- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.381
sup.gliserin.kansur.
suppozituur iki dk içinde yapıyo çok iyi geldi yağıza ama biz önce
duphalak kullandık o geçirmeyince buna geçtik.
sup.gliserin.kansur.
suppozituur iki dk içinde yapıyo çok iyi geldi yağıza ama biz önce
duphalak kullandık o geçirmeyince buna geçtik.
dötü ağır yani sen,in tocanın:) benimki tam tersi acaip hareketli fare gibi.. koca ewi taşır eder kurar yapar offf demez.. ama bana gelince yerdeki çorabını kaldırıp sepete atmaz:umursamaz:GÜNAYDIN HERKESE
SIRF SİZLER İÇİN EMEKLİ OLAN PERSONELİMİZİN KLAVYESİNİ ÇALDIM BU SABAH :):):) BUNUNLA TUŞLARA BASARKEN HİÇ DEĞİLSE GERİ DÖNÜP KONTROL ETMEK ZORUNDA KALMIYORUM ŞÜKÜR DENEME BİLE YAPTIM YANİ İLETİYİ GÖNDERMEDEN ÖNCE AMA HEPİNİZE KÜSTÜM O AYRI MESELE TABİ :gitme:
YA BİZİM EVDE BU ARALAR İŞLER ÇOK KÖTÜ DÜNDE SÖYLEMİŞTİM UYARDI FELAN DİYE AMA NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM KENDİMİ ONA KARŞI SOĞUK HİSSETMEYE BAŞLADIM BİRDE ŞU ARALAR TAŞINMA TELAŞINDA BENİ ÇOK YORDU SANKİ KENDİ EVİNİ DEĞİL KOMŞUNUN EVİNİ TAŞIYOR GİBİ HİÇ BİŞEYE KARIŞMADI..
EVİ BEN BULDUM O SADECE KİRA MESELESİNİ HALLETTİ BOYACIYI BEN AYARLADIM NAKLİYEYİ BEN AYARLADIM , TOPARLARKEN SADECE KOLİLERE YERLEŞTİRDİ BEYFENDİ ODA 3 KOLİNİN 2 SİNİ YİNE KALANLARI BEN YAPTIM O HORUL HORUL UYUDU ŞİMDİ YERLEŞME TELEŞINDA DA AYNI ŞEYİ YAPIYOR
BİRDE MEMNUNİYETSİZ FIRINLI OCAK MUTFAĞA SIĞMADI BENDE ANNEMLERDE Bİ OCAK VARDI ONU ALDIM GETİRDİM MEĞER DOĞALGAZLI DEĞİLMİŞ HALBUKİ ÜTSÜNDE ÖYLE YAZIYOR BANA KIZIYOR BUNA BAKMADAN NEDEN BANA TAŞITTIN YUKARI KADAR DİYE YA BENDE BİLİRİM GİDİP EN İYİSİNDEN OCAK ALMAYI HİÇ SORUN DEĞİL NEDEN ANNEMİN KÖŞEDEKİ OCAĞINI ALAYIM AMA İŞTE ÖKÜZ OLUNCA İNSAN
TAMAM İŞTEN YORGUN GELİYOR VE BEN KIYAMIYORUM HAYATIM SEN SELİNİ AL KUCAĞINA GEÇ İÇERDE DİNLEN BEN YAPARIM BİLE DİYORUM ÇOĞU ZAMAN AMA ONDA BİLE İÇERDEN SESLENİYOR SELİNİN KARNI ACIKTI GEL EMZİR YADA MAMA YAP GETİR BEN VERİRRİM DİYEEEEEEE ........ OFFFFFF OFFFFFFFF..........
newin handelere geliyormuzun 9unda..Nilüfer o cinsten bir tanede bende var.Her şeyime karışıyor.Cidden de kaynanam o kadar karışmıyor.O yüzden bizde sürekli tartışıyoruz.
bizim bütün kaşıklarımız onlardan ben çok sewiyorum 7,8 tane war renk renk başka kaşık yok zaten onları kullanıyoruza.scanım inşallah çıkmaz..
