Aaa kötü olmuş...

Koca diildir o kanımca...
Başka bişey...
O kocaysa bizimkiler ne

Maaşallah diyelim, Allah bozmasın

Meral, fena vurdun, son noktayı koydun.
Daha da sesimi çıkarmam ben bu konuda...

Ben hep alıyorum, hiç çıkmıyo kaşık falan :bbo:
Yeni kampanya mı acaba?
Akşam bi bakıyım...

Son düzenleme:
herkese merhaba.tek zevki uyku,iş ve maç olan bir kocam var.çocuklarla hiç ilgilenmez iki dk sever bitti.sizinkiler enazından mamasını yediriyomuş.
EBRU GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALERJİKSR TOZA DETERJANA DİKKAT EDİCEKSİN ARTIK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…