- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.301
Çok sinirliyim o kadar sinirliyim ki gözlerim doldu sinirden, bugün Kerem i ilk defa bakıcıya bırakacaktık ve gerizekalı kaynanam çocuğu bırakmış çıkmış pazara gitmiş ve çocuğun ilk günü allahın belası kadın dursana yanında bari saat o kadın ne bilecek ne yapacağını, o kuzu ne bilecek nerde olduğunu, ay ağlıyorum yazarken çok moralim bozuldu:a015:
EMİRHAN IN ANNESİ EBRU
inşaallah test negatif çıkar canım yoktur oğluşunu bişeyi.
TÜÇÜK MURUNLU YAĞMUR UN ANNESİ EBRU
lennn merak ettirdin bizi gece gece sonrada kaçtın gittinopuyorumnanaktankaçkere baktım neyi var bu kızın yazdı mı acaba diye:mymeka:
o YAĞMUR kızıda mıncık mıncık mıncıklarım söyle ona.
Çok sinirliyim o kadar sinirliyim ki gözlerim doldu sinirden, bugün Kerem i ilk defa bakıcıya bırakacaktık ve gerizekalı kaynanam çocuğu bırakmış çıkmış pazara gitmiş ve çocuğun ilk günü allahın belası kadın dursana yanında bari saat o kadın ne bilecek ne yapacağını, o kuzu ne bilecek nerde olduğunu, ay ağlıyorum yazarken çok moralim bozuldu:a015:
bugün eşim istanbul a gidiyo kuzenim ve erkek kardeşimle baraber..
ablamın kaynının düğünü için..
yollarda harap olmak istemedim artı onlar erkek erkege takılsın istedim..
3 gün yoklar..annemle takılırım artık..
bu arada ablamın bana düğünümde hediye ettiği bi bilezik vardı spor bi model oldugu için takıodum..
şimdiyse koydugum yerde bulamıorum yok yok yookk
en son n-takmıştım sonra cıkardım ama hatrlamıorum..yada düştümü acaba klipsliydi..
aman bende bu hafızaya tüküreyim..
kullandıgım şu günlük ilaç acayip unutkanlık yapıo ..
ne baba ne babanne..O pazardan gelemez inşallah yazıklar olsun ona, salak kocamla birlikte götürmüşler, zaten uyku vakti diyo koca salağı, be gerizekalı daha iyi ya dursaydı uyuyana kadar bari, çıkıcam gidicem birazdan işten,kovarlarsa da kovsunlar umrumda değil ne iş ne koca ne anası ne danası
O pazardan gelemez inşallah yazıklar olsun ona, salak kocamla birlikte götürmüşler, zaten uyku vakti diyo koca salağı, be gerizekalı daha iyi ya dursaydı uyuyana kadar bari, çıkıcam gidicem birazdan işten,kovarlarsa da kovsunlar umrumda değil ne iş ne koca ne anası ne danası
ne baba ne babanne..
kimse ana gibi ince düşünemiyo..!
artı bakıcıya güvenilir bi tipmi aylin??
en azından ilk hafta yanından ayrılmamalı..
amin canım inşallah...
oğlumun çorbasını yaptım..bugün sebze corbası yapmadım..sütlü un çorbası yaptım ona...bunu daha güzel yiyyor..zaten huysuzluğu üstünde sebze çorbasını hiç yemez..bunu belki ,inşallah...
ay inanmıyorum yaa ne enteresan insanlar var bugünümü bulmuş pazara gidecek bence eşini ara hemen söyle..
BURCU biraz problemler vardı ama inanın akılım hep sizdeydi.buarada faceteki yeni resimleriniz süper ana oğul pek bi şekersiniz
Git git, kavuş oğluna da için rahat etsin...
Aaa orda dur...
Lafa geldi mi, başta babaanne olacak cadılar olmak üzere, hepsi bizden daha çok ve daha iyi düşünür.
