- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.901
eşim dışarı çıkarken Nihan 11 gibi uyumak ister dedi...beni tembihledisempatiksalakcinni
cadı cidden uyudu 11i 5 geçeakannehir
ehh eşim çözmüş artık olayı...ona bir aferin
Kızlar günaydın.Çok yoğunum yine.Geçmişe bakamadım.Hasret Cengizle konuştu mu nonu merak ettim.Hasret dr. gitti mi?Ne yapacağına karar verdi mi?Biri bana özetleyebilir mi geçmişi.Hepiniz çok öptüm...
gunaydın kızlarrr,
gecmısınokuyamıorm demır cok mızmız sureklı kucak ıstıyorr :)
opuyorum hepınızı kocamannn
bu arada meralcımm cuma ıcın yer belırleyelım :)
iyi tabi cnm, sürekli aynı şeyleri tekrar etmiyorsun demek kiaklinialirimsmile
e şimdi diğerleri neeee biz kendimizi mi tekrar ediyoruz diye soracak olurlarsa, yok canıımmm siz de istikrarlısınız derimdelikafadulden
yok cnm ya biraz su ya da süt ekliyorum zaten. muzu ezdiğimde hiç yemiyor eymen de ama elimde tutup ısırttığımda seviyor. öyle dene istersen
aynen katılıyorum. çocuk kendini ifade etmeye başlayacak ki eğitime başlansın. hiç doğru değil ayrıca çocuğun önünde tuvalet olayı:umursamaz:
e erkekler gece 1-2 saat görüyorlar anca zaten çocukları. bütün dertleri bizde. yedirmesi,çalıştırması,oynatması. bi zahmet daha sabırlı olsunlar artık, tabi vurmayacak
Peeki Meral Hanım, öyle olsun, biz hep aynı şeyleri tekrar ediyoruz, yemezler istikrar muhabbetini, ahanda sustum, alıp başımı gidiyorum, kendimi siparişlerime, irsaliyelerime, faturalarıma veriyorum kaydirigubbakcemile
ya okula bizim bir akrabamızın oğluyla gidiyor..çoçuk çok şımarık...okulda süreki onunla oynuyorlarmış...bizimkininde içinde vardı zaten o cevher ama bastırıyordu :))) ama çoçuk oğlumun içindeki cevheri çıkarmış..aynı o çoçuğun hreketleri görür oldum erayda..etkiliyor çoçular bir birlerini...
1 ay oldu canım başlayalı
o zaman eşine 10 tam puan:lepi:
hayır cnm hala konuşmadı,karar vermedi,doktora gitmedi. neyi mi bekliyor???? işte onu biz de bilmiyoruznaniknanik
günaydın cnm. tekliflerini bekliyorum bebeğimm:))
Peeki Meral Hanım, öyle olsun, biz hep aynı şeyleri tekrar ediyoruz, yemezler istikrar muhabbetini, ahanda sustum, alıp başımı gidiyorum, kendimi siparişlerime, irsaliyelerime, faturalarıma veriyorum kaydirigubbakcemile
selam gencler..
deyip sadece okumakla ilgilenicem bugün..
annemi bekliorum..
yagmur la ilgilenrken benimde bi bakım onarıma ihtiyacım var:)
pai..
hayır cnm hala konuşmadı,karar vermedi,doktora gitmedi. neyi mi bekliyor???? işte onu biz de bilmiyoruznaniknanik
kızlae emirhan uyudu..bende kalkayım işime bakayuım..ev çok dağınık....arada bakarım sizede...
burcuuu selin balık burcu yükselenide yengeç eyvah yaniiii.... şimdilik çok mutlu bir çocuk ama aynı zamanda güçlü bir çocuk olması için ne yapmak alzım acaba... eşim kendine güvenini artırması için karete judo gibi bir spora yazdırmaktan yana bunu sanatla biraz uzak tutalım yoksa çok duygusal olur diyor ben selinin ressam oalcağına iannıyorum nedense belki içimden öyle olamsını istediyorumdur eşimde cerrah olacak bence parmakalrı elelri çok güzel diyor bakalım kim haklı çıkacak... bu arada bende balık burcuyum...
ay çok güldüm Meral bugün tam formundasın Allah bozmasın :))
selam gencler..
deyip sadece okumakla ilgilenicem bugün..
annemi bekliorum..
yagmur la ilgilenrken benimde bi bakım onarıma ihtiyacım var:)
pai..
evet çocuklar arkadaşlarından çok etkileniyorlar cidden. Furkan da geçen seneden beri çok kavgacı bi çocukla arkadaşlık ediyor ve malesef o da sürekli dan dan havalarında geziyor. Gerçi tek suçlu o çocuk değil, ben-10 izlemesine izin veren annesinde de var suç:kedi: zaptetmek söz geçirmek cidden çok zor ama bunlara yaw
Bebeği aldırma niyeti varsa bile süreyi kaçıracak ve karar vermesine gerek kalmayacak bu gidişle.Meral kaç gündür aklımda siizn ekimde duruşma vardı galiba var mı gelişme.Şişli adliyesine gelirsen beklerim mutlaka.Benim büro adliyeye yakın.
hasrete yakın bı yerde bulusaım, belkı oda gelır, hem konusuruz rahatlar belki ne dersinn zemuszemus
Evet cnm 13 Ekim'deydi. erteleme kararı almıştık zaten. ben gitmedim. avukatım da deliller için ek süre talep etti. eşim zaten avukat dahi tutmamış,kendisi de gitmedi. anlayacağın marta ertelendi duruşma. sağol cnm.
Beşiktaşta buluşalım yani?? bana uyar cnm
Evet cnm 13 Ekim'deydi. erteleme kararı almıştık zaten. ben gitmedim. avukatım da deliller için ek süre talep etti. eşim zaten avukat dahi tutmamış,kendisi de gitmedi. anlayacağın marta ertelendi duruşma. sağol cnm.
Beşiktaşta buluşalım yani?? bana uyar cnm
Ne zaman buluşacaksınız?Belki bende gelirim.
ya ben kapattım okulaçıldığından beri c.networku izleyemiyor artık eray..ama okuldan alıyor herşeyi arkadaşlarından..bizimkilerde bakugan manyağı olmuşlar..ben 10 izlemiyorlar...erkek çoçuğunu zaptedmek snki büyüdükçe daha da zorlaşıyor değilmi meral..yoksa banamı öyle geliyor...
Ne zaman buluşacaksınız?Belki bende gelirim.
cevahire falan mı gitsek, ona yakın ya kacar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?