- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.921
eşim dışarı çıkarken Nihan 11 gibi uyumak ister dedi...beni tembihledisempatiksalakcinni
cadı cidden uyudu 11i 5 geçeakannehir
ehh eşim çözmüş artık olayı...ona bir aferin
burcuuu selin balık burcu yükselenide yengeç eyvah yaniiii.... şimdilik çok mutlu bir çocuk ama aynı zamanda güçlü bir çocuk olması için ne yapmak alzım acaba... eşim kendine güvenini artırması için karete judo gibi bir spora yazdırmaktan yana bunu sanatla biraz uzak tutalım yoksa çok duygusal olur diyor ben selinin ressam oalcağına iannıyorum nedense belki içimden öyle olamsını istediyorumdur eşimde cerrah olacak bence parmakalrı elelri çok güzel diyor bakalım kim haklı çıkacak... bu arada bende balık burcuyum...
selam gencler..
deyip sadece okumakla ilgilenicem bugün..
annemi bekliorum..
yagmur la ilgilenrken benimde bi bakım onarıma ihtiyacım var:)
pai..
kuşum sen gitme hep yaz yazki doruğun o şaşkın bakışını hep görelim yerim ben onun o duduklarınıııı ......... :asigim:
kolay gelsin cnm
Burcuuu, gitme lütfen. seni seviyorum:asigim: hem o istikrarlılar arasında ben de vardımdelikafadulden
oyyy yükseleni de yengeç mi?? anamm çok nazlı bişi olacak bu kız. yok anacım o sevmez öyle judo karete falan. güçlü olması için siz ona özgüven aşılayacaksınız artık cnm
amin cnm sağol,hep beraber gülüp eğlenelimkaydirigubbakcemile2
sen bu aralar zaten hep öyle kaçıyosun:dilcikar:
Evet cnm 13 Ekim'deydi. erteleme kararı almıştık zaten. ben gitmedim. avukatım da deliller için ek süre talep etti. eşim zaten avukat dahi tutmamış,kendisi de gitmedi. anlayacağın marta ertelendi duruşma. sağol cnm.
Beşiktaşta buluşalım yani?? bana uyar cnm
iyide osabah 6 da kalkıyor...akşam 9 da yatması lazım..eşimde 9-10 eve geliyor...adam yorgun dinlenmek istiyor...eray koltuktan koltuğa zıplıyor..bağırıyor..bir sakince oturma imkanımız yok evde...bütün gün okulda...dün kendim aldım okuldan..ve nasıldı biliyormusun sırtı ter içindeydi...maç yapmış...okulda aslında baya oynuyor..4 te evde oluyor..oynaması i.çin ona zaman bırakıyorum babası gelmeden...babası onu akşam kaç kez uyutmak için yatağa götürdü...6-7 ez gitmişlrrdir beraber yatağa..adam ona masal okudu..yatağında güreştiler felan...
bende onunla yataga girip o yaştaki çoçuğu uyutamam,büyük artık,kendisi uyuması lazım...hem gidersem uyutmaya saatlerce çıkamam ben yanından çünkü hiç uyumuyor o zaman..başlıor onuşmaya..güreşmeye ve şımarmaya...onunla uğraşırken eşimle oturup iki kelime sohbet edemiyoruz...
evet yeni dönem çılgınlığı bakugan
evet cnm çok zor, üstelik biz henüz en iyi dönemlerdeyiz. sözümüzü geçirebiliyoruz az çok. biraz daha büyüdüler mi işimiz çok zor. Allahım hayırlı evlatlar etsin hepsini, temiz insanlarla karşılaştırsın hep:Saruboceq:
bu cuma düşünüyoruz cnm kısmet olursa, gelirsen seviniriz
cuma gunu buluscas canım gelsene
Sağol canım karın ağrısı dışında bi şikayetim kalmadı artık oda geçer herhalde.günaydııııııınnnnnnnnn
gene benim kızım ayakta gene ben laptopta çivili. evimi görseniz warya kaçarsınız inanılmazzz dağınık karışık.
