- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.821
kızlar buhar makınesi alcam, kullanıyor musunu , hangı marka tavisye ederisniz acaba
Benim de hiç keyfim yok bugün, akşam eşimle tartıştık biraz, sonra da küs yattık. Yazdıklarına gönülden katılıyorum, sadece kendime karşı sorumlu olduğum, kolay, dertsiz günlerimi özlüyorum bazen. Allahım bugünümüzü aratmasın, yavrularımızın eksikliğini göstermesin ama biraz nefes alacak alan yaratmamız lazım sanırım kendimize...
Günaydııınnn,
Bugün kendime izin verdim, tam 45 dakika geçmişi okudum. Bir sürü alıntı yaptım büyük bir zevkle. Sonra genel müdür ekranımın başına geldi, ben de yakalanma telaşıyla sayfayı kapattım. Gitmiş alıntılar senağlama
Dün eve gittiğimde, Doruk'la kavuşmamız inanılmazdı gerçekten. Annem uyutmaya çalışıyor, bu bağırıyordu. Gittim, oğlum ben geldim dedim, kucağıma aldım, sarıldım, başını boynuma soktu, yalamak suretiyle öptü ve uyudu... İndiremedim kucağımdan, 1 saatten fazla uyudu öyle, o uyudu ben ağladım. Sonra da bütün gece kudurduk :)
Öyle işte...
Katılıyorum bu konuda sana, Allah bu günümüzü aratmasın çoğu insanın arayıp bulamadığı şeylere sahibiz ama insan üniversite günlerini arıyor valla, azıcık aşım ağrısız başımdı, sorumluluk sıfırdı, valla arkadaş grubumla oturup sohbet etmeyi içip içip çok sarhoş olunca ertesi gün tövbe etmeyi özledim, dün akşam yarım saat durabildim doğumgününde halbuki ne güzel keyifli keyifli sohbete başlamıştık :1no2:
ah ah nerde o günler:içelim: yer içer gezer keyfimize bakardık. vize haftası son gün ders çalışmaktan başka bi sorumluluğumuz yoktu ne güzeldihihoyyytbugün hiç keyfim yok şöyle güzel haberler alsam bir kaç arkadaşımla buluşsam gezsem eğlensem ...:gitme:mafoldumben:2:
üniverstede ne çok gezer tozardık birde hayatı zor sanırdık :):) terminale gidip yazıtura atarak bile şehir seçtiğimiz olurdu gezmek için hemen her memelekettede arkadaşın oluyordu şimdi neden hayat böyle değişti
eve bağlandık , işe bağlanık , eşe bağlandık ,
gönül çok şey istiyor ama bir türlü hadi diyemiyorsun çok planlar yapıp yapıp suya atıyorsun....
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanGünaydııınnn,
Bugün kendime izin verdim, tam 45 dakika geçmişi okudum. Bir sürü alıntı yaptım büyük bir zevkle. Sonra genel müdür ekranımın başına geldi, ben de yakalanma telaşıyla sayfayı kapattım. Gitmiş alıntılar senağlama
Dün eve gittiğimde, Doruk'la kavuşmamız inanılmazdı gerçekten. Annem uyutmaya çalışıyor, bu bağırıyordu. Gittim, oğlum ben geldim dedim, kucağıma aldım, sarıldım, başını boynuma soktu, yalamak suretiyle öptü ve uyudu... İndiremedim kucağımdan, 1 saatten fazla uyudu öyle, o uyudu ben ağladım. Sonra da bütün gece kudurduk :)
Öyle işte...
canım ben tefalinkini kullNIYOrum memnunum süper sessiz çalışıyo filtresine esans falan damlatıp tüm odayı mis gibi kokutabiliosun.. ben wiks süryodum bazen nefesimizi açsın die
ya sorma popo filan kalmadı şepit gibi oldum habire yiyorum azcık toparlayayım diye .bu kadarı da kötü ama.güzel olmuyor.