Uygulamaya geldi mi, bi haltı beceremediklerinden başka, böyle zarar verirler ancak...
Ebru,
Nasıl yaptın un çorbasını?
Teşekkür ederiiiz :kedi:
selamun aleyküm kızlar.
geçmiş çok çok uzamış bakamıyacam yegenim bizde ablamda gelecek.
sizlerden hep ayrı kalıyorum kendime çok kızıyorum nasıl yetişemiyorum diye
biz ogluşumla yine bogaz enfeksiyonuna kapıldık analı oglu öksürüyoz.
aman dikkat edin çok salgın varmış.
hasta olan bebeklere çok geçmiş olsun
meral eymen nasıl oldu?
jalenin test sonuçlarında ne çıktı kızlar.
selamun aleyküm kızlar.
meral eymen nasıl oldu?
canım,biraz tereyağ ve biraz zeytin yağ koyuyorum minik tencereye ,içine 1 tatlı kaşığı un...kavuruyorum..sonra muhallebi gibi olana kadar süt ekliyorum.bir küp kemik suyu koyuyorum(7-8 adet kuzu kemiğini 2-3 litre suda haşlıyorum iyice..sonra buz kalıplarına koyup donduruyorum,dondurduktan sonra onları buz dolabı poşetine boşaltıyorum,gerektikçe bir küp iki küp alıp kullanıyorum,dr ye sordum kullanabilirmişiz böyle,)sonra 1-2 yaprak taze naneyi kıyıyıyorum iyice onu katıyorum içine...bu kadar...
selamun aleyküm kızlar.
meral eymen nasıl oldu?
Merhaba kızlar, uzun zaman oldu yazamadım. Okuduklarımdan anladığım kadarıyla işe yaramaz kocalar günü bugün. Benim kocadan yana değil işten yana çok sıkıntım var.
Ofistekiler beni çok üzüyor. Bir yaptığımı beğendiremiyorum. Sürekli yaptığım işle alakası olmayan kabahatler eksikler, buluyorlar. İşe gelmek bir işkence. Önümüzdeki nisana kadar dayanabilsem ne ala sonrasında istersen çalışma dedi eşim. Ben de ciddi olarak çalışmamayı düşünüyorum. Ama bir kez iştem çıkarsam yaşım zaten 33, bu saatten sonra bir daha işe girmem düşük ihtimal. Benim yaptıklarımı daha az paraya yapacak daha uzun saatler çalışacak bir sürü genç bulunur.
İşin kötü yanı eşiminde iş yerinde sıkıntıları var. Ev ödememiz bitene kadar Rabbim dayanma gücü versin ve işsiz bırakmasın inşallah.
Merhaba kızlar, uzun zaman oldu yazamadım. Okuduklarımdan anladığım kadarıyla işe yaramaz kocalar günü bugün. Benim kocadan yana değil işten yana çok sıkıntım var.
Ofistekiler beni çok üzüyor. Bir yaptığımı beğendiremiyorum. Sürekli yaptığım işle alakası olmayan kabahatler eksikler, buluyorlar. İşe gelmek bir işkence. Önümüzdeki nisana kadar dayanabilsem ne ala sonrasında istersen çalışma dedi eşim. Ben de ciddi olarak çalışmamayı düşünüyorum. Ama bir kez iştem çıkarsam yaşım zaten 33, bu saatten sonra bir daha işe girmem düşük ihtimal. Benim yaptıklarımı daha az paraya yapacak daha uzun saatler çalışacak bir sürü genç bulunur.
