- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.341
ben boyatacaksın sandım açtırmada kullandıkları peroksit oranı fazla oluyor ondan demiştir...
evet oda aynen öyle dedii ne heveslendim kocişten de ancak izin almıştımgıcık bunları duyunca zevkten dört köşe olduklava:
Nimet çok geçmiş olsun.
Ebru Emirhan'in alerjisi için çok geçmiş olsun. İnşallah sizi şaşırtır da bahardaki test temiz çıkar.
günaydın dicem benim için aydınlık diil yeni taşındığım evin su tesisatı hergün arıza veriyor kırmak gerekecekmiş heryeri ilk oturan benim halbuki düşünün yani hazır kocaları şikayet ediyoruz bilin bakalım müteahidi kim bu evin???
kızlar naber bizde dr deydik yine..emirhan grip olduğu için...emirhandada alerjik astım olma iltihali vcar kızlar..belirtilerini taşıyor..sık sık hapşırma ve kuru öksürük ve sık grip olma...zaten bende ve eraydada var..genetik olarak geçmiş olabilir dedi..baharda alerji testi yapacağız onada..yüzde 90 olabilir dedi dr..benimde canım sıkıldı..onunda benimle aynı şeyleri yaşamasını istemezdim bu konuda...
Kızlar dedim ya arasıra arıyor kavga ediyoruz diye az önce bi mail yazdım ona ne gelirse ağzıma saydım diyebilirim ... Gönderdim aradım sana mail attım demek için telefonu şöyle açtı söyle birtanem seni dinliyorum.... Neyse dedim sana mail attım bi oku evet dedi haleldelim şu sorunalrı eski güzel keyifli halimizi alalım dedi ikinci darbeyi vurdu ? Bedne oku ondan sonra konuşuruz dedim daha iyi oalcağını sanmıyorum dedim kapattım ne aptalım yaaa: : ((
Selam güzel ve eşlerinden yana dertli bayanlar:))
Beterin beteri varmış mı demek istiyorsunuz o halde şöyle söyleyeyim, sadakatsiz bi kocam varkötükedihüso bundan beteri yoktur bence bi kadın için. o nedenle kocalarınızın kıymetini bilin şekerler
inşallah... :Saruboceq:Jale'cim çok uzadı bu tahlil işleri ama inşallah sonucu iyi olur cnm
haydaa ..
gene günmü attılar..
neyse hayırlı sonuclar alalımda..
bu arada hiç kan ilacı kullanmadın mı başındann beri ..??
jalenin bebeğindemi bir problem var neolduki?
Çok sinirliyim o kadar sinirliyim ki gözlerim doldu sinirden, bugün Kerem i ilk defa bakıcıya bırakacaktık ve gerizekalı kaynanam çocuğu bırakmış çıkmış pazara gitmiş ve çocuğun ilk günü allahın belası kadın dursana yanında bari saat o kadın ne bilecek ne yapacağını, o kuzu ne bilecek nerde olduğunu, ay ağlıyorum yazarken çok moralim bozuldu:a015:
selamun aleyküm kızlar.
geçmiş çok çok uzamış bakamıyacam yegenim bizde ablamda gelecek.
sizlerden hep ayrı kalıyorum kendime çok kızıyorum nasıl yetişemiyorum diye
biz ogluşumla yine bogaz enfeksiyonuna kapıldık analı oglu öksürüyoz.
aman dikkat edin çok salgın varmış.
hasta olan bebeklere çok geçmiş olsun
meral eymen nasıl oldu?
jalenin test sonuçlarında ne çıktı kızlar.
Fıstıklar nasılsınız kaydirigubbakcemile2guclubacismile
kızlar ya saçları boyatmak istiyodum ya kuaförüm tvsiye etmedi emziriyosan boytma çocuğa zararlı dedi kaldım bende boyatamıyorum başka bahara artıkınmafoldumben
pc açık
salonumun şeklini değiştiriyorum
koltuklar gümüşlükler ..ordan oraya..başları döndü..
kirliyim alttan alttanda gidiyorum valla..
ama dewam..
ebru emirhan kuzuya geçmiş olsun inşallah bişeyi çıkmaz.
ebru temizlik yapıyon kıskandım kızz bende kakayım ütülerimi yapayım,
akşam yağız ı kıyafetlerini ütüledim şimdide eşimin kıyafetleri ütülenecek,
offfffffffffffff offffffffffff hiçte sevmiyom yaa ütü yapmayıımafoldumben
siyaha boyatmıştım şimdi açılması lazım ama olmaz dedi sütü zehirler yapmayalım didiii
George Bush bir ilkokulu ziyaret eder.
Çocuklara:
-Sorusu olan var mı? der.
Küçük Bob sözü alır.
-Benim üç sorum olacak:
1- Seçimlerde daha az oy almanıza rağmen nasıl oldu da Başkan oldunuz?
2- Hiroşima'ya atılan atom bombası sizce dünyanın en büyük terör faaliyeti değil midir?
3- Hiç bir neden yokken neden Irak'a saldırmak istiyorsunuz?
Aniden zil çalar ve çocuklar teneffüse çıkarlar. Çocuklar geri döndüğünde bu sefer sözü küçük Tom alır.
Benim 5 sorum olacak;
1- Seçimlerde daha az oy almanıza rağmen nasıl oldu da Başkan oldunuz?
2- Hiroşima'ya atılan atom bombası sizce dünyanın en büyük terör faaliyeti değil midir?
3- Hiç bir neden yokken neden Irak'a saldırmak istiyorsunuz?
4- Bu gün neden zil 30 dakika erken çaldı?
5- Bob nerede?
lülülülülülü
halıları yıkamaya vermiştim,aradılar getiriyolarmış. dün süpürmüştüm ama kalkıp yine bi süpürüp sileyim de temiz temiz sereyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?