sabah kızım çok hafif gaz çıkartmıştı bende önemsemedim oynuyoruz fln içeri geldik işte.bi baktım elim ıslandı sırtını çevirdim kürek kemikleine kadar kaka!! allam hemen sofbeni yaktım banyoya soktum öff nası kokuodu bide lavaboda totosunu yıkadım sonra küvetinde yıkadım ilkdefa kendim! oyuncakla doldurdum tabi onlarla oynadı sonların dogru sıkıldı ayaa kalkmak istedi civa gibi olunca zor zaptettim neyse kazasız belasız yıkadım çok şükür kahvaltı yaptı emerkende uyuyamadı tok olunca ememedi çok bende ayagıma aldım uyudu şimdi.
onun kahvaltısı benim kahvaltım ortada. yatak odası keza dağınık. banyo deseniz küveti bezi kıyafetleri ortada mama sandalyesi salonun ortasında feciyiz yani:)
bosnacım sen böle anlattıkca hepimizi eritiyosun hee. kalpten kalbe yol warmış ya doruk hissedio baglanıo ne biçim sana. anneme anlattım seni o da çalıştıgı günleri aklına gelmiş sesi titredi inan şimdiki aklım olsa asla çalışmazdım dio banada engel olan o zaten:) abimi 40 ında bırakmış gitmiş o nası koşardım ewe dio. 6 yaşına kadar çalışmış abimde annem minyon olduğu için küçücük annecim dermiş:) küçücük annecim gitmee die arkasından ağlarmış abim hala kızar anneme 30 yaşında kendisi:)
başka kimi okumuştum heh çokoprens ewet erkek anneleri yetiştiriyorsunuz şimdiden ağam paşam die sonra kızlarımız çekio beşikte bile ego pompalıyorsunuz çocuklara cıkcık.
gülsan geçmiş olsun canım umarım çbk atlatırsınızz. çok geçmişe gidemedim umarım herkes iidir...
:teselli: canım yaa üzülme hastalanınca huyu değişiyo bebişlerin iyileşince geçer. keşke izin falan alsan bisürebilmiyorumkismilegünaydın anneler geçmişi oku oku bitiremedim korkunç bir hafta sonu ve korkunç bir pazartesiydi öğlen izin bile almadan eve gittim çünkü felakettim doğumdan sonra ilk kez adet oldum baş ağrısı mide bulantı anlatamam ne kadar kötü olduğumu e gribim de hala oğlum bütün hafta sonu kıvrandı içim gitti zaten az emiyodu artık hiç istemiyo itiyo sütüm de hepten kesildi heralde onun üzerine de adt oldum dudağım uçukladı ben kendimi taşıyamazken bebeğime bakmak çok zor geldi ama ilahi bi güç geliyo insana allahtan bugün daha iyi bende daha iyiyim kocamı özledim aynı zamandada çok kızgınım evin demirini salladıkça salladı şimdi göçebe gibi yaşıyorum herün eve gidip temiz kıyafet al bebeğe meyve sıkacağı el blenderı taşıdım kaynımda kalıyorum bebeğe kolaylık oldu yalnız çok mutsuzum oğlum eltimin kucağından bana gelmiyo yokluğumu farketmiyo hatta beniml oynamaktansa eltimin çocuklarıyla oynamayı tercih ediyo işi bırakmayı bile düşünüyorum çok az vakigeçiriyorum hele haftasonu hastaydı ya ben çorbası meyve suyu ilacı diye koştururken hep onlar ilgilendi bana hep pis işler kaldı burnunu temizlemek ser fiz yapmak yani bende hep ağladı onun daetkisiyle heralde hiç bana gelmek istemedi :gitme:
ayy öyle yapmayın korkutmayın çocuğu çok üzüldüm. siz ikinci çocuğu yanlış bi zamanda yapmışsınızkaydirigubbakcemile3 uzmanlar ilk çocuk okula başlayacağı dönemde ikinci çocuk yapmayın diyor. çocuk kendini evden atılmış hissedermiş. işiniz çok zor arkadaş çevresini değiştirmekte zor Allah yardımcınız olsun canıma.sçok şımardı...dün arrtık en son yatağına ben götürdüm...tehdit ettim sonunda,,azcık kolundanda sıktım,dedim çıkarsan bu yataktan bu yataktan seni bu yatağın içinde boğarım..korkudan çıkmadıda uyudu sonunda...
