- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.801
yatayım ben de 9da doktor randevum var...hayırlısı artık...:)
öptüm herkesi...iyi geceler :)
yok daha neler, ne tuvalet eğitimi??akannehir 2009 şubat anneleri olmasın o??
Bu oğlanlar boşuna tosbik olmuyor desene :)) anneler kuş sütüyle besliyor neredeyse... maaşallah kuzucuklara...
Öznur cidden tek sosyal aktiviten markete gitmek mi?? şaka yapıyon di mi?
selam kızlar.
bugün dr. daydık. sadece 300 gr. almış. karnı açtı ve orada kaka yaptı. belki 200 gr. falan fazla gelirdi cadı. anası da avuturdu kendini.
artık takılmıyorum kiloya. idrar tahlili için 3 saat bekletik ve yapmadı. geldik eve. Allah hepsine sağlık versin.
sen hergün ayrı bi aktivite içindesin ya:)))) öznura inanmıyo
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet öyle gibi oldu ama haftasonu da evde duramıyorum doğrusu. Öznur ise eline geçen fırsatları bile değerlendirip evden çıkmıyor:umursamaz:
Yaa be feet spor salonlarını duydunuz mu hanımlar? bi tanesi tam evimin karşısında. sadece bayanlara özel. süper programları var. bi sürü aletleripilates falan, bi aletten iniyorsun direkt diğer alete koşuyorsun. bu şekilde her alette kaldığın belli bi süre var. çok güzel programlıyorlar. gittiğin zaman ölçülerini alıyorlar ve amaç kilo vermekten çok incelmek. ayda ne kadar inceldiğini görüyorsun ve o ay en çok incelene sürprizler bile var. muhteşem bişey ama malesef Eymeni bırakabileceğim bi yer olmadığı için gidemiyorum(
hadi bakalım çok uzak değildir inş.
evet EZEL:))
Ezel var
gerçi 2-3 haftadır pek beğenmiyorum ezeli de. sanki senaristi değişti. artık beni şaşırtmıyor, diğer dizilere benzemeye başladı. izlerken vaayyy beee demiyorum artık
canım hemen cevap veremedim kusura bakma...emirhan durmayınca çıkmak zorunda kaldım...
şimdiii ben kahvaltıya bit yumurta sarısı..1 çay kaşığı tereyağ,.1 çorba kaşığı 8 tahıllı ballı mama,5 ölçek biberon maması,yarım ceviz,1-2 fındık,3-4 kuruüzüm,bir tatlı kaşığı pekmez..1 tatlı kaşığı krem peynir...yarım muz katıp blendırdan geçirip veriyorum... :)))
olur canım bana uyarr valla, napalımm
kızlar gece bi soru sormuştum biraz geçti sanırım cevaplayan olmadı bıldırcın yumurtası almış eşim onu verebilirmiyim acaba bebeğime
cıx 2010 şubat annesi yazmış, bikaç defa kendisi girdiğinde çocuğu da almış lazımlığa yapmış çocuk, artık başlıycam deyyo
cıx 2010 şubat annesi yazmış, bikaç defa kendisi girdiğinde çocuğu da almış lazımlığa yapmış çocuk, artık başlıycam deyyo
canım hemen cevap veremedim kusura bakma...emirhan durmayınca çıkmak zorunda kaldım...
şimdiii ben kahvaltıya bit yumurta sarısı..1 çay kaşığı tereyağ,.1 çorba kaşığı 8 tahıllı ballı mama,5 ölçek biberon maması,yarım ceviz,1-2 fındık,3-4 kuruüzüm,bir tatlı kaşığı pekmez..1 tatlı kaşığı krem peynir...yarım muz katıp blendırdan geçirip veriyorum... :)))
Ay bıtlenecegım kac gundur banyo yapamıyorum kombı derdıne.yarın hamama gıtsem ya bırı gelsede doguhana baksa
Bu arada sirkeli ballı sıcak su içmeye çalışıyorum deminden beri, hiç tavsiye etmem böööğ
neden bööğğ bi karışımı içmeye çalışıyorsun ??? hastamısın ?
