2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar buhar makınesi alcam, kullanıyor musunu , hangı marka tavisye ederisniz acaba

canım ben tefalinkini kullNIYOrum memnunum süper sessiz çalışıyo filtresine esans falan damlatıp tüm odayı mis gibi kokutabiliosun.. ben wiks süryodum bazen nefesimizi açsın die

Günaydın anneler;
Güzel birgün olması dileğiyle canlarım...
Hasret hayırlısı olsun yaa bakarsın bu sefer daha da güzel olur bozma moralini eşin bakarsın daha ılımlı olur.Eşime ben ufaktan sizi anlattım durumunuzu eşimde arkadaşının yerinde olsam bu meleği dünyaya getirirdim dedi.Eşin(Cengiz) içinde gelecekleri iyi olsun diye yer yere atılım yapıyor ama onu yönlendirecek birinin olmaması aileyi sarsıyor tabii dedi....Ailesini seviyor ve onlar için çabalıyor bu arada kavgalar da yıpratıyorsa iki kişininde ılımlı olmamasından kaynaklanıyor dedi.Ben olsam eşinin(Cengizin)yerinde Su işinşi devreder.Pupda eleman çalıştırırım .Kendi işime bakar haftasonları ailemle geçiririm dedi.Başka biryere atılmanın anlamı yok dedi.
Zor Hasret tabii bunları söylerken yaşamadan bilemeyiz tabii ama sen kendini düşün ve Ceren ve şuan sana tutunmaya çalışan meleğini......

Burcu;Akşam Hilal'i almaya gittiğimde de bende yaşadım beni görünce kollarını açıp al beni der gibiydi eve gider gitmez emzirdim ve 1,5 saat uyudu ,uyandı yemek yedi bizimle sonra banyomuzu yaptık ,başladık oynamaya sarılarak sabaha kadar uyuduk kuzumla...Bu arada Hilal gündüzleri poposunu sektire sektire gidiyormuş.Emeklemeye niyeti yok direk yürüyecek kızım sanırım.

canım belliki eşinle tartışma nedenin dorukla buluşma anınızın sana verdiği sıkıntı olmuş...

Doruk Paşa içinde zor bir durum senin içinde

ancak böyle yapma bak zaten balık burcu duygusal bir çocuk birde sen böyle yetiştireceksin ilerde salya sümük bişi olacak

bizlerin duyguları çok yansır bebeğe unutma ...

bazı tepkielrim vardır kendiem çok kızsamda kendime kurtulamam neler bunlar biliyormusun tıpkı annem gibi verdiğim tepkiler...

amin elbette aratmasın çok şükür bir düzenimiz var buda çok çok önemli ..
çok şükür bebeğim sağlıklı ben sağlıklı eşim sağlıklı bu herşeyden önemli
ben sadece nedense bugün böyle bi eskiyi özledim tek istediğim şey şöyle bi kafede sabah kahvaltımı yapıp arkadaşalrımla buluşup biraz gezdikten sonra yine bi cafeye oturalım mesela okey oynayalım sonra yemek yiyelim sonra çıkıp biraz daha gezelim sonra akşam arkadaşlarla biryere eğlenmeye gidelim sonra birimizin evinde sızıp kalalım :):)) ne bileyim yaaa saçmalıyorum galiba neyse ben bi kendime geleyim kötükedihüso

ah ah nerde o günler:içelim: yer içer gezer keyfimize bakardık. vize haftası son gün ders çalışmaktan başka bi sorumluluğumuz yoktu ne güzeldihihoyyyt

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım ben tefalinkini kullNIYOrum memnunum süper sessiz çalışıyo filtresine esans falan damlatıp tüm odayı mis gibi kokutabiliosun.. ben wiks süryodum bazen nefesimizi açsın die

wiks mi bende deneyimbilmiyorumkismile

günaydına.s.

evet cnm biraz uzak, küçük çekmece olursa çookk uzak

karsıya gıtmeyelım yaa , baska bısıler yapalım canmmm

mesela???

hayırlı haberlerle gel inş. cnm

cıx 2010 şubat annesi yazmış, bikaç defa kendisi girdiğinde çocuğu da almış lazımlığa yapmış çocuk, artık başlıycam deyyo

daha çok erken beee

günaydınnnnnnnnnnnnnn nasılsınızzzzzzzzzzzz..........

