- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.881
Tuvalet eğitimi için fazla acele etmiş bence.Daha yaşına girmeden yazık çocuk ne anlasın?
işe başladınmı olumunekankayizsmile
Tuvalet eğitimi için fazla acele etmiş bence.Daha yaşına girmeden yazık çocuk ne anlasın?
kızma kocama ..bu sefer haklı..çünkü kaç kez onu yatağına götürdü..yatırdı...ilgilendi,oynadılar falan ama eray sürekli kalktı durdu..her akşam yapıyor bunu...
bosnacım wala çok zengin olsam seni oturturum ewe hesabınada her ay para çıkartırım.:) kızlarrr artık çalışmıyoruum ewimde dorukla mutluluğun doruklarına çıkıyoruuuzz die yazacağın günü bekliyorum bende. artı doruk böle giderse kesin arkandan ağlar ilerde söylim.
bende ööle teselli ediyorum kendimi bende hasta olunca onun sadece sağlığıyla ilgilendim oynayamadım hiç yedirdim içirdim temizledim yardım oyun zamanları eltime verdim ben dinlendim biraz ööle olunca tabi çocuk beni hiç sevimli hatırlamadı biraz iyleşiyim o da toparlansın haftaya hafta sonu anneme gideyim ikmize de baksın bende oğlumla oyniyim 2 gün
ben ekspertiz için şehir dışına çıkıyorum bugün kredi talep edenlerin vay haline
çok şımardı...dün arrtık en son yatağına ben götürdüm...tehdit ettim sonunda,,azcık kolundanda sıktım,dedim çıkarsan bu yataktan bu yataktan seni bu yatağın içinde boğarım..korkudan çıkmadıda uyudu sonunda...
Şu hayatta tek kınadığım insan kayınvalidemdir, çocuklarına o kadar düşkündür ki sürekli onlar yerinden kalkmasın diye her işlerini kendisi yapar, ben hep dalga geçerim aman oğlun kalkmasın da yumurtaları soğumasın diye,kadın çok yorgun olur ama bakkala bile oğlunu göndermez kendisi kalkar gider, kızı her yerin kıymasını yemiyor diye bigün atladı minibüsle kızının kasabına gitti hem de yorgundu,utanmasa tuvalete götürecek çocuklarını ve her zaman bana seni de görücem diyordu, ee insanın kınadığı başına gelmeden ölmezmiş
Arkadaşlar Burcu ağlak diilmiş, inanan var mı aranızda :)
hepimiz şu şekilde kullanıyoruz Fatmacım :)) ama seninki bi kaç kez yankılanıyor:)):)):)))) şeklinde
Burcu gece eşiyle tartıştığı için direkt senin kocaya da kızdı ama sanırsam sizin gece de aksine iyi geçtiği için sen de korumaya aldın bakıyorum eşinisempatiksalakcinni
hahahh işte onları yazacağı gün hiç gelmeyecek. çünkü olur da işten ayrılsa dahi dorukla geçireceği vakti öldürmemek için bize yazmaz benim tanıdığım Burcuşakkıdı
]
Bu arada bakıcıya da alıştı hatta bakıcının 2 çocuğu var biri 22-23 yaşlarında biri de liseye gidiyor onlara da bayılıyor çocuklar da Kerem e bayılıyor, kadını görünce beni gördüğü gibi gülüp seviniyor o yüzden içim rahat anlıyorum ki iyi davranıyorlar
Yaa birinci sınıf çok zor oluyor hakikaten anne için, Allah sana kolaylık versin cnm. Bi de böyle hevessiz olursa çocuk işin ikiye katlanıyordur
eeee ne yapalım yani, çocuk uyuyacak diye biz de mi erkenden yatağa girelim. olur mu öyle şey, kuralları öğrenmeli bence. büyük oğlanın uyku saati 9'dur haftaiçi günlerde bizde. gider odasına uyur. bu 3 senedir,kreşe başladığından beri böyle. Kendilerinin çocuk bizimse yatişkin olduğumuzun bilincine varmaları gerekiyor sonuçta, kendilerini bizimle bir tutmalarına izin vermemeliyiz bence
şimdi ben smile kullanmak yerine :):): ) bunu yapıyorum diyemi yoksa herşeye çok gülüyorum diyemi bu geliyor aklıaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla kolayıma geliyor msn de bunu yapında gülücük oluşuyor burda da oluşsun canım :):):)))kaydirigubbakcemile3
babasına kızdım ama yani kolaysa o uyutsun o zaman... alışır zamanla ama size böyle çektirecek biraz belliki .... aslında bebeklerin arasında bir yaşdan fazla olmayacak ki birlikte paylaşım içinde büyümeyi öğrenecek sonradan bişiler olmayacak hasret bence aldırmasın en güzeli doğurması...