en az 1 hafta kalıcaz canım.ordan anneme geçicem istanbula yakın fırsatı kaçırmıyorum bende:)
siz nerdesiniz?uzakmısınız dediğim yerlere?ben cok bilmiyorum da ist. u..
karsıya gıtmeyelım yaa , baska bısıler yapalım canmmm
ağustos başından beri şiddetli ağrıyor..belimde kalçamda ya da bacağımın başka yerinde ağrı yok sadece sağ dizim bazen yüyürken ters dönüyor gibi oluyor düşücem sanıyorum...ben süt ve süt ürünlerini çok tüketirim keşke iğneyle geçecek bir şey olsa...
buraya kadar yazmıştım Nihanın sesi geldi emzirdim uyuymaya devam ediyor Allahtan :)
bakalım yarın ne der...hayırlısı inşallah...
cıx 2010 şubat annesi yazmış, bikaç defa kendisi girdiğinde çocuğu da almış lazımlığa yapmış çocuk, artık başlıycam deyyo
günaydınnnnnnnnnnnnnn nasılsınızzzzzzzzzzzz..........
Günaydııınnn,
Öyle işte...
Günaydın anneler;
Güzel birgün olması dileğiyle canlarım...
Hasret hayırlısı olsun yaa bakarsın bu sefer daha da güzel olur bozma moralini eşin bakarsın daha ılımlı olur.Eşime ben ufaktan sizi anlattım durumunuzu eşimde arkadaşının yerinde olsam bu meleği dünyaya getirirdim dedi.Eşin(Cengiz) içinde gelecekleri iyi olsun diye yer yere atılım yapıyor ama onu yönlendirecek birinin olmaması aileyi sarsıyor tabii dedi....Ailesini seviyor ve onlar için çabalıyor bu arada kavgalar da yıpratıyorsa iki kişininde ılımlı olmamasından kaynaklanıyor dedi.Ben olsam eşinin(Cengizin)yerinde Su işinşi devreder.Pupda eleman çalıştırırım .Kendi işime bakar haftasonları ailemle geçiririm dedi.Başka biryere atılmanın anlamı yok dedi.
Zor Hasret tabii bunları söylerken yaşamadan bilemeyiz tabii ama sen kendini düşün ve Ceren ve şuan sana tutunmaya çalışan meleğini......
Burcu;Akşam Hilal'i almaya gittiğimde de bende yaşadım beni görünce kollarını açıp al beni der gibiydi eve gider gitmez emzirdim ve 1,5 saat uyudu ,uyandı yemek yedi bizimle sonra banyomuzu yaptık ,başladık oynamaya sarılarak sabaha kadar uyuduk kuzumla...Bu arada Hilal gündüzleri poposunu sektire sektire gidiyormuş.Emeklemeye niyeti yok direk yürüyecek kızım sanırım.
Erkek anneleri olarak şimdiden o paşa bu paşa diye konuşuyoruz bizden iğrenç birer kaynana olacak şimdiden söyleyeyim :)
Erkek anneleri olarak şimdiden o paşa bu paşa diye konuşuyoruz bizden iğrenç birer kaynana olacak şimdiden söyleyeyim :)
oku oku bitmiyo canımakannehir herkese günaydına.s. dün hastaneye gittim. enfeksiyon varmış, korkulacak bişey yok dedi dr. ama tahlil falan yapmadan yüzüme bakıp söyledikafamçokkarıştı burda canımız Allaha emanet. gaita testi yapacak uzmanları yokmuş, çıldıracam koca hastane yaw, nerde bu devlet nerde bu uzmanlarklava:
akannehir market mi:1shok: bari beni düşünüp yazmayın böyle şeyler. burda sadece iki market var. süpermarket demiyorum kızlar market birisi bim(Allahtan o varmış) biride yerel bir market bimden daha küçük. büyük market olsada gezsekmafoldumben evlilik yıldönümümüzde (burda gidilecek iki restaurant var zaten) yemeğe gittik ondada mert bey ve annemde bizleydikaydirigubbakcemile3 başka aktivite yok maalesef. dışarısı tozlu oyüzden merti dışarı çıkaramıyoruz zaten gezecek yerde yok ikitane park var ilçede, biri bizim sitede diğeri de polis lojmanlarındaakannehir güvenlik nedeniyle ağaçlandırma yok zaten burda düşünün halimikafamçokkarıştı kafayı yiyecemlaelaelaelaelae
günaydın canımopuyorumnanaktan
Günaydın anneler;
Güzel birgün olması dileğiyle canlarım...
