- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.261
kızlar naber bizde dr deydik yine..emirhan grip olduğu için...emirhandada alerjik astım olma iltihali vcar kızlar..belirtilerini taşıyor..sık sık hapşırma ve kuru öksürük ve sık grip olma...zaten bende ve eraydada var..genetik olarak geçmiş olabilir dedi..baharda alerji testi yapacağız onada..yüzde 90 olabilir dedi dr..benimde canım sıkıldı..onunda benimle aynı şeyleri yaşamasını istemezdim bu konuda...
dağınıklık ve pislikte kocamın üstüne tanımam merdiven korkulukları ve bilimum dikine uzanan şeye pencere kapı yatak başı kıyafet asabilir eğilmeye üşenirse olduğu yerde bırakabilir ve mutfakta tabaklar neden lavabonun yanında içne koysana diye(sanki çok tertipliymiş gibi)benle kavga edebilir ve hatta henüz temizlik yapılmış eve ayakkbılarıyla girip getirdiği misafirin de ayakkabıyla girmesi için ısrar edebilirÇok üzgünüm çoook 3 aydır şu evdeki işleri bitir son güne bırakma dediğim halde ne çok dırdır ediyorsun diye benimle kavga edip taşındığım temizliğin bittiği günün akşamı ustayı getirip banyolardaki fayansları kırdırıp düzelttirebilir evin tesisatı sorun verdi kırılacak her yer bu evde yaşanmaz annemlere taşınalım diyip bu sabahın son bombasını batlatabilir delikafadulden
Kocası iyi olanlar anlatmasın zaten kötü olan moralimiz daha çok bozuluyor :dilcikar: kötü olanlar konuşsun ki beterin beteri varmış diyelim, o yüzden seyhan sen bugün sus
Aaaa, Ebrucum üzüldüm yaa...
İnşallah negatif çıkar test sonucu.
Yeni bebeklerde hep çıkıyor böyle alerjiler...
kızlar naber bizde dr deydik yine..emirhan grip olduğu için...emirhandada alerjik astım olma iltihali vcar kızlar..belirtilerini taşıyor..sık sık hapşırma ve kuru öksürük ve sık grip olma...zaten bende ve eraydada var..genetik olarak geçmiş olabilir dedi..baharda alerji testi yapacağız onada..yüzde 90 olabilir dedi dr..benimde canım sıkıldı..onunda benimle aynı şeyleri yaşamasını istemezdim bu konuda...
Kocası iyi olanlar anlatmasın zaten kötü olan moralimiz daha çok bozuluyor :dilcikar: kötü olanlar konuşsun ki beterin beteri varmış diyelim, o yüzden seyhan sen bugün sus
kocalar çekiştiriliyor bakıyorum benimkide..çıkarır eşyalarını çıkardığı yerde bırakır bende yerden toplarım....şer şeyi dağıtır aldığını asla yerine koymaz...psaklı..benimkide sözde 13 yaşında askeriyeye gitmş.terdibi düzeni görmüş orda ama uygulamada yok....
aylincim iyi koca yoktur en iyi koca uzaktaki kocadır
dağınıklık ve pislikte kocamın üstüne tanımam merdiven korkulukları ve bilimum dikine uzanan şeye pencere kapı yatak başı kıyafet asabilir eğilmeye üşenirse olduğu yerde bırakabilir ve mutfakta tabaklar neden lavabonun yanında içne koysana diye(sanki çok tertipliymiş gibi)benle kavga edebilir ve hatta henüz temizlik yapılmış eve ayakkbılarıyla girip getirdiği misafirin de ayakkabıyla girmesi için ısrar edebilirÇok üzgünüm çoook 3 aydır şu evdeki işleri bitir son güne bırakma dediğim halde ne çok dırdır ediyorsun diye benimle kavga edip taşındığım temizliğin bittiği günün akşamı ustayı getirip banyolardaki fayansları kırdırıp düzelttirebilir evin tesisatı sorun verdi kırılacak her yer bu evde yaşanmaz annemlere taşınalım diyip bu sabahın son bombasını batlatabilir delikafadulden
günaydın dicem benim için aydınlık diil yeni taşındığım evin su tesisatı hergün arıza veriyor kırmak gerekecekmiş heryeri ilk oturan benim halbuki düşünün yani hazır kocaları şikayet ediyoruz bilin bakalım müteahidi kim bu evin???
