- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.741
selam kızlar.
bugün dr. daydık. sadece 300 gr. almış. karnı açtı ve orada kaka yaptı. belki 200 gr. falan fazla gelirdi cadı. anası da avuturdu kendini.
artık takılmıyorum kiloya. idrar tahlili için 3 saat bekletik ve yapmadı. geldik eve. Allah hepsine sağlık versin.
maşallah cnm çok tatlı Elvin, rabbim bağışlasın
benim kızım dağıtmış kendini... Ağustos ayıydı sanırım...
Öznur cidden tek sosyal aktiviten markete gitmek mi?? şaka yapıyon di mi?
selam kızlar.
bugün dr. daydık. sadece 300 gr. almış. karnı açtı ve orada kaka yaptı. belki 200 gr. falan fazla gelirdi cadı. anası da avuturdu kendini.
artık takılmıyorum kiloya. idrar tahlili için 3 saat bekletik ve yapmadı. geldik eve. Allah hepsine sağlık versin.
maşallahh cok tatlı olmuş..:)
neden şaşırdın ben de öyleyim maalesef...eşimde yok yine sizle şurda iki laf edebilmek için sabırsızlanıyorum o da oğlum müsade ederse...
Öznur cidden tek sosyal aktiviten markete gitmek mi?? şaka yapıyon di mi?
benim oğluş geçen ay hiç almadı bu ay da en fazla 300 alır diye düşünüyorum( eve torba ve steril kutu getirseydiniz cnm
yaaa ben de sürekli gezmede değilim ama pazar günleri de dışarı çıkmasam tırlatıcam sanırım( iyi dayanıyorsunuz. sen bebeği arabasına koyup gezemiyo musun biraz?
maşallahh cok tatlı olmuş..:)
neden şaşırdın ben de öyleyim maalesef...eşimde yok yine sizle şurda iki laf edebilmek için sabırsızlanıyorum o da oğlum müsade ederse...
Sağol canım :)) çok tatlı bu aylarda sıpalar...
biz de de etkinlik yok. bir yemeğe gidelim dedik yıldönümümüzde acilen geri döndük..
zamanlamalrı müthiş demi:)) bizimki de özel zamanları hissediyor sanki :kedi:
sorma... BBG evi sanki... bir de biz annelerle yaşıyoruz mecbur.. düşün...
yapma yaaa iki anne de mi siz de yoksa? neden?
kendimi düşündüm de afalladım birden..
sen hergün ayrı bi aktivite içindesin ya:)))) öznura inanmıyo
ya geziyorum canım ama beyefendinin keyfini yapıyorum onda da evde canıma okuyor yoksa:) arada sırada da alışveriş mrk. falan gidyoruz eşimle..parktaki çocuklarla bile konuşasım geliyor bazen:)) ne yapayım huysuz bir bebeğim var..yaşını bekliyorum o zaman biraz kendime vakit ayırabilirim sanırım:)
sanırım tv de popüler bir dizi var yine kimseden ses çıkmıyor..
tekrar mrb:)
Nihan uyuyor tv de bir şey yok film izlemek istemiyorum...işim yok canım sıkıldı...canı sıkılan bebekli kadınohaoldumsmileohaoldumsmile
tekrar mrb:)
Nihan uyuyor tv de bir şey yok film izlemek istemiyorum...işim yok canım sıkıldı...canı sıkılan bebekli kadınohaoldumsmileohaoldumsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet öyle gibi oldu ama haftasonu da evde duramıyorum doğrusu. Öznur ise eline geçen fırsatları bile değerlendirip evden çıkmıyor:umursamaz:
Yaa be feet spor salonlarını duydunuz mu hanımlar? bi tanesi tam evimin karşısında. sadece bayanlara özel. süper programları var. bi sürü aletleripilates falan, bi aletten iniyorsun direkt diğer alete koşuyorsun. bu şekilde her alette kaldığın belli bi süre var. çok güzel programlıyorlar. gittiğin zaman ölçülerini alıyorlar ve amaç kilo vermekten çok incelmek. ayda ne kadar inceldiğini görüyorsun ve o ay en çok incelene sürprizler bile var. muhteşem bişey ama malesef Eymeni bırakabileceğim bi yer olmadığı için gidemiyorum(
hadi bakalım çok uzak değildir inş.
evet EZEL:))
Ezel var
gerçi 2-3 haftadır pek beğenmiyorum ezeli de. sanki senaristi değişti. artık beni şaşırtmıyor, diğer dizilere benzemeye başladı. izlerken vaayyy beee demiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?