- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.761
puuufffffffffffffff:bbo:yalnız degılsın cnaım benımde canım sıkılıyorr :sinifsinif:
duymadım hiç benim evin karşısında karayollarının sosyal tesisleri var burası çok meşhur burda...Hanife Erzurumda da varmış b-fit
ben dizi izlemem ki:1no2:
takip edemiyorum çok çabuk sıkılıyorum ve de bizim dizileri beğenmiyorum
benim evin karşısında da var ama ben de beraber gidecek arkadaş bulamıyorum...tek gidemem ben:sm_confused:
ay imkanın varsa git, ordan biriyle arkadaş olursun:))
sen nasıl hazırlıyorsun kahvaltıyı Ebru ? merak ettım
kızlar buhar makınesi alcam, kullanıyor musunu , hangı marka tavisye ederisniz acaba
kızlar buhar makınesi alcam, kullanıyor musunu , hangı marka tavisye ederisniz acaba
ayyy yok ben çok çekingenim bu tür ortamlarda biri olsa anca giderim...aslında evde kondisyon bisikletim var ama kullanamıyorum dizimin ağrısından ta ağustostan beri ağrıyor okulda seke seke yürüyorum sonunda randevu alabildim yarın bi gidip göstericem...önemli değilse evde başlarım ufaktan spora...
canım hemen cevap veremedim kusura bakma...emirhan durmayınca çıkmak zorunda kaldım...
şimdiii ben kahvaltıya bit yumurta sarısı..1 çay kaşığı tereyağ,.1 çorba kaşığı 8 tahıllı ballı mama,5 ölçek biberon maması,yarım ceviz,1-2 fındık,3-4 kuruüzüm,bir tatlı kaşığı pekmez..1 tatlı kaşığı krem peynir...yarım muz katıp blendırdan geçirip veriyorum... :)))
benim bi fikrim yok cnm
Handecim cuma hava açık görünüyor, ne dersin o gün buluşalım mı??
Gez Mah. Hastaneler Cad. Şelale Sok. Kar Çiçeği Apt. Zemin Kat (Askerlik Şubesi Yanı) Şelaleevler - adres bu ama evinin karşısında uygun bi yer varsa daha iyi olur zaten
canım ben de fakirin makinesi var yuvarlak top gibi çok şeker bir şey...bir kez arıza verdi ama çok uzun süreli kullandık sanırım ondan oldu....çok elektrik yakıyo buhar makineleri ama iyi oluyor ben çok memnunum öyle başka markalarda dedikleri gibi etrafı ıslatmıyor...ozon (hava temizleme) ve zaman ayrı vs. var...
bir arkadaşımda chicconunki vardı o da çok iyi...
modellerin adına bakıp yazayım hatırlamıyorum...
olur canım bana uyarr valla, napalımm
hadi be, pek çekingen gibi durmuyorsun burdan bakıncasengözlerimebaksanab
geçmiş olsun bu arada cnm, menisküs falan değildir inş.
ben demiştim zaten bomba gibi bişi diye:)) şifa olsun emirhana. bu çocuğun aslında hasta olmaması lazım, her tür vitaminden,gıdadan alıyor annesinin sayesinde. niye hastalanıyor hayret doğrusu
benim bi fikrim yok cnm
Handecim cuma hava açık görünüyor, ne dersin o gün buluşalım mı??
ben rastgele almıştım şansıma cok memnunum premier digital canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?