- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.721
fikirlerini sunup bana yardımcı oılan arkadaşlarım çok teşekkür ederim.tek tek alıntı yapmıştım ama bil.kendi kendine kapandı hepsi uçtu..bakalım eşimlede konuşup karar vericem...
bu arada şoktayım..hasret hamilemiiiiiiiiiii???
o zamn doğurayım ben bu kuzuyu... kaderse birlkte razı geliriz, dertseçileyse birlkte çekeriz, oda cery gibi az önce ben ewden dükkana gelince arkamdan ağlar(((((
canım arkadsım cokk sagol :kedi:
insallahhh bayanssulusmile:Saruboceq:
kızlar bu arada bugun demiri ajansa yazdırdımm kaydirigubbakcemile3 bakalım neler olcakk bayanssulusmile
yoksam oglusum star mı olcekk boshayallersmile
bir haftadır iştahımn acaip açıldı özlellikle deli gibi tatlı yemek istiyorum ki normalde hiç sevmem :) regli olmadan önce sizdede iştah patlaması oluyo mu kızlar.. (bu arada ben doğumdan sonra hiç olmadım )
ben anneme kacar...
pai pai..
olumunekankayizsmile
Hasret, eşinle olan sorunlarından dolayı tereddüte düşersen anlarım. ama tek çalışan bayan sen değilsin ki. pek çok kadın bırakıp gidiyor bebeğini mesela bankacılar sabah çıkıp akşam 8-9 eve dönüyorlar. o zaman çalışan bayanlar çocuk sahibi olmasın gibi bir sonuç çııar ortaya.yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama, hem sen şanslısın ki bebeğin üst katta. gün içinde akşama kadar bebeğini göremeyenler var. Ceren arkamdan ağlıyor diyorsun üzülmekte çok haklısın. mesela geçen gün ben gittikten sonran(06,45 'te çıkıyorum evden) Elvin ağlamış babası kucağına almış uyku arasında ağzını açmıp sokulmuş babasına meme diye bana bunu anlattı telefonda benim içime batmadı mı zannediyorsun. ama ben çalışmıyorum bana bak diyemem eşime Elvin'inin geleceği için diyemem. tabii snein durumunda da benim anlyamadığım taraflar olabilr haddimi aştıysam kusura bakma.
Anlıyorum canım dedim ya senin durumunun içini biz bilemeyiz ne desek uzaktan ahkam kesmek olur. en iyisi önce doktora git. ama bu durum ömür boyu sürerse de işin zor. bence sen bu dükkandan kurtul diyeceğim ah keşke diyeceksin Allah senin ve bebişlerinin yüzüne baksın.canım benim sorun çalışmak değil az önce handeylede konuştuk..
ben çok yoruluyorum sen haamileliğinin son dönemleri yattın dinlendin, doğumdan sonrada bu zamana kadar ewdeydin, bi hafta sonun war istediğin gibi değerledirebileceğin, bayram tatilin war yasal hakların süt iznin falanın filanın ücretli izin ücretsiz izn..
bne keşke başkasının işinde çalışsam diyorum yani! en azından düzenin belli bizim işte o yok hergün onlarca kişiyle kawga ediyorum stresi çok! elemanlarla uğraşıyorum, cengiz gelio onla sürekli tartışma, yok bu nie böyle değil şunu nie unuttun, bnunun maaşı şunun kılı tüyü yok yani, motor kaza yaptı polis çewirdi ceza yazdı, su koktu, bidon delindi tamam her işin stresi war ben ömrümd ilk kez çalışmıyorum... okul bittiğinden bu yana ben hiç çalışmadığım olmadı... ama böylesini yaşamadım
kocama anlatamıyorum derdimi sanki akşama kadar keyif yapıyorum gibi geliyor ona burda ama kendisi bir gün dursa akşam isyanlarda..
hamileil yaşamadım ki doğuracağım gün bile çalışıyodum uff biri gelip şuraya baksada hastaneye gitsem die onu bunu arıyodum doğumdan geldim aynı akşam hesaba kitaba oturdum tabi..