bugün hiç keyfim yok şöyle güzel haberler alsam bir kaç arkadaşımla buluşsam gezsem eğlensem ...:gitme:mafoldumben:2:
üniverstede ne çok gezer tozardık birde hayatı zor sanırdık :):) terminale gidip yazıtura atarak bile şehir seçtiğimiz olurdu gezmek için hemen her memelekettede arkadaşın oluyordu şimdi neden hayat böyle değişti
eve bağlandık , işe bağlanık , eşe bağlandık ,
gönül çok şey istiyor ama bir türlü hadi diyemiyorsun çok planlar yapıp yapıp suya atıyorsun....
tek tek alıntı yapamıyorum smile kullanamyorum yazı tipimle oynayamıyorum!
günaydın herkese bugün erkenciyim yine minibüs satıp kamyon aldık kocam onun işlemleriyle uğraşmak için sabahın 7sinde çıktı, kızım uyuyor daha... mide bulantısıyla sawaşmak için hemen poğaça aldırdım bitane onu tıkınıyorum bi yandan.. ben u çocuğu doğurursam herhalde 90 kilo giderim doğuma we kendi kiloma gelmem 3 senemi alır(((
dün cengizi bi arkadaşı aradı, çok mutluyum cengiz galiba lena hamile baba oluyorum dedi, bizimki ne dese beğenirsiniz ne tesadüf bende çok mutluyum bnde baba oluyorumtam konuşacaktım kaynanam geldi malum bize kampı kurdu artık...
Haftasonuna kadar bekle muhakkak koloninizden gelen olur kaydirigubbakcemile3
Herkese günaydın bu arada, Kerem gece kaç defa kalktı saymadım Çok üzgünüm çoook sinir katsayılarımı katladı resmen, akşam uyutup bi arkadaşın doğumgününe gittim yarım saat sonra eşim arayıp uyandı uyumuyo gel dedi muhabbetin ortasından kös kös eve döndüm, eşime uyutamadı diye kızdım gelirken ama bi baktım adam ayağında sallıyo Kerem de babasının suratına bakıyo laelaelaelaelae herhalde çocuk şoka girdi babası sallayınca noluyo nan dedi naniknanik
bugün hiç keyfim yok şöyle güzel haberler alsam bir kaç arkadaşımla buluşsam gezsem eğlensem ...:gitme:mafoldumben:2:
üniverstede ne çok gezer tozardık birde hayatı zor sanırdık :):) terminale gidip yazıtura atarak bile şehir seçtiğimiz olurdu gezmek için hemen her memelekettede arkadaşın oluyordu şimdi neden hayat böyle değişti
eve bağlandık , işe bağlanık , eşe bağlandık ,
gönül çok şey istiyor ama bir türlü hadi diyemiyorsun çok planlar yapıp yapıp suya atıyorsun....
Yok Fatmacım yağ yakıyormuş bu karışım özellikle bel bölgesinde incelme sağlıyormuş, deneyeyim dedim ama içmesi çok zor
tek tek alıntı yapamıyorum smile kullanamyorum yazı tipimle oynayamıyorum!
günaydın herkese bugün erkenciyim yine minibüs satıp kamyon aldık kocam onun işlemleriyle uğraşmak için sabahın 7sinde çıktı, kızım uyuyor daha... mide bulantısıyla sawaşmak için hemen poğaça aldırdım bitane onu tıkınıyorum bi yandan.. ben u çocuğu doğurursam herhalde 90 kilo giderim doğuma we kendi kiloma gelmem 3 senemi alır(((
dün cengizi bi arkadaşı aradı, çok mutluyum cengiz galiba lena hamile baba oluyorum dedi, bizimki ne dese beğenirsiniz ne tesadüf bende çok mutluyum bnde baba oluyorumtam konuşacaktım kaynanam geldi malum bize kampı kurdu artık...
canım dualarımız seninle inşallah sizin için en iyi kararı verirsiniz..ama bi an önce kararınızı verinki bukadar yıpranmayın:Saruboceq:canım benim hepinizin samimiyetine çok inanıyorum, inşallah hayırlısı ne ise o olur
biyerden duydum islam alimleri bile adet üzerinden 40gün geçene kadar kürtaj olabilir diyor ne kadar doğru bilemem,
tabii ki aldırmayı istemiyorum herşey yolunda gitse, kendimle kızımla we karnımdaki bebeğime ayıracak waktimin olacağını bilsem tabiiki doğururum 2si beraber büyür onlar büyüyüncede 3.yü yaparım we bitiririm süper olur...
ama işte öyle göründüğü gibi değil herkes uzaktan doğur diyor ama ben neyin içine gireceğimi bilmiyorum..
cengizden nefret ettiğime eminmiyim? bilmiyorum duyduğum şeyin adı nefret değilse başka bişey ama ben bilmiyorum! bana rahat bi yaşam sunmadı gençsin daha derdin ne 30 yaşına geldiğinde ewin olacak, araban olacak, yazlığın olacak, çocuğun kocaman olmuş olacak, belki 1 ew daha almış olacaksın diyo!
bi yandan haklı ona hak weriyorum ama duygusal yön ağır basıyo kızımla heran her istediğimi yapamamak bana cengize karşı kin duyduruyo!