günaydın cnm

günaydın cnm. mimkin olsa herhalde dorukla hep dipdibe olacaksınız:)) ne bu aşk böyle:))

günaydın cnm

kızlar bişey soracam forumdada konu açtım sordum ama pek tatmin olamadım. su arıtma cihazı kullanan varmı aranızda. ihlasın su arıtma cihazını almayı düşünüyoruz ama iyimi kullanışlımı bilmiyoruzbilmiyorumkismile

Erkek anneleri olarak şimdiden o paşa bu paşa diye konuşuyoruz bizden iğrenç birer kaynana olacak şimdiden söyleyeyim :)

ben mertin göbek bağını evde saklıyorum bana bağlı olsun diyesempatiksalakcinni okul bahçesine falan gömüyolarmış ya hani okusun diyesempatiksalakcinni benden çok güzel kaynana olur herhaldekötükedihüsokaydirigubbakcemile3

Erkek anneleri olarak şimdiden o paşa bu paşa diye konuşuyoruz bizden iğrenç birer kaynana olacak şimdiden söyleyeyim :)

sorma kızlarda melek hani onlardan iyisi yok düşünsenize ileride belkide dünür olacağız bu topikten bahsedeceğiz birbirimize acaba kaç yıl daha devam eder buradakşi bu sohbet samimiyet ... ay bügün ne garip şeyler düşünüyorum ben yaaa.... kıs aylin sen şimdi bi laf eder beni dürtersin diye bekliyorum herhalde kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı valla kafam çok karmaşık akşam anlatması çok uzun olan bi sıkıntılı durum yaşadım onun etkielri hep bunlar ...

Şimdi ciddi bişey olmamasına sevindim diyeceğim ama o da muallakta kalmış. Devletimiz sağolsun...

Yerim onun poposunu ben... Bu kadar yakınız, bi göremedim yaa...
Doruk da emeklemeyecek gibi geliyor bana, hiç niyeti yok. Bu gece yatağında uyudu benim oğlum, güzel de uyudu maaşallah :)

Di mi yaa, ona yansıtmamam lazım... Ama o uyurken ağladım, anlamamıştır belki :)
Erkek çocuğu yaw, ağlak olmasın, bu akşam gidince döveyim ben onu en iyisi :)))
Şaka bir yana, benim de bazı tepkilerim anneme çok benzer ve ben de hiç memnun değilim bu durumdan, ne kadar törpülemeye çalışsam da elimde olmuyor bazen.
Doğru örnek olmak lazım, benim için çok sorun yok, erkek çocuk babayı model alır ama kız anneleri için çok önemli bir konu bu.

günaydına.s.

günaydın cnm. mimkin olsa herhalde dorukla hep dipdibe olacaksınız:)) ne bu aşk böyle:))

günaydın cnm

Meral ya, son iki üç haftadır falan bana bu kadar taktı kafayı, dönemsel bişey mi acaba... Aşkımız büyük cidden, Allah bozmasın... Amaan günü gelince bi kızın peşine takılıp gidecek nasıl olsa, tadını çıkarayım şimdi zemuszemus

valla yaaa, kendi kaynanalarımızı aratacaz kanımca kötükedihüso

Bizimki de evde hala kaydirigubbakcemile5

Fatma sahiden, pek dikenlisin bugün, noldu canım sana yaw :) Sen ki en pozitiflerimizden birisindir :1shok:

günaydın güzel annecikler.... :)))nasılsınız?güzel bir gün diliyorum hepinize....

emirhan ne aldıyda yediklerinden alıyor extra vitamin sadece haftada 1 kez veriyorum ben...hasta olmasıda bana çekmiş olmasından kaynaklanıyor sanırım..küçükken çok hasta olurdum..alerjim vardı..büyük oğlumdada var aynı durum...yüksek ihtimal dr nin demesine göre emirhandada var...

canım geçmiş olsun inşallah ciddi bişey değildir...
sende katıyormusun bunları ..o zaman sende bendensin ... :))) bence çokta ağır değil...

emirhan gece sadece 1 kez içiyor gece 12 de onun haricinde gece sık uyanıyor ama biberonu almıyor...sabahta iyice açıkmış oluyor...biberonu pek sevmiyor artık..gündüzde hiç almıyor çünkü...

Yok Fatmacım yağ yakıyormuş bu karışım özellikle bel bölgesinde incelme sağlıyormuş, deneyeyim dedim ama içmesi çok zor

ay bilirim o karışımı..denemişliğim vardır ama düzenli yapamadım..3. günden sonra baydı beni...katlanamadım daha fazla o tada...inşallah etkili olur...

kızım söylemene gerek kalmamışki,,anlamış zaten seninki....

