2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güzel ama değilmi? birde fiyata baya uygun geldi chiccoa demir beşik sepet şeklinde 350 almış gecende bi arkadaş

bendede oluyor o pıt dün elma yerken küçük bi parcası karnıma düştü üst kısmına o zaman içimde bişeyin döndünü hissettim karnım döndü sandım hatta

valla canım sorma habire stres başka bir şey değil.anneme de diyorum zaten bizim zamanımızda yoktu ne bileyim diyor.

ay evet sırf stres yani başka bişi değil..hayır korkuyorum hiçbirşey olmıyacağı varsa bile bebişe sırf bu stres yüzünden bişi olacak heeee...benim doktor izindeymiş..2 hfta öncede izindeydi..Korkuyorum benim doğumumda izine denk gelir diye

Doğumu önceden konuşursun doktorunla olur mu hiç öyle bırakıp gitmek.onu dert etme.çok stres yapma testi evet haklısın elinde değil insanın ama bak olup bitiyor senin de öyle olacak.sadece dua etmek lazım bol bol.

yaa mutlu aynen öyleee be canımm :)

inşallah kırıgı çıkığı yoktur bakım kıs kaça almış gecmiş mesajları tarıyorum

ben geldiimmm opuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım kızlar anca açabildim işler yoğun bu aralar ayyy yine ne kaynattınız amma uzamış sayfalar geçmişi bi okuyup geliyorum

gülencim sen bilirsin ama, bana fikrimi soracak olursan ben bebeğime ucuz da olsa, çok kaliteli olmasa da elimden geldiğince yeni eşya almak isterim. O fiyata sıfır yatak da vardır elbet. Ama sen bilirsin tabiki.

Saolasın Ezgim iyi dileklerin için..Allah razı olsun..
BU arada kızlar aklıma geldi size çok komik bişi anlatıcam
Benim işyerined bi arkadaş var..Kuzeni hamileymiş..8 aylıkken doktora gidiyo..Doktor diyorki gelişimini pek beyenmedim..Biraz daha yemene içmene özen göster bebek doğana kadar gelişsin kilo alsın diyo..Gelişimden kastım kilosu çok az...Neyse bunun 9 ay oluyo günü geliyo kadın gitmiyo doğum yapıcağı zamandan 15 gün geçiyo kadın gitmiyo..En sonunda doktor arıyo kadını diyorki bak 15 gün geçti gelmen lazım biran önce (bu arada sancıda hiç olmamış ztn) kadın diyorki bana dediniz ki kilo alsın dediniz ben o yüzden yiyorum yatıyorum ki çocuğum kilo alsın..Bu sefer kocasını arıo doktor..beyfendi karınızı razı edin çocuğu bşan önce almamız lazım ölebilir diye..neyse hastaneye gidiyolar..Çocuk doğduğunda (bebek kız bu arada) buruş buruş ve kıl yumağı halindeymiş..Doktorda günü geçtiğinden tüyleri kalınlaşmış demiş..kız şuan 6 yaşındaymış ama hala kıllıymış

varmıdırki bilmiyorum sepet olanların var ama demir olanların yok diye alayım deidm zaten o yönü olmasa hemen alacağım ikinci el almak içimi ezdi fikri bile yetti bilmiyorum eşimde güzelmiş nesi var diyor üstünü sökeriz diyo mavi kaplatırız diyo bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…