- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.841
e canım birde şöyle düşün eray daha yedi yaşında tamda anensiyle babsının ilgilerini anlamaya onalrı yaşamaya başladığı zaman ve şimdi ilgiyi paylaşmak zorunda kalıyor o yzden kendi ikdidarını kaybetmemek için senin peşinde kendini hatırlatıyor sürekli...
sende gerçekten çok yoruluyorsun ve haklısın sıkıntıalrında ama onada ayzık tatlı bıdık sürekli size kendini göstemeye çalışıyor dimi...
günaydın anneler geçmişi oku oku bitiremedim korkunç bir hafta sonu ve korkunç bir pazartesiydi öğlen izin bile almadan eve gittim çünkü felakettim doğumdan sonra ilk kez adet oldum baş ağrısı mide bulantı anlatamam ne kadar kötü olduğumu e gribim de hala oğlum bütün hafta sonu kıvrandı içim gitti zaten az emiyodu artık hiç istemiyo itiyo sütüm de hepten kesildi heralde onun üzerine de adt oldum dudağım uçukladı ben kendimi taşıyamazken bebeğime bakmak çok zor geldi ama ilahi bi güç geliyo insana allahtan bugün daha iyi bende daha iyiyim kocamı özledim aynı zamandada çok kızgınım evin demirini salladıkça salladı şimdi göçebe gibi yaşıyorum herün eve gidip temiz kıyafet al bebeğe meyve sıkacağı el blenderı taşıdım kaynımda kalıyorum bebeğe kolaylık oldu yalnız çok mutsuzum oğlum eltimin kucağından bana gelmiyo yokluğumu farketmiyo hatta beniml oynamaktansa eltimin çocuklarıyla oynamayı tercih ediyo işi bırakmayı bile düşünüyorum çok az vakigeçiriyorum hele haftasonu hastaydı ya ben çorbası meyve suyu ilacı diye koştururken hep onlar ilgilendi bana hep pis işler kaldı burnunu temizlemek ser fiz yapmak yani bende hep ağladı onun daetkisiyle heralde hiç bana gelmek istemedi :gitme:
günaydııııııınnnnnnnnn
gene benim kızım ayakta gene ben laptopta çivili. evimi görseniz warya kaçarsınız inanılmazzz dağınık karışık.
sabah kızım çok hafif gaz çıkartmıştı bende önemsemedim oynuyoruz fln içeri geldik işte.bi baktım elim ıslandı sırtını çevirdim kürek kemikleine kadar kaka!! allam hemen sofbeni yaktım banyoya soktum öff nası kokuodu bide lavaboda totosunu yıkadım sonra küvetinde yıkadım ilkdefa kendim! oyuncakla doldurdum tabi onlarla oynadı sonların dogru sıkıldı ayaa kalkmak istedi civa gibi olunca zor zaptettim neyse kazasız belasız yıkadım çok şükür kahvaltı yaptı emerkende uyuyamadı tok olunca ememedi çok bende ayagıma aldım uyudu şimdi.
onun kahvaltısı benim kahvaltım ortada. yatak odası keza dağınık. banyo deseniz küveti bezi kıyafetleri ortada mama sandalyesi salonun ortasında feciyiz yani:)
bosnacım sen böle anlattıkca hepimizi eritiyosun hee. kalpten kalbe yol warmış ya doruk hissedio baglanıo ne biçim sana. anneme anlattım seni o da çalıştıgı günleri aklına gelmiş sesi titredi inan şimdiki aklım olsa asla çalışmazdım dio banada engel olan o zaten:) abimi 40 ında bırakmış gitmiş o nası koşardım ewe dio. 6 yaşına kadar çalışmış abimde annem minyon olduğu için küçücük annecim dermiş:) küçücük annecim gitmee die arkasından ağlarmış abim hala kızar anneme 30 yaşında kendisi:)
başka kimi okumuştum heh çokoprens ewet erkek anneleri yetiştiriyorsunuz şimdiden ağam paşam die sonra kızlarımız çekio beşikte bile ego pompalıyorsunuz çocuklara cıkcık.
