2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın a.s.

Ebuşum çiçekler çok iyi geldi zira yarım saat önce uyandı bizim sıpa
Ya niye bu kadar erken uyanıyorlar çıldırmamak elde değil
lmaz:

günaydınmı diyim ne diyim bilemiyorum serhan 3:30 da dikti beni ayağa 6'ya kadar bi sabır salladım ettim oynadım ama sonunda takatim kalmadı babasını uyandırdım al şu veledi salla uyut kendimden geçmiş bi haldeyim artık neyse sağolsun oturma odasına götürdü kapımı kapattı uyu sen dedi adamcağız 7 de gidiyo dedi niye erken uyandırmadın o bi saat uyudum ama daha beter oldum bitik bi durumdayım en azından 7'ye kadar uyusa kalkmasa sabahın 5nde deli olucam yaa bir aydır gözlerimin altı mor geziyorumm
off hala uyanık kahvaltı ettirip uyutucam gün içinde görüşebilmek dileğiyleee

günaydın kızlaaaar banyomu kırmak gerekmedi mutluyum neşeliyim evimi mok götürüyo yarın kadın çağırıdm dün akşam o pisliği görmezden gelip(ki ben hastalılıyımdır bu konuda) oğlumla oynadım öptüm kokladım sıktırdım debelendim çok güzeldi çok hatta benim o kımıl kımıl oğlum ilk kez yattı ve benim heryerini öpmeme izin verdi saçını okşamama izin verdi mayıştı mayıştı öperek okşayarak uyuttum allam çok mutluyum çok güzeldi akşamalkisalkisalkis

geçmişe bakamıyorum bitirdiniz beni geveze hatunlar bi sürü raporum ha dün bi ekspertize gittim anlatmalıyım hatta iki yer anlatıcam biri sabah gittiğim allam bi jeep geldi bmv neyse müşteri bindim arabada minili bi hatun dedim karısı heralde sonra giderken adamın karısı aradı adam böööle canım karıcım yaptıkça kız gülüyo soora kız adama adam kıza yavşamaya başladı ben arka koltukta mel mel bakıyorum meğer hatın metresmiş adam da krediyi bu hatuna ev almak için kullanıyomuş tabi adam biraz yüksek yazın fln die melendi dedim yazarım ben sana yüksek sen daha boynuzla karını tabi adama bakarız dedim nah alır istediği krediyilülülülülülü

Günaydın, güzel cumalar,

Yine uykusunda ağladı bağırdı gece boyu, kucağıma alınca sakinleşiyor, ne oluyor bu çocuğa anlamıyorum.

Sabah ilk geldiğimde forum bakımdaydı yine, ödüm koptu bütün gün giremezsem diye :)

günaydın herkse bende geçmişe bakamyınlardanım zeynomun üsten yan dişi çıktı toplam 5 dişimiz var aşağıdaki yandakilerde beyazlamış yakında çıkar burası buz gibi elektirikli soba yakıyoruz netten ufo şipariş ettim birde mama sandalyesi gelir bugün 1 ay kadar daha elektirklilerle ısınıcaz gibi
zeynepe uku şurubu verecem bugn dr konuşp gece çok huysuz diş çıkrama döenmlerinde yapıyor bu huysuzlğu yazık bölünmesin uykusu diye bakalım
birde evde olanlar nasıl oyalıyosunuz bebişleri nasıl oyunlar vs kısaca nasıl günü tamamlıyorsanız öpüorum herkesi

herkese günaydın...

36 saat oldu uykusuzum...emirhan da hasta olduğu için durmuyor...ev darmadağın ,bulaşık,yemek,temizlik,ütü beni bekliyor...benimse kolumu oynatacak halim yooook..

herkese kolay gelsin....

herkese günaydın...

36 saat oldu uykusuzum...emirhan da hasta olduğu için durmuyor...ev darmadağın ,bulaşık,yemek,temizlik,ütü beni bekliyor...benimse kolumu oynatacak halim yooook..

herkese kolay gelsin....

canım benim çok geçmiş olsun boşver evi ama senin uykusuzluğuna çözüm üretmek lazım alalhım sağlık versin

herkese günaydın...

herkese kolay gelsin....

hepinize günaydın canlarım ve bu aralar huysuz dönemlerdeyiz maalesef üst diş çıkarma da ishal bile olunuyor dün Hilal sulu ve yeşil kaka yaptı diş çıkarmada olduğunu söyledi ablam...bende gece 3.5 ta yattım ama Hilal'in huysuzluğu değilde benim ev temizlememden mutfak camım ve balkon kaldı ama bende de taakat kalmadı bugün manevi kız kardeşimin kına gecesi yarında düğün var dün son kez bana geldi ve bol bol ağlaştık çok alışmıştım şimdi istediğim zaman yanımda olmaması çok kötü olucak hıçkıra hıçkıra ağladıksenağlamasenağlama...Çok mutlu olur inşallah...
Benden bu kadar şimdilik

Hasretçim biraz zor gibi.Eşim bu hafta kendine izin verdi.Cuma gününden Ağvaya gitmeyi düşünüyoruz ama bir daha ki buluşmanıza Ece ile gelmeyi çok isterim.

herkese günaydın...

herkese kolay gelsin....

