2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ÖYLE DE CANIM BU DEFA GECE ÇOK SIK UYANIYOR..emmek yetiyo diyelim düngece yarım saat emzirdim uyudu duşa girdim 10dakika sonra ıslak ıslak çıktım uyanmıştı oyun parkına koydum hemen durulandım çıktım yine emdi.. we sonrasında bi kase tahıllı mama yedi we ayağımda sallayarak uyutmak zorunda kaldım çünkü saat 11 olmuştu hala dil çıkarıyodu benim zilli:umursamaz: sonrasındada sürekli uyandı sayamadım bile uyku haram oldu biberona dönmem lazım gece 1 öğün mama süper şeklde kurtarıyor beni..

işte hayatım bu velet akşam saat 5,30 - 6 gibi 1 saat falan uyuyor bende yanında durursam sonra uyanaıyor kudurmaca yaramazlık sonra 9-9,30 gibi tekrar uykusu geliyor uyutuyorum tabii bunun artık gece uykusu olması dileğiyle ama adam geri kalkıyor ve neyapsam 1 -1-30 akadar uyumuyor.uykusu geldiğinde uyutmasamda evi kendine ve bize zindan ediyor:bbo:
sırnaşık şeyalkisalkisalkis
buna benzer bir yöntem deneyeceğim bende yani 9 da alıp odaya götüreceğim gece lambası açık olacak sadece ve dediğin gibi bişeyler yapacağım.ama şöylede bir durum var önümüzdeki hafta Allah kısmet ederse istanbul yolcusuyum şimdi bunu yapsam orda yine düzeni alt üst olacak.

serhanla mücadele halindeyim siteyi açık bırakmışım neyse acıktı beyimiz yedireyim de sonram görüşürüz çok kaynatmayın hee yetişemiyorum sonra

yo yooo hayatta bunu yapamam yetiyor yani 1 saat görmen!akannehir[/QUOTE]

Yetmiyor tabiki ama başka çarem de yok beim sıpa böyle çok mutlu uykusunu alınca daha da mutlu uyanık tutmaya çalışınca öyle huysuzlanıyor ki ve sonra uyuyamıyor bir türlü pişman oluyorum bencillik ettiğime..Ben de böyle hafta içi bağrıma taş basıyorum işte..Bazen erken gidebiliyorum öyle telafi etmeye çalışıyorum ama yetmiyor yetmiyorrr

buna benzer bir yöntem deneyeceğim bende yani 9 da alıp odaya götüreceğim gece lambası açık olacak sadece ve dediğin gibi bişeyler yapacağım.ama şöylede bir durum var önümüzdeki hafta Allah kısmet ederse istanbul yolcusuyum şimdi bunu yapsam orda yine düzeni alt üst olacak.[/QUOTE]

İstanbuldan dönünce başlasan daha iyi olur kafası hepten karışmasın canım iyi şanslar:)

mrb hanımlar nasılsınız ben hastalandım off çok ağrım var ya doğumdan sonra neden bukadar düzensiz oldu ya bu seferde 9 gün erken oldum delircem

günaydın kızlar hayırlı cumalar...

bizdede uyku sorunu hala devam ediyo,gece 3 defa uyanıyo emmek için,

sabah 11 e kadar sırf o uyanmasın diye yataktayım sonrada hortlak gibi uyanıyorum,

gündüz keza yine öyle,kuş uykulu diş gelir bu ay ddi dr ama hani.

ukalalık neden olsun cnm, teşekkür ederim verdiyin bilgiler için,

aylin kopardın benikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
mrb hanımlar nasılsınız ben hastalandım off çok ağrım var ya doğumdan sonra neden bukadar düzensiz oldu ya bu seferde 9 gün erken oldum delircem

Benim de çok düzensiz zırt pırt regl oluyorum ilk aylar aşırı kanama vardı..Dr ye gitttim kist mist baktı hiç bir şey yok emzirme bitmeden hormonlar normale dönmez bu durum normal yapacak bişi yok dedi ne zaman olacam kaç gün sürecek sürpris yani sürekli

aynen ya bn 9 unda bekliyom ama nerde napalım katlancağız artık

işte şu 9,9-30 uykusunu geciktrmeyle işe başla bnce sen.. o saatte banyo yaptır mesela.. sonra 10-30-11e çek bakalım yine aynını yapacakmı böyle böyle ideali yakalarsın umarım çok geç lan 1,30 falaneyvahedigeldismile

neden rüşvet veriyoki sana?

geçmiş olsun.bendede çok düzensiz oluyor bu ay 8 gün gecikti
şuan hastayım fena halde belim agrıyo 5 gündür
normalde ilk günü sancı çeekerdim şimdi hep devam ediyor .

aynen belim koptu sincabımı kucağıma bile zor alıyorum halim yok sancıda tavan yaptı

Konuya balıklama dalayım ben de:) walla ben de aynen Yazgı gibi sabaha karşı kendime "bu çocuk niye uyumuyor yaaa" diye soruyordum. şu an gözlerim kızarmış, gözaltlarım mor vaziyette. ben de haftada 1 uyumasına razıyım walla, arada bi doping yapsam iyi gelecek bari. bizim de uyku saatimiz en erken 12.

Yaa arkadaşlar ağlayan çocuğu almamak,belli bi düzene alıştırmak v.s. bence çocuğuna göre değişiyor. kabul eden çocuk var etmeyen çocuk var. çocuklar oluşacak düzeni kendileri belirliyorlar bence daha ziyade

s.a canlarım nasılsınız?geçmişe fırsatım olursa bakıcam inşallah herkeşler iyidir...
bir hafta daha bitti çok şükür..
Nihanı emzirdim uyuttum ama işlerimi yapmak yerine dinlenme bahanesiyle size bakayım dedim...sevmiyorum evişlerini yaaa:umursamaz:
ama kaçış yok eninde sonunda bana kalacaksempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…