2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haaa
ewet gelin gelin:)))) benim durumlar karışık o zamana kdar aksi bi durum olmazsa uğrarım yanınıza 1,2 saat kadar

ok cnm görüşürüz o zaman

canım hasretle konustