2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anaaammmm bu ne hışım valla bu sinirle sen akşam seninkini bi güzel pataklarsın gibi görünüyo klava: al oklavanda hazır
kızma gülüm sakın dalga geçmiyorum valla yerden göğe kadar haklısın ne diyim

hep böyle oluyo gün içinde en güzel muhabbetleri kaçırıyorum akşam da böle melül melül bakınıyorum kimsecikler kalmamış oluyo

Nimet sen bende on-line görünmüyon??
aaa neden acaba benim edit tuşumda yok sizin varmış
sözümü geri alayım gelmiş:))CADIARZU
hep böyle oluyo gün içinde en güzel muhabbetleri kaçırıyorum akşam da böle melül melül bakınıyorum kimsecikler kalmamış oluyo

seninle aynı kaderi paylaşıyoruz cnm bende akşam böyle melül melül bakıp çıkıyorum..:kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

hasret hava çok serin nasıl çıkardın kızz agzından kulagından girer derler soguk..yada ben ya aslında ben çok dikkat ediyorum diyemi hasta oluyoruz.aNlamadım ya bayramramdan sonra 10 gün hastaydı zaten kuzum. tam atlattık derken yine..ben kendimi düşünmüyorum kuzum iyi olsun bana yeter

arda da ilk kez hastalandı
tam hasta sayılmaz da
burnu akıyo ama çok şükür ateş falan yok
az önce ıhlamurla hibiskus çayı yaptım çok sevdi opuyorumnanaktan
ben de çok sevindim tabii ki bu duruma inşallah faydası olur
olmazsa da nasıl olsa yarın hastaneye götürcem
bi şurup yazdırırım artık :1no2:

sorma ya deli olcam sonunda oklava falan da yetmcek bu gidişle, şimdi de gelmiş yazıyı milli eğitime götürmedim diyo sempatiksalakcinni ay deli olcam ne yapacağına karar verse de bende rahatla dövsem şunu kaydirigubbakcemile "sen de beni kararımla başbaşa bırakıyosun bişey demiyosun" diyo ulan ben sana ne diyeyim ki klava: ay yok bu gün cümleten kozalak kocalarla yedik kafayı elimde kalacak sonunda sabır bu ya nereye kadar mafoldumben iyidir hoştur kocam ama bir de şu dengesizliği olmasa dövsem mi sevsem mi şaşırdım artık bilmiyorumkismile

kopardın kız akşam akşam vereliniortak

ben kaçar hanımlar gezmeye gitcez biz olumunekankayizsmile ulan anan baban olsa küsersin bunlara küsülmmüyo da gece aynı yerde yatıyosun kaydirigubbakcemile öptüm hepinizi

geçmişi okuyodum naaan yettim gari,ii
yaw kocilerden yana şikayetleri okudumda abartısız hepsi süt dökmüş kedi benim canawar kocamın yanında
demekki ben cengizi bir anlatsam size bana yaptıklarını oturup ağlarsınız bana... neresini sewdin sewiosun dersiniz

anlat ancum rahatlarsın ama sabaha kadar sürmez umarım..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…