2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aa ne guzell bende bilkent 2007 mezunuyum...
gel tanısırız bos zamanlarımız da da gorusuruz, calsıyor musun sen ?
ben suan ıcın evdeyım..
kızlar, eskı ıs yerımdekı satıs dırektoru, bana yenı acılacak olan hilton un otelinde is gorusmesi ayarlarmıs, hemde gelirler muduru olarak aklinialirimsmile
cok onure etti beni tabilki..
dun gorusmeye gıttım, cok iyi gecti, sınav gibi bi gorusmeydi (mudur alcaklar yaa )...
bakalım olurs aburada calsırım cunku degecek, verdikleri maas ve ünvan acısından.. oglumu bıraktıgıma degecek.. :kedi:zemuszemus

gece kalkan çocuğu napcaz peki. bvilmiyorum ya acıkıyorlardır bence süt ağırlıklı besleniyor benim ki cunku içini tutmuyor öle 10 saat fln duramaz. hem gece emzirmezsem süt salgısı azalır. benim ki belli olmuo uykusu ama en erken 10 bucukta fln uyur. gündüz 1 er saat 2 kere akşam üstüde yarım saat uyur gecede kaçta yatarsa yatsın 7 bucuk gibi kalkar 3 saat açığımız war uyku yönünden. ama gece emzirilmeli bence. sen anne sütü weriomusun wermiyosan uyanmayabilir..

senin ki bence seni kullanıyor küçük ama anlıyorlar kucağını istiyor işte:) yada diş fln geliyodur emiyor mu uyanınca. doymuyo muki gece yatmadan bişi weriomusun.

çokoprens:çok iyi tahlil etmişsin kendini tebrik ederim. ewet haklısın hepimiz tek başımızayız kocalarımız bile yanımızda değil. o yüzden ağlak olmayı hassas olmayı bırakıp mantıklı olmalıyız. kadın inş iyi bakar ve bakmaya devam eder. sende kendini üzme kayınvaldenden ne kadar az şey beklersen o kadar az üzülürsün. bırak naparsa yapsın gezecek mi tozacak mı sende işine ve bebeğine bak canım. allah yardımcın olsun

her yöntemi deneyeceğim böyle olmuyor yaf
gece kuşu alp.. akşam kaçta uyuyp uyanıyo peki 5ten 6dan sonra uyutmasan we erkene çekmeye çalışsan olmuyo mu?
ceryde öyle 4 gecedir yanımda yatıyor (babası gelmesin die) we sürekli uyanıp meme istyor
acaba kokumu alıyor yanı başında ondanmı biberon almıyordabeni istiyor? bu gece yatağına koyim dicem ama bu defa cengz onu çağırdığımı sanıp hawaya gireralsanaalsanasmile

nerdeeee 8 mi o saatte dükkanda oluyoruz biz zaten çok erken çalışanlar için akşam ewe gelp çocuu sewmeden hemn yatırmaları lazım.. yok 8 çok erken 9-10 en ideali..

dün akşam öylede denedim önce memei werdim sonra bi kenardan onu soktum memeyi çıkardım anında ağzına değdiği anda anlıyor:1ninca:
bu gece wermicem yarın denerim yine..

ayy ne güzel uff iş demeyin bana demeyin! iştahım kabarıyor ben en iyisi bosnayı okuyum onu okuyunca ewde oturasım gelio:)

canım durumlar iyiymiş çok sevindim:dance:. senin kaynanada amma gezmeciymiş yanikaydirigubbakcemile3

dün akşam öylede denedim önce memei werdim sonra bi kenardan onu soktum memeyi çıkardım anında ağzına değdiği anda anlıyor:1ninca:
bu gece wermicem yarın denerim yine..

hasret doktorun doğru demiş aslında mamaya ihtiyacı yok seninkinin. gayet güzel yiyor herşeyi yogurt peynir oranını biraz arttır ayran fln içir arada inek sütü wer azcık tamamdır. durup dururken nie bıraktı ki biberonu. hem cocugun emesi gelmiştir alla alla özlemiştir annesinin koynunu bırak emsin. doymasa doktrun dediği gibi aglar orda emzir sende ne kadar emerse emsin 120 cc 5 dkda bitiosa göğüste 20 dk da fln gelir o kadar endişe etme doyuyodur o. biberonu tekrar alsın ama o rahat bişey. unuttur biraz sonra wer bakalım.

Birinci vazifen bulaşık, çamaşır ve kocana sahip çıkmaktır.Mevcudiyetinin yegane temeli budur.Kocan en kıymetli hazinendir.

Seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek kaynanan ve görümcelerin olabilir.
Birgün evliliğini kurtarmak mecburiyetine düşersen vazifeye atılmak için bulaşık ve çamaşırı düşünmeyeceksin.
Bu durum elektriğin ve suyun kesildiği anda ortaya çıkabilir.Evliliğine tecavüz etmek isteyen
kaynanan görümcelerin ve hayatta emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.
Hayatta kılıbık kocan zor bir ihtimalde olsa da başka bir bayana göz dikmiş olabilir. Aileniz fakru zaruret
içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.
Ey asil Türk kadını işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen yuvanı kurtarmaktır.

Anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senin elindedir. İhtiyaç duyduğun merdane dolabın sol üst köşesinde saklıdır.

emirhanda normalde pek uyumaz şimdi hasta hiç uyumuyor...bunlar gece kuşları...çekicez artık bunları böyle...

Kuduruk olduğu için olabilir kanımca :)
Allah kuvvet versin valla Yazgım, uykusuzluk en zor şey...

