- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.701
Hasret canım Hanife'nin de dediği gibi bebeğin belli bi müddet öncesinde alınabileceğini söyleyen hadisler sahih değil
fikirlerini sunup bana yardımcı oılan arkadaşlarım çok teşekkür ederim.tek tek alıntı yapmıştım ama bil.kendi kendine kapandı hepsi uçtu..bakalım eşimlede konuşup karar vericem...
bu arada şoktayım..hasret hamilemiiiiiiiiiii???
HANDE verdiğin kilolardan dolayı çok tebrik ediyorum arkadaşım:lepi: zaten çok güzelsin ve bence bu azimle yakında fıstık gibi olacasksınolumunekankayizsmile
cam rendeden cok metal tadı daha cok değiştiriri..haklısın canım ama....ben hep kullanıyorum ama sert meyvelerde diğerlerini çatalla eziyorrum...cam rende de tadı değişiyor bazı meyvelerin Nihan yemiyor...şeftalinin zamanı da geçti artık bence verme...
inşallah başlamaz da:Saruboceq:
zor oluyor...Nihanın kaşıkla problemi yok ama hastayken hiç açmadı ağzını...kaşığı uzatınca bakıyor ne var diye ve şurupları tanıyor açmıyor ağzını ama sevdiği bir şey varsa açıyor...biz şurup ölçekleriyle içirdik kandırarak bardak gibi düşündü hemen anlamadı ama onu da çözdü sonra tabiisempatiksalakcinni
aynen nefret ediyorum ben de ama kış geldi ve yine haftasonları salon işgal altında:umursamaz:B]
hay allah biberonla falan versen cnm mandalina,portakal suyu falan??
Allahım yiyecekleri de tanırmış kaşığa bakarak, yerim ben o zilliyiopuyorumnanaktan
o zamn doğurayım ben bu kuzuyu... kaderse birlkte razı geliriz, dertseçileyse birlkte çekeriz, oda cery gibi az önce ben ewden dükkana gelince arkamdan ağlar(((((
bak seeen benim damadaa baaakkk:)canım arkadsım cokk sagol :kedi:
insallahhh bayanssulusmile:Saruboceq:
kızlar bu arada bugun demiri ajansa yazdırdımm kaydirigubbakcemile3 bakalım neler olcakk bayanssulusmile
yoksam oglusum star mı olcekk boshayallersmile
canım ben ora yazamadım...çok zor olacak belki ama ben olsam giderdim...süt sağ at buzluğa sen yokken de alsın annesütü o zaman unutmaz bence...orda da sağarsın sütün kesilmez...
bir hafta çok uzun bir süre değil...daha uzun olsa gitme derdim....
hatta beni de götür :)
cam rendeden cok metal tadı daha cok değiştiriri..
bak seeen benim damadaa baaakkk:)
tmm artık star olunca daha gözü aşkısınıda görmezzzkaydirigubbakcemile3
metal rende de bana kokar mesela..metal tadı gelir agzıma..yok canım ya ben tadıyorum her hazırladığımı...cam rende özellilkle kayısı ve şeftalinin tadını değiştiriyor ya da ben öyle algıladım...az bir koku tad farkı olsa anlarım....
metal de daha çok havucun tadını bozuyor mesela...
yookk kız benim oglusum unutmaz yagmurunuu :asigim:
ole guzel kızı nerden bulcek, anasına bak kızını al :1hug:
kocamla konuşmam bişeyideğiştrmeyecek !!deme....1HASRETT!
değiştrmeli!!
değiştirtmelisin!!
sen bukadar herseyin altından kalkabilecek gücün oldugunu göstermişssin ona..
hep sen fedakarsın hep senden gidiyo..kendisi düşünmeli artık seni..
şartlar sun oona..
şu şçyle bu böyle olursa dogururum bu cocugu dee..bu yaşta bukadar yıpranmakta ne!!
genc olabiilirsin ama senin sadece beden gücün degil psikolojin ve maneviyatın nasıl kaldıracak bukadar yükümlülüğü..
artık sen al kozları ele hasret ..
nekadar güçsüz pasif kalıosunuz bu adamların altında..
biraz oyna..deger bilmeyene bildirt!
kendi halini düşün..
o zamn doğurayım ben bu kuzuyu... kaderse birlkte razı geliriz, dertseçileyse birlkte çekeriz, oda cery gibi az önce ben ewden dükkana gelince arkamdan ağlar(((((
kızlar bu arada bugun demiri ajansa yazdırdımm kaydirigubbakcemile3 bakalım neler olcakk bayanssulusmile
yoksam oglusum star mı olcekk boshayallersmile
kız varya eger test yanlışsaaaa:mymeka:klava:
haklısın canım ama....ben hep kullanıyorum ama sert meyvelerde diğerlerini çatalla eziyorrum...cam rende de tadı değişiyor bazı meyvelerin Nihan yemiyor...şeftalinin zamanı da geçti artık bence verme...
haklısın şeftaliyi artık aldırmayacağım. muzu da veremiyorum kabız yapar diye (kabızlık sorunumuz var da) elma desen püre yapmayı beceremiyorum. hangi meyveler kaldı ki verebileceğim?
inşallah başlamaz da:Saruboceq:
zor oluyor...Nihanın kaşıkla problemi yok ama hastayken hiç açmadı ağzını...kaşığı uzatınca bakıyor ne var diye ve şurupları tanıyor açmıyor ağzını ama sevdiği bir şey varsa açıyor...biz şurup ölçekleriyle içirdik kandırarak bardak gibi düşündü hemen anlamadı ama onu da çözdü sonra tabiisempatiksalakcinni
aynen nefret ediyorum ben de ama kış geldi ve yine haftasonları salon işgal altında:umursamaz:B]
hay allah biberonla falan versen cnm mandalina,portakal suyu falan??
Allahım yiyecekleri de tanırmış kaşığa bakarak, yerim ben o zilliyiopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?