çoğu kişinin bebkleriyle uyuyp uyanmalarına gıpta ediyorum, içim hep buruk!
kızıma karşı wicdan azabı duyuyorum, bugün babannesi parka götrdü neden ben götüremiyorum diyorum, neden şuan ewde onunla oynayamıyorum!!! işte bunları düşündükçe gözüm ne parayı görüyor ne ewi ne arabayı...
beni anlıyomusunuz bilmiyorum kızlar?
hepiniz cengizle konuş diyorsunuz
ben biliyorumki cengizle konuşmam bişeyi değiştirmeyecek... tam aksine benim herşeyin aynı şeklde dewam edeceği (dükkanın, işlerin, cengizle kawgaların, hakaretlerin, gerginliğn,stresin, koştura koştura dr muayenelerine gidip koşturarak geri dönmenin, üstüne birde ilawe olarak kaynanaın gece gündüz bize yerleşmesi....) gerçeğiyle yüzyüze gelmem olacak!!!
hayır doğur diyecek, bana nasıl çalışmiyim diyebiliosun diyecek senin gönlün razımı diyecek masraflar 2 katına çıkacak diyecek ben tek başıma nasıl altından kalkarım diyecek! diyecekte diyecek!!!!
weya baktım olmuyor adam ısrarcı o zman aldırıcam yeterv dicem kawga edicem ağlicam, ben böyle çekemem hayır dicem we aldırıcam!!! bu yaşananlar dahada yıpratacak bizi...
:1shok:Şubat annelerine bakındım şööle bi, birinin bebeği 11.500 kg olmuş, biri de tuvalet eğitimine başlıyormuş yavaştan, vay be 1 ay sonra bunları mı konuşuyor olacağız:)
canım çok geçmiş olsuna.s.iyi akşamlar arkadaşlar.. oğlum sabahtan beri hapşırıyor sanırım grip olucakhuzursuzluğu burun tıkanıklığı falan yok hafif hırıltı var ama mutlu.. ben nar suyu vermek istedim sevmnedi bol su içirmeye çalışıyorum istemiyo ıhlamurda içmedi az önce bir mandalina suyunu iki cicbebe ile zor bela yedirebildim.. grip başlangıcında başka ne yapabilirim.. annem bol c vitaminli beslenip bol bol emzir atar dedi ama bebeğin de yemesi gerekmez mi ? bu durumu yaşayanınız oldumu ve bebişe neler verdiniz nasıl verdiniz tabii (benimkisi yemio malesef hiç bişeyi)
ben demir ilacı olarak ferrum kullanıyorum tadı daha güzel ve meyvesine katıp veriyorum içine pekmez koyunca tadını almadan yiyebiliyo mert beycokacimcoook tavsiye ederima.stam olarak başlamadı Hanifeciğim.. hapşırıyo bol bol sadece ama olucak gibi.. ben öncesinde bişiler versem atlatır mı die bekledim bugün.. yarın götüriim o zaman bende.. ilaç diil de kan damlası d vitamini çirmek ölüm bizekaşığı görünce ağzını yumuyo sımsızkı az önce kan damlasının şişesi elimden düştü kırldı düşün hiç alışamadı kaşığa napıcam bilmiorum
ayy inşallah canım mama reklamlarında falan oynar inşallah:lepi:canım arkadsım cokk sagol :kedi:
insallahhh bayanssulusmile:Saruboceq:
kızlar bu arada bugun demiri ajansa yazdırdımm kaydirigubbakcemile3 bakalım neler olcakk bayanssulusmile
yoksam oglusum star mı olcekk boshayallersmile
Allah yardımcın olsun canım, evlilikte eş önemli faktör. yuvayı dişi kuş yapar lafına gıcık oluyorum. kadınlar daha özverili olunca nedense üstüne daha çok yük biniyocanım benim sorun çalışmak değil az önce handeylede konuştuk..