aboo aynı benim kaynanam oda çocukları için kendini mahvediyo, yazık olan kendine oluyo. seviyom ben kaynanamıŞu hayatta tek kınadığım insan kayınvalidemdir, çocuklarına o kadar düşkündür ki sürekli onlar yerinden kalkmasın diye her işlerini kendisi yapar, ben hep dalga geçerim aman oğlun kalkmasın da yumurtaları soğumasın diye,kadın çok yorgun olur ama bakkala bile oğlunu göndermez kendisi kalkar gider, kızı her yerin kıymasını yemiyor diye bigün atladı minibüsle kızının kasabına gitti hem de yorgundu,utanmasa tuvalete götürecek çocuklarını ve her zaman bana seni de görücem diyordu, ee insanın kınadığı başına gelmeden ölmezmiş
ne güzel inşallah bende öyle bir bakıcı bulabilirimopuyorumnanaktanBu arada bakıcıya da alıştı hatta bakıcının 2 çocuğu var biri 22-23 yaşlarında biri de liseye gidiyor onlara da bayılıyor çocuklar da Kerem e bayılıyor, kadını görünce beni gördüğü gibi gülüp seviniyor o yüzden içim rahat anlıyorum ki iyi davranıyorlar
oo maşallah allah muhabbetinizi artırsın aralar iyi herhalde:)
ben eve gidiyom oğluşum acıkmıştırcokacimcoook çok özledim onuopuyorumnanaktan
Sağol canım karın ağrısı dışında bi şikayetim kalmadı artık oda geçer herhalde.
ev konusuna gelince merak etme benim evde seninki gibi aynıkaydirigubbakcemile3
:teselli: canım yaa üzülme hastalanınca huyu değişiyo bebişlerin iyileşince geçer. keşke izin falan alsan bisürebilmiyorumkismile
ayy öyle yapmayın korkutmayın çocuğu çok üzüldüm. siz ikinci çocuğu yanlış bi zamanda yapmışsınızkaydirigubbakcemile3 uzmanlar ilk çocuk okula başlayacağı dönemde ikinci çocuk yapmayın diyor. çocuk kendini evden atılmış hissedermiş. işiniz çok zor arkadaş çevresini değiştirmekte zor Allah yardımcınız olsun canıma.s
aboo aynı benim kaynanam oda çocukları için kendini mahvediyo, yazık olan kendine oluyo. seviyom ben kaynanamı
ne güzel inşallah bende öyle bir bakıcı bulabilirimopuyorumnanaktan
Cevahire kaçabilirim belki.Sizin telinizi alırım işimi ayarlarsam bir yarım saatliğine gelirim.
iyi iyi bu ara..arada kavga ediyoruz ama eskisi gibi değil... :)) amin...
darısı başına inşallah..sen ne yaptın..söyledinmi hala beklemedemisin...?gerçi seninki anlamış galiba ama...
[B Ama tek gerçek var.... O da bu dünyanın fani olduğu gerçeği.......[/B]
öyle tesadüf etti kardeş...
cevahir bana yakın zaten, olur gidelim cnm. hasret kaçmayacak olursa biz yarım saatliğine gideriz dükkana o zaman??
cevahir bana yakın zaten, olur gidelim cnm. hasret kaçmayacak olursa biz yarım saatliğine gideriz dükkana o zaman??
Cevahire kaçabilirim belki.Sizin telinizi alırım işimi ayarlarsam bir yarım saatliğine gelirim.
Biraz bakındım geçmişe ama çok zamanımı alacak hepsini okumak ayşenur uyanmadan 2 satır bir şeyler yazayım.