Ebrucum haftada 1 bir kadın alsan sana da yazık.Emirhan paşaya da çok geçmiş olsun.Yavrum benim o da Ece de hastalıktan kurtulamadı gitti.

nihayet uyudu geceki erkenciliğin sebebini az önce gördüm üst dişi patlamış dün yoktu ilk diş çıkardığı gecede böyle uyanmıştı
sanırım bütün bebişler bu dönemde böyle oluyor zor tabii kuzucuklar için Allah önce onlara sonra bize kolaylık versin

burcu doruk kuzu da diş çıkarıyo ondan olabilir huysuzluğu

ebrucum tekrar geçmiş olsun işler durdurkca insana batıyo ama ne yapıcan siz iyi olunda ev işi bitmez zaten
ayfercimAllah kolaylık versin kuzuna arkadaşında çok mutlu olur umarım

azemheval ya isim hatırlama özürlüyüm kusuruma bakma çoğu arkadaşımın ismini hatırlayamıyorum bi ara liste yapıcam ezberlemek için valla
sizede Allah kolaylık versin bütün bebişler çok huzursuz olmadan atlatırlar inşallah bu dönemi

Son düzenleme:
canım benim çok geçmiş olsun boşver evi ama senin uykusuzluğuna çözüm üretmek lazım alalhım sağlık versin

ya uykusuzluk olmasa zaten hallederim evin işini,problem değil...ama uykusuzluk ve emirhanın huysuzluğu çok yoruyor...butün gece bacaklarımda uyudu,indirdiğim gibi uyanıyor gundüzde öyle,şimdide kuçağımda,az önce kuçaüımda onunla salonu süpürdüm...inmiyor üstümde..ağırda..

ay ne güzel size dişler çoğlamaya başladı ..bizde bir tane bile yok..hayırlı olsun dişleriniz...

Ebrucum haftada 1 bir kadın alsan sana da yazık.Emirhan paşaya da çok geçmiş olsun.Yavrum benim o da Ece de hastalıktan kurtulamadı gitti.

ya bunyeleri zayıfherhalde bizim bu bebişlerin..birde ben sanırım fazla kolluyorum...sakınan göze çöp batar derler ya öyle zaten...

ya emirhan hasta olmasa ben yapıyorum işimi,hem bu ara çok fazla masrafımız oldu..gündeme getiremem..hem erol razı gelmez bu ara...evdesin bütün gün ne yapıyorsun diyor zaten...

ya cery biberon almıyo uykuda bile gece boyu kaç defa emzirdim sayısını bilmiyorum.. deli olucam

günaydın öncelikle herkesezemuszemus
canım yaa yerim ben onu.geçen hafta mert hiç yemek yemeyince sinirlendim biraz bağırarak konuştum, aç kal gör gününü diyemafoldumben iki gün uykusunda ağladı, ağlayarak uyandı kucağımdan hiç inmedi yavrum çok üzüldüm sonra, kesin benim stresim oğluma geçti diye bidaha üstelemedim yemeyince. belki sen stresliysen bebiş te etkileniyodur:uhm:

ya cery biberon almıyo uykuda bile gece boyu kaç defa emzirdim sayısını bilmiyorum.. deli olucam

al benden de o kadar. gece 6 kez kalkıp emdi. sütüm az iki gündür doymuyo bebeğim. biberonda almıyo ağzına. bu işin sonu ne olur bilmiyorum yaabilmiyorumkismile

bi ara serhanda yapmıştı aynısını biberonu ağzına götürünce numaradan öksürüyormuş gibi yapıyodu neyseki alıyo şimdi ama karnı doymaya başladımı oynamak istiyo

bu arada sanada günaydın bebişim

bu hafta kocalara ne olduysa bizim üzerimize ve sinirlerimizi ölçüyorlar galiba .Dün Kurtlar vadisi var diye elini bile sürmedi temizliğe canım çıktı .Dizi bitti yardım ediyor bırak dedim sen şimdi çok ses çıkarırsın kızım uyanır dedim.Oda yattı uyudu neymiş çok yorulmuş bende saat 7 den beri ayaktayım dedim senin izin günündü yattın dedim 11 de kalktın çok iş yapmışsın dedim.Gece de sarılıyor bana bende Hilal'i aramıza koydum öyle uyuduk.
z

offf yine milli güreşçilere taş çıkaryruz.. cerynin diş yerler şişmiş ne j-kadar zamnda patlar acaba?

bnce içini bi güzel yapıp iyi bi miktarda kiraya werin, ilerde altından daha fazla getirisi olur size hangi ilçede?
herkese günaydın...

herkese kolay gelsin....
sanada klay gelsin canım annen gelse bari..

hey maşallah,off yazmyrum cery saçlrımıu kopardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…