İşte bunu dedirtmek için yapıyor pis dana :)
yaa evet çokzor üstelik ben hergün yatayım demiyorum haftada birgün güzel uyusun yeter. off yaa kocamda bende uykuya düşkün insanlarız ama serseri oğlum uyumayı reddediyor.
canım yok ukalalık değil tabiki öğrendiğin bilgileri paylaşıyorsun.ama bir husus varki bunları ezip geçiyor oda benim oğlum.
öyle hareketli öyle kudurukki yoruluyor bunu biliyorum ama uyumuyor.çok denedim ben erken uyusun ama yok işte olmuyor üstelik uyusun diye neler denedim bir bilsen.yani herkeste maalaesef böyle işlemiyor ne yazıkki özellikle benim oğlumda.

ne gezenti kaynanan varmış aylin yaa.bak Kerem in keyfi yerindeymiş bakıcısıyla sende rahatla.dediğin gibi işi bırakmayacaksan ve başka bakacak kimse yoksa kerem in bakıcı ile kalmasıda değişmeyecek.
ayrıca tabiki de ilk günden denetlermiş gibi olacak çocuk emanet ediyorsun.savunmaya bak.bence bu kadın sorumsuz ve bencil.bakıcı seni bundan kurtaracaksa sevinmeisin bile.

delikafaduldendelikafaduldensırnaşık şey:roflol:

nerdeeee 8 mi o saatte dükkanda oluyoruz biz zaten çok erken çalışanlar için akşam ewe gelp çocuu sewmeden hemn yatırmaları lazım.. yok 8 çok erken 9-10 en ideali..

En büyük sorunda bu zaten benim için ben de çalışıyorum ve 6.15 gibi evde oluyorum ayni sabah 1 akşam 1 saat görüyorum bebişimi hafta sonları vuslatt

handecim ben de Mütercim tercümanlık 2004 mezunuyum. Şu anda yabancı bi üst düzey yöneticinin tercümanlığını yapıyom. İş görüşmene de çok sevindim inşallah olur çok iyi bir şans

yazdıklarıma bakınca offf amma sıkıcı bir insan demeyin haaaaaa...Bende de en az sizinkiler kadar öküz bir koca, kuduruk bir velet ve yapacak çok iş, kafayı kaşıyacak vakit yokk..

Evet, bugünlerde stresliyim biraz, ondan mı acaba bilmiyorumkismile

İki çocuk bakıyorum diyebilirsin bence klava:

Geçmiş olsun Emirhan'a...

İşte bunu dedirtmek için yapıyor pis dana :)

dmezmiyim onu çoktan dedim...bana bende işyerinde bir sürü salakla uğraşıyorum,sen iki çoçukla uğraşıyorsun sadece..ben şikayet etmiyorsam sende şikayet edemezsin dedi...bende dedimki kendini unutuyorsun...

hasret sanırım emirhanda biberonu bırakıyor...gündüz hiç almıyor gecede...parca parca içiyor mamasını...50 gr 50 gr...toplamda 150 gr ancak içiyor..ben suluktan vermeyi deneyeceğim bir ara..sen denedinmi suluktan vermeyi veya bardaktan...

ay hala gezme derdinde yani...

ay hadi sevindim..hayırlısı olsun senin için...

bende öyle bir gece en azından deliksiz uyısam diyorum...

geceleri uyuyupta huysuz olup nebeni emmesi nede uyumaması beni de huzursuz eder ama uyku arasında ağlayarak uyandığında emzirmek için kalkmak beni yormuyor mesela dün aksam 10 da uyudu saat gece 3,30 işlerim tam bitti Hilal ağlamaya başladı duştan çıktım hemen yanıma alarak emzirerek uyudu kendisi sarılmayı ve ayaklarını karnıma koymaya bayılıyor ben de ona sarılıyorum başını okşuyorum ,öpüyorum oda eliyle yüzümü elliyor ..Elini ağzıma, gözüme, burnuma dokunarak 15 dk sonra dalıyor...Sabahları 7 de benimle beraber kalkıyor huzurlu ve oynarak kalkıyor babasına da dokunuyor tekmeleri savuruyor ben hazırlana kadar....

:roflol::roflol:

canım yok ukalalık değil tabiki öğrendiğin bilgileri paylaşıyorsun.ama bir husus varki bunları ezip geçiyor oda benim oğlum.
öyle hareketli öyle kudurukki yoruluyor bunu biliyorum ama uyumuyor.çok denedim ben erken uyusun ama yok işte olmuyor üstelik uyusun diye neler denedim bir bilsen.yani herkeste maalaesef böyle işlemiyor ne yazıkki özellikle benim oğlumda.

Sana şöyle söyleyeyim benim ki emerken bile ya bi yerleri tekmeliyo ya beni mıncıklıyo ya konusuyo yani bir sn. yerinde durmuyor. Şey yapmayı denesene kendine en uygun saati belirle her akşam o saatten yarım saat önce bi rutin oluştur kendine. Ben yıkıyorum, sen odasına götürüp aynı oyuncakla oynat o oyuncağı sadece uyutmadan önce görsün kitap oku ninni söyle ama aynı ninniyi, ve bunları aynı sırayla yap. Bir süre sonra neden sonra neyim geldiğini anlayacak ve ha şimdi bu oyuncakla oynuyorum birazdan uyuyacağım gibi bir şey olacak ikisini bağdaştıracak yaniiii

sinirden ellerim titriyerek döndüm ofise ama aylinin mesajı kopardı beni adamın biri rüşvet vermek istedi ve zorla vermek istedi ve hatta zrla çantama atmak istedi en sonunda bağırmışım yer gök inlemiş öküzüm üküz sinir oldum haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…