özwerisiz bir eşe sahibim...
hamileliğimde kawgadan üzerime yürümekten çekinmedi hiç, doğum yaptım 3.gün annemi kowmaktan beter etti,off ya hangisini sayayım canım yaa şiştim sizide şişirdim..
hayırlısı neyse o olsun artık, bu çocuğun doğması hayırlı ise doğsun yk perişan olacaksa onun bununelinde huzursuz bi ortamda büyicekse hiiiç olmasın!!!
eşimle sorunları we korkularımı anlatsam zaten burdan köye yol olur
son bombamız hapse girebilirmiş her an 2 sene... 5sene önce bi olaydan dolauyı kesilmiş cezası warmış + ruhsatsız silah 2tane cezalarıyla...
ezel var ya:gitme:evet oluyor. zaten iştahım her daim patlama halinde ama regl öncesi cidden daha da açılıyor:icecream:
kızım ne bu iki günde bi anne??
seni ve bebegini nezaman görces cerenorırranlıyorum canım dedim ya senin durumunun içini biz bilemeyiz ne desek uzaktan ahkam kesmek olur. En iyisi önce doktora git. Ama bu durum ömür boyu sürerse de işin zor. Bence sen bu dükkandan kurtul diyeceğim ah keşke diyeceksin allah senin ve bebişlerinin yüzüne baksın.
selammmm kızlarr ayın 1 ne kadar taşınıyorum çookk mutluyummmmmm
kızlar elif cumartesi akşam sadece 1 kere emdi dün hiç emmedi beni bıraktıııı yaaa:sinifsinif:
canım çok sağol,,bende çok inanırım..zaten o nedenle sizden dua istedim...inşallah iyileşriler..2 evlat birden...birde görsen öyle güzel çoçuklarki ikiside kıyamazsın...Allah insanı evladıyla sınamasın...
Burcu bakıcımıza kiracı gidiyorum elif için çookkk iyi olacak ona çook mutluyummmm
kızlar selam.umarım herkes iyidir.size acil bişey danışmalıyım..sırf bunun için tenefüs arasında girdim nete...sizin fikirleriniz benim için çok değerli.beni en iyi siz anlarsınız.mesele şu:
bizim avrupa projemiz onaylanmıştı ya..ortak ülkelerden biri çekilince program değişti ve ilk seyahat bu kasımın son haftasında...(önceki planda seneye kasımdı ve kızım o zamana memeden kesilecekti planımda)şimdi ne yapmalıyım ben...asya ek gıda alıyo ama beni de emiyo....bu kasımda gitsem orada sürekli sütümü sağsam süt kesilmesin diye,ama aceba asya ben dönünce memeyi unutmuş olurmu?seneye bıraksam geriye polonya kalıyo ben italyaya gitmek istiyorum kasımda.ama gidersem de vicdan azabı duyucam...seneye gitsem o zaman da bei iyice tanıycak aklı erecek ve gitmemi hiç istemöeyecek.bu süreç 1 hafta..ne yapayım kızlar.ne olur fikir verin
Benim eşim de öyledir...
Kendi gelemezse mutlaka birini gönderir...
İyi anlaşır bunlar, ailece mi görüşsek aklinialirimsmile
Bi de senin hazırlanman kısmı için niçün demiştim ben...
Emzirme reformu diyorum, delirtmeyin beniiii...
Yazılmışı var, çok da ilgilenilen bi proje, destekleyelim...
Şimdi ben fikrimi yazacam ama ben manyak anneyim, o yüzden kaale almamanı tavsiye ederim. Ben gidemem böyle bir durumda, Doruk belki dayanır ama ben dayanamam. Seneye mi şimdi mi gitmen daha iyi olur, karar veremedim, şimdi gidersen memeyi unutabilir, seneye gidersen, büyümüş olacağı için psikolojik olarak zorlanabilir bilmiyorumkismile
Aaa çok sevindim, çok rahat edeceksin Sümeyracım...
Doruk da gündüzleri hiç emmiyor artık, biberon da almıyor.
7,5 ay bitti, ben de üzülmüyorum artık...
Evi aradım...
Doruk'un ağlama sesi geliyor.
Noluyo dedim anneme, önce yok bişey falan dedi...
Sonra ısrar edince dedi ki, sabahtan beri hiç bişey yemiyor, kapıya baka baka ağlıyor, oyun da oynamıyor, galiba seni arıyor.
