2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tuvalet eğitimi için fazla acele etmiş bence.Daha yaşına girmeden yazık çocuk ne anlasın?

eminim başarısız olacak ya da çocuğun psikolojisini bozacak...doktorlar 2 yaşından önce önermiyor zaten kaslarına sözü geçmez ki kuzunun...
ama benim bir arkadaşın kayınvalidesi 3 aylıkken başlamıştı çişşşşş diyorum o zaman yapıyor diyordu tabi bezine ama bir kaç ay sonra tuv. götürürüm diyordu...kafamçokkarıştı
tabiii beceremedidelikafadulden

Tuvalet eğitimi için fazla acele etmiş bence.Daha yaşına girmeden yazık çocuk ne anlasın?

ay yuh manyamış mı o töbe töbee bez yollayalım bari yazık derdi ne ki o kadar erkenden çocuğunu yoruyo. megryann lütfen yazarmısın bu kadar erkenden derdi neymiş yazık bebeğine yaa ne kadınlar war yarabbim.

kızma kocama ..bu sefer haklı..çünkü kaç kez onu yatağına götürdü..yatırdı...ilgilendi,oynadılar falan ama eray sürekli kalktı durdu..her akşam yapıyor bunu...

Tamam affettim :) Ben kendi kocama kızayım zaten, niye seninkine sataştım ki kaydirigubbakcemile3

Ah canım benim, Allah razı olsun :)

Ondan işte Esincim ya, hasta bebekten herşey beklenir. İyileşin ikiniz de, mutlu günlerinize dönersiniz :)

ben ekspertiz için şehir dışına çıkıyorum bugün kredi talep edenlerin vay haline

yazık adamlara yaww

:1ninca: e çocuk korkudan çıkmamıştır doğal olarak. canım ben de bazen büyüğe gebertirim falan diyorum sonra çok pişman oluyorum. böyle cümleleri kullandığımız zaman onlar bunu gerçek olarak algılayabilirler. bu hem kendileri için zor bi durum oluyor hem de Allah kjorusun söylediğimiz şeyleri kardeşlerine kızdıkları anda onlara uygulama durumu olabilir. sen iyisi mi bi daha boğmaktan falan bahsetme. ben genelde gezmeye götürmemekle tehdit ediyorum. ya da sevdiği bi programı izletmemekle:)) o da çok etkili oluyor emin ol

ay aynen yaaa, içimden hep derdim nasıl yetiştirmiş bunu böyle diye ama sanırım benim oğluşlar da öyle olucakbilmiyorumkismile

Arkadaşlar Burcu ağlak diilmiş, inanan var mı aranızda :)

şutarafagitti inananlar şu tarafa gitti

şekerim ben gülmeyi çok seven biriyim ama hakakten yaw ben öyle minicik bi gülümseme ile yetinemem bilinki keyifliyim ve gülüyorumdur yani

ama tabi surat astığımda da kasların yeniden gevşemesi nerdeyse zulum oluyor ... kötükedihüso

e hadi gözün aydın canım inşallah hep iyi dgider...

canım sağol valla....sen beni çok iyi anlamışsın...evet coçuk anneyle babayla bir tutmamalı kendini...

yok yok seyyal bu sefer haklıydı koçam...akşam çok uğraştı oda onunla..benden çok o ilgilendi..çünkü küçük bendeydi...

akşam normla bir akşam geçirdik biz..anlattığım gibi geçti işte...ama dediğim gibi bu durumda erol haklıydı yani...ne zamandır bize aynısını yapıyor...bende eraya çok kızdım akşam belki o nedenle eşimi haklı buluyorda olabilirim...eğer akşam ben son tyatırdıktan sonra kalksaydı yine yiyebişlirdi bir iki tane poposuna benden..babay kalmayabilirdi o iş..eşim zaten ne kadar elime alıçam falan desede daha hiç vurmamıştır eraya ama ben yapıyorum arada poposuna ...

Meyve suyunun içinde ver damlalarını.Benim kızda etrafa püskürtüp batırıyordu kıyafetler falan batıyor kan damlası çıkmıyor kıyafetlerden en sonunda sabahları sıktığım meyve sularının içine katıp vermeye başladım yada meyve püresinin içinde ver...

evet Meralin taktiği daha mantıklı ceza yerine olumsuz pekiştireç vermek lazım...tabi yerse hepsi de yemiyo ama vardır illa vazgeçemeyeceği şeyler onları kısıtla ya da yasakla....

ya bende genelde dediğin gibi yapıyorum.ama çok umursamıyor eray..ama akşam çok sinirlenmiştim..dediğin gibi dikkat etmek lazım haklısın...

Son düzenleme:

eray yaramazlık boyutlarını artırmış belliki .... eşine de o zaman kocaman bi aferim verelim :hooray::hooray:

eşim dışarı çıkarken Nihan 11 gibi uyumak ister dedi...beni tembihledisempatiksalakcinni
cadı cidden uyudu 11i 5 geçeakannehir
ehh eşim çözmüş artık olayı...ona bir aferin

Yazık beee...

Meral çözmüşsün valla... E işe dönmeden önce, hiç topikte gördünüz mü siz beni :)

Arkadaşlar Burcu ağlak diilmiş, inanan var mı aranızda :)

klava:
Tamam tamam, e yengeç burcuyum, napim yaa:kedi:

Hiç gerek yok bence de...

Sana daklava:

Ayrıca senin tehdit yöntemini beğendim, akşam Doruk'a uygulayayım

bence yok:) demek için fazla şeyler yazmam lazım ne mantıksa bu 15 karakter her yarabbim ya!!

klava:

Kızlar günaydın.Çok yoğunum yine.Geçmişe bakamadım.Hasret Cengizle konuştu mu nonu merak ettim.Hasret dr. gitti mi?Ne yapacağına karar verdi mi?Biri bana özetleyebilir mi geçmişi.Hepiniz çok öptüm...

sağol Merlacim :)
aklına bir şey gelmemsi iyi mi kötü mü acaba??

iyi tabi cnm, sürekli aynı şeyleri tekrar etmiyorsun demek kiaklinialirimsmile

e şimdi diğerleri neeee biz kendimizi mi tekrar ediyoruz diye soracak olurlarsa, yok canıımmm siz de istikrarlısınız derimdelikafadulden

yok cnm ya biraz su ya da süt ekliyorum zaten. muzu ezdiğimde hiç yemiyor eymen de ama elimde tutup ısırttığımda seviyor. öyle dene istersen

aynen katılıyorum. çocuk kendini ifade etmeye başlayacak ki eğitime başlansın. hiç doğru değil ayrıca çocuğun önünde tuvalet olayı:umursamaz:

e erkekler gece 1-2 saat görüyorlar anca zaten çocukları. bütün dertleri bizde. yedirmesi,çalıştırması,oynatması. bi zahmet daha sabırlı olsunlar artık, tabi vurmayacak

gunaydın kızlarrr,
gecmısınokuyamıorm demır cok mızmız sureklı kucak ıstıyorr :)
opuyorum hepınızı kocamannn
bu arada meralcımm cuma ıcın yer belırleyelım :)

eray yaramazlık boyutlarını artırmış belliki .... eşine de o zaman kocaman bi aferim verelim :hooray::hooray:

ya okula bizim bir akrabamızın oğluyla gidiyor..çoçuk çok şımarık...okulda süreki onunla oynuyorlarmış...bizimkininde içinde vardı zaten o cevher ama bastırıyordu :))) ama çoçuk oğlumun içindeki cevheri çıkarmış..aynı o çoçuğun hreketleri görür oldum erayda..etkiliyor çoçular bir birlerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…