yok arkadaşlar sizinkiler benimkini yanında ooooo maşallahları var ben bi kelimeye fit olucam düşünün halimi artık
benim eşimde benim dağınık olduğumdan şikayet ederkaydirigubbakcemile3 ama ortada gezen herşey ona ait çıkardelikafadulden ben eve ondan 1,5 saat önce gelirim ama bütün gün evdeymişim gibi niye şunu yapmadın niye yemek hala hazır değil falan der, bende bi başlarım şikayete zaten yoruldum işte geldim bebeği doyurdum ocağa yemeği yeni koyabildim falan...sempatiksalakcinni sonra tamam sen dinlen ben yaparım der zavallı kocam benim üzülür halime işleri yine kendisi yaparaklinialirimsmile
aylincim iyi koca yoktur en iyi koca uzaktaki kocadır
canım geçmiş olsun inşallah değildir minik emirhan...
senin eşin hamilelikte çok üzmüştü değil mi seni sanki bu aralar pek şikayetin yok ??? maşşallah mevlam korusun...
geçmiş olsun canım üzme kendini sana tavsiyem yünlü halı,yünlü oyuncaklardan uzak tut en çok toz tutan şeyler ...Toza karşıda alerji olması muhtemel. Fabrika müdürümüzün eşi çocuk doktoru bana en büyük tavsiyesi yünlü halılarını kaldır .ASTIM için en büyük düşman dedi ve ince kilim kullan dedi.Şimdi temizliğim bitsin kilim sericem ....
Kızlar dedim ya arasıra arıyor kavga ediyoruz diye az önce bi mail yazdım ona ne gelirse ağzıma saydım diyebilirim ... Gönderdim aradım sana mail attım demek için telefonu şöyle açtı söyle birtanem seni dinliyorum.... Neyse dedim sana mail attım bi oku evet dedi haleldelim şu sorunalrı eski güzel keyifli halimizi alalım dedi ikinci darbeyi vurdu ? Bedne oku ondan sonra konuşuruz dedim daha iyi oalcağını sanmıyorum dedim kapattım ne aptalım yaaa: : (([/QUOTE
aaa size ne oldu kavgamı ettiniz?ben kaçırdım galiba ya...her ne olduysa üzme kendini...siz ne güzel anlaşıyordunuz ya..
Kızlar dedim ya arasıra arıyor kavga ediyoruz diye az önce bi mail yazdım ona ne gelirse ağzıma saydım diyebilirim ... Gönderdim aradım sana mail attım demek için telefonu şöyle açtı söyle birtanem seni dinliyorum.... Neyse dedim sana mail attım bi oku evet dedi haleldelim şu sorunalrı eski güzel keyifli halimizi alalım dedi ikinci darbeyi vurdu ? Bedne oku ondan sonra konuşuruz dedim daha iyi oalcağını sanmıyorum dedim kapattım ne aptalım yaaa: : ((
Jale'cim çok uzadı bu tahlil işleri ama inşallah sonucu iyi olur cnm
Ebru inşallah Emirhan'da çıkmaz cnm, geçmiş olsun
EBRU ne oldu söylesene yaww???:sinifsinif:
ya eşimle küçük bi tartışma yaşadık..tekrar geçmiş olsun cnm. Eymen de yavaş yavaş toparlanıyor inşallah. Çocuk daha da eriyecek ama bu gidişle( ağzına hiçbişi almıyor
ben de merak ediyorum, hiç uğramadı bugün Jale. inşallah hayırlı haberler almıştır
hayırdır inşallah, hayırdır inşallah
:bbo::bbo: hiç sorma nevrim döndü okurken
efet Ebru noldu bebeğimm??
