2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gez Mah. Hastaneler Cad. Şelale Sok. Kar Çiçeği Apt. Zemin Kat (Askerlik Şubesi Yanı) Şelaleevler - adres bu ama evinin karşısında uygun bi yer varsa daha iyi olur zaten

ufff oğluş yarım saattir uyuyor ve gece uykusu olduğunu hiç sanmıyorum. çok ters bi saatte uyudu ve artık kimbilir tekrar kaçta uyur(

ay imkanın varsa git, ordan biriyle arkadaş olursun:))

ayyy yok ben çok çekingenim bu tür ortamlarda biri olsa anca giderim...aslında evde kondisyon bisikletim var ama kullanamıyorum dizimin ağrısından ta ağustostan beri ağrıyor okulda seke seke yürüyorum sonunda randevu alabildim yarın bi gidip göstericem...önemli değilse evde başlarım ufaktan spora...

sen nasıl hazırlıyorsun kahvaltıyı Ebru ? merak ettım

canım hemen cevap veremedim kusura bakma...emirhan durmayınca çıkmak zorunda kaldım...

şimdiii ben kahvaltıya bit yumurta sarısı..1 çay kaşığı tereyağ,.1 çorba kaşığı 8 tahıllı ballı mama,5 ölçek biberon maması,yarım ceviz,1-2 fındık,3-4 kuruüzüm,bir tatlı kaşığı pekmez..1 tatlı kaşığı krem peynir...yarım muz katıp blendırdan geçirip veriyorum... :)))

kızlar buhar makınesi alcam, kullanıyor musunu , hangı marka tavisye ederisniz acaba

canım ben de fakirin makinesi var yuvarlak top gibi çok şeker bir şey...bir kez arıza verdi ama çok uzun süreli kullandık sanırım ondan oldu....çok elektrik yakıyo buhar makineleri ama iyi oluyor ben çok memnunum öyle başka markalarda dedikleri gibi etrafı ıslatmıyor...ozon (hava temizleme) ve zaman ayrı vs. var...
bir arkadaşımda chicconunki vardı o da çok iyi...
modellerin adına bakıp yazayım hatırlamıyorum...

hadi be, pek çekingen gibi durmuyorsun burdan bakıncasengözlerimebaksanab
geçmiş olsun bu arada cnm, menisküs falan değildir inş.

ben demiştim zaten bomba gibi bişi diye:)) şifa olsun emirhana. bu çocuğun aslında hasta olmaması lazım, her tür vitaminden,gıdadan alıyor annesinin sayesinde. niye hastalanıyor hayret doğrusu

tamam canım cok tesekkur ederımmm olumunekankayizsmile

femalexx aramıza katılmayı düşündün mü hiç??
bi sen bi de specialx o kadar çok on-line olup nasıl oluyor da hiç yazmıyorsunuz??

aslında hem öyleyim hem değilim...ortama göre...sonuçta genelde kilo problemleri olanlar gidiyor olsa da fiziğimle dikkat çkebileceğim yerlere gitmem genelde hele tek aslasempatiksalakcinni
uzun hikaye...

off bilmiyorum ama inşallah menisküs değildir...gerçi tüm belirtiler o yönde ama...kolum ağrıyordu boyun fıtığı dedi şimdi de bel fıtığı demesinden korkuyorum aslında....
ama artık dayanamıyorum..okul da çok katlı çıkarken sorun olmuyor ama 1 saatte zor iniyorum merdivenleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…