Birkaç haftadır hep böyle yapıyormuş pazartesi günleri, annem söylemiyormuş bana üzülmeyeyim diye...
Ağlasam tesiri yok, sussam gönül razı değil demişler ya, napıyım şimdi ben...
Yarına unutacak biliyorum ama yine de şirketten koşa koşa kaçmak, oğluma kavuşmak istiyorum hemen...
kızlar merhaba oğlumun ateşi var ölctüm 36.9 sizce önemlimi korktum birden
Ay maaşallah daha ne yesin?Ben bu kadar vermiyorum zaten versemde almıyor.Her gün yumurta vermiyorum mesela.Bir gün durup ertesi gün veriyorum.Her gün meyve suyuda vermiyorum bir gün durup ertesi gün veriyorum.Herşeyden vermek lazım ama bu da pek bir fazla göründü gözüme sanki.Hepsinden yiyormu seninki?
sağol canım ben de bugüne kadar dandik bir şey kullanıyordum artık tefal alacağım dedim ve bunu seçtim umarım memenun kalırım.
OCD kullanıcısından alıntı
Pınarcıgım beslenme seklı soyle.
sabah 09 00 - 10 00 arası 3 bebe bıskuvısı,1 cay kasıgı pekmez,yarım cevız ıcın,1 cay kasıgı yumurta sarısı,1 tatlı kasıgı peynır.bunları ılk basda 60 ml devam sutu ıle carıstırıp verıyordum.sonra 2 kasık yogurla, sımdıde 2 tartlı kasıgı su ıle karıstırıp verıyorum.hergun bır eksıkle yapıyorum.bazan yarım cay kasıgı tereyag koyuyorum.
bunları yedıkden sonra emıyor.
saat 11 00 de meyve puresı
tekrar emıyor
saat 12 00 - 13 00 arası sebze corbası
tekrar emıyor
saat 15 00 meyve puresı
tekrar emıyor
saat 17 00 yogurt
tekrar emıyor
aksam yatana kadar emıyor.bazan meyve bazan corba bazanda hıcbırsey vermıyorum
canım bana sabah kahvaltın çok ağır göründü bir kere ceviz yağlı, pekmez aşırı şekerli yumurta peynir bunlarda da az a olsa yağ var. hem bence tereyağı bizimkiler için erken hayvansal yağ sonuçta, iki kere meyve püresi de çok bence sonuçta meyve şekeri de olsa şeker ve fazla meyve midenin asitliğini arttırır. dikkat ettim tahıl grubu fazla yok bu litede.
ÖZNUR tüm haftasonlarını misafir ağırlayarak geçiriyorsan ne zaman gezmeye çıkıyorsun?? ay senin yerine ben bunaldım
hayırlı olsun canım.
zorlamayı denedın mı ?
amınnnnnnnnnn
hımmm evı olan ve dıgerını kıraya veren bakıcı :bbo:
ben olsam gıtmezdım Olcaycıgım :kedi:
zatı tıplerıde benzıo bızımkılerın.bırde senın esın gs lıyse oooooo kankı olabılırler kaydirigubbakcemile3
zamanla alısır ptesılerede canım benım uzme kendını
normal canım.
hepsını yıyor.bende zaten verdıgım kahvaltı lıstesındekılerı hergun vermıyorum.1 gun 1 eksıkle verıyorum fakat dıger ogunlerı aynı bırebır hupeltıp gumletıyor.onlardanda kesıntıye gıtmem zaten sebze meyve hepsı
kahvaltı lıstesındekılerı hergun vermıyorum.1 gun 1 eksıkle verıyorum.tereyagı ve cevız beyın gelısımını desteklıyor canım.dr tavsıyesıdır.Selkıe Ebru da koyuyor onunda doktoru tavsıye etmıs sanırım.evet canım tahıl grubu yok.
gezmeye markete gıdıyorum ya Meral yetmez mı ? :))))))
bence kahvaltın ağır değil,bizimki daha ağır....bence sütün yaramış...kaydirigubbakcemile5 ya birde bazı bebekler bazen hızlı kilo alır bazende almaz..
seni ve bebegini nezaman görces cerenorırr
kız ebrunun meşhur kahvaltısını görmedin mi daha önce, walla çocukta enerji patlaması yaşatacak cinsten:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?