2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne maması bu canımcım??

[
EBRUU
bendede var alerjik rinit..
toza karşı özerllikle sabahları ..
yagmur da inşallah bana cekmez ..
cekersede napalım ALLAH caresiz hastalık vermesin..:Saruboceq:

ya inşallah geçmez yağmurada...
aminallah aha ağır hastalık vermesin...

Benim evimde hiç halı yok, hep tüysüz kilim...

Maaşallah diyelim, Allah bozmasın

Ben hep alıyorum, hiç çıkmıyo kaşık falan :bbo:
Yeni kampanya mı acaba?
Akşam bi bakıyım...

amin canım...

ben dün aldım daha....yeni sanırım....kutuların dışına yapıştırmışlar kaşıkları zatenaşığın kendi saklama kutusuda var...

canım sağol...eraydada olduğu için canım zaten alışkınım bu hasytalığa...ama oldumu oluyor işte

selam canlar hepinizea.s..
sabah internet yoktu aman eyvah dedim sizden ayrı kalacağım diye korktum hemen olaya el attım ve çözdüm bu işiguclubacismile

bakıyorum kocalardan yana şikayet var.ayy ben kıyamam kocişime.tamam çok dağınıktır öyle böyle değil agresiftir,süpriz yapmayı falan bilmez,bazen çileden çıkartır beni falan ama akar kokar tok tutar.seviyorum ben onu çok:asigim:.Alp lede ilgilenir,çok bunalırsam yardımda eder,hastaysam bakar,nazımı niyazımı çeker.birde anasını seçme hakkı olsaydı tadından yenmezdi vallahi...boshayallersmile
ama kavga edersekte sıkı ederiz yaniÇok üzgünüm çoook.

Son düzenleme:
Önemli bi problem olmamasına sevindim Ebuş
Atla Yağmur atla bakalım, anan atlarkenki resmini de yakalar eminim:)
fotokolik ebuş

EMİRHAN IN ANNESİ EBRU
inşaallah test negatif çıkar canım yoktur oğluşunu bişeyi.

TÜÇÜK MURUNLU YAĞMUR UN ANNESİ EBRU
lennn merak ettirdin bizi gece gece sonrada kaçtın gittinopuyorumnanaktankaçkere baktım neyi var bu kızın yazdı mı acaba diye:mymeka:
o YAĞMUR kızıda mıncık mıncık mıncıklarım söyle ona.

Son düzenleme:
İşim var, kapatayım sayfayı, insan gibi çalışayım diyorum, kapatınca kendimi çok yalnız hissediyorum. Naptınız bana be opuyorumnanaktan

Ebruş, Yağmur'un o suratını yerim ben, ne tatlı olmuuuşşş... Anneye benziyoruz kanımca :)

Yazgım, sen de bendensin, kızarım söylenirim ama çok da severim, kıyamam hiç. Kavga kısmında değinmeyeyim, fırtına kopar evin içinde. Sakin adamdır benim eşim ama bi sinirlendi mi fena patlar. Doruk doğduğundan beri öyle kavga etmiyoruz artık.

Filiz, nerelerdesin yaw? Doruk dolu su damacanasını daha çok seviyor. Dün akşam ben mamasını hazırlarken bu da dedesinin kucağındaydı, oçeke tekmeleye damacananın pompasını çıkarmış sıpa, sonra da elini içine sokmaya çalışıyor. Muzur :asigim:

Önemli bi problem olmamasına sevindim Ebuş
Atla Yağmur atla bakalım, anan atlarkenki resmini de yakalar eminim:)
fotokolik ebuş
ahh benim bebeklik fotom 2 taneciktr..
fotolara bogacam onu:)

yok meral im şükür ki halletik..:1hug:

biliyorum..
gönlümü hemen aldıgı için yazmayım şimdi dedim..
özür dilerim ..:1hug:

s

amanda maşallah nekadar çok anneye benziyo ya fosforlu emziğini yesinler
hadi ya..benziyo dimi..muccuk..
milupa aptamil kaşık mamalarında....

seni sniii.çook tatlısın sen

bi bakayım marketlere..

Çok sinirliyim o kadar sinirliyim ki gözlerim doldu sinirden, bugün Kerem i ilk defa bakıcıya bırakacaktık ve gerizekalı kaynanam çocuğu bırakmış çıkmış pazara gitmiş ve çocuğun ilk günü allahın belası kadın dursana yanında bari saat o kadın ne bilecek ne yapacağını, o kuzu ne bilecek nerde olduğunu, ay ağlıyorum yazarken çok moralim bozuldu:a015:

bugün eşim istanbul a gidiyo kuzenim ve erkek kardeşimle baraber..
ablamın kaynının düğünü için..
yollarda harap olmak istemedim artı onlar erkek erkege takılsın istedim..
3 gün yoklar..annemle takılırım artık..
bu arada ablamın bana düğünümde hediye ettiği bi bilezik vardı spor bi model oldugu için takıodum..
şimdiyse koydugum yerde bulamıorum yok yok yookk
en son n-takmıştım sonra cıkardım ama hatrlamıorum..yada düştümü acaba klipsliydi..
aman bende bu hafızaya tüküreyim..
kullandıgım şu günlük ilaç acayip unutkanlık yapıo ..

aynen burcum aynı kafadanız:)
bizde bir kavga ederiz kavga bittiğinde bizde bitkin düşeriz.ama saygımızı asla kaybetmeyiz.
birbirimiz olmadan yapamayız:asigim:.
DORUK bey in damacanaya soktuğu eli yerim ben.fırlama diyeceğim bunara ama fırlamadılarda-tatlicadiarzu-.

ahh benim bebeklik fotom 2 taneciktr..
fotolara bogacam onu:)

yok meral im şükür ki halletik..:1hug:

biliyorum..
gönlümü hemen aldıgı için yazmayım şimdi dedim..
özür dilerim ..:1hug:

tamam hadi affettim:teselli:
küstüm kızdım diye kendine biişey yapma sakın aklinialirimsmile

yuhh!!!
bence ac hemen bi tlf.......!!!!!!
cok sinirlendmm!

kaydirigubbakcemile3ahhahahahaayy..

Çok afedersin b.k mu varmış pazarda, daha ilk günden koşa koşa gidecek kadar... Çok sinirlendim şimdi, ne düşüncesiz iş bu ya... Ağlama, bozma moralini, Allah b ulara muhtaç etmesin. İnşallah bakıcı düzgün bir kadındır da, Keremciğe o bakar güzel güzel, düşüncesiz kadın da çeker gider...

Seninkinin kafası büyüktü, benimkinin boynunda kordon vardı da, ondan fırlayamadılar, yoksa fırlardı bunlar :dance:

yuhh!!!
bence ac hemen bi tlf.......!!!!!!
cok sinirlendmm!

O pazardan gelemez inşallah yazıklar olsun ona, salak kocamla birlikte götürmüşler, zaten uyku vakti diyo koca salağı, be gerizekalı daha iyi ya dursaydı uyuyana kadar bari, çıkıcam gidicem birazdan işten,kovarlarsa da kovsunlar umrumda değil ne iş ne koca ne anası ne danası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…