- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.361
halıları yıkamaya vermiştim,aradılar getiriyolarmış. dün süpürmüştüm ama kalkıp yine bi süpürüp sileyim de temiz temiz sereyim bari
KOCAM MÜDÜR YARDIMCISI OLACAKMIŞ laelaelaelaelae delircem yaaaa hiç akıl yok bu adamdaçocuğum ne olur kim bakar demiyor. "teklife evet dediğinde çocuk hiç aklına gelmemişmiş, olsun babasıyla erkek kardeşi bakarmış çocuğa, olmazsa annemi çağırırmışız kafamçokkarıştı. kardeşi okula getirirmiş sabah bir ara emsin diye sonra da 10.00-10.30 gibi o izin alır eve gelir çorbasını verirmiş, falanca hocanın tanıdığı iyi bir kadın da varmış son çare ona bırakırmışız."
bana "meraketme sen nasıl olsa olmaz bu iş evet demem bir şeye yaramaz" demişti ben de kandım salak gibi al oldu işte bu gün evrak işlerini hallediyor yazısını almış okuldan kariyerine tüküreyim senin hiç umurunda mı çocuk. yok ya babalığın içgüdüsel olmadığı her şekilde çıkıyor meydana bir tarafı zora geldi mi kaytaracak ya müdür yardımcısı oluyor benim kozalak :mymeka: babası evlenme sevsasında kardeşi iş arıyor kim bakacaksa onun oğluna adam kendi oğlunun işsiz kalmasını umursamıyor senin evladına bakacak, annemi zaten kavgalı gönderdik doğumdan sonra n.h bulursun da çağırırsın hayatta getirtmem, bakıcı parasını verecek eşek gibi maaşındaki artış bakıcıya gitsin de bulsun mevlasını
kararını vermiş ama bir de bana soruyor ne yapayım diye "çocuk bizden başkasının yanında durmuyor çok etkilenir" dedim "çocuğun sen yokken başına gelecek herşeyden sen sorumlusun" dedim "yapma saçmalama" dedim ama o duymuyor ki hiç birini. yok arkadaş hepsi birbirinden odun çocuk sahibi olmanın ilk ve en zevkli adımı dışında hiç bir şeyden sorumlu değil onlar başka hiç bir mecburiyetleri de yokklava:, klava: , klava: , , , senağlama
aaa neden acaba benim edit tuşumda yok sizin varmışNimet sen bende on-line görünmüyon??
hep böyle oluyo gün içinde en güzel muhabbetleri kaçırıyorum akşam da böle melül melül bakınıyorum kimsecikler kalmamış oluyo
bugün cengizin kafasına taş düşmüştü.. bütüngün dükkanda durdu bnde ewde, bol bol kıızımla ilgilendim parka gittik hawa serinmiş ama ince giydirmişim fazla duramadık o sebeple, şimdi kızım yarım saat emdi we uyudu bn dükkana çıktım koca şahsı giyiniyor maç warmış gidecek bnde masama döndüm..
bi geçmişe bakayım neler kaynatmışsınız
anaaammmm bu ne hışım valla bu sinirle sen akşam seninkini bi güzel pataklarsın gibi görünüyoklava: al oklavanda hazır
kızma gülüm sakın dalga geçmiyorum valla yerden göğe kadar haklısın ne diyim
slm kızlar..
yardım....yiğit özgür çok fena kabız oldu( ne yaptıysam geciremedim. (
George Bush bir ilkokulu ziyaret eder.
Çocuklara:
-Sorusu olan var mı? der.
Küçük Bob sözü alır.
-Benim üç sorum olacak:
1- Seçimlerde daha az oy almanıza rağmen nasıl oldu da Başkan oldunuz?
2- Hiroşima'ya atılan atom bombası sizce dünyanın en büyük terör faaliyeti değil midir?
3- Hiç bir neden yokken neden Irak'a saldırmak istiyorsunuz?
Aniden zil çalar ve çocuklar teneffüse çıkarlar. Çocuklar geri döndüğünde bu sefer sözü küçük Tom alır.
Benim 5 sorum olacak;
1- Seçimlerde daha az oy almanıza rağmen nasıl oldu da Başkan oldunuz?
2- Hiroşima'ya atılan atom bombası sizce dünyanın en büyük terör faaliyeti değil midir?
3- Hiç bir neden yokken neden Irak'a saldırmak istiyorsunuz?
4- Bu gün neden zil 30 dakika erken çaldı?
5- Bob nerede?
lülülülülülü
duphalac diye bağırsak düzenleyici 1 şurup var süper bişey ben denize kullanmıştım
slm kızlar..
yardım....yiğit özgür çok fena kabız oldu( ne yaptıysam geciremedim. (
geçmişi okuyodum naaan yettim gari,ii
yaw kocilerden yana şikayetleri okudumda abartısız hepsi süt dökmüş kedi benim canawar kocamın yanında
demekki ben cengizi bir anlatsam size bana yaptıklarını oturup ağlarsınız bana... neresini sewdin sewiosun dersiniz
armut rendele ver
kayısı kaynat suyunu içir,dahada olmadu dubhalac diye
şurup var oda olmadı fitil koy rahatlar inşallah..
sağol canım :) armut -kayısı-zeytin yağı işe yaramadı ne yazık ki
fitilin ismini verebilirmisin biliyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?