2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok sinirlendim bende.ne acelesi varmışta çocuğu koyup gitmiş orda.ilk gün bu yaa.yazıklar olsun.işine gelince babanneyim derler ama.bu kadar düşüncesiz olunmazki.sakin olmaya çalış aylincim gitme şansın varsa git yanına kerem in.bu saçmalığıda eşinle ve anasıyla konuş.

amin canım inşallah...

ohaaa.ne gamsız mış senin bu kaynanan....daha ilk günden..kadının ne olduğunu ne çabuk anlamışta bebekle kadını yalnız bırakmış...

hay allah ya..inşallah bulursun bende arada öyle kaybederim özellikle yüzüklerimi...ama olmadık bir yerden çıkarlar sonra..inşallah sende bulursun...

oğlumun çorbasını yaptım..bugün sebze corbası yapmadım..sütlü un çorbası yaptım ona...bunu daha güzel yiyyor..zaten huysuzluğu üstünde sebze çorbasını hiç yemez..bunu belki ,inşallah...

ne baba ne babanne..
kimse ana gibi ince düşünemiyo..!
artı bakıcıya güvenilir bi tipmi aylin??
en azından ilk hafta yanından ayrılmamalı
..

ay inanmıyorum yaa ne enteresan insanlar var bugünümü bulmuş pazara gidecek bence eşini ara hemen söyle..
BURCU biraz problemler vardı ama inanın akılım hep sizdeydi.buarada faceteki yeni resimleriniz süper ana oğul pek bi şekersiniz

Git git, kavuş oğluna da için rahat etsin...

ne baba ne babanne..
kimse ana gibi ince düşünemiyo..!
artı bakıcıya güvenilir bi tipmi aylin??
en azından ilk hafta yanından ayrılmamalı
..

Aaa orda dur...
Lafa geldi mi, başta babaanne olacak cadılar olmak üzere, hepsi bizden daha çok ve daha iyi düşünür.
Uygulamaya geldi mi, bi haltı beceremediklerinden başka, böyle zarar verirler ancak...

Ebru,
Nasıl yaptın un çorbasını?

Teşekkür ederiiiz :kedi:

canım,biraz tereyağ ve biraz zeytin yağ koyuyorum minik tencereye ,içine 1 tatlı kaşığı un...kavuruyorum..sonra muhallebi gibi olana kadar süt ekliyorum.bir küp kemik suyu koyuyorum(7-8 adet kuzu kemiğini 2-3 litre suda haşlıyorum iyice..sonra buz kalıplarına koyup donduruyorum,dondurduktan sonra onları buz dolabı poşetine boşaltıyorum,gerektikçe bir küp iki küp alıp kullanıyorum,dr ye sordum kullanabilirmişiz böyle,)sonra 1-2 yaprak taze naneyi kıyıyıyorum iyice onu katıyorum içine...bu kadar...

Son düzenleme:

yaçok yoğunum arada ne yazmışsınız diye bakıyorum ama buna yazmadan edemedim yuh diyorum bayağı yüksek sele yazık yavrum ne biçim babaannesin sen ne pazarı ki bu koşa koşa gidiyosun oğlu da mı dememiş bi otur anne akşama kadar çocuk alışsın die o da düşüncesiz

selamun aleyküm kızlar.
geçmiş çok çok uzamış bakamıyacam yegenim bizde ablamda gelecek.
sizlerden hep ayrı kalıyorum kendime çok kızıyorum nasıl yetişemiyorum diye
biz ogluşumla yine bogaz enfeksiyonuna kapıldık analı oglu öksürüyoz.
aman dikkat edin çok salgın varmış.
hasta olan bebeklere çok geçmiş olsun
meral eymen nasıl oldu?
jalenin test sonuçlarında ne çıktı kızlar.

canım sanada oğluşunada çoook geçmiş olsun acil şifalar..bu arada jalenin bebişinde işeymi var?ben son zamanlarda fazla giremediğim için açırdım ya hep....

ikinizede geçmiş olsun canım biran önce iyileşin ana-oğul.

