2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pc açık
salonumun şeklini değiştiriyorum
koltuklar gümüşlükler ..ordan oraya..başları döndü..
kirliyim alttan alttanda gidiyorum valla..
ama dewam..

kocalarından şikayet edenlere sabırlar dileyerek siftahı yapayım :))

alemsin yaa kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım yaa %90 demişsin ama inşallah çıkmaz

aaauuvv kötü olmuş buu eyvahedigeldismile

canım benim yaa okurken bile içim cız etti resmen valla
en iyi erkek pişman olmuş erkektir demişler inşallah gerçekten pişman olmuştur da hepsi geçmişte kalır

Jale'cim çok uzadı bu tahlil işleri ama inşallah sonucu iyi olur cnm
inşallah... :Saruboceq:

haydaa ..
gene günmü attılar..
neyse hayırlı sonuclar alalımda..
bu arada hiç kan ilacı kullanmadın mı başındann beri ..??

çok düzenli olmasa da kullanıyorum ama az geliyo demek ki bi de düzenli kullanmak lazım heralde

jalenin bebeğindemi bir problem var neolduki?

canım bıngıldağı geniş diye götürdüm ilk götürdüğüm hastanede dr kemik yaşı küçük görünüyo dedi daha iyi bi hastaneye gitmemi söyledi
hacettepe çocuk hastanesine götürdüm tahlil sonuçlarını bekliyorum işte yarın 4 ten sonra çıkmış olacak hepsi yani İNŞALLAH

aylincim naaptın gittin mi Kerem'in yanına
bakıcı tanıdık falan mıydı da öyle güvenip bırakmış

canım geçmiş olsun kuzuyla sana
test sonuçlarını da yarın alcam Allah izin verirse
kan sayımı için tekrardan kan alındı dün, bi de röntgen raporu yazılacakmış o da cuma 4 ten sonra çıkarmış inşallah çıkar boşa gitmiş olmak istemiyorum pazartesiye de bırakmak istemiyorum bakalım noolcak

Fıstıklar nasılsınız kaydirigubbakcemile2guclubacismile

gülcanım naber yaa bayadır görüşemiyoruz berra nasıl öpüyorum onu

kızlar ya saçları boyatmak istiyodum ya kuaförüm tvsiye etmedi emziriyosan boytma çocuğa zararlı dedi kaldım bende boyatamıyorum başka bahara artıkınmafoldumben

ben boyattım hiç bişeyde olmadı hem 40 ımız çıkmadan hemde yeni boyattım,
oysaki benim boyattıgım kuaför böyle şeylerede çok önem verir dikkat eder öyle bişey olsaydı boyamazdı..

ebru emirhan kuzuya geçmiş olsun inşallah bişeyi çıkmaz.
ebru temizlik yapıyon kıskandım kızz bende kakayım ütülerimi yapayım,
akşam yağız ı kıyafetlerini ütüledim şimdide eşimin kıyafetleri ütülenecek,
offfffffffffffff offffffffffff hiçte sevmiyom yaa ütü yapmayıımafoldumben

pc açık
salonumun şeklini değiştiriyorum
koltuklar gümüşlükler ..ordan oraya..başları döndü..
kirliyim alttan alttanda gidiyorum valla..
ama dewam..

çok güldürdün beni Ebru sağol yaa...Bugün ki strese iyi geldi ...Alttan alttan geliyor dedin yaa..Hadi hayırlısı darısı bizim başımızaa

inşallah canım ya bişey çıkmaz

alıntı yapmayayım nasılsa yazarım diyorum ama sonra da hepsini unutuyorumboshayallersmile

Aylin'cim inşallah problemsiz geçirmişlerdir günü cnm, kayınvaliden düşüncesizce davranmış doğrusu ama kötü niyetli olduğunu sanmam. onlar bizim kadar detaylı düşünemiyorlar

Nimet ikinize de geçmiş olsun cnm, Eymen de biraz daha iyi ama cılız oğlum bu ay da gram alamayacak herhalde. hala hiçbişi yemiyor(

Ebru kolay gele cnm da daha yeni taşınmadın mı sen bacım, ne hemen sıkıldın da değiştiriyon tasarımı?? ben 7 yıldır aynı tiple oturuyorum walla. bi tek koltuğun yerini değiştirmedim hala

Esrin'cim iyiyiz cnm sağol, Eymen de daha iyi gibi. işyerindeki problemlere de takma hiç kafayı,görmezden gel sen de onları

Jale'cim adam da öyle diyor bana, "artık senin kıymetini anlamış bir kocan var ve bu yaşananlardan sonra Allah'ın sana hediyesi bence" diyor. bakalım görücez

başkaaaaa?? aklıma başka bişi gelmiyor.

Hasret hiç uğramadın sanırım bugün, nerelerdesin?? Kesin Cengiz yine aldı gönlünü ve biyerlere gezmeye gittiniz di misempatiksalakcinni

başkaaaaa?? başka

George Bush bir ilkokulu ziyaret eder.
Çocuklara:
-Sorusu olan var mı? der.
Küçük Bob sözü alır.
-Benim üç sorum olacak:
1- Seçimlerde daha az oy almanıza rağmen nasıl oldu da Başkan oldunuz?
2- Hiroşima'ya atılan atom bombası sizce dünyanın en büyük terör faaliyeti değil midir?
3- Hiç bir neden yokken neden Irak'a saldırmak istiyorsunuz?

Aniden zil çalar ve çocuklar teneffüse çıkarlar. Çocuklar geri döndüğünde bu sefer sözü küçük Tom alır.
Benim 5 sorum olacak;
1- Seçimlerde daha az oy almanıza rağmen nasıl oldu da Başkan oldunuz?
2- Hiroşima'ya atılan atom bombası sizce dünyanın en büyük terör faaliyeti değil midir?
3- Hiç bir neden yokken neden Irak'a saldırmak istiyorsunuz?
4- Bu gün neden zil 30 dakika erken çaldı?
5- Bob nerede?

lülülülülülü

:roflol::roflol::roflol:

halıları yıkamaya vermiştim,aradılar getiriyolarmış. dün süpürmüştüm ama kalkıp yine bi süpürüp sileyim de temiz temiz sereyim bari

bugün cengizin kafasına taş düşmüştü.. bütüngün dükkanda durdu bnde ewde, bol bol kıızımla ilgilendim parka gittik hawa serinmiş ama ince giydirmişim fazla duramadık o sebeple, şimdi kızım yarım saat emdi we uyudu bn dükkana çıktım koca şahsı giyiniyor maç warmış gidecek bnde masama döndüm..
bi geçmişe bakayım neler kaynatmışsınız

şöle hızlı hızlı bakındım aklımda kalanları yazayım hemencik

ebru emirhan paşaya geçmiş olsun test sonuçlarınız inşallah iyi çıkar canımcım
ebru yağmur yakında anne ben gidiyom hadi görüşürüz derse şaşırmaa maşallahı var
nimet geçmiş olsun balım nerden buldu sizi bu illet ana oğul yaa
bende meral gibii başka diye düşüneyim
esrincim iş hayatı zor maalesef ben hep özel sektörde çalıştım çok iyi anlıyorum Allah kolaylık versin canımcım
bebişi ilk günden bakıcıya bırakıp giden o kaynananın bennalsanaalsanasmile saçını başını yolarım sokaktan gerimi kalmış acelesi neymiş önce bi tanı bak bakalım hee kadın kötüdür demiyorum ama olsun etrafta neler duyuyoruz Allah korusun

ewet yine başkaa beynimin bi bölümü alınmış gibi sepet kafa oldum iyice artık ne çabuk unutuyorum yaasempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…