2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu oğlanlar boşuna tosbik olmuyor desene :)) anneler kuş sütüyle besliyor neredeyse... maaşallah kuzucuklara...

ERKEK ANNESIYIZ YA ONDAN :)))

Öznur cidden tek sosyal aktiviten markete gitmek mi?? şaka yapıyon di mi?

HAYIR YAPMIYORUM.MARKETEDE ANNEM EVDE OLDUGUNDA GIDIYORUM DOGUHANA BISEY LAZIM DIYE.YOKSA SENOL EVDEYKEN GONDERMEZ KENDI GIDER

ISTE HAYATIM BEN KILO ALDI DIYE SEN ALMADI DIYE DERT YANIYORUZ HERKESIN FARKLI BE BITANEM SAGLIKLI OLSUNLARDA

sen hergün ayrı bi aktivite içindesin ya:)))) öznura inanmıyo

YOK KIS O CIKIO ARADA BI

HER FIRSATDA OZNUR A LAF SOK SEN sempatiksalakcinni

MAMALAR HARICINDE KAHVALTI BENZIYOR

olur canım bana uyarr valla, napalımm

ANNNNCCCCAAAAAAAAAAAA GEZIN

kızlar gece bi soru sormuştum biraz geçti sanırım cevaplayan olmadı bıldırcın yumurtası almış eşim onu verebilirmiyim acaba bebeğime

HAYATIM NORMAL YUMURTAYI BILE DR AZ AZ VERDIRIYOR BILDIR YUMURTASI DAHA DIKKATLI OLUNMALI BENCE

cıx 2010 şubat annesi yazmış, bikaç defa kendisi girdiğinde çocuğu da almış lazımlığa yapmış çocuk, artık başlıycam deyyo

DAHA NELER akannehir

cıx 2010 şubat annesi yazmış, bikaç defa kendisi girdiğinde çocuğu da almış lazımlığa yapmış çocuk, artık başlıycam deyyo

9 ayda başlanırsa günde bir kere vcye götürüyorsun emdikten 20 dk sonra yavaş yavaş 1 yaşında bezden kurtulmuş olunuyormuş

benimki bunları yese sanırım 12 kg filan olur bizimki gece 3 te emse sabah emmez 50cc mama verdim onu içti oda göz kakarı yaptım öğlen 12ye kadar emmeden bekliyor sanırım üstten dişler patlak verecek birden 8 dişimizmi olacak ne şimdi 4tane yumurtadan filan 1 çkaşığı zor yiyor

Ay bıtlenecegım kac gundur banyo yapamıyorum kombı derdıne.yarın hamama gıtsem ya bırı gelsede doguhana baksa

Haftasonuna kadar bekle muhakkak koloninizden gelen olur kaydirigubbakcemile3

Herkese günaydın bu arada, Kerem gece kaç defa kalktı saymadım Çok üzgünüm çoook sinir katsayılarımı katladı resmen, akşam uyutup bi arkadaşın doğumgününe gittim yarım saat sonra eşim arayıp uyandı uyumuyo gel dedi muhabbetin ortasından kös kös eve döndüm, eşime uyutamadı diye kızdım gelirken ama bi baktım adam ayağında sallıyo Kerem de babasının suratına bakıyo laelaelaelaelae herhalde çocuk şoka girdi babası sallayınca noluyo nan dedi naniknanik

bugün hiç keyfim yok şöyle güzel haberler alsam bir kaç arkadaşımla buluşsam gezsem eğlensem ...:gitme:mafoldumben:2:

üniverstede ne çok gezer tozardık birde hayatı zor sanırdık :):) terminale gidip yazıtura atarak bile şehir seçtiğimiz olurdu gezmek için hemen her memelekettede arkadaşın oluyordu şimdi neden hayat böyle değişti

eve bağlandık , işe bağlanık , eşe bağlandık ,

gönül çok şey istiyor ama bir türlü hadi diyemiyorsun çok planlar yapıp yapıp suya atıyorsun....

tek tek alıntı yapamıyorum smile kullanamyorum yazı tipimle oynayamıyorum!

günaydın herkese bugün erkenciyim yine minibüs satıp kamyon aldık kocam onun işlemleriyle uğraşmak için sabahın 7sinde çıktı, kızım uyuyor daha... mide bulantısıyla sawaşmak için hemen poğaça aldırdım bitane onu tıkınıyorum bi yandan.. ben u çocuğu doğurursam herhalde 90 kilo giderim doğuma we kendi kiloma gelmem 3 senemi alır(((
dün cengizi bi arkadaşı aradı, çok mutluyum cengiz galiba lena hamile baba oluyorum dedi, bizimki ne dese beğenirsiniz ne tesadüf bende çok mutluyum bnde baba oluyorum tam konuşacaktım kaynanam geldi malum bize kampı kurdu artık...

Katılıyorum bu konuda sana, Allah bu günümüzü aratmasın çoğu insanın arayıp bulamadığı şeylere sahibiz ama insan üniversite günlerini arıyor valla, azıcık aşım ağrısız başımdı, sorumluluk sıfırdı, valla arkadaş grubumla oturup sohbet etmeyi içip içip çok sarhoş olunca ertesi gün tövbe etmeyi özledim, dün akşam yarım saat durabildim doğumgününde halbuki ne güzel keyifli keyifli sohbete başlamıştık :1no2:

Günaydııınnn,

Bugün kendime izin verdim, tam 45 dakika geçmişi okudum. Bir sürü alıntı yaptım büyük bir zevkle. Sonra genel müdür ekranımın başına geldi, ben de yakalanma telaşıyla sayfayı kapattım. Gitmiş alıntılar senağlama

Dün eve gittiğimde, Doruk'la kavuşmamız inanılmazdı gerçekten. Annem uyutmaya çalışıyor, bu bağırıyordu. Gittim, oğlum ben geldim dedim, kucağıma aldım, sarıldım, başını boynuma soktu, yalamak suretiyle öptü ve uyudu... İndiremedim kucağımdan, 1 saatten fazla uyudu öyle, o uyudu ben ağladım. Sonra da bütün gece kudurduk :)

Öyle işte...

