2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bir haftadır iştahımn acaip açıldı özlellikle deli gibi tatlı yemek istiyorum ki normalde hiç sevmem :) regli olmadan önce sizdede iştah patlaması oluyo mu kızlar.. (bu arada ben doğumdan sonra hiç olmadım )

Eymenle uğraşıyodum...çocuk mama önlüğünü gördüğü gibi ağlamaya başlıyor(

Canım bence de buzlukta yeterli süt bırakırsan ve orda da düzenli olarak sağarsan bir haftada emmeyi bırakmaz. ben de olsam sanırım bu fırsatı kaçırmazdım. seneye daha çok farkına varır herşeyin, seni daha çok arar

o zamn doğurayım ben bu kuzuyu... kaderse birlkte razı geliriz, dertseçileyse birlkte çekeriz, oda cery gibi az önce ben ewden dükkana gelince arkamdan ağlar(((((

canım demek istediğim o değil, senin yerine biz karar veremeyiz elbette ama yanlış bilgi alıp ona göre karar vermeni istemem, üstelik bildiğim halde susarsam mesul olurum. sonuçta karar senin

canım arkadsım cokk sagol :kedi:
insallahhh bayanssulusmile:Saruboceq:

kızlar bu arada bugun demiri ajansa yazdırdımm kaydirigubbakcemile3 bakalım neler olcakk bayanssulusmile
yoksam oglusum star mı olcekk boshayallersmile

yok cnm, reklam yıldızı mı olacak Demir paşadelikafadulden

evet oluyor. zaten iştahım her daim patlama halinde ama regl öncesi cidden daha da açılıyor:icecream:

ben anneme kacar...
pai pai..

kızım ne bu iki günde bi anne??

canım benim sorun çalışmak değil az önce handeylede konuştuk..
ben çok yoruluyorum sen haamileliğinin son dönemleri yattın dinlendin, doğumdan sonrada bu zamana kadar ewdeydin, bi hafta sonun war istediğin gibi değerledirebileceğin, bayram tatilin war yasal hakların süt iznin falanın filanın ücretli izin ücretsiz izn..
bne keşke başkasının işinde çalışsam diyorum yani! en azından düzenin belli bizim işte o yok hergün onlarca kişiyle kawga ediyorum stresi çok! elemanlarla uğraşıyorum, cengiz gelio onla sürekli tartışma, yok bu nie böyle değil şunu nie unuttun, bnunun maaşı şunun kılı tüyü yok yani, motor kaza yaptı polis çewirdi ceza yazdı, su koktu, bidon delindi tamam her işin stresi war ben ömrümd ilk kez çalışmıyorum... okul bittiğinden bu yana ben hiç çalışmadığım olmadı... ama böylesini yaşamadım
kocama anlatamıyorum derdimi sanki akşama kadar keyif yapıyorum gibi geliyor ona burda ama kendisi bir gün dursa akşam isyanlarda..

hamileil yaşamadım ki doğuracağım gün bile çalışıyodum uff biri gelip şuraya baksada hastaneye gitsem die onu bunu arıyodum doğumdan geldim aynı akşam hesaba kitaba oturdum tabi..
özwerisiz bir eşe sahibim...
hamileliğimde kawgadan üzerime yürümekten çekinmedi hiç, doğum yaptım 3.gün annemi kowmaktan beter etti,off ya hangisini sayayım canım yaa şiştim sizide şişirdim..
hayırlısı neyse o olsun artık, bu çocuğun doğması hayırlı ise doğsun yk perişan olacaksa onun bununelinde huzursuz bi ortamda büyicekse hiiiç olmasın!!!
eşimle sorunları we korkularımı anlatsam zaten burdan köye yol olur
son bombamız hapse girebilirmiş her an 2 sene... 5sene önce bi olaydan dolauyı kesilmiş cezası warmış + ruhsatsız silah 2tane cezalarıyla...

baya kaynatmıssınız bugun okumadım gecmısı.zaten ıstesemde okuyamam Doguhan zırt koltugun altına yuvarlıyor kendını.haydaaaaaa kalk cıkar onu oradan ugras dur.sımdıde koltuk ortusuyle mucadele edıyor .

Anlıyorum canım dedim ya senin durumunun içini biz bilemeyiz ne desek uzaktan ahkam kesmek olur. en iyisi önce doktora git. ama bu durum ömür boyu sürerse de işin zor. bence sen bu dükkandan kurtul diyeceğim ah keşke diyeceksin Allah senin ve bebişlerinin yüzüne baksın.

seni ve bebegini nezaman görces cerenorırr

YENİ FAVORİMİZ
camaşır askılıgının üzerine tırmanarak ayaga kalkmak
o tellere tek tek tırmanmak okadar hoşuna gidiyoki

selammmm kızlarr ayın 1 ne kadar taşınıyorum çookk mutluyummmmmm

hayırlı olsun canım.

kızlar elif cumartesi akşam sadece 1 kere emdi dün hiç emmedi beni bıraktıııı yaaa:sinifsinif:

zorlamayı denedın mı ?

amınnnnnnnnnn

Burcu bakıcımıza kiracı gidiyorum elif için çookkk iyi olacak ona çook mutluyummmm

hımmm evı olan ve dıgerını kıraya veren bakıcı :bbo:

ben olsam gıtmezdım Olcaycıgım :kedi:

zatı tıplerıde benzıo bızımkılerın.bırde senın esın gs lıyse oooooo kankı olabılırler kaydirigubbakcemile3

zamanla alısır ptesılerede canım benım uzme kendını

kızlar merhaba oğlumun ateşi var ölctüm 36.9 sizce önemlimi korktum birden

normal canım.

hepsını yıyor.bende zaten verdıgım kahvaltı lıstesındekılerı hergun vermıyorum.1 gun 1 eksıkle verıyorum fakat dıger ogunlerı aynı bırebır hupeltıp gumletıyor.onlardanda kesıntıye gıtmem zaten sebze meyve hepsı

kahvaltı lıstesındekılerı hergun vermıyorum.1 gun 1 eksıkle verıyorum.tereyagı ve cevız beyın gelısımını desteklıyor canım.dr tavsıyesıdır.Selkıe Ebru da koyuyor onunda doktoru tavsıye etmıs sanırım.evet canım tahıl grubu yok.

ÖZNUR tüm haftasonlarını misafir ağırlayarak geçiriyorsan ne zaman gezmeye çıkıyorsun?? ay senin yerine ben bunaldım

gezmeye markete gıdıyorum ya Meral yetmez mı ? :))))))

kombımız degıstı klımayla ısınıos henuz teknık servıs gelıp acmadı.crs geleceklermıs.oglus yerde oyuncagıyla oynuyor kocam uyuyor bende guya haber ızleyıp sıze takılıyorum

bence kahvaltın ağır değil,bizimki daha ağır....bence sütün yaramış...kaydirigubbakcemile5 ya birde bazı bebekler bazen hızlı kilo alır bazende almaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…