şimdi amam yedireceğim ona
bu arada kızlar konumuzla alakasız ama..ben dün aptamil kaşık maması aldım..üzerlerinde mama kaşıkları var hediye..kaşıklar çook güzel..benim emirhan için ayrı aldıklarımdan daha güzeller emirhanda çok sevdi..çok yumuşak kaşıklar..sırf kaşıkları için o mamalardan alın derim...
ceryde boş damacanayı yuwarlıyor kaldırıp fırlatıyo çok sewio (bnse nefret ediorum damacanalardan)ohaoldumsmileİşim var, kapatayım sayfayı, insan gibi çalışayım diyorum, kapatınca kendimi çok yalnız hissediyorum. Naptınız bana be opuyorumnanaktan
Ebruş, Yağmur'un o suratını yerim ben, ne tatlı olmuuuşşş... Anneye benziyoruz kanımca :)
Yazgım, sen de bendensin, kızarım söylenirim ama çok da severim, kıyamam hiç. Kavga kısmında değinmeyeyim, fırtına kopar evin içinde. Sakin adamdır benim eşim ama bi sinirlendi mi fena patlar. Doruk doğduğundan beri öyle kavga etmiyoruz artık.
Filiz, nerelerdesin yaw? Doruk dolu su damacanasını daha çok seviyor. Dün akşam ben mamasını hazırlarken bu da dedesinin kucağındaydı, oçeke tekmeleye damacananın pompasını çıkarmış sıpa, sonra da elini içine sokmaya çalışıyor. Muzur :asigim:
gerizekalılarrr ne kadar rahatlık yaaakötükedihüsoÇok sinirliyim o kadar sinirliyim ki gözlerim doldu sinirden, bugün Kerem i ilk defa bakıcıya bırakacaktık ve gerizekalı kaynanam çocuğu bırakmış çıkmış pazara gitmiş ve çocuğun ilk günü allahın belası kadın dursana yanında bari saat o kadın ne bilecek ne yapacağını, o kuzu ne bilecek nerde olduğunu, ay ağlıyorum yazarken çok moralim bozuldu:a015:
hayatım napsın adam önüne foırsat gelmişş hayır mı desin???? bak benim kocama sucu dükkkanı war pub cafe war we ayrıca zabıta olarakta 1 gece iş bir gece off olarak hayat sürdürüyo:sm_confused:KOCAM MÜDÜR YARDIMCISI OLACAKMIŞ laelaelaelaelae delircem yaaaa hiç akıl yok bu adamdaçocuğum ne olur kim bakar demiyor. "teklife evet dediğinde çocuk hiç aklına gelmemişmiş, olsun babasıyla erkek kardeşi bakarmış çocuğa, olmazsa annemi çağırırmışız kafamçokkarıştı. kardeşi okula getirirmiş sabah bir ara emsin diye sonra da 10.00-10.30 gibi o izin alır eve gelir çorbasını verirmiş, falanca hocanın tanıdığı iyi bir kadın da varmış son çare ona bırakırmışız."
bana "meraketme sen nasıl olsa olmaz bu iş evet demem bir şeye yaramaz" demişti ben de kandım salak gibi al oldu işte bu gün evrak işlerini hallediyor yazısını almış okuldan kariyerine tüküreyim senin hiç umurunda mı çocuk. yok ya babalığın içgüdüsel olmadığı her şekilde çıkıyor meydana bir tarafı zora geldi mi kaytaracak ya müdür yardımcısı oluyor benim kozalak :mymeka: babası evlenme sevsasında kardeşi iş arıyor kim bakacaksa onun oğluna adam kendi oğlunun işsiz kalmasını umursamıyor senin evladına bakacak, annemi zaten kavgalı gönderdik doğumdan sonra n.h bulursun da çağırırsın hayatta getirtmem, bakıcı parasını verecek eşek gibi maaşındaki artış bakıcıya gitsin de bulsun mevlasını
kararını vermiş ama bir de bana soruyor ne yapayım diye "çocuk bizden başkasının yanında durmuyor çok etkilenir" dedim "çocuğun sen yokken başına gelecek herşeyden sen sorumlusun" dedim "yapma saçmalama" dedim ama o duymuyor ki hiç birini. yok arkadaş hepsi birbirinden odun çocuk sahibi olmanın ilk ve en zevkli adımı dışında hiç bir şeyden sorumlu değil onlar başka hiç bir mecburiyetleri de yokklava:, klava: , klava: , , , senağlama
inşallah üşütmez canım üstü inceydi walla:uhm: ama fazla kamadım rüzgarda yoktu dikkat ettim.
