2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hasret canım Hanife'nin de dediği gibi bebeğin belli bi müddet öncesinde alınabileceğini söyleyen hadisler sahih değil

o zamn doğurayım ben bu kuzuyu... kaderse birlkte razı geliriz, dertseçileyse birlkte çekeriz, oda cery gibi az önce ben ewden dükkana gelince arkamdan ağlar(((((

canım ben ora yazamadım...çok zor olacak belki ama ben olsam giderdim...süt sağ at buzluğa sen yokken de alsın annesütü o zaman unutmaz bence...orda da sağarsın sütün kesilmez...
bir hafta çok uzun bir süre değil...daha uzun olsa gitme derdim....
hatta beni de götür :)

HANDE verdiğin kilolardan dolayı çok tebrik ediyorum arkadaşım:lepi: zaten çok güzelsin ve bence bu azimle yakında fıstık gibi olacasksınolumunekankayizsmile

canım arkadsım cokk sagol :kedi:
insallahhh bayanssulusmile:Saruboceq:

kızlar bu arada bugun demiri ajansa yazdırdımm kaydirigubbakcemile3 bakalım neler olcakk bayanssulusmile
yoksam oglusum star mı olcekk boshayallersmile

cam rendeden cok metal tadı daha cok değiştiriri..

ne zilli hem de....işi gücü her şeyi herkesi incelemek...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

o zamn doğurayım ben bu kuzuyu... kaderse birlkte razı geliriz, dertseçileyse birlkte çekeriz, oda cery gibi az önce ben ewden dükkana gelince arkamdan ağlar(((((

Hasretcim bunu yazmamın sebebi yanlış bilgiyle vicdanını rahatlatıp yanlış karar almamana yardım etmekti...her şeyden önce müslüman olarak görevimiz sana bunu söylemek...eğer aldırmaya karar verirsen tek duam o tastin yanlış olmasıdır.....

canım arkadsım cokk sagol :kedi:
insallahhh bayanssulusmile:Saruboceq:

kızlar bu arada bugun demiri ajansa yazdırdımm kaydirigubbakcemile3 bakalım neler olcakk bayanssulusmile
bak seeen benim damadaa baaakkk:)
tmm artık star olunca daha gözü aşkısınıda görmezzzkaydirigubbakcemile3

of of annelik ne garip şey.bilmiyorum kararsızım..orada da hiç içim rahat etmiycek.gelince memeyi unutacakmı diye düşünüp durcam...hiç gitmeyecek değilim.seneye polonya olacak...ama italya daha cazip geliyo tabi...

metal rende de bana kokar mesela..metal tadı gelir agzıma..

yookk kız benim oglusum unutmaz yagmurunuu :asigim:
ole guzel kızı nerden bulcek, anasına bak kızını al :1hug:

vayy vayy benim dünürüm coook şeker kadın canımm:))
yerim ikinizidee:)

tamam konuşucam, bakalım ne olacak

bakarsın herşey yoluna girer çalışmak zorunda kalmazsın
her zaman söylediğim şeydir çocuk kısmetiyle gelir
hasretcim bence var bunda bi hayır
hem cery için de iyi olur arkadaş olurlar birbirlerine

aaa ne güzeeel artık biz de övünürüz bu benim arkadaşımın oğlu diye
öncelikle hakkında hayırlısı olsun kuzunun tabi ki

olumunekankayizsmile

Hasret, eşinle olan sorunlarından dolayı tereddüte düşersen anlarım. ama tek çalışan bayan sen değilsin ki. pek çok kadın bırakıp gidiyor bebeğini mesela bankacılar sabah çıkıp akşam 8-9 eve dönüyorlar. o zaman çalışan bayanlar çocuk sahibi olmasın gibi bir sonuç çııar ortaya.yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama, hem sen şanslısın ki bebeğin üst katta. gün içinde akşama kadar bebeğini göremeyenler var. Ceren arkamdan ağlıyor diyorsun üzülmekte çok haklısın. mesela geçen gün ben gittikten sonran(06,45 'te çıkıyorum evden) Elvin ağlamış babası kucağına almış uyku arasında ağzını açmıp sokulmuş babasına meme diye bana bunu anlattı telefonda benim içime batmadı mı zannediyorsun. ama ben çalışmıyorum bana bak diyemem eşime Elvin'inin geleceği için diyemem. tabii snein durumunda da benim anlyamadığım taraflar olabilr haddimi aştıysam kusura bakma.

ya kızlar bişey soracağım
lazerle böbrek taşı kırma hususnda ne biliosunuz önerebileceğiniz bi hastane yada dr war mı?
bir yakınımızın kızında warmış dewlet hastanesi ameliyat demiş ama onlar lazerle kırdırmak istiyor?

Hasretçiim hep olumsuz taraftan bakıyosun canım yaaa.. birazda olumlu düşün nolur canım benim.. tamam çok çalışıyosun yoruluyosun bebeğinle olmak istiyosun hepsinde haklısın ama bu bebek hiç mi olumlu bişeyler katmıycak size.. birazda öyle düşün kendini de daha fazla yıpratma nolur..

hasret ,,,haddime değil ama bak kocan ne demiş..ben aldırmam demiş..sen mecbur doğuracaksın bu bebeği...hem sabah arkadaşlara benim bir akrabamdan bahsettim...çoçuklarının ikiside kanser..kadın perişan durumda...biz bebeklerimizin saçının teline kıyamıyoruz....o karnındaki bebişte ceery neyse senin için oda öyle olçak emin ol...ona kıyabilecekmisin..girme o canın vebaline...Allah korusun başka yerden çıkar..ömür boyu vicdan azabı çekersin..dedimya ablamın bebeğini aldırdık diye 3 sene geçti üzerinden ablam hala der...hala aklına gel,r..şimdi 3 yaşında plaçaktı der..kayınvaliden 4 bebeğini aldırmış..yoksullarmış bakamayacak diye aldırmış..doğsaydı şimdi 30 yaşlarında olaçakmış..kayınvalidem hala onun azabını çeker...gözleri dolr konusu açıldığında..sen artık onu aldırmayı değil bir an önce kocanla konuşmayı ve dükkanı başından nasıl savacağını düşün bence....bana kızma lütfen ama dün bugün yaşadıklarımdan sonra allahın bana verdiği herşey için ben şükredeceğim..benim için zarar olarak görünse bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…