Günlük telaşlarımıza bakındım falan.Günlerdir hasretin durumunu konuşuyoruz.Ebru arkadaşımız Allah başka yerden çıkarır demiş ya....Bazen içinde bulunduğumuz durumun kıymetini bilmiyor şükretmiyoruz.Yada çok az şükür ediyoruz.Halbuki kur'an-ı kerimde sık sık 'ne az şükür ettiğimiz' yazar.Herşeyi dert edinmişiz kendimize boğazımızdan geçen ekmeğin suyun değerini bilemez olduk.
Şükürler olsun çocuğumuz sağlıklı,eşimiz sağlıklı biz sağlıklıyız sıcacık bir evde istediğimiz herşeyi yiyip içiyoruz,geziyoruz.Konuşuyoruz,yürüyoruz,duyuyoruz,görüyoruz,ve şu klavyede bunları yazabiliyoruz.
Hasretin eşi eğer şimdi emek verir fedakarlık ederlerse 30 yaşına geldiklerinde belki 1 değil 2 evi olacağını yazlıkları olacağını daha iyi şartlarda yaşayacaklarını söylemiş ya...
Yarına çıkmaya kimin garantisi var?Kimsenin...
Her gece uykuya dalıyoruz sabah uyanıp uyanmayacağımızı biliyormuyuz?Hayır...
Bugün ne için fedakarlık yapacaksın?Daha çok malımız olsun rahat yaşayalım diye....
Oysa dediği gibi olmazsa her şey.... Allah korusun herşey ters dönerse birden ve bu durumunu bile aratacak hale gelirse...
Şu an bir sınav veriyor hasret.Ve hepimiz bu sınavdan dersler çıkarmalıyız aslında.
Bu topiktemi okudum bilmiyorum ilk çocuğu daha yaşına girmeden 2.çocuğuna hamile kalmış biri ve aldırmış ikizmiş bebekler.Şimdi çocuğu çok hastaymış durumu ağırmış.Oysa ne pişmandır şimdi....Keşke leri ne çoktur....
Öbür dünyaya hiçbirimiz kazandıklarımızı götürmeyeceğiz.Ama evlatlarımız eşimiz ailemiz arkadaşlarımız hepimiz orda beraber olacağız.Kimse benim bir tülbentim vardı diğer tarafta şu paraya almıştım geldimi burdamı demeyecek.Günahlarımızla sevaplarımızla hepimiz orda olacağız...
Bu dünyada çekeceklerimiz öbür dünyada mükafat olacak bizlere.Bugün evlatlarımız yuvamız hatta eşimiz için yaptığımız (sağlığımızdan,psikolojimizden)fedakarlıklar gün gelecek bu dünyada bile karşımıza çok büyük kolaylıklarla çıkacak.Bazen çok sıkışırız maddi olarak ve birden eski montumuzun cebinden unuttuğumuz para çıkar ortaya seviniriz.Halbuki onu unutturup sonra bize o zor zamanda bulduranda Rabbim...
Bize burdan konuşması kolay değilmi hasretcim?
Halbuki bizlerde ne sınavlar verdik her birimizi silkelesen roman çıkar hayatlarımızdan.Bugün sen imtihandasın yarın içimizden bir başkası.... Ama tek gerçek var.... O da bu dünyanın fani olduğu gerçeği.......
Emel ve Fatma çok kitabisiniz bugün, roman gibi okunuyosunuz valla
aman maşallah, Allah bozmasın cnm
çok doğru
ben özellikle bekledim doğrusu 1. sınıfı atlatmasını. araları epey açılmış oldu ama rahatım bu şekilde. büyük artık ödevleri dahil her işini kendi görüyor hiç değilse, hatta bazen bana yardımcı bile oluyor.
bayanlar nacizane tavsiyem ya aralarının 3 yaş olması ya da birinci sınıf sonrası doğması
yapma şimdiiii olmadııı emel güzel yazmış be yawww....klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?