Hasret hayırlısı olsun yaa bakarsın bu sefer daha da güzel olur bozma moralini eşin bakarsın daha ılımlı olur.Eşime ben ufaktan sizi anlattım durumunuzu eşimde arkadaşının yerinde olsam bu meleği dünyaya getirirdim dedi.Eşin(Cengiz) içinde gelecekleri iyi olsun diye yer yere atılım yapıyor ama onu yönlendirecek birinin olmaması aileyi sarsıyor tabii dedi....Ailesini seviyor ve onlar için çabalıyor bu arada kavgalar da yıpratıyorsa iki kişininde ılımlı olmamasından kaynaklanıyor dedi.Ben olsam eşinin(Cengizin)yerinde Su işinşi devreder.Pupda eleman çalıştırırım .Kendi işime bakar haftasonları ailemle geçiririm dedi.Başka biryere atılmanın anlamı yok dedi.
Zor Hasret tabii bunları söylerken yaşamadan bilemeyiz tabii ama sen kendini düşün ve Ceren ve şuan sana tutunmaya çalışan meleğini......
Burcu;Akşam Hilal'i almaya gittiğimde de bende yaşadım beni görünce kollarını açıp al beni der gibiydi eve gider gitmez emzirdim ve 1,5 saat uyudu ,uyandı yemek yedi bizimle sonra banyomuzu yaptık ,başladık oynamaya sarılarak sabaha kadar uyuduk kuzumla...Bu arada Hilal gündüzleri poposunu sektire sektire gidiyormuş.Emeklemeye niyeti yok direk yürüyecek kızım sanırım.
canım belliki eşinle tartışma nedenin dorukla buluşma anınızın sana verdiği sıkıntı olmuş...
Doruk Paşa içinde zor bir durum senin içinde
ancak böyle yapma bak zaten balık burcu duygusal bir çocuk birde sen böyle yetiştireceksin ilerde salya sümük bişi olacak
bizlerin duyguları çok yansır bebeğe unutma ...
bazı tepkielrim vardır kendiem çok kızsamda kendime kurtulamam neler bunlar biliyormusun tıpkı annem gibi verdiğim tepkiler...
günaydına.s.
günaydın cnm. mimkin olsa herhalde dorukla hep dipdibe olacaksınız:)) ne bu aşk böyle:))
günaydın cnm
ben mertin göbek bağını evde saklıyorum bana bağlı olsun diyesempatiksalakcinni okul bahçesine falan gömüyolarmış ya hani okusun diyesempatiksalakcinni benden çok güzel kaynana olur herhaldekötükedihüsokaydirigubbakcemile3
sorma kızlarda melek hani onlardan iyisi yok düşünsenize ileride belkide dünür olacağız bu topikten bahsedeceğiz birbirimize acaba kaç yıl daha devam eder buradakşi bu sohbet samimiyet ... ay bügün ne garip şeyler düşünüyorum ben yaaa.... kıs aylin sen şimdi bi laf eder beni dürtersin diye bekliyorum herhalde kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı valla kafam çok karmaşık akşam anlatması çok uzun olan bi sıkıntılı durum yaşadım onun etkielri hep bunlar ...