ayy canım yaa ardayla uğraşıyorum deminden beri... banyo yaptırmıştım heralde üşüdü burnu tıkanmış hafiften ama nefes alamayacak kadar değil.. sinirinden ağlıyo sıpa yaa
en son kucağımda emzirirken üzerini de örttüm sıkıca ısınınca açıldı heralde burnu uyuyakaldı beşiğine yatırdım yorganın üzerine bi de battaniye örttüm inşallah uyanmaz bi daha
hastane durumuna gelince malesef işim bu seferde cumaya kaldı :çok üzgünüm:
pzt çekilen röntgen için rapor yazılması gerekiyormuş ve bana doktor bugün söyledi.. istek kağıdı yazdı, radyolojiye götürdüm cuma 16:00'dan sonra çıkar dedi görevli
bi de kansız gibi dedi dr kan sayımı için yine kan alındı o da yarın yani saat 12'yi geçtiğine göre bugün yani prş çıkacak sempatiksalakcinni hepsini birlikte cuma gösteririm artık
haa bi de tam bıngıldağının üzerinden ultrason çekildi kranyal deniyormuş çok şükür onda bişey çıkmadı
geçmiş olsun canım üzme kendini sana tavsiyem yünlü halı,yünlü oyuncaklardan uzak tut en çok toz tutan şeyler ...Toza karşıda alerji olması muhtemel. Fabrika müdürümüzün eşi çocuk doktoru bana en büyük tavsiyesi yünlü halılarını kaldır .ASTIM için en büyük düşman dedi ve ince kilim kullan dedi.Şimdi temizliğim bitsin kilim sericem ....
Kızlar dedim ya arasıra arıyor kavga ediyoruz diye az önce bi mail yazdım ona ne gelirse ağzıma saydım diyebilirim ... Gönderdim aradım sana mail attım demek için telefonu şöyle açtı söyle birtanem seni dinliyorum.... Neyse dedim sana mail attım bi oku evet dedi haleldelim şu sorunalrı eski güzel keyifli halimizi alalım dedi ikinci darbeyi vurdu ? Bedne oku ondan sonra konuşuruz dedim daha iyi oalcağını sanmıyorum dedim kapattım ne aptalım yaaa: : ((
tatile giderken karısının ve kendinin esyalarını hazırlayan valize yerleştiren,dönüşte otel odasında toplayan.evde karısı et yemeği yapamıyo die tüm et yemeklerini yapan kocalar tanıyorum...... (malesef benimki deil :))))))))))))
canım inşallah değildir...
evet hamileyken çok sıkıntılıydık..şimdi iyiyiz çok şükür..mevlam bozmasın...ara ara yapıyoruz kavga yine ama artık onu umursamıyorum..çok sık olmuyor eskisi gibi...
evde zaten pek öyle halı falan yok benim,tam yünlü halımda yok...oturma halım anti alerjik zaten..5 tanede yollugum var o kadar...
aaa size ne oldu kavgamı ettiniz?ben kaçırdım galiba ya...her ne olduysa üzme kendini...siz ne güzel anlaşıyordunuz ya..
Selam güzel ve eşlerinden yana dertli bayanlar:))
Beterin beteri varmış mı demek istiyorsunuz o halde şöyle söyleyeyim, sadakatsiz bi kocam varkötükedihüso bundan beteri yoktur bence bi kadın için. o nedenle kocalarınızın kıymetini bilin şekerler
canım inşallah çıkmaz..
şimdi amam yedireceğim ona
bu arada kızlar konumuzla alakasız ama..ben dün aptamil kaşık maması aldım..üzerlerinde mama kaşıkları var hediye..kaşıklar çook güzel..benim emirhan için ayrı aldıklarımdan daha güzeller emirhanda çok sevdi..çok yumuşak kaşıklar..sırf kaşıkları için o mamalardan alın derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?