ben çok yoruluyorum sen haamileliğinin son dönemleri yattın dinlendin, doğumdan sonrada bu zamana kadar ewdeydin, bi hafta sonun war istediğin gibi değerledirebileceğin, bayram tatilin war yasal hakların süt iznin falanın filanın ücretli izin ücretsiz izn..
bne keşke başkasının işinde çalışsam diyorum yani! en azından düzenin belli bizim işte o yok hergün onlarca kişiyle kawga ediyorum stresi çok! elemanlarla uğraşıyorum, cengiz gelio onla sürekli tartışma, yok bu nie böyle değil şunu nie unuttun, bnunun maaşı şunun kılı tüyü yok yani, motor kaza yaptı polis çewirdi ceza yazdı, su koktu, bidon delindi tamam her işin stresi war ben ömrümd ilk kez çalışmıyorum... okul bittiğinden bu yana ben hiç çalışmadığım olmadı... ama böylesini yaşamadım
kocama anlatamıyorum derdimi sanki akşama kadar keyif yapıyorum gibi geliyor ona burda ama kendisi bir gün dursa akşam isyanlarda..
hamileil yaşamadım ki doğuracağım gün bile çalışıyodum uff biri gelip şuraya baksada hastaneye gitsem die onu bunu arıyodum doğumdan geldim aynı akşam hesaba kitaba oturdum tabi..
özwerisiz bir eşe sahibim...
hamileliğimde kawgadan üzerime yürümekten çekinmedi hiç, doğum yaptım 3.gün annemi kowmaktan beter etti,off ya hangisini sayayım canım yaa şiştim sizide şişirdim..
hayırlısı neyse o olsun artık, bu çocuğun doğması hayırlı ise doğsun yk perişan olacaksa onun bununelinde huzursuz bi ortamda büyicekse hiiiç olmasın!!!
eşimle sorunları we korkularımı anlatsam zaten burdan köye yol olur
son bombamız hapse girebilirmiş her an 2 sene... 5sene önce bi olaydan dolauyı kesilmiş cezası warmış + ruhsatsız silah 2tane cezalarıyla...
oyy maaşallah çok tatlı annesi
benim kızım dağıtmış kendini... Ağustos ayıydı sanırım...
akannehir market mi:1shok: bari beni düşünüp yazmayın böyle şeyler. burda sadece iki market var. süpermarket demiyorum kızlar market birisi bim(Allahtan o varmış) biride yerel bir market bimden daha küçük. büyük market olsada gezsekmafoldumben evlilik yıldönümümüzde (burda gidilecek iki restaurant var zaten) yemeğe gittik ondada mert bey ve annemde bizleydikaydirigubbakcemile3 başka aktivite yok maalesef. dışarısı tozlu oyüzden merti dışarı çıkaramıyoruz zaten gezecek yerde yok ikitane park var ilçede, biri bizim sitede diğeri de polis lojmanlarındaakannehir güvenlik nedeniyle ağaçlandırma yok zaten burda düşünün halimikafamçokkarıştı kafayı yiyecemlaelaelaelaelaeÖznur cidden tek sosyal aktiviten markete gitmek mi?? şaka yapıyon di mi?
canım tefalden aldık biz arzum markası 140 tl idi pahalı biraz. su haznesi büyük diye aldık biz gece gündüz çalıştırıyoruz çünkü suyu 1 gün idare etsin diyekaydirigubbakcemile3,kızlar buhar makınesi alcam, kullanıyor musunu , hangı marka tavisye ederisniz acaba
ayıp ayıp bizim gibi şişkolara edilecek lafmı bu canımkaydirigubbakcemile3 bizede su içsek yarıyo daha en az 10 kilo fazlam var benim emziriyorum diye rejimde yapamıyorum dün hastanede dr göbeğime bakıp hamilemisin diye sordumafoldumben yok 6 ay önce doğum yaptım dedim sezeryanmı dedi yok normal doğum dedim. bu göbek niye hala orda gibi bi bakış attı dümbelekya sorma popo filan kalmadı şepit gibi oldum habire yiyorum azcık toparlayayım diye .bu kadarı da kötü ama.güzel olmuyor.
günaydınnnnnnnnnnnnnn nasılsınızzzzzzzzzzzz..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?