Merhaba kızlar, uzun zaman oldu yazamadım. Okuduklarımdan anladığım kadarıyla işe yaramaz kocalar günü bugün. Benim kocadan yana değil işten yana çok sıkıntım var.

Ofistekiler beni çok üzüyor. Bir yaptığımı beğendiremiyorum. Sürekli yaptığım işle alakası olmayan kabahatler eksikler, buluyorlar. İşe gelmek bir işkence. Önümüzdeki nisana kadar dayanabilsem ne ala sonrasında istersen çalışma dedi eşim. Ben de ciddi olarak çalışmamayı düşünüyorum. Ama bir kez iştem çıkarsam yaşım zaten 33, bu saatten sonra bir daha işe girmem düşük ihtimal. Benim yaptıklarımı daha az paraya yapacak daha uzun saatler çalışacak bir sürü genç bulunur.

İşin kötü yanı eşiminde iş yerinde sıkıntıları var. Ev ödememiz bitene kadar Rabbim dayanma gücü versin ve işsiz bırakmasın inşallah.

Sağol ebrucum, ellerine sağlık, yarasın Emirhan'a...

Nimetcim geçmiş olsun ikinize de...

Sabahtan beri bekliyorum yazarsın diye :)

İş problemi büyük problem, bütün hayatını etkiliyor insanın. Ne desem boş, en doğru kararı sen ve eşin vereceksiniz, Allah dayanma gücü versin nisana kadar.

Esrin 9 Ekim'de buluşma var, haberin oldu mu?

iş yerindeki sıkıntı benide çok bualtır inan anlıyorum benimde birkaç gündür patronla aramda bi soğukluk vardı hala var aslında zordur biliyorum ama sabır ben bööle zamanlarda ya oğlumu düşünürüm yada keyifli bi şarkı dinlerim sende ööle yap hani derler ya hasmın sitemini anlamamak hasma sitemmiş takma kimseyi:teselli:

bende böyle yapıyorum benim kızdabayılıyo. içine süt yogurt giren herşeyi sevio kuzucuklar zaten. ellerine saglık selkie..

çokoprens üzülme inş bakıcın iyi biridir. ilk gündne bırakmasa olurmuş önemli olan beişine kimse yokken iyi bakması biri yanında illaki iyi bakar. ama kuzucuk ilk gün tanıdık ister yanında. uyumuştur inş. gidebilirsen git hadi.

eeeeee senin bu yazdıkların benim için cinayet sebebi sempatiksalakcinni ama benim derdim de boyumu aşmaya başladı şu alıntıları halledeyim bende de vukaat var :sinifsinif:

allah sabır versin sana ne söylenir ki başka bilmiyorumkismile

selamm..
kalkış denemeleri yapıorumdaaa..
az kaldı atlaycam aşşagaa:)

bundan bizim evde de var bir kaç gündür kaydirigubbakcemile2

yuhh!!!
bence ac hemen bi tlf.......!!!!!!
cok sinirlendmm!

evet benimki de boynundaki kordon yüzünden fırlayamadı yoksa doktor doğum çok hızlı olcask epidurale gerek yok demişti eyvahedigeldismile

özel sektör zor yaaa allah koolaylık versin

ben geldim guzeller selamlar zemuszemus
ozledim sizleri, dunden beri pek giremedim... umarım hepiniz iysiinizdir..

kızım saolsun gene yarım saat uyudu bende o arada yemeğimi ocağa koydum hemen uyandı ayagıma aldım uyuyor şimdi ama ocakta yemek. dolma yaptım. altı kısık. ne kadar sürede pişer ki. 45 geçe koymuştum. indirdiğim an gözünü açar kıpır kıpır uyuyo zaten:S

Sağol ebrucum, ellerine sağlık, yarasın Emirhan'a...

, [/B][/COLOR]

sagolun kızlar..bende şimdi yedirmeye çalıştım ama yemedi çorbayı,hastaya canı istemiyor sanırım..normalde güzel yiyiyor oysa bu çorbayı,bende üstelemedim..sonra yine denerim vermeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…