2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben bu çocuğu severken elimde kalacak yok böyle birşey neyapsam nekadar öpsem koklasam sarılsam olmuyor yok içimdeki coşku sönmüyor.Allah a çok şükürler olsun bunu bana verdi.
iyiki anneyim ve iyiki benimsin oğlum

dötü ağır yani sen,in tocanın:) benimki tam tersi acaip hareketli fare gibi.. koca ewi taşır eder kurar yapar offf demez.. ama bana gelince yerdeki çorabını kaldırıp sepete atmaz:umursamaz:

Nilüfer o cinsten bir tanede bende var.Her şeyime karışıyor.Cidden de kaynanam o kadar karışmıyor.O yüzden bizde sürekli tartışıyoruz.
newin handelere geliyormuzun 9unda..
bizim bütün kaşıklarımız onlardan ben çok sewiyorum 7,8 tane war renk renk başka kaşık yok zaten onları kullanıyoruza.s

ya şu smile ların yeri nie zırt pırt değişiyorklava:

ceryde boş damacanayı yuwarlıyor kaldırıp fırlatıyo çok sewio (bnse nefret ediorum damacanalardan)ohaoldumsmile
hiçbirinizin tocisinin patlamalarının benimki kadar olduğunu düşünmüyorum canlar

gerizekalılarrr ne kadar rahatlık yaaakötükedihüso
hayatım napsın adam önüne foırsat gelmişş hayır mı desin???? bak benim kocama sucu dükkkanı war pub cafe war we ayrıca zabıta olarakta 1 gece iş bir gece off olarak hayat sürdürüyo:sm_confused:
bakıcı tutun artık zaten yarım gün bakacak yani çok bişey ödemezsiniz sabahçımısın öğlenci mi?

inşallah üşütmez canım üstü inceydi walla:uhm: ama fazla kamadım rüzgarda yoktu dikkat ettim.
yağız oğlumda inşallah bir daha hasta olmaz o kadarda anne sütü aldı hee çabuk kapıyo enfeksiyonu sıpam.. nazlı olacak bellii

tabi tabi geldi özür diledi bnde affettim sewecen anlayışlı nazik kocamı... yok be canım ya bugün dahada bi gergindi ortam ben zaten yüz wermiyorum ama o da sırnaşmasını bekliodum ama çok ters dawranıyor bana bildiğin gibi değil
bugün 5-6 kez ağladımmafoldumben sinirden isyan ettim hep
haywanca tawırlar sergiledi bana karşı:1ninca: çok moralim bozuk geri wites yapmıyor adam dün gece geldi kızımla ortamıza girdi bnde kalktım mutfağa geçtim 2 dakka sonra geldim bu defa salona geçmiş yatmıştı

:lepi:aynen aynen hırpalıya yoğura yoğura sewiorum yiyesim yutasım içime sokasım gelio bu zıpır kızımı şuan yürütecinde çığlıklar atıyo koşuyo bi o başa bi bu başa aşkım yaaa.. iyi ki war:asigim: bu kız da olmasa zaten hayat bu şekilde tam çekilmez olurdu

bu arada bir itirafta bulunmak istiyorum.
ben hergün birtane sigara içiyorum mafoldumben:a015:

ben 2 hfta önce akşam efkar bastı bi nescafenin yanında içtim bahçede bi tane we midew bulantısı baş dönmesinden ölüyodum... uff feci bişeydi we süper derecde soğudum şimdi aklıma geldikçe sigara içmek, o gece yaşadıklarım yatakta kıwranmalarım gelio aklıma we hemen tiksiniyorum tekrardanbayanssulusmile

cery imin yeni görüntülerini istiyorum artık yaaÇok üzgünüm çoook
ben tiksinmiyorum işte keşke tiksinsem ha biri geçmiyor sayısı ama hergün mutlaka birtane içiyorum bu saatlerde.

olsun bi taneden bişi olmaz inşallh amaartrma cnm
alp süt alıyor hep yazık kalitesi gitmesin
cnm makinam gelsin çekcem war yeni fotolarda waktim yokki ceryden
ha bide sabah baktım cerynin üst we alt 2 dişi kabarmış yakındır gelmelerikaydirigubbakcemile2
sonbrada alp çıkraracak bak gör ikisi aynı kuduruklar çünkikaydirigubbakcemile3

eee hadi bakalım:dance:.
tamam canım bende kaçar öptüm kızını ve seni.

Hayırlı geceler canlar olumunekankayizsmile

Çok uzun süredir yanınızda değildim, çokkk özlemişim sizleri, burayı..
Sonunda taşındım kızlar, çok şükür, ama bittim tabiii 5 günde 2 kg falan vermişim..
Yeni evimiz kira ama çok rahatız burda ev geniş, ferah, 3 balkon var daha nolsun. Kendi evimiz için de daha karar veremedik, satsak mı, kiraya mı versek bilemedik.. Yeni ev alabilmemiz için en az 30-40 bin tl birikim lazım..
Eski evi satıp uzun vadede altın yapsak mı daha karlı olur? Yoksa kiraya versek mi?

Bir iki arkadaş daha taşınacaktı noldu? Hasretçim sen naptın?
Seyyalcim sana da geçmiş olsun,yeni eviniz hayırlı olsun, biraz sıkıntılı geçmiş ama geçmiş işte şükür..

Hepinizi öptüm..

anne sütüne devam ediyo bende anlamadıdm.inşallah üşütmez hasretcim.
bu arada bir itirafta bulunmak istiyorum.
ben hergün birtane sigara içiyorum mafoldumben:a015:
olumunekankayizsmile:1hug:
teşekkür ederim:))
rica ederim nedemek tatlım.a.s.

zaten onlarım o sevgileri olmazsa galiba hiç çekilmezdi,
başkasının çocuguna tahammül edebilirmiyiz aynı yaramazlıkları yapsalar.
ANNEsevgisi başka fedakarlıgı başka.
Allah şükürler olsun iyiki varlar.:asigim::asigim:

yaaa bende ole, oglusumu severken ısırasım gelıyor...
cocugumun bacalklarını sıka sıka sevıyorum, sapur sapur opuyorummm ama dayanamıyorum napıyım yaaa :asigim::asigim:

canım hayırlı olsun eviniz, allah saglıkla huzurla oturmnaızı nasıp etsın, umarım en kısa zamanda kendı evınız olur...
9 ekim de bizim eve geliyor kızlar, bakırkoy de oturuyorum, musaitsen seni de beklerim... olumunekankayizsmile

hayırlı olsun eviniz huzurla oturmayı nasip etsin Allah'ım.
inşallah bir gün kendi evinize geçersiniz.
bence kiraya verin derim sonuçta sizde kiradasınız ve evde deger kazanıyo mülk satılmaz.
altın yapsanız harcanır o para hazır para dayanmaz..

toci dittiii istanbul a..
annemdeyim..uyku tutmadı..:1shok:
sabahın ilk günaydınını verene hediye ediyorum bu çiçoları)
şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…