hasret hava çok serin nasıl çıkardın kızz agzından kulagından girer derler soguk..yada ben ya aslında ben çok dikkat ediyorum diyemi hasta oluyoruz.aNlamadım ya bayramramdan sonra 10 gün hastaydı zaten kuzum. tam atlattık derken yine..ben kendimi düşünmüyorum kuzum iyi olsun bana yeter
alıntı yapmayayım nasılsa yazarım diyorum ama sonra da hepsini unutuyorumboshayallersmile
Aylin'cim inşallah problemsiz geçirmişlerdir günü cnm, kayınvaliden düşüncesizce davranmış doğrusu ama kötü niyetli olduğunu sanmam. onlar bizim kadar detaylı düşünemiyorlar
Nimet ikinize de geçmiş olsun cnm, Eymen de biraz daha iyi ama cılız oğlum bu ay da gram alamayacak herhalde. hala hiçbişi yemiyor(
Ebru kolay gele cnm da daha yeni taşınmadın mı sen bacım, ne hemen sıkıldın da değiştiriyon tasarımı?? ben 7 yıldır aynı tiple oturuyorum walla. bi tek koltuğun yerini değiştirmedim hala
Esrin'cim iyiyiz cnm sağol, Eymen de daha iyi gibi. işyerindeki problemlere de takma hiç kafayı,görmezden gel sen de onları
Jale'cim adam da öyle diyor bana, "artık senin kıymetini anlamış bir kocan var ve bu yaşananlardan sonra Allah'ın sana hediyesi bence" diyor. bakalım görücez
başkaaaaa?? aklıma başka bişi gelmiyor.
Hasret hiç uğramadın sanırım bugün, nerelerdesin?? Kesin Cengiz yine aldı gönlünü ve biyerlere gezmeye gittiniz di misempatiksalakcinni
başkaaaaa?? başka
ben bu çocuğu severken elimde kalacak yok böyle birşey neyapsam nekadar öpsem koklasam sarılsam olmuyor yok içimdeki coşku sönmüyor.Allah a çok şükürler olsun bunu bana verdi.
iyiki anneyim ve iyiki benimsin oğlum
bu arada bir itirafta bulunmak istiyorum.
ben hergün birtane sigara içiyorum mafoldumben:a015:
ayy ayy yoruldum ben bu hafta yaf hep misafir yarın umarım kimse gelmez siz napıyonuz
:lepi:aynen aynen hırpalıya yoğura yoğura sewiorum yiyesim yutasım içime sokasım gelio bu zıpır kızımı şuan yürütecinde çığlıklar atıyo koşuyo bi o başa bi bu başa aşkım yaaa.. iyi ki war:asigim: bu kız da olmasa zaten hayat bu şekilde tam çekilmez olurdu
ben 2 hfta önce akşam efkar bastı bi nescafenin yanında içtim bahçede bi tane we midew bulantısı baş dönmesinden ölüyodum... uff feci bişeydi we süper derecde soğudum şimdi aklıma geldikçe sigara içmek, o gece yaşadıklarım yatakta kıwranmalarım gelio aklıma we hemen tiksiniyorum tekrardanbayanssulusmile
olsun bi taneden bişi olmaz inşallh amaartrma cnm
alp süt alıyor hep yazık kalitesi gitmesin
cnm makinam gelsin çekcem war yeni fotolarda waktim yokki ceryden
ha bide sabah baktım cerynin üst we alt 2 dişi kabarmış yakındır gelmelerikaydirigubbakcemile2
sonbrada alp çıkraracak bak gör ikisi aynı kuduruklar çünkikaydirigubbakcemile3
anne sütüne devam ediyo bende anlamadıdm.inşallah üşütmez hasretcim.dötü ağır yani sen,in tocanın:) benimki tam tersi acaip hareketli fare gibi.. koca ewi taşır eder kurar yapar offf demez.. ama bana gelince yerdeki çorabını kaldırıp sepete atmaz:umursamaz:
newin handelere geliyormuzun 9unda..
