2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eşim dışarı çıkarken Nihan 11 gibi uyumak ister dedi...beni tembihledisempatiksalakcinni
cadı cidden uyudu 11i 5 geçeakannehir
ehh eşim çözmüş artık olayı...ona bir aferin

o zaman eşine 10 tam puan:lepi:

Kızlar günaydın.Çok yoğunum yine.Geçmişe bakamadım.Hasret Cengizle konuştu mu nonu merak ettim.Hasret dr. gitti mi?Ne yapacağına karar verdi mi?Biri bana özetleyebilir mi geçmişi.Hepiniz çok öptüm...

hayır cnm hala konuşmadı,karar vermedi,doktora gitmedi. neyi mi bekliyor???? işte onu biz de bilmiyoruznaniknanik

gunaydın kızlarrr,
gecmısınokuyamıorm demır cok mızmız sureklı kucak ıstıyorr :)
opuyorum hepınızı kocamannn
bu arada meralcımm cuma ıcın yer belırleyelım :)

günaydın cnm. tekliflerini bekliyorum bebeğimm:))

Peeki Meral Hanım, öyle olsun, biz hep aynı şeyleri tekrar ediyoruz, yemezler istikrar muhabbetini, ahanda sustum, alıp başımı gidiyorum, kendimi siparişlerime, irsaliyelerime, faturalarıma veriyorum kaydirigubbakcemile

burcuuu selin balık burcu yükselenide yengeç eyvah yaniiii.... şimdilik çok mutlu bir çocuk ama aynı zamanda güçlü bir çocuk olması için ne yapmak alzım acaba... eşim kendine güvenini artırması için karete judo gibi bir spora yazdırmaktan yana bunu sanatla biraz uzak tutalım yoksa çok duygusal olur diyor ben selinin ressam oalcağına iannıyorum nedense belki içimden öyle olamsını istediyorumdur eşimde cerrah olacak bence parmakalrı elelri çok güzel diyor bakalım kim haklı çıkacak... bu arada bende balık burcuyum...

ay çok güldüm Meral bugün tam formundasın Allah bozmasın :))

Peeki Meral Hanım, öyle olsun, biz hep aynı şeyleri tekrar ediyoruz, yemezler istikrar muhabbetini, ahanda sustum, alıp başımı gidiyorum, kendimi siparişlerime, irsaliyelerime, faturalarıma veriyorum kaydirigubbakcemile

kuşum sen gitme hep yaz yazki doruğun o şaşkın bakışını hep görelim yerim ben onun o duduklarınıııı ......... :asigim:

selam gencler..
deyip sadece okumakla ilgilenicem bugün..
annemi bekliorum..
yagmur la ilgilenrken benimde bi bakım onarıma ihtiyacım var:)
pai..

evet çocuklar arkadaşlarından çok etkileniyorlar cidden. Furkan da geçen seneden beri çok kavgacı bi çocukla arkadaşlık ediyor ve malesef o da sürekli dan dan havalarında geziyor. Gerçi tek suçlu o çocuk değil, ben-10 izlemesine izin veren annesinde de var suç:kedi: zaptetmek söz geçirmek cidden çok zor ama bunlara yaw

hayır cnm hala konuşmadı,karar vermedi,doktora gitmedi. neyi mi bekliyor???? işte onu biz de bilmiyoruznaniknanik

kaydirigubbakcemile5

yok canımmmm....a.s.

selam gencler..
annemi bekliorum..
pai..

kolay gelsina.s

Bebeği aldırma niyeti varsa bile süreyi kaçıracak ve karar vermesine gerek kalmayacak bu gidişle.Meral kaç gündür aklımda siizn ekimde duruşma vardı galiba var mı gelişme.Şişli adliyesine gelirsen beklerim mutlaka.Benim büro adliyeye yakın.

hasrete yakın bı yerde bulusaım, belkı oda gelır, hem konusuruz rahatlar belki ne dersinn zemuszemus

kızlae emirhan uyudu..bende kalkayım işime bakayuım..ev çok dağınık....arada bakarım sizede...

kolay gelsin cnm

Burcuuu, gitme lütfen. seni seviyorum:asigim: hem o istikrarlılar arasında ben de vardımdelikafadulden

oyyy yükseleni de yengeç mi?? anamm çok nazlı bişi olacak bu kız. yok anacım o sevmez öyle judo karete falan. güçlü olması için siz ona özgüven aşılayacaksınız artık cnm

ay çok güldüm Meral bugün tam formundasın Allah bozmasın :))

amin cnm sağol,hep beraber gülüp eğlenelimkaydirigubbakcemile2

selam gencler..
annemi bekliorum..
pai..

sen bu aralar zaten hep öyle kaçıyosun:dilcikar:

ya ben kapattım okulaçıldığından beri c.networku izleyemiyor artık eray..ama okuldan alıyor herşeyi arkadaşlarından..bizimkilerde bakugan manyağı olmuşlar..ben 10 izlemiyorlar...erkek çoçuğunu zaptedmek snki büyüdükçe daha da zorlaşıyor değilmi meral..yoksa banamı öyle geliyor...

Evet cnm 13 Ekim'deydi. erteleme kararı almıştık zaten. ben gitmedim. avukatım da deliller için ek süre talep etti. eşim zaten avukat dahi tutmamış,kendisi de gitmedi. anlayacağın marta ertelendi duruşma. sağol cnm.

hasrete yakın bı yerde bulusaım, belkı oda gelır, hem konusuruz rahatlar belki ne dersinn zemuszemus

Beşiktaşta buluşalım yani?? bana uyar cnm

Ne zaman buluşacaksınız?Belki bende gelirim.

cevahire falan mı gitsek, ona yakın ya kacar

evet yeni dönem çılgınlığı bakugan
evet cnm çok zor, üstelik biz henüz en iyi dönemlerdeyiz. sözümüzü geçirebiliyoruz az çok. biraz daha büyüdüler mi işimiz çok zor. Allahım hayırlı evlatlar etsin hepsini, temiz insanlarla karşılaştırsın hep:Saruboceq:

Ne zaman buluşacaksınız?Belki bende gelirim.

bu cuma düşünüyoruz cnm kısmet olursa, gelirsen seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…