- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #77.401
herkese günaydın...
36 saat oldu uykusuzum...emirhan da hasta olduğu için durmuyor...ev darmadağın ,bulaşık,yemek,temizlik,ütü beni bekliyor...benimse kolumu oynatacak halim yooook..
herkese kolay gelsin....
herkese günaydın...
36 saat oldu uykusuzum...emirhan da hasta olduğu için durmuyor...ev darmadağın ,bulaşık,yemek,temizlik,ütü beni bekliyor...benimse kolumu oynatacak halim yooook..
herkese kolay gelsin....
Günaydın, güzel cumalar,
Yine uykusunda ağladı bağırdı gece boyu, kucağıma alınca sakinleşiyor, ne oluyor bu çocuğa anlamıyorum.
Sabah ilk geldiğimde forum bakımdaydı yine, ödüm koptu bütün gün giremezsem diye :)
günaydınmı diyim ne diyim bilemiyorum serhan 3:30 da dikti beni ayağa 6'ya kadar bi sabır salladım ettim oynadım ama sonunda takatim kalmadı babasını uyandırdım al şu veledi salla uyut kendimden geçmiş bi haldeyim artık neyse sağolsun oturma odasına götürdü kapımı kapattı uyu sen dedi adamcağız 7 de gidiyo dedi niye erken uyandırmadın o bi saat uyudum ama daha beter oldum bitik bi durumdayım en azından 7'ye kadar uyusa kalkmasa sabahın 5nde deli olucam yaa bir aydır gözlerimin altı mor geziyorumm
off hala uyanık kahvaltı ettirip uyutucam gün içinde görüşebilmek dileğiyleee
dötü ağır yani sen,in tocanın:) benimki tam tersi acaip hareketli fare gibi.. koca ewi taşır eder kurar yapar offf demez.. ama bana gelince yerdeki çorabını kaldırıp sepete atmaz:umursamaz:
newin handelere geliyormuzun 9unda..
bizim bütün kaşıklarımız onlardan ben çok sewiyorum 7,8 tane war renk renk başka kaşık yok zaten onları kullanıyoruza.s
ya şu smile ların yeri nie zırt pırt değişiyorklava:
ceryde boş damacanayı yuwarlıyor kaldırıp fırlatıyo çok sewio (bnse nefret ediorum damacanalardan)ohaoldumsmile
hiçbirinizin tocisinin patlamalarının benimki kadar olduğunu düşünmüyorum canlar
gerizekalılarrr ne kadar rahatlık yaaakötükedihüso
hayatım napsın adam önüne foırsat gelmişş hayır mı desin???? bak benim kocama sucu dükkkanı war pub cafe war we ayrıca zabıta olarakta 1 gece iş bir gece off olarak hayat sürdürüyo:sm_confused:
bakıcı tutun artık zaten yarım gün bakacak yani çok bişey ödemezsiniz sabahçımısın öğlenci mi?
inşallah üşütmez canım üstü inceydi walla:uhm: ama fazla kamadım rüzgarda yoktu dikkat ettim.
yağız oğlumda inşallah bir daha hasta olmaz o kadarda anne sütü aldı hee çabuk kapıyo enfeksiyonu sıpam.. nazlı olacak bellii
tabi tabi geldi özür diledi bnde affettim sewecen anlayışlı nazik kocamı... yok be canım ya bugün dahada bi gergindi ortam ben zaten yüz wermiyorum ama o da sırnaşmasını bekliodum ama çok ters dawranıyor bana bildiğin gibi değil
bugün 5-6 kez ağladımmafoldumben sinirden isyan ettim hep
haywanca tawırlar sergiledi bana karşı:1ninca: çok moralim bozuk geri wites yapmıyor adam dün gece geldi kızımla ortamıza girdi bnde kalktım mutfağa geçtim 2 dakka sonra geldim bu defa salona geçmiş yatmıştı
herkese günaydın...
herkese kolay gelsin....
canım benim çok geçmiş olsun boşver evi ama senin uykusuzluğuna çözüm üretmek lazım alalhım sağlık versin
hepinize günaydın canlarım ve bu aralar huysuz dönemlerdeyiz maalesef üst diş çıkarma da ishal bile olunuyor dün Hilal sulu ve yeşil kaka yaptı diş çıkarmada olduğunu söyledi ablam...bende gece 3.5 ta yattım ama Hilal'in huysuzluğu değilde benim ev temizlememden mutfak camım ve balkon kaldı ama bende de taakat kalmadı bugün manevi kız kardeşimin kına gecesi yarında düğün var dün son kez bana geldi ve bol bol ağlaştık çok alışmıştım şimdi istediğim zaman yanımda olmaması çok kötü olucak hıçkıra hıçkıra ağladıksenağlamasenağlama...Çok mutlu olur inşallah...
Benden bu kadar şimdilik
Ebrucum haftada 1 bir kadın alsan sana da yazık.Emirhan paşaya da çok geçmiş olsun.Yavrum benim o da Ece de hastalıktan kurtulamadı gitti.
Günaydın, güzel cumalar,
Yine uykusunda ağladı bağırdı gece boyu, kucağıma alınca sakinleşiyor, ne oluyor bu çocuğa anlamıyorum.
Sabah ilk geldiğimde forum bakımdaydı yine, ödüm koptu bütün gün giremezsem diye :)
ya cery biberon almıyo uykuda bile gece boyu kaç defa emzirdim sayısını bilmiyorum.. deli olucam
ya cery biberon almıyo uykuda bile gece boyu kaç defa emzirdim sayısını bilmiyorum.. deli olucam
bnce içini bi güzel yapıp iyi bi miktarda kiraya werin, ilerde altından daha fazla getirisi olur size hangi ilçede?Hayırlı geceler canlar olumunekankayizsmile
Çok uzun süredir yanınızda değildim, çokkk özlemişim sizleri, burayı..
Sonunda taşındım kızlar, çok şükür, ama bittim tabiii 5 günde 2 kg falan vermişim..
Yeni evimiz kira ama çok rahatız burda ev geniş, ferah, 3 balkon var daha nolsun. Kendi evimiz için de daha karar veremedik, satsak mı, kiraya mı versek bilemedik.. Yeni ev alabilmemiz için en az 30-40 bin tl birikim lazım..
Eski evi satıp uzun vadede altın yapsak mı daha karlı olur? Yoksa kiraya versek mi?
Bir iki arkadaş daha taşınacaktı noldu? Hasretçim sen naptın?
Seyyalcim sana da geçmiş olsun,yeni eviniz hayırlı olsun, biraz sıkıntılı geçmiş ama geçmiş işte şükür..
Hepinizi öptüm..
sanada klay gelsin canım annen gelse bari..herkese günaydın...
herkese kolay gelsin....
günaydın herkse bende geçmişe bakamyınlardanımzeynomun üsten yan dişi çıktı toplam 5 dişimiz var aşağıdaki yandakilerde beyazlamış yakında çıkar burası buz gibi elektirikli soba yakıyoruz netten ufo şipariş ettim birde mama sandalyesi gelir bugün 1 ay kadar daha elektirklilerle ısınıcaz gibi
zeynepe uku şurubu verecem bugn dr konuşp gece çok huysuz diş çıkrama döenmlerinde yapıyor bu huysuzlğu yazık bölünmesin uykusu diye bakalım
birde evde olanlar nasıl oyalıyosunuz bebişleri nasıl oyunlar vs kısaca nasıl günü tamamlıyorsanız öpüorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?