hadi be, pek çekingen gibi durmuyorsun burdan bakıncasengözlerimebaksanab
geçmiş olsun bu arada cnm, menisküs falan değildir inş.
ben demiştim zaten bomba gibi bişi diye:)) şifa olsun emirhana. bu çocuğun aslında hasta olmaması lazım, her tür vitaminden,gıdadan alıyor annesinin sayesinde. niye hastalanıyor hayret doğrusu
işin o kısmı da var benim koca m.m.lerim de çok çektim bunlardan hiçbir yerde rahat edemiyorum ki SPOR SALONU HOLPLA ZIPLA KABUS GİBİ....sempatiksalakcinni
dizim tuhaf yürüken çok zorlanmıyorum ama büküp oturamıyorum dizüstü duramıyorum çok afedersin ama tuv.ltte bile duramıyorum...offfffffffffff
sende katıyormusun bunları ..o zaman sende bendensin ... :))) bence çokta ağır değil...ERKEK ANNESIYIZ YA ONDAN :)))
HAYIR YAPMIYORUM.MARKETEDE ANNEM EVDE OLDUGUNDA GIDIYORUM DOGUHANA BISEY LAZIM DIYE.YOKSA SENOL EVDEYKEN GONDERMEZ KENDI GIDER
ISTE HAYATIM BEN KILO ALDI DIYE SEN ALMADI DIYE DERT YANIYORUZ HERKESIN FARKLI BE BITANEM SAGLIKLI OLSUNLARDA
YOK KIS O CIKIO ARADA BI
HER FIRSATDA OZNUR A LAF SOK SEN sempatiksalakcinni
MAMALAR HARICINDE KAHVALTI BENZIYOR
ANNNNCCCCAAAAAAAAAAAA GEZIN
HAYATIM NORMAL YUMURTAYI BILE DR AZ AZ VERDIRIYOR BILDIR YUMURTASI DAHA DIKKATLI OLUNMALI BENCE
DAHA NELER akannehir
9 ayda başlanırsa günde bir kere vcye götürüyorsun emdikten 20 dk sonra yavaş yavaş 1 yaşında bezden kurtulmuş olunuyormuş
benimki bunları yese sanırım 12 kg filan olur bizimki gece 3 te emse sabah emmez 50cc mama verdim onu içti oda göz kakarı yaptım öğlen 12ye kadar emmeden bekliyor sanırım üstten dişler patlak verecek birden 8 dişimizmi olacak ne şimdi 4tane yumurtadan filan 1 çkaşığı zor yiyor
Yok Fatmacım yağ yakıyormuş bu karışım özellikle bel bölgesinde incelme sağlıyormuş, deneyeyim dedim ama içmesi çok zor
tek tek alıntı yapamıyorum smile kullanamyorum yazı tipimle oynayamıyorum!
günaydın herkese bugün erkenciyim yine minibüs satıp kamyon aldık kocam onun işlemleriyle uğraşmak için sabahın 7sinde çıktı, kızım uyuyor daha... mide bulantısıyla sawaşmak için hemen poğaça aldırdım bitane onu tıkınıyorum bi yandan.. ben u çocuğu doğurursam herhalde 90 kilo giderim doğuma we kendi kiloma gelmem 3 senemi alır(((
dün cengizi bi arkadaşı aradı, çok mutluyum cengiz galiba lena hamile baba oluyorum dedi, bizimki ne dese beğenirsiniz ne tesadüf bende çok mutluyum bnde baba oluyorumtam konuşacaktım kaynanam geldi malum bize kampı kurdu artık...
[Di mi yaa, ona yansıtmamam lazım... Ama o uyurken ağladım, anlamamıştır belki :)
Erkek çocuğu yaw, ağlak olmasın, bu akşam gidince döveyim ben onu en iyisi :)))
Şaka bir yana, benim de bazı tepkilerim anneme çok benzer ve ben de hiç memnun değilim bu durumdan, ne kadar törpülemeye çalışsam da elimde olmuyor bazen.