gülsan geçmiş olsun canım umarım çbk atlatırsınızz. çok geçmişe gidemedim umarım herkes iidir...
günaydın anneler geçmişi oku oku bitiremedim korkunç bir hafta sonu ve korkunç bir pazartesiydi öğlen izin bile almadan eve gittim çünkü felakettim doğumdan sonra ilk kez adet oldum baş ağrısı mide bulantı anlatamam ne kadar kötü olduğumu e gribim de hala oğlum bütün hafta sonu kıvrandı içim gitti zaten az emiyodu artık hiç istemiyo itiyo sütüm de hepten kesildi heralde onun üzerine de adt oldum dudağım uçukladı ben kendimi taşıyamazken bebeğime bakmak çok zor geldi ama ilahi bi güç geliyo insana allahtan bugün daha iyi bende daha iyiyim kocamı özledim aynı zamandada çok kızgınım evin demirini salladıkça salladı şimdi göçebe gibi yaşıyorum herün eve gidip temiz kıyafet al bebeğe meyve sıkacağı el blenderı taşıdım kaynımda kalıyorum bebeğe kolaylık oldu yalnız çok mutsuzum oğlum eltimin kucağından bana gelmiyo yokluğumu farketmiyo hatta beniml oynamaktansa eltimin çocuklarıyla oynamayı tercih ediyo işi bırakmayı bile düşünüyorum çok az vakigeçiriyorum hele haftasonu hastaydı ya ben çorbası meyve suyu ilacı diye koştururken hep onlar ilgilendi bana hep pis işler kaldı burnunu temizlemek ser fiz yapmak yani bende hep ağladı onun daetkisiyle heralde hiç bana gelmek istemedi :gitme:
biraz huysuzluğu var benim oülumun..akşam 6 başladık ödev yapmya(1 sayfa ödev)saat 10 bitti..benide babasınıda sinir etti..sonrada bir uyku savaşı başladı..biz yatırdık o kalktı geldi,biz yatırdık o geldi..saat 12 olmuştu artık eşim iyice sinir oldu..yorgun geiyorum eve birde bununla uğraşıyoruz..git bunu yatır gözüme gözükmesin yoksa alırım elime dedi...hani gelip içerde uslu uslu otursa yok...bağırıp duruyor..koltuklarda ordan oraya zıplıyor falan...emirhanı kıskandığı açık belli oluyor..ama alışaçak zamanla...böyle huysuzluk etmediğinde iyiyiz problem yok..
off cnm yaa çok zor bi durum allah sabır wersin. çalışmaya ihtiyacın warmı bilmiyorum yok gibi sanki. çalışma sende amaan. yada izin hakkın warsa bi hafta izin kullan bebşinle ol. çocuk kimle çok vakit geçirirse onu ister tabi. umarım düzelir.
Günaydın merve'cim
Günaydın Esin. çok geçmiş olsun cnm. Canım azıcık daha büyüyünce seni diğerlerinden ayrı tutmayı öğrenecek hiç merak etme sen
biraz huysuzluğu var benim oülumun..akşam 6 başladık ödev yapmya(1 sayfa ödev)saat 10 bitti..benide babasınıda sinir etti..sonrada bir uyku savaşı başladı..biz yatırdık o kalktı geldi,biz yatırdık o geldi..saat 12 olmuştu artık eşim iyice sinir oldu..yorgun geiyorum eve birde bununla uğraşıyoruz..git bunu yatır gözüme gözükmesin yoksa alırım elime dedi...hani gelip içerde uslu uslu otursa yok...bağırıp duruyor..koltuklarda ordan oraya zıplıyor falan...emirhanı kıskandığı açık belli oluyor..ama alışaçak zamanla...böyle huysuzluk etmediğinde iyiyiz problem yok..
uzmanlar dioki siz içerde otururken onun uyumasını beklemeyin. e kendinden pay biç arkadaşların ne bilim sewdiğin insanlar içerde otururken onları bıkamak istemeyiz kalkasımız gelmez oda öle siz oturuosunu o karanlık odada kendi kendine uyicak:)) kaç yaşında bilmiyorum ama kim olsa uyumaz sende yanında o uyuyana kadar yat baya baya pijamalarını fln giy.e enerji boşaltcak çcouk tabi oynicak. bide üstüne kardeşi gelmiş uslu uslu oturmasını hiç bekleme eline bide kitap werin bide puro outrsun oldu olacak:)) babasınında kızmaya hiç hakkı yok götrüsün o uyutsun çok kolaysa.
