2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi ben smile kullanmak yerine :):): ) bunu yapıyorum diyemi yoksa herşeye çok gülüyorum diyemi bu geliyor aklıaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla kolayıma geliyor msn de bunu yapında gülücük oluşuyor burda da oluşsun canım :):):))) kaydirigubbakcemile3

babasına kızdım ama yani kolaysa o uyutsun o zaman... alışır zamanla ama size böyle çektirecek biraz belliki .... aslında bebeklerin arasında bir yaşdan fazla olmayacak ki birlikte paylaşım içinde büyümeyi öğrenecek sonradan bişiler olmayacak hasret bence aldırmasın en güzeli doğurması...

canım yaaa çok ihtiyacın yoksa bir muddet ücretsiz izin felan al anneyi tanıdığı dönem ya hani bebekelrin senden çok ayrı kalmasın .... inşallah ilerde sana çok bağlı bir kuzucuk olur... :Saruboceq::Saruboceq:

böle yazınca odasına kapatıp üstünden kitleyesim geldi:) haklısınız yaa e okulda oynamış işte babanda annende uyumadan önce ilgileniyorlar senle daa ne isterler ki. ben direk odasına postalıyorsunuz sandım. ewet şımarmış bu:) allah yardımcınız olsun canım ne diyim. benimde dün kızım 9 da uyudu 1 aydır ilk defa erken uyudu bende yorgundum ama sırf eşimle oturmak için başbaşa. 12 de yattım inanılmaz keyif aldım özlemişim wala. anlıyorum o yüzden seni...

kızma kocama ..bu sefer haklı..çünkü kaç kez onu yatağına götürdü..yatırdı...ilgilendi,oynadılar falan ama eray sürekli kalktı durdu..her akşam yapıyor bunu...

beni unutmuşsun..

bosnacım wala çok zengin olsam seni oturturum ewe hesabınada her ay para çıkartırım.:) kızlarrr artık çalışmıyoruum ewimde dorukla mutluluğun doruklarına çıkıyoruuuzz die yazacağın günü bekliyorum bende. artı doruk böle giderse kesin arkandan ağlar ilerde söylim.

bende ööle teselli ediyorum kendimi bende hasta olunca onun sadece sağlığıyla ilgilendim oynayamadım hiç yedirdim içirdim temizledim yardım oyun zamanları eltime verdim ben dinlendim biraz ööle olunca tabi çocuk beni hiç sevimli hatırlamadı biraz iyleşiyim o da toparlansın haftaya hafta sonu anneme gideyim ikmize de baksın bende oğlumla oyniyim 2 gün

Meral kahvaltı yapmışsınız inanmıyorum bu günü tarihe geçirelim:)) neler yedi baya yedimi bu eymene yarına kadar gider atık aman inş öle yapmaz yesin meyvesinide çorbasınıda inşş.

yok cnm yaaa, ne çok yemesi. sadece yedi, sevindiğim nokta o:)) hiç ağzını açmıyor da çoğu zaman. 2 bebe bisküvisi, 1 çay kaşığı labne, 1 çay kaşığı pekmez. hepsi bu. ama yesin de azar azar da olsa hiç değilse azıcık vitamin alsın.

Meralcim günaydın sana da ennn pozitif arkadaşım :)

delikafadulden:hooray:

canım hepsini yapan başkası da olsa, sizin aranızdaki bağ yok diğerleriyle arasında. hiç merak etme sen onun annesisina.s.

minik cadı, öp onu benim için
sana da geçmiş olsun cnm, inşallah bir an evvel düzelirsin

algıda seçicilik:))

eee ben??
sen bir arada nick yorumluyordun...ilginç gözlemlerin var ama bir o kadar da doğru

:)) Yaa sana dair belirli bişi gelmedi aklımaCADIARZU

çok şımardı...dün arrtık en son yatağına ben götürdüm...tehdit ettim sonunda,,azcık kolundanda sıktım,dedim çıkarsan bu yataktan bu yataktan seni bu yatağın içinde boğarım..korkudan çıkmadıda uyudu sonunda...

aylin keser döner sap döner wala kız werirse bide ilerde Allah görürüm o zmn seni:)
senin oğlan napıo alıştımı bakıcıya iyi bakıyor mu kadın?

Şu hayatta tek kınadığım insan kayınvalidemdir, çocuklarına o kadar düşkündür ki sürekli onlar yerinden kalkmasın diye her işlerini kendisi yapar, ben hep dalga geçerim aman oğlun kalkmasın da yumurtaları soğumasın diye,kadın çok yorgun olur ama bakkala bile oğlunu göndermez kendisi kalkar gider, kızı her yerin kıymasını yemiyor diye bigün atladı minibüsle kızının kasabına gitti hem de yorgundu,utanmasa tuvalete götürecek çocuklarını ve her zaman bana seni de görücem diyordu, ee insanın kınadığı başına gelmeden ölmezmiş

çok sağol Burcum...ben de şaşırdım hiç beklemezdim...
yalnız bebeklerin ayları yakındı birbirine çok alemdiler bir dünya oyuncağın içinden sadece birinin eline aldığına yöneldi hepsi...birbirlerinin elinden aldılar oyuncakları çok güldük...

aylin keser döner sap döner wala kız werirse bide ilerde Allah görürüm o zmn seni:)
senin oğlan napıo alıştımı bakıcıya iyi bakıyor mu kadın?

Bu arada bakıcıya da alıştı hatta bakıcının 2 çocuğu var biri 22-23 yaşlarında biri de liseye gidiyor onlara da bayılıyor çocuklar da Kerem e bayılıyor, kadını görünce beni gördüğü gibi gülüp seviniyor o yüzden içim rahat anlıyorum ki iyi davranıyorlar

hepimiz şu şekilde kullanıyoruz Fatmacım :)) ama seninki bi kaç kez yankılanıyor:)):)):)))) şeklinde

kızma kocama ..bu sefer haklı..çünkü kaç kez onu yatağına götürdü..yatırdı...ilgilendi,oynadılar falan ama eray sürekli kalktı durdu..her akşam yapıyor bunu...

Burcu gece eşiyle tartıştığı için direkt senin kocaya da kızdı ama sanırsam sizin gece de aksine iyi geçtiği için sen de korumaya aldın bakıyorum eşinisempatiksalakcinni

beni unutmuşsun..

unutmadım cnm, yazmadıklarımla ilgili aklıma belli cümleler gelmedi de ondan yazmadım yaniolumunekankayizsmile

hahahh işte onları yazacağı gün hiç gelmeyecek. çünkü olur da işten ayrılsa dahi dorukla geçireceği vakti öldürmemek için bize yazmaz benim tanıdığım Burcuşakkıdı

Eşin daha uzun süre mi yok?

oohhh canıma değsinnn :):):)) kadında aynı şeyi sana söyleyecek aman soğumasın yumurtaları ... kız çok abartmış kaynana hakkaten aman kınama sakın...

:))) kuzu nası bakmış kalmıştır öle boğulma korkusuyla:))

e onlar kıvamlı oluomu yani krema gibi kuru kuru olmuo dimi sütle biraz ıslatsan labne çok sıvı diil pekmezde yogun e bisküvide öle. benim kızım çok yogun werdimmi kusuyor resmen. dün muz werdim heralde midenini bulandırıor muz çok ezilince sümükümsü oluo ya. bogazına mı yapıştı nedir. kustu iki seferdir artık wermiorm muz yada elimde didiklicem. sende bıraz sıvılaştır belki daha kolay yer

Onu bende yaptım bir kaç kez ama benim kız yüzsüz saçını çekiyorum bana gülüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…