2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ebruuu masallah yagmuraaa, kalkar yakında bu solimn sana
bu arada laptop ta kamera var, kızlar geldiginde accam sana kamerayı cnaımcımm kaydirigubbakcemile3

canım yaa inşallah uyumuştur kuzucukeyvahedigeldismile kayınvaldenede aşkolsun yaniklava: inşallah anlaşmışlardır bakıcıyla. kötü düşünme canım iyi olsun herşey:Saruboceq:

Kalktım söndürdüm. bi indirdim önce,hemen gözü kapalı kafayı kaldırıo nası bişisin sen yarabim yaa sonra tekrar denedim piştimi bilmiyorum ama yakmayı göze alamam yani. zor bela yapıyorum zaten:) hemen kıpırdanıyordu ki geri geldim. aslında ayağımdaykende sürüne sürüne gidip söndürürdüm ama denedim ve oldu.
adamı şekilnde şekile sokuyo bo sıpalar off off:)

Nimet çok geçmiş olsun.

Aylin Allah sabır versin kayınvalidene söylecek söz bulamıyorum. Kendi kuzusunu vakit zamanında iç tanımadığı ellere bırakığ gitmiş mi acaba.

Burcu okudum buluşmayı Esin'in o gün doktor kontrolü var, 6. ay aşılarını olacak. Doktorumuz Bakırköy İncieli de ama ben buluşmaya bu sefer gelemeyeceğim. Eşim ve özel araç olmadan Esin ile bir yere gitmek beni çok zorluyor o gün bir sürü aşı olmuş olacak. Eşim e sen dolaş ben kızlarla oturayım diyemem. O gitse ben kendim Esin ile dönemem zor yani.

Ebru Emirhan'in alerjisi için çok geçmiş olsun. İnşallah sizi şaşırtır da bahardaki test temiz çıkar.

Meral Eymen ateşlenmiş çok geçmiş olsun kuzuya.

Esin valla ne diyeyim 2,5 yıldır burada çalışıyorum. Maaşım ve özlük haklarım iyi olduğu için çektiğim sıkıntılara dayandım. Özlük haklarım iyi derken, özel sağlık sigortası var; kullandın mı dersen yok. 3 ayda bir çift maaş ve yıl sonunda performans veriliyordu ama geçen yıl eşek gibi çalışıp performans alamadım bu yılda aynısı olacağına eminim. İlk yıl almıştım sadece. Yani avantajlarını da git gide yitiriyor. Bir gün bu devran da döner iş yerindekiler de ettiklerini bulurlar ama ben bunu görür müyüm bilmiyorum.

....

özel sektör zor yaaa allah koolaylık versin

haklısın canım, devlet memurlarını kıskanasım var. İşimin garanti olmasını çok isterdim.

KOCAM MÜDÜR YARDIMCISI OLACAKMIŞ laelaelaelaelae delircem yaaaa hiç akıl yok bu adamda çocuğum ne olur kim bakar demiyor. "teklife evet dediğinde çocuk hiç aklına gelmemişmiş, olsun babasıyla erkek kardeşi bakarmış çocuğa, olmazsa annemi çağırırmışız kafamçokkarıştı. kardeşi okula getirirmiş sabah bir ara emsin diye sonra da 10.00-10.30 gibi o izin alır eve gelir çorbasını verirmiş, falanca hocanın tanıdığı iyi bir kadın da varmış son çare ona bırakırmışız."

bana "meraketme sen nasıl olsa olmaz bu iş evet demem bir şeye yaramaz" demişti ben de kandım salak gibi al oldu işte bu gün evrak işlerini hallediyor yazısını almış okuldan kariyerine tüküreyim senin hiç umurunda mı çocuk. yok ya babalığın içgüdüsel olmadığı her şekilde çıkıyor meydana bir tarafı zora geldi mi kaytaracak ya müdür yardımcısı oluyor benim kozalak :mymeka: babası evlenme sevsasında kardeşi iş arıyor kim bakacaksa onun oğluna adam kendi oğlunun işsiz kalmasını umursamıyor senin evladına bakacak, annemi zaten kavgalı gönderdik doğumdan sonra n.h bulursun da çağırırsın hayatta getirtmem, bakıcı parasını verecek eşek gibi maaşındaki artış bakıcıya gitsin de bulsun mevlasını
kararını vermiş ama bir de bana soruyor ne yapayım diye "çocuk bizden başkasının yanında durmuyor çok etkilenir" dedim "çocuğun sen yokken başına gelecek herşeyden sen sorumlusun" dedim "yapma saçmalama" dedim ama o duymuyor ki hiç birini. yok arkadaş hepsi birbirinden odun çocuk sahibi olmanın ilk ve en zevkli adımı dışında hiç bir şeyden sorumlu değil onlar başka hiç bir mecburiyetleri de yok klava:, klava: , klava: , , , senağlama

Son düzenleme:
bugün sinir küpü halindeyim hanımlar 8 ayda ne çok karışmış işler sinir halinde dolaşıyorum ve 1 tane dayanamadım sigara içtim yoksa bağıra bağıra dolaşacağım buralarda ...evde bitmedi daha dün pasta kesimi çok güzel geçti müsait olduğumda Hilalle olan resimleri paylaşırım....
ara ara bakıyorum sizlere

selam kızlar istanbul buluşması ne oldu geçmişe bakamıyorum ders arasında nete girip çıkıyorum bende geliyorum öptümhepinizi

kızlar ya saçları boyatmak istiyodum ya kuaförüm tvsiye etmedi emziriyosan boytma çocuğa zararlı dedi kaldım bende boyatamıyorum başka bahara artıkınmafoldumben

yaaaaaaaaaaaaaa bağırasım geldi yineeee serhan çok mız mız suratı ekşite ekşite şikayet ediyooo bıdı bıdı bıdı bu arada alt komşu geldi ben kendimden geçmişim saçım başım birbirine girmiş serhanla savaş halindeyken basıldık yani neyse oturdu sohbet ettik gitti bu arada alıntı yapıcam demiştim ama bu canavaryusla çooook zorrrrrr

canım sanada oğluşunada çoook geçmiş olsun acil şifalar..bu arada jalenin bebişinde işeymi var?ben son zamanlarda fazla giremediğim için açırdım ya hep....

ikinizede geçmiş olsun canım biran önce iyileşin ana-oğul.

Sağol ebrucum, ellerine sağlık, yarasın Emirhan'a...

Nimetcim geçmiş olsun ikinize de...
B]

esinçok teşekkür ederim kızlar sagolun ,
ya az önce telefonum 5.kattan aşagı düştü çok üzüldüm eşimi aradım telefonum düştü diye olsun dedi üzülme telefonmu istiyosun şimdi dedi yok dedim.
ya telefonu açtım çalışıyo inanmıyorum yaa:)pek pahalı bişey deil ama seviyorum yaa..
[/COLOR]

artık zor onları tutmak ne dersen de :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…