canım yaaa çok ihtiyacın yoksa bir muddet ücretsiz izin felan al anneyi tanıdığı dönem ya hani bebekelrin senden çok ayrı kalmasın .... inşallah ilerde sana çok bağlı bir kuzucuk olur... :Saruboceq::Saruboceq:
hepimiz şu şekilde kullanıyoruz Fatmacım :)) ama seninki bi kaç kez yankılanıyor:)):)):)))) şeklinde
Burcu gece eşiyle tartıştığı için direkt senin kocaya da kızdı ama sanırsam sizin gece de aksine iyi geçtiği için sen de korumaya aldın bakıyorum eşinisempatiksalakcinni
unutmadım cnm, yazmadıklarımla ilgili aklıma belli cümleler gelmedi de ondan yazmadım yaniolumunekankayizsmile
hahahh işte onları yazacağı gün hiç gelmeyecek. çünkü olur da işten ayrılsa dahi dorukla geçireceği vakti öldürmemek için bize yazmaz benim tanıdığım Burcuşakkıdı
Eşin daha uzun süre mi yok?
tam olarak başlamadı Hanifeciğim.. hapşırıyo bol bol sadece ama olucak gibi.. ben öncesinde bişiler versem atlatır mı die bekledim bugün.. yarın götüriim o zaman bende.. ilaç diil de kan damlası d vitamini çirmek ölüm bizekaşığı görünce ağzını yumuyo sımsızkı az önce kan damlasının şişesi elimden düştü kırldı düşün hiç alışamadı kaşığa napıcam bilmiorum
sağol Merlacim :)
aklına bir şey gelmemsi iyi mi kötü mü acaba??
yazık adamlara yaww
:1ninca: e çocuk korkudan çıkmamıştır doğal olarak. canım ben de bazen büyüğe gebertirim falan diyorum sonra çok pişman oluyorum. böyle cümleleri kullandığımız zaman onlar bunu gerçek olarak algılayabilirler. bu hem kendileri için zor bi durum oluyor hem de Allah kjorusun söylediğimiz şeyleri kardeşlerine kızdıkları anda onlara uygulama durumu olabilir. sen iyisi mi bi daha boğmaktan falan bahsetme. ben genelde gezmeye götürmemekle tehdit ediyorum. ya da sevdiği bi programı izletmemekle:)) o da çok etkili oluyor emin ol
ay aynen yaaa, içimden hep derdim nasıl yetiştirmiş bunu böyle diye ama sanırım benim oğluşlar da öyle olucakbilmiyorumkismile
şutarafagitti inananlar şu tarafa gitti
yazık adamlara yaww
:1ninca: e çocuk korkudan çıkmamıştır doğal olarak. canım ben de bazen büyüğe gebertirim falan diyorum sonra çok pişman oluyorum. böyle cümleleri kullandığımız zaman onlar bunu gerçek olarak algılayabilirler. bu hem kendileri için zor bi durum oluyor hem de Allah kjorusun söylediğimiz şeyleri kardeşlerine kızdıkları anda onlara uygulama durumu olabilir. sen iyisi mi bi daha boğmaktan falan bahsetme. ben genelde gezmeye götürmemekle tehdit ediyorum. ya da sevdiği bi programı izletmemekle:)) o da çok etkili oluyor emin ol
ay aynen yaaa, içimden hep derdim nasıl yetiştirmiş bunu böyle diye ama sanırım benim oğluşlar da öyle olucakbilmiyorumkismile
kızlar gece bi soru sormuştum biraz geçti sanırım cevaplayan olmadı bıldırcın yumurtası almış eşim onu verebilirmiyim acaba bebeğime
canım sağol valla....sen beni çok iyi anlamışsın...evet coçuk anneyle babayla bir tutmamalı kendini...