öğleye doğru toparlanacağımı ümit ediyorum cnaım ... :lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq:
günaydııııııınnnnnnnnn
gene benim kızım ayakta gene ben laptopta çivili. evimi görseniz warya kaçarsınız inanılmazzz dağınık karışık.
sabah kızım çok hafif gaz çıkartmıştı bende önemsemedim oynuyoruz fln içeri geldik işte.bi baktım elim ıslandı sırtını çevirdim kürek kemikleine kadar kaka!! allam hemen sofbeni yaktım banyoya soktum öff nası kokuodu bide lavaboda totosunu yıkadım sonra küvetinde yıkadım ilkdefa kendim! oyuncakla doldurdum tabi onlarla oynadı sonların dogru sıkıldı ayaa kalkmak istedi civa gibi olunca zor zaptettim neyse kazasız belasız yıkadım çok şükür kahvaltı yaptı emerkende uyuyamadı tok olunca ememedi çok bende ayagıma aldım uyudu şimdi.
onun kahvaltısı benim kahvaltım ortada. yatak odası keza dağınık. banyo deseniz küveti bezi kıyafetleri ortada mama sandalyesi salonun ortasında feciyiz yani:)
bosnacım sen böle anlattıkca hepimizi eritiyosun hee. kalpten kalbe yol warmış ya doruk hissedio baglanıo ne biçim sana. anneme anlattım seni o da çalıştıgı günleri aklına gelmiş sesi titredi inan şimdiki aklım olsa asla çalışmazdım dio banada engel olan o zaten:) abimi 40 ında bırakmış gitmiş o nası koşardım ewe dio. 6 yaşına kadar çalışmış abimde annem minyon olduğu için küçücük annecim dermiş:) küçücük annecim gitmee die arkasından ağlarmış abim hala kızar anneme 30 yaşında kendisi:)
başka kimi okumuştum heh çokoprens ewet erkek anneleri yetiştiriyorsunuz şimdiden ağam paşam die sonra kızlarımız çekio beşikte bile ego pompalıyorsunuz çocuklara cıkcık.
gülsan geçmiş olsun canım umarım çbk atlatırsınızz. çok geçmişe gidemedim umarım herkes iidir...
İçimden bazılarınızın aklıma geldiğinde size dair ilk aklıma gelen cümleleri yazmak geldi:))
BURCU : Doruk kuzumu çok özledim, burnumda tütüyor:ecrin_bebek:
YAZGI : Kuduruk Alp yine kudurukluk peşinde
HASRET : Cengiz'le çok fena kavga ettikalsanaalsanasmile
FATMA : :):))):)):)):)):)))
ŞEBNEM: Ata'yla gezmeye gidiyoruz
HAÇÇE : Size bi sordum niye cevap vermiyosunuz nan, tepemin tasını attırmayıınnklava:
OLCAY : Cumartesi misafir gelecekbayanssulusmile
ÖZNUR : Naber yavrii
MERAL : Eymen gece 10 kez uyandı, yine yemek yemedi:roflol:
İçimden bazılarınızın aklıma geldiğinde size dair ilk aklıma gelen cümleleri yazmak geldi:))
BURCU : Doruk kuzumu çok özledim, burnumda tütüyor:ecrin_bebek:
YAZGI : Kuduruk Alp yine kudurukluk peşinde
HASRET : Cengiz'le çok fena kavga ettikalsanaalsanasmile
FATMA : :):))):)):)):)):)))
ŞEBNEM: Ata'yla gezmeye gidiyoruz
HAÇÇE : Size bi sordum niye cevap vermiyosunuz nan, tepemin tasını attırmayıınnklava:
OLCAY : Cumartesi misafir gelecekbayanssulusmile
ÖZNUR : Naber yavrii
MERAL : Eymen gece 10 kez uyandı, yine yemek yemedi:roflol:
uzmanlar dioki siz içerde otururken onun uyumasını beklemeyin. e kendinden pay biç arkadaşların ne bilim sewdiğin insanlar içerde otururken onları bıkamak istemeyiz kalkasımız gelmez oda öle siz oturuosunu o karanlık odada kendi kendine uyicak:)) kaç yaşında bilmiyorum ama kim olsa uyumaz sende yanında o uyuyana kadar yat baya baya pijamalarını fln giy.e enerji boşaltcak çcouk tabi oynicak. bide üstüne kardeşi gelmiş uslu uslu oturmasını hiç bekleme eline bide kitap werin bide puro outrsun oldu olacak:)) babasınında kızmaya hiç hakkı yok götrüsün o uyutsun çok kolaysa.