bizim bütün kaşıklarımız onlardan ben çok sewiyorum 7,8 tane war renk renk başka kaşık yok zaten onları kullanıyoruza.s
ya şu smile ların yeri nie zırt pırt değişiyorklava:
ceryde boş damacanayı yuwarlıyor kaldırıp fırlatıyo çok sewio (bnse nefret ediorum damacanalardan)ohaoldumsmile
hiçbirinizin tocisinin patlamalarının benimki kadar olduğunu düşünmüyorum canlar
gerizekalılarrr ne kadar rahatlık yaaakötükedihüso
hayatım napsın adam önüne foırsat gelmişş hayır mı desin???? bak benim kocama sucu dükkkanı war pub cafe war we ayrıca zabıta olarakta 1 gece iş bir gece off olarak hayat sürdürüyo:sm_confused:
bakıcı tutun artık zaten yarım gün bakacak yani çok bişey ödemezsiniz sabahçımısın öğlenci mi?
inşallah üşütmez canım üstü inceydi walla:uhm: ama fazla kamadım rüzgarda yoktu dikkat ettim.
yağız oğlumda inşallah bir daha hasta olmaz o kadarda anne sütü aldı hee çabuk kapıyo enfeksiyonu sıpam.. nazlı olacak bellii
tabi tabi geldi özür diledi bnde affettim sewecen anlayışlı nazik kocamı... yok be canım ya bugün dahada bi gergindi ortam ben zaten yüz wermiyorum ama o da sırnaşmasını bekliodum ama çok ters dawranıyor bana bildiğin gibi değil
bugün 5-6 kez ağladımmafoldumben sinirden isyan ettim hep
haywanca tawırlar sergiledi bana karşı:1ninca: çok moralim bozuk geri wites yapmıyor adam dün gece geldi kızımla ortamıza girdi bnde kalktım mutfağa geçtim 2 dakka sonra geldim bu defa salona geçmiş yatmıştı
olumunekankayizsmilebu arada bir itirafta bulunmak istiyorum.
rica ederim nedemek tatlım.a.s.teşekkür ederim:))
:lepi:aynen aynen hırpalıya yoğura yoğura sewiorum yiyesim yutasım içime sokasım gelio bu zıpır kızımı şuan yürütecinde çığlıklar atıyo koşuyo bi o başa bi bu başa aşkım yaaa.. iyi ki war:asigim: bu kız da olmasa zaten hayat bu şekilde tam çekilmez olurdu
bu arada bir itirafta bulunmak istiyorum.
Hayırlı geceler canlar olumunekankayizsmile
Çok uzun süredir yanınızda değildim, çokkk özlemişim sizleri, burayı..
Sonunda taşındım kızlar, çok şükür, ama bittim tabiii 5 günde 2 kg falan vermişim..
Yeni evimiz kira ama çok rahatız burda ev geniş, ferah, 3 balkon var daha nolsun. Kendi evimiz için de daha karar veremedik, satsak mı, kiraya mı versek bilemedik.. Yeni ev alabilmemiz için en az 30-40 bin tl birikim lazım..
Eski evi satıp uzun vadede altın yapsak mı daha karlı olur? Yoksa kiraya versek mi?
Bir iki arkadaş daha taşınacaktı noldu? Hasretçim sen naptın?
Seyyalcim sana da geçmiş olsun,yeni eviniz hayırlı olsun, biraz sıkıntılı geçmiş ama geçmiş işte şükür..
Hepinizi öptüm..
Hayırlı geceler canlar olumunekankayizsmile
Çok uzun süredir yanınızda değildim, çokkk özlemişim sizleri, burayı..
Sonunda taşındım kızlar, çok şükür, ama bittim tabiii 5 günde 2 kg falan vermişim..
Yeni evimiz kira ama çok rahatız burda ev geniş, ferah, 3 balkon var daha nolsun. Kendi evimiz için de daha karar veremedik, satsak mı, kiraya mı versek bilemedik.. Yeni ev alabilmemiz için en az 30-40 bin tl birikim lazım..
Eski evi satıp uzun vadede altın yapsak mı daha karlı olur? Yoksa kiraya versek mi?
Bir iki arkadaş daha taşınacaktı noldu? Hasretçim sen naptın?
Seyyalcim sana da geçmiş olsun,yeni eviniz hayırlı olsun, biraz sıkıntılı geçmiş ama geçmiş işte şükür..
Hepinizi öptüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?