- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.781
aslında hem öyleyim hem değilim...ortama göre...sonuçta genelde kilo problemleri olanlar gidiyor olsa da fiziğimle dikkat çkebileceğim yerlere gitmem genelde hele tek aslasempatiksalakcinni
uzun hikaye...
off bilmiyorum ama inşallah menisküs değildir...gerçi tüm belirtiler o yönde ama...kolum ağrıyordu boyun fıtığı dedi şimdi de bel fıtığı demesinden korkuyorum aslında....
ama artık dayanamıyorum..okul da çok katlı çıkarken sorun olmuyor ama 1 saatte zor iniyorum merdivenleri...
haftaya buluşun ben de geleyimartık sizlerle ben de tanışmak istiyorum:) haftaya istanbul da olucam ben de.
aslında hem öyleyim hem değilim...ortama göre...sonuçta genelde kilo problemleri olanlar gidiyor olsa da fiziğimle dikkat çkebileceğim yerlere gitmem genelde hele tek aslasempatiksalakcinni
uzun hikaye...
off bilmiyorum ama inşallah menisküs değildir...gerçi tüm belirtiler o yönde ama...kolum ağrıyordu boyun fıtığı dedi şimdi de bel fıtığı demesinden korkuyorum aslında....
ama artık dayanamıyorum..okul da çok katlı çıkarken sorun olmuyor ama 1 saatte zor iniyorum merdivenleri...
çıkarken değil ama inerken ağrıyor demek, çok ilginçCADIARZU
yaaa tv'de gösterilen gibi sıfır bedenlerin gittiği bi spor salonuna ben de gitmem hayattasempatiksalakcinni ama daha mütevazi yerlerde durum öyle değil. insanı rahat ve güzel hissettiriyor bencebayanssulusmile
gecmiş olsun zor bir durum ..önemli birşey cıkmaz inşallah.öğretmen hastalığı canım:) annemde de vardı dinlenmeye calış bol bol..fırsat bulursan tabi:)
haftaya da buluşuruzdelikafadulden sen hangi gün nereye geliyorsun cnm??
işin o kısmı da var benim koca m.m.lerim de çok çektim bunlardan hiçbir yerde rahat edemiyorum ki SPOR SALONU HOLPLA ZIPLA KABUS GİBİ....sempatiksalakcinni
dizim tuhaf yürüken çok zorlanmıyorum ama büküp oturamıyorum dizüstü duramıyorum çok afedersin ama tuv.ltte bile duramıyorum...offfffffffffff
nasıl meslekse hamal olsak bu kadar hırpalanırdı vücudumuz herhalde...ayakta durmaktan hal kalmıyor cidden..ama asıl sorun kilolarım olsa gerek...insan 1.50 boyuyla 80 kilo olur mu ya...doğuma girerken tam 80 dim...Allahtan hepsi gitti 7 ayda şimdi 67yim doğum öncesi kilomdayım ama 10 kilo daha vermem lazım en az...:çok üzgünüm:
cumartesi gece yola cıkıcaz pazar orda olurum.havalimanına yakın biyerlerde olurum:) eşimin çalıştığı şirket oteli değiştirecekmiş kesin bişey diyemem şirinevler ya da k.çekmece de ..
büyük kardeşlerin peşine takılan ufaklık gibi hissettim kendimi utandım valla
doğru söylüyorsun.ben de çok uzun süre yapmasam da yorucu olduğunu biliyorum..
verirsin merak etme kiloları.benim derdim de başka işte çöp kız olma yolundayım.doğum öncesi pantolonlarım büyük geliyor..ayaklandklarında daha yorucu oluyor diyorlar.
benim oğlanı da sana vereyim 1 hafta 2 bebişe bak incecik olursun:ecrin_bebek: 9 kiloluk danam hep kucak istiyor da hala:)
ay yok cnm aşkolsun ne alakası var. inşallah ayarlayalım da buluşalım, havalar güzel gider inşallah. ne kadar kalacaksınız?
vayy be doğum öncesi pantolanların geniş mi geliyor:1shok: vazgeçtim buluşmaktanlülülülülülü şaka tabi
karsıya gıtmeyelım yaa , baska bısıler yapalım canmmmwalla bilmem ki ne yapsak. dışarda olalım ama,açık havada, dolanalım bi yerlerde ama nerde olsun sen karar ver istersen. karşıda mı buluşsak acaba??
Allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile3
canım ne zamandan beri böyle ağrıyor dizlerin?? bel fıtığında dizlerden ziyade kal.ada ağrı oluyor. ve ayakta da uyuşma falan oluyor. canım benim ablamda bi ara böyle müthiş diz ağrısı olmuştu. çok dolandı doktorlarda hiçbişi bulunmuyordu. sonuçta "brucella" olduğu çıktı ortaya. sen de bi kan testi yaptır mutlaka cnm. taze peynir gibi süt ürünlerinden bulaşan bi hastalıkmış ve eklem yerlerinde ağrı yapıyormuş. teşhis konduktan sonra iğneyle iyileşti hemen/B]
doğru söylüyorsun.ben de çok uzun süre yapmasam da yorucu olduğunu biliyorum..
verirsin merak etme kiloları.benim derdim de başka işte çöp kız olma yolundayım.doğum öncesi pantolonlarım büyük geliyor..ayaklandklarında daha yorucu oluyor diyorlar.
benim oğlanı da sana vereyim 1 hafta 2 bebişe bak incecik olursun:ecrin_bebek: 9 kiloluk danam hep kucak istiyor da hala:)
önemli değil...:)canım coook sagol ama bunlar cok pahalı geldı bana, premıer alcas galıba, o 44 tl ve 70 tane yorum yapmıslar, hepsı olumlu...
coook tesekkur ederım sana olumunekankayizsmile
kızlar gece bi soru sormuştum biraz geçti sanırım cevaplayan olmadı bıldırcın yumurtası almış eşim onu verebilirmiyim acaba bebeğime
kızlar gece bi soru sormuştum biraz geçti sanırım cevaplayan olmadı bıldırcın yumurtası almış eşim onu verebilirmiyim acaba bebeğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?