Ayy bugün herkes iç karartıcı, Fatma silkelen kendine gel ya da otur bugün roman yazmaya başla, tam o kıvamdasın, kullandığın kelimeler kurduğun cümleler romandan fırlamış gibi, ağlak Burcu yu hiç söylemiyorum kızın gözyaşları hazır bekliyor akmak için, garibim Esin hasta napsın istese de bu iç karartıcı halinden kurtulamaz, toparlanın ayol ben de bu haleti ruhiyeye giricem yoksa :)
Mervecim evet ağalarımıza paşalarımıza ego patlaması yaratıyoruz, kızlar köle olsun onlaradaha iyisini mi bulacaklar :)
Gülsan ben de daha göbeğini gömemedim okula, cüzdanımda duruyo benimle geziyo o yüzden Kerem de daha kapının önüne geldiği gibi gezmeye gidecek diye mutlu oluyor :)
Kerem 3 gündür emmiyor artık bıraktık meme olayını, üzülsem de emmekten nefret eden çocuğu 7 ay emzirdiğim için gururluyum.
Meralcim günaydın sana da ennn pozitif arkadaşım :)
ööle mi dersin slında erkek çocukları anneye düşkün olur ama benim oğlum hala ayırt edemiyo beni gerçi etrafı hepkalabalık sürekli birileri var kucağına alıyo oynuyo e haliyle beni ayırt edemiyo yemeğini veren başkası altını değiştiren başkası benim ne farkım kalıyo ki nası ayırt etsinsenağlama
Günaydın....
doktordan geldim kızıma kahvaltısını yedirdim...çok şükür iştahı geri geldi...kahvaltısını bitirdi...bugün içine biraz da incir reçeli koydum incirini ezip koydum yani olur değil mi?????
Nİhan da bu ara çok sokuluyor bana bu gece uyanmaları falan da ayrılma korkusundan olurmuş bu aylarda...kıyamam ben onlara yaaaa...
bir de cumartesi arkadaşlarla buluşmuştuk orda bir arkadaşın bebeğini severken suratıma öyle baktı ki!!!sonra dizime vurmaya başladı...baktım kısknıyor bıraktım diğer kuzuyu benimkini kucağıma aldım nasıl sokuluyor bir müddet başını göğsüme yasladı bekledi...cadı!!!!
bu arada yeni modası ağzını yanağınma dayayıp ses çıkarmak...ağzını dayayıp nefesini veriryo port port ses çıkarıyo tabii çok hoşuna gidiyor...gece de hiç hatırlamıyorum alıp ortamıza yatırmışım ne ara yaptısam ağladı herhalde...unutmuşum..bir uyandım uyuyor yanımda
gelelim bana...hamdolsun bel fıtığı ya da menisküs değilmiş...kaslar zayıflamış biraz kireçleme varmış...menisküste de hassasiyet var ama yırtık yok dedi...röntgen çekti tabi..
merhem ve ağrı kesici verdi ama çok zorlanırsan iç dedi ilacı...merhemi kullanabilirsin dedi ama içinde emzirmede kullanılmaz yazıyo...sanırım kar zarar hesabı yaparsam kullanmam daha mantıklı...
10 gün sonra da egzersiz verecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?