İşin kötü yanı eşiminde iş yerinde sıkıntıları var. Ev ödememiz bitene kadar Rabbim dayanma gücü versin ve işsiz bırakmasın inşallah.
bende böyle yapıyorum benim kızdabayılıyo. içine süt yogurt giren herşeyi sevio kuzucuklar zaten. ellerine saglık selkie..canım,biraz tereyağ ve biraz zeytin yağ koyuyorum minik tencereye ,içine 1 tatlı kaşığı un...kavuruyorum..sonra muhallebi gibi olana kadar süt ekliyorum.bir küp kemik suyu koyuyorum(7-8 adet kuzu kemiğini 2-3 litre suda haşlıyorum iyice..sonra buz kalıplarına koyup donduruyorum,dondurduktan sonra onları buz dolabı poşetine boşaltıyorum,gerektikçe bir küp iki küp alıp kullanıyorum,dr ye sordum kullanabilirmişiz böyle,)sonra 1-2 yaprak taze naneyi kıyıyıyorum iyice onu katıyorum içine...bu kadar...
dağınıklık ve pislikte kocamın üstüne tanımam merdiven korkulukları ve bilimum dikine uzanan şeye pencere kapı yatak başı kıyafet asabilir eğilmeye üşenirse olduğu yerde bırakabilir ve mutfakta tabaklar neden lavabonun yanında içne koysana diye(sanki çok tertipliymiş gibi)benle kavga edebilir ve hatta henüz temizlik yapılmış eve ayakkbılarıyla girip getirdiği misafirin de ayakkabıyla girmesi için ısrar edebilirÇok üzgünüm çoook 3 aydır şu evdeki işleri bitir son güne bırakma dediğim halde ne çok dırdır ediyorsun diye benimle kavga edip taşındığım temizliğin bittiği günün akşamı ustayı getirip banyolardaki fayansları kırdırıp düzelttirebilir evin tesisatı sorun verdi kırılacak her yer bu evde yaşanmaz annemlere taşınalım diyip bu sabahın son bombasını batlatabilir delikafadulden
günaydın dicem benim için aydınlık diil yeni taşındığım evin su tesisatı hergün arıza veriyor kırmak gerekecekmiş heryeri ilk oturan benim halbuki düşünün yani hazır kocaları şikayet ediyoruz bilin bakalım müteahidi kim bu evin???
Selam güzel ve eşlerinden yana dertli bayanlar:))
Beterin beteri varmış mı demek istiyorsunuz o halde şöyle söyleyeyim, sadakatsiz bi kocam varkötükedihüso bundan beteri yoktur bence bi kadın için. o nedenle kocalarınızın kıymetini bilin şekerler
yuhh!!!
bence ac hemen bi tlf.......!!!!!!
cok sinirlendmm!
Çok afedersin b.k mu varmış pazarda, daha ilk günden koşa koşa gidecek kadar... Çok sinirlendim şimdi, ne düşüncesiz iş bu ya... Ağlama, bozma moralini, Allah b ulara muhtaç etmesin. İnşallah bakıcı düzgün bir kadındır da, Keremciğe o bakar güzel güzel, düşüncesiz kadın da çeker gider...
kaynanayı ne yapmalı kaynar azana atmalı sempatiksalakcinni yok yok ne baba ne babaanne hiç birisi anne kadar önemsemiyor kaynanasının vereceği cevap belli hertşey yolundaydı ben de kalmaya gerek görmedim kime ne ki senin evladının güven duygusundan sempatiksalakcinni
Seninkinin kafası büyüktü, benimkinin boynunda kordon vardı da, ondan fırlayamadılar, yoksa fırlardı bunlar :dance:
Sağol ebrucum, ellerine sağlık, yarasın Emirhan'a...
, [/B][/COLOR]
bende böyle yapıyorum benim kızdabayılıyo. içine süt yogurt giren herşeyi sevio kuzucuklar zaten. ellerine saglık selkie..
çokoprens üzülme inş bakıcın iyi biridir. ilk gündne bırakmasa olurmuş önemli olan beişine kimse yokken iyi bakması biri yanında illaki iyi bakar. ama kuzucuk ilk gün tanıdık ister yanında. uyumuştur inş. gidebilirsen git hadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?