2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çıkarken değil ama inerken ağrıyor demek, çok ilginçCADIARZU
yaaa tv'de gösterilen gibi sıfır bedenlerin gittiği bi spor salonuna ben de gitmem hayattasempatiksalakcinni ama daha mütevazi yerlerde durum öyle değil. insanı rahat ve güzel hissettiriyor bencebayanssulusmile

gecmiş olsun zor bir durum ..önemli birşey cıkmaz inşallah.öğretmen hastalığı canım:) annemde de vardı dinlenmeye calış bol bol..fırsat bulursan tabi:)

işin o kısmı da var benim koca m.m.lerim de çok çektim bunlardan hiçbir yerde rahat edemiyorum ki SPOR SALONU HOLPLA ZIPLA KABUS GİBİ....sempatiksalakcinni

dizim tuhaf yürüken çok zorlanmıyorum ama büküp oturamıyorum dizüstü duramıyorum çok afedersin ama tuv.ltte bile duramıyorum...offfffffffffff

gecmiş olsun zor bir durum ..önemli birşey cıkmaz inşallah.öğretmen hastalığı canım:) annemde de vardı dinlenmeye calış bol bol..fırsat bulursan tabi:)

nasıl meslekse hamal olsak bu kadar hırpalanırdı vücudumuz herhalde...ayakta durmaktan hal kalmıyor cidden..ama asıl sorun kilolarım olsa gerek...insan 1.50 boyuyla 80 kilo olur mu ya...doğuma girerken tam 80 dim...Allahtan hepsi gitti 7 ayda şimdi 67yim doğum öncesi kilomdayım ama 10 kilo daha vermem lazım en az...:çok üzgünüm:

haftaya da buluşuruzdelikafadulden sen hangi gün nereye geliyorsun cnm??

cumartesi gece yola cıkıcaz pazar orda olurum.havalimanına yakın biyerlerde olurum:) eşimin çalıştığı şirket oteli değiştirecekmiş kesin bişey diyemem şirinevler ya da k.çekmece de ..
büyük kardeşlerin peşine takılan ufaklık gibi hissettim kendimi utandım valla

Allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile3
canım ne zamandan beri böyle ağrıyor dizlerin?? bel fıtığında dizlerden ziyade kal.ada ağrı oluyor. ve ayakta da uyuşma falan oluyor. canım benim ablamda bi ara böyle müthiş diz ağrısı olmuştu. çok dolandı doktorlarda hiçbişi bulunmuyordu. sonuçta "brucella" olduğu çıktı ortaya. sen de bi kan testi yaptır mutlaka cnm. taze peynir gibi süt ürünlerinden bulaşan bi hastalıkmış ve eklem yerlerinde ağrı yapıyormuş. teşhis konduktan sonra iğneyle iyileşti hemen/B]

doğru söylüyorsun.ben de çok uzun süre yapmasam da yorucu olduğunu biliyorum..
verirsin merak etme kiloları.benim derdim de başka işte çöp kız olma yolundayım.doğum öncesi pantolonlarım büyük geliyor..ayaklandklarında daha yorucu oluyor diyorlar.
benim oğlanı da sana vereyim 1 hafta 2 bebişe bak incecik olursun:ecrin_bebek: 9 kiloluk danam hep kucak istiyor da hala:)

ay yok cnm aşkolsun ne alakası var. inşallah ayarlayalım da buluşalım, havalar güzel gider inşallah. ne kadar kalacaksınız?

vayy be doğum öncesi pantolanların geniş mi geliyor:1shok: vazgeçtim buluşmaktanlülülülülülü şaka tabi

ay yok cnm aşkolsun ne alakası var. inşallah ayarlayalım da buluşalım, havalar güzel gider inşallah. ne kadar kalacaksınız?

vayy be doğum öncesi pantolanların geniş mi geliyor:1shok: vazgeçtim buluşmaktanlülülülülülü şaka tabi

ya sorma popo filan kalmadı şepit gibi oldum habire yiyorum azcık toparlayayım diye .bu kadarı da kötü ama.güzel olmuyor.
en az 1 hafta kalıcaz canım.ordan anneme geçicem istanbula yakın fırsatı kaçırmıyorum bende:)
siz nerdesiniz?uzakmısınız dediğim yerlere?ben cok bilmiyorum da ist. u..

kızlar gece bi soru sormuştum biraz geçti sanırım cevaplayan olmadı bıldırcın yumurtası almış eşim onu verebilirmiyim acaba bebeğime

ağustos başından beri şiddetli ağrıyor..belimde kalçamda ya da bacağımın başka yerinde ağrı yok sadece sağ dizim bazen yüyürken ters dönüyor gibi oluyor düşücem sanıyorum...ben süt ve süt ürünlerini çok tüketirim keşke iğneyle geçecek bir şey olsa...

buraya kadar yazmıştım Nihanın sesi geldi emzirdim uyuymaya devam ediyor Allahtan :)

bakalım yarın ne der...hayırlısı inşallah...

ben hiçbir zaman çok zayıf olmadım ama böyl kilolu da değildim...boyum biraz uzun olsa kiloyu da sorun etmem ama yaşlı görünüyorum bu kiloyla...inşallah veririm...benim kızım inadına usu yaramaz olsun az kilo vereyim diyordum doğmadan amasempatiksalakcinni seninkini yolla bana en iyisi sen de dinlenmiş olursun :):):):)

canım coook sagol ama bunlar cok pahalı geldı bana, premıer alcas galıba, o 44 tl ve 70 tane yorum yapmıslar, hepsı olumlu...
coook tesekkur ederım sana olumunekankayizsmile
önemli değil...:)

kızlar gece bi soru sormuştum biraz geçti sanırım cevaplayan olmadı bıldırcın yumurtası almış eşim onu verebilirmiyim acaba bebeğime

canım hiçbir fikrim yok...ben ömrüm de yemedim hiç aklıma gelmedi bebeğime de vermek...bilen varsa söylesin ...

çiğ olarak sakın verme canım.pişmişini de dr a bir danış bence.çünkü bıldırcın yumurtasındaki protein miktarı- mineral miktarları tavuk yumurtasından daha farklı ve fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…