- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.321
Çok sinirliyim o kadar sinirliyim ki gözlerim doldu sinirden, bugün Kerem i ilk defa bakıcıya bırakacaktık ve gerizekalı kaynanam çocuğu bırakmış çıkmış pazara gitmiş ve çocuğun ilk günü allahın belası kadın dursana yanında bari saat o kadın ne bilecek ne yapacağını, o kuzu ne bilecek nerde olduğunu, ay ağlıyorum yazarken çok moralim bozuldu:a015:
....
özel sektör zor yaaa allah koolaylık versin
selam kızlar istanbul buluşması ne oldu geçmişe bakamıyorum ders arasında nete girip çıkıyorum bende geliyorum öptümhepinizi
kızlar ya saçları boyatmak istiyodum ya kuaförüm tvsiye etmedi emziriyosan boytma çocuğa zararlı dedi kaldım bende boyatamıyorum başka bahara artıkınmafoldumben
hiç birşey olmaz canım için rahat olsun
kızlar ya saçları boyatmak istiyodum ya kuaförüm tvsiye etmedi emziriyosan boytma çocuğa zararlı dedi kaldım bende boyatamıyorum başka bahara artıkınmafoldumben
siyaha boyatmıştım şimdi açılması lazım ama olmaz dedi sütü zehirler yapmayalım didiii
canım sanada oğluşunada çoook geçmiş olsun acil şifalar..bu arada jalenin bebişinde işeymi var?ben son zamanlarda fazla giremediğim için açırdım ya hep....
ikinizede geçmiş olsun canım biran önce iyileşin ana-oğul.
Sağol ebrucum, ellerine sağlık, yarasın Emirhan'a...
Nimetcim geçmiş olsun ikinize de...B]
yaaaaaaaaaaaaaa bağırasım geldi yineeee serhan çok mız mız suratı ekşite ekşite şikayet ediyooo bıdı bıdı bıdı bu arada alt komşu geldi ben kendimden geçmişim saçım başım birbirine girmiş serhanla savaş halindeyken basıldık yani neyse oturdu sohbet ettik gitti bu arada alıntı yapıcam demiştim ama bu canavaryusla çooook zorrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?