örnek olarak babasını alsada anne etki ediyordur muhakkak diye söyledim aslında son söylediğinde doğru tadını çıkarmak lazım ...

Selin in durumu daha akrmaşık aslında sabah bırakıyorum öğle arasında bir saat görünüp yine gidiyorum sonra akşama kadar yok anne

birde annem emzirmek için getirdiğinde beni görüyor tabi ama oda ilginç dışarı çıkıyor bir resmi kuruma giriyor herkes birden onu sevmeye başlıyor sonra o araalrdan birden annesini fark ediyor tabi yüüznde güneşler açıyor elelri kolaları bacakalrıyla vucudunda kullanabildiği tüm uzuvlarıyla bana doğru atıyor kendini bir odaya giriyoruz emiyor acele acele çıkıyoruz ve hop anneannesinin kucağına etraftaki ilgiye karışıp kayboluyor annesi eve gidiyor uyuyor ....

Yerim onun poposunu ben... Bu kadar yakınız, bi göremedim yaa...
Doruk da emeklemeyecek gibi geliyor bana, hiç niyeti yok. Bu gece yatağında uyudu benim oğlum, güzel de uyudu maaşallah :)

[YAA SORMA EVDE OLSAM DA GELSEN ÖĞLEN BANA DA ISIRSAN AMA ÇALIŞIYORUZ HAVALAR BİRAZ İYİ OLSA DA BULUŞALIM HİÇ OLMAZSA ...

Oğluşa kahvaltısını yedirdim, yedi çok şükür:))

Günaydın Meral sana da Eymen paşa Furkan paşa nasıllar?

Sağol cnm. Furkan bey okulda,dün okula uğramıştım öğretmeni çok memnun hamdolsun. Eymen de bugünlerde daha iyi, hem yemek hem de uyku konusunda maşallah

ben şahsen oğlanlarımı düşününce kaynanalara hak vermeye başlıyorumkaydirigubbakcemile3 sen o kada bak,büyüt. en değerli varlığın o olsun,sonra çeksin gitsin( evine gitmek bile zor olsun. senin evine gelmesi zor olsun. offffff offfff

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çıkar cnm tadını:)) ama evlenene dek dibinden ayrılmayacak söyliyim. benim Furkan öyledir. 9 yaşında ama hala dipdibe yaşıyoruz. bensiz hayatta bi yerde 1 gün bile durmaz. en cazip tatil tekliflerini bile bensiz kalacağı için reddetmiştir hep bugüne kadar.
Evlenince uçup gidecek ama(

bende kaynanalara hak verir oldum 2 gündür..bu erkek çoçukları çok zor büyüyor..herşeyleri geç oluyor...dha fazla yoruyorlar anneyi...birde sürekli annenin peşinde oluyorlar..benim erayda 7 yaşında hala kuçağıma oturmaya çalışır...dibimden ayrılmaz...

e canım birde şöyle düşün eray daha yedi yaşında tamda anensiyle babsının ilgilerini anlamaya onalrı yaşamaya başladığı zaman ve şimdi ilgiyi paylaşmak zorunda kalıyor o yzden kendi ikdidarını kaybetmemek için senin peşinde kendini hatırlatıyor sürekli...

sende gerçekten çok yoruluyorsun ve haklısın sıkıntıalrında ama onada ayzık tatlı bıdık sürekli size kendini göstemeye çalışıyor dimi...

Son düzenleme:
[YAA SORMA EVDE OLSAM DA GELSEN ÖĞLEN BANA DA ISIRSAN AMA ÇALIŞIYORUZ HAVALAR BİRAZ İYİ OLSA DA BULUŞALIM HİÇ OLMAZSA ...

Valla havalardan pek umudum yok ama, buluşsak harika olur...

Meral Eymen'e uykusu ve yemesi için, Furkan'a okul durumu için maaşallah diyelim

Valla bu kaynana olma konusu biraz fena bence de, kaynanalık yapmam gibi geliyor hala ama üzülürüm yaw... Tamam gitsin, evini bilsin, karısına sahip çıksın, ama anasını da unutmasın... Valla babasına benzerse, ben çok şanslı olurum, inşallah benzer ne diyeyim :)

Ayrılmasın be Meralcim, ben de ondan ayrılamıyorum ki... Şu indirimli sitelerden lazer epilasyon almıştım kendime, git gel en az 2 saatim gidecek diye, 2,5 aydır bir defa bile gitmedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…