yok yok seyyal bu sefer haklıydı koçam...akşam çok uğraştı oda onunla..benden çok o ilgilendi..çünkü küçük bendeydi...
akşam normla bir akşam geçirdik biz..anlattığım gibi geçti işte...ama dediğim gibi bu durumda erol haklıydı yani...ne zamandır bize aynısını yapıyor...bende eraya çok kızdım akşam belki o nedenle eşimi haklı buluyorda olabilirim...eğer akşam ben son tyatırdıktan sonra kalksaydı yine yiyebişlirdi bir iki tane poposuna benden..babay kalmayabilirdi o iş..eşim zaten ne kadar elime alıçam falan desede daha hiç vurmamıştır eraya ama ben yapıyorum arada poposuna ...
çok şımardı...dün arrtık en son yatağına ben götürdüm...tehdit ettim sonunda,,azcık kolundanda sıktım,dedim çıkarsan bu yataktan bu yataktan seni bu yatağın içinde boğarım..korkudan çıkmadıda uyudu sonunda...
unutmadım cnm, yazmadıklarımla ilgili aklıma belli cümleler gelmedi de ondan yazmadım yaniolumunekankayizsmile
Eşin daha uzun süre mi yok?
eminim başarısız olacak ya da çocuğun psikolojisini bozacak...doktorlar 2 yaşından önce önermiyor zaten kaslarına sözü geçmez ki kuzunun...
ama benim bir arkadaşın kayınvalidesi 3 aylıkken başlamıştı çişşşşş diyorum o zaman yapıyor diyordu tabi bezine ama bir kaç ay sonra tuv. götürürüm diyordu...kafamçokkarıştı
tabiii beceremedidelikafadulden
yazık adamlara yaww
bence yok:) demek için fazla şeyler yazmam lazım ne mantıksa bu 15 karakter her yarabbim ya!!
sağol Merlacim :)
aklına bir şey gelmemsi iyi mi kötü mü acaba??
:))) kuzu nası bakmış kalmıştır öle boğulma korkusuyla:))
e onlar kıvamlı oluomu yani krema gibi kuru kuru olmuo dimi sütle biraz ıslatsan labne çok sıvı diil pekmezde yogun e bisküvide öle. benim kızım çok yogun werdimmi kusuyor resmen. dün muz werdim heralde midenini bulandırıor muz çok ezilince sümükümsü oluo ya. bogazına mı yapıştı nedir. kustu iki seferdir artık wermiorm muz yada elimde didiklicem. sende bıraz sıvılaştır belki daha kolay yer
eminim başarısız olacak ya da çocuğun psikolojisini bozacak...doktorlar 2 yaşından önce önermiyor zaten kaslarına sözü geçmez ki kuzunun...
ama benim bir arkadaşın kayınvalidesi 3 aylıkken başlamıştı çişşşşş diyorum o zaman yapıyor diyordu tabi bezine ama bir kaç ay sonra tuv. götürürüm diyordu...kafamçokkarıştı
tabiii beceremedidelikafadulden
akşam normla bir akşam geçirdik biz..anlattığım gibi geçti işte...ama dediğim gibi bu durumda erol haklıydı yani...ne zamandır bize aynısını yapıyor...bende eraya çok kızdım akşam belki o nedenle eşimi haklı buluyorda olabilirim...eğer akşam ben son tyatırdıktan sonra kalksaydı yine yiyebişlirdi bir iki tane poposuna benden..babay kalmayabilirdi o iş..eşim zaten ne kadar elime alıçam falan desede daha hiç vurmamıştır eraya ama ben yapıyorum arada poposuna ...
eray yaramazlık boyutlarını artırmış belliki .... eşine de o zaman kocaman bi aferim verelim :hooray::hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?