Şaka gibi adam valla senin bu kocan, nasıl anladı yaw...

Aferin babaya, en azından denemiş :)

Benim de hiç keyfim yok bugün, akşam eşimle tartıştık biraz, sonra da küs yattık. Yazdıklarına gönülden katılıyorum, sadece kendime karşı sorumlu olduğum, kolay, dertsiz günlerimi özlüyorum bazen. Allahım bugünümüzü aratmasın, yavrularımızın eksikliğini göstermesin ama biraz nefes alacak alan yaratmamız lazım sanırım kendimize...

Yok Fatmacım yağ yakıyormuş bu karışım özellikle bel bölgesinde incelme sağlıyormuş, deneyeyim dedim ama içmesi çok zor

!!!! gerçekten mi ne kadar sürede ? ? ?

bak nasıl atlıyorum hemen kaydirigubbakcemile3 canım eğer olumlu gelişme olursa haber ver bende deneyeyim ... hazır bu aralar eşimde aşkım sen zayıfladın farkındamısın demeye başlamışken

nasıl bir konuşma düşünüyorsun ? kaynana hazır sizde iken jery uyuduktan sonra gitseniz ya biryerlere şöyle rahat rahat konuşurdunuz ??

oku oku bitmiyo canımakannehir herkese günaydına.s. dün hastaneye gittim. enfeksiyon varmış, korkulacak bişey yok dedi dr. ama tahlil falan yapmadan yüzüme bakıp söyledikafamçokkarıştı burda canımız Allaha emanet. gaita testi yapacak uzmanları yokmuş, çıldıracam koca hastane yaw, nerde bu devlet nerde bu uzmanlarklava:

canım dualarımız seninle inşallah sizin için en iyi kararı verirsiniz..ama bi an önce kararınızı verinki bukadar yıpranmayın:Saruboceq:

Şubat annelerine bakındım şööle bi, birinin bebeği 11.500 kg olmuş, biri de tuvalet eğitimine başlıyormuş yavaştan, vay be 1 ay sonra bunları mı konuşuyor olacağız:)
:1shok:

canım çok geçmiş olsuna.s.
ben demir ilacı olarak ferrum kullanıyorum tadı daha güzel ve meyvesine katıp veriyorum içine pekmez koyunca tadını almadan yiyebiliyo mert beycokacimcoook tavsiye ederima.s
canım arkadsım cokk sagol :kedi:
insallahhh bayanssulusmile:Saruboceq:

kızlar bu arada bugun demiri ajansa yazdırdımm kaydirigubbakcemile3 bakalım neler olcakk bayanssulusmile
yoksam oglusum star mı olcekk boshayallersmile
ayy inşallah canım mama reklamlarında falan oynar inşallah:lepi:

Allah yardımcın olsun canım, evlilikte eş önemli faktör. yuvayı dişi kuş yapar lafına gıcık oluyorum. kadınlar daha özverili olunca nedense üstüne daha çok yük biniyolmaz: inşallah cengiz de yaptığının nekadar yanlış olduğunu görür ve evin yükünü üstüne alır sende bebikinle mutlu mutlu yaşarsın. neye karar verdiniz merak ediyorum bu arada konuşabildinizmi cengizlebilmiyorumkismile

benim kızım dağıtmış kendini... Ağustos ayıydı sanırım...
oyy maaşallah çok tatlı annesi

Öznur cidden tek sosyal aktiviten markete gitmek mi?? şaka yapıyon di mi?
akannehir market mi:1shok: bari beni düşünüp yazmayın böyle şeyler. burda sadece iki market var. süpermarket demiyorum kızlar market birisi bim(Allahtan o varmış) biride yerel bir market bimden daha küçük. büyük market olsada gezsekmafoldumben evlilik yıldönümümüzde (burda gidilecek iki restaurant var zaten) yemeğe gittik ondada mert bey ve annemde bizleydikaydirigubbakcemile3 başka aktivite yok maalesef. dışarısı tozlu oyüzden merti dışarı çıkaramıyoruz zaten gezecek yerde yok ikitane park var ilçede, biri bizim sitede diğeri de polis lojmanlarındaakannehir güvenlik nedeniyle ağaçlandırma yok zaten burda düşünün halimikafamçokkarıştı kafayı yiyecemlaelaelaelaelae

kızlar buhar makınesi alcam, kullanıyor musunu , hangı marka tavisye ederisniz acaba
canım tefalden aldık biz arzum markası 140 tl idi pahalı biraz. su haznesi büyük diye aldık biz gece gündüz çalıştırıyoruz çünkü suyu 1 gün idare etsin diyekaydirigubbakcemile3,

ya sorma popo filan kalmadı şepit gibi oldum habire yiyorum azcık toparlayayım diye .bu kadarı da kötü ama.güzel olmuyor.
ayıp ayıp bizim gibi şişkolara edilecek lafmı bu canımkaydirigubbakcemile3 bizede su içsek yarıyo daha en az 10 kilo fazlam var benim emziriyorum diye rejimde yapamıyorum dün hastanede dr göbeğime bakıp hamilemisin diye sordumafoldumben yok 6 ay önce doğum yaptım dedim sezeryanmı dedi yok normal doğum dedim. bu göbek niye hala orda gibi bi bakış attı dümbelekklava:

günaydınnnnnnnnnnnnnn nasılsınızzzzzzzzzzzz..........

günaydın canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…