Doğru örnek olmak lazım, benim için çok sorun yok, erkek çocuk babayı model alır ama kız anneleri için çok önemli bir konu bu.
Meral ya, son iki üç haftadır falan bana bu kadar taktı kafayı, dönemsel bişey mi acaba... Aşkımız büyük cidden, Allah bozmasın... Amaan günü gelince bi kızın peşine takılıp gidecek nasıl olsa, tadını çıkarayım şimdi zemuszemus
Günaydın Meral sana da Eymen paşa Furkan paşa nasıllar?
ben mertin göbek bağını evde saklıyorum bana bağlı olsun diyesempatiksalakcinni okul bahçesine falan gömüyolarmış ya hani okusun diyesempatiksalakcinni benden çok güzel kaynana olur herhaldekötükedihüsokaydirigubbakcemile3
Meral ya, son iki üç haftadır falan bana bu kadar taktı kafayı, dönemsel bişey mi acaba... Aşkımız büyük cidden, Allah bozmasın... Amaan günü gelince bi kızın peşine takılıp gidecek nasıl olsa, tadını çıkarayım şimdi zemuszemus
[Fatma sahiden, pek dikenlisin bugün, noldu canım sana yaw :) Sen ki en pozitiflerimizden birisindir :1shok:
Oğluşa kahvaltısını yedirdim, yedi çok şükür:))
Sağol cnm. Furkan bey okulda,dün okula uğramıştım öğretmeni çok memnun hamdolsun. Eymen de bugünlerde daha iyi, hem yemek hem de uyku konusunda maşallah
ben şahsen oğlanlarımı düşününce kaynanalara hak vermeye başlıyorumkaydirigubbakcemile3 sen o kada bak,büyüt. en değerli varlığın o olsun,sonra çeksin gitsin( evine gitmek bile zor olsun. senin evine gelmesi zor olsun. offffff offfff
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çıkar cnm tadını:)) ama evlenene dek dibinden ayrılmayacak söyliyim. benim Furkan öyledir. 9 yaşında ama hala dipdibe yaşıyoruz. bensiz hayatta bi yerde 1 gün bile durmaz. en cazip tatil tekliflerini bile bensiz kalacağı için reddetmiştir hep bugüne kadar.
Evlenince uçup gidecek ama(
bende kaynanalara hak verir oldum 2 gündür..bu erkek çoçukları çok zor büyüyor..herşeyleri geç oluyor...dha fazla yoruyorlar anneyi...birde sürekli annenin peşinde oluyorlar..benim erayda 7 yaşında hala kuçağıma oturmaya çalışır...dibimden ayrılmaz...
[YAA SORMA EVDE OLSAM DA GELSEN ÖĞLEN BANA DA ISIRSAN AMA ÇALIŞIYORUZ HAVALAR BİRAZ İYİ OLSA DA BULUŞALIM HİÇ OLMAZSA ...
Oğluşa kahvaltısını yedirdim, yedi çok şükür:))
Sağol cnm. Furkan bey okulda,dün okula uğramıştım öğretmeni çok memnun hamdolsun. Eymen de bugünlerde daha iyi, hem yemek hem de uyku konusunda maşallah
ben şahsen oğlanlarımı düşününce kaynanalara hak vermeye başlıyorumkaydirigubbakcemile3 sen o kada bak,büyüt. en değerli varlığın o olsun,sonra çeksin gitsin( evine gitmek bile zor olsun. senin evine gelmesi zor olsun. offffff offfff
çıkar cnm tadını:)) ama evlenene dek dibinden ayrılmayacak söyliyim. benim Furkan öyledir. 9 yaşında ama hala dipdibe yaşıyoruz. bensiz hayatta bi yerde 1 gün bile durmaz. en cazip tatil tekliflerini bile bensiz kalacağı için reddetmiştir hep bugüne kadar.
Evlenince uçup gidecek ama(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?