- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.281
Jale'cim çok uzadı bu tahlil işleri ama inşallah sonucu iyi olur cnm
Ebru inşallah Emirhan'da çıkmaz cnm, geçmiş olsun
ne maması bu canımcım??canım inşallah çıkmaz..
şimdi amam yedireceğim ona
bu arada kızlar konumuzla alakasız ama..ben dün aptamil kaşık maması aldım..üzerlerinde mama kaşıkları var hediye..kaşıklar çook güzel..benim emirhan için ayrı aldıklarımdan daha güzeller emirhanda çok sevdi..çok yumuşak kaşıklar..sırf kaşıkları için o mamalardan alın derim...
EBRUU
bendede var alerjik rinit..
toza karşı özerllikle sabahları ..
yagmur da inşallah bana cekmez ..
cekersede napalım ALLAH caresiz hastalık vermesin..:Saruboceq:
Benim evimde hiç halı yok, hep tüysüz kilim...
Maaşallah diyelim, Allah bozmasın
Ben hep alıyorum, hiç çıkmıyo kaşık falan :bbo:
Yeni kampanya mı acaba?
Akşam bi bakıyım...
herkese merhaba.tek zevki uyku,iş ve maç olan bir kocam var.çocuklarla hiç ilgilenmez iki dk sever bitti.sizinkiler enazından mamasını yediriyomuş.
EBRU GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALERJİKSR TOZA DETERJANA DİKKAT EDİCEKSİN ARTIK
milupa aptamil kaşık mamalarında....ne maması bu canımcım??
selamm..
kalkış denemeleri yapıorumdaaa..
az kaldı atlaycam aşşagaa:)
s
ahh benim bebeklik fotom 2 taneciktr..Önemli bi problem olmamasına sevindim Ebuş
Atla Yağmur atla bakalım, anan atlarkenki resmini de yakalar eminim:)
fotokolik ebuş
biliyorum..EMİRHAN IN ANNESİ EBRU
inşaallah test negatif çıkar canım yoktur oğluşunu bişeyi.
TÜÇÜK MURUNLU YAĞMUR UN ANNESİ EBRU
lennn merak ettirdin bizi gece gece sonrada kaçtın gittinopuyorumnanaktankaçkere baktım neyi var bu kızın yazdı mı acaba diye:mymeka:
o YAĞMUR kızıda mıncık mıncık mıncıklarım söyle ona.
hadi ya..benziyo dimi..muccuk..s
amanda maşallah nekadar çok anneye benziyo ya fosforlu emziğini yesinler
milupa aptamil kaşık mamalarında....
seni sniii.çook tatlısın sen
aynen burcum aynı kafadanız:)İşim var, kapatayım sayfayı, insan gibi çalışayım diyorum, kapatınca kendimi çok yalnız hissediyorum. Naptınız bana be opuyorumnanaktan
Ebruş, Yağmur'un o suratını yerim ben, ne tatlı olmuuuşşş... Anneye benziyoruz kanımca :)
Yazgım, sen de bendensin, kızarım söylenirim ama çok da severim, kıyamam hiç. Kavga kısmında değinmeyeyim, fırtına kopar evin içinde. Sakin adamdır benim eşim ama bi sinirlendi mi fena patlar. Doruk doğduğundan beri öyle kavga etmiyoruz artık.
Filiz, nerelerdesin yaw? Doruk dolu su damacanasını daha çok seviyor. Dün akşam ben mamasını hazırlarken bu da dedesinin kucağındaydı, oçeke tekmeleye damacananın pompasını çıkarmış sıpa, sonra da elini içine sokmaya çalışıyor. Muzur :asigim:
ahh benim bebeklik fotom 2 taneciktr..
fotolara bogacam onu:)
yok meral im şükür ki halletik..:1hug:
biliyorum..
gönlümü hemen aldıgı için yazmayım şimdi dedim..
özür dilerim ..:1hug:
yuhh!!!Çok sinirliyim o kadar sinirliyim ki gözlerim doldu sinirden, bugün Kerem i ilk defa bakıcıya bırakacaktık ve gerizekalı kaynanam çocuğu bırakmış çıkmış pazara gitmiş ve çocuğun ilk günü allahın belası kadın dursana yanında bari saat o kadın ne bilecek ne yapacağını, o kuzu ne bilecek nerde olduğunu, ay ağlıyorum yazarken çok moralim bozuldu:a015:
kaydirigubbakcemile3ahhahahahaayy..aynen burcum aynı kafadanız:)
bizde bir kavga ederiz kavga bittiğinde bizde bitkin düşeriz.ama saygımızı asla kaybetmeyiz.
birbirimiz olmadan yapamayız:asigim:.
DORUK bey in damacanaya soktuğu eli yerim ben.fırlama diyeceğim bunara ama fırlamadılarda-tatlicadiarzu-.
tamam hadi affettim:teselli:
küstüm kızdım diye kendine biişey yapma sakın aklinialirimsmile
Çok sinirliyim o kadar sinirliyim ki gözlerim doldu sinirden, bugün Kerem i ilk defa bakıcıya bırakacaktık ve gerizekalı kaynanam çocuğu bırakmış çıkmış pazara gitmiş ve çocuğun ilk günü allahın belası kadın dursana yanında bari saat o kadın ne bilecek ne yapacağını, o kuzu ne bilecek nerde olduğunu, ay ağlıyorum yazarken çok moralim bozuldu:a015:
aynen burcum aynı kafadanız:)
bizde bir kavga ederiz kavga bittiğinde bizde bitkin düşeriz.ama saygımızı asla kaybetmeyiz.
birbirimiz olmadan yapamayız:asigim:.
DORUK bey in damacanaya soktuğu eli yerim ben.fırlama diyeceğim bunara ama fırlamadılarda-tatlicadiarzu-.
tamam hadi affettim:teselli:
küstüm kızdım diye kendine biişey yapma sakın aklinialirimsmile
yuhh!!!
bence ac hemen bi tlf.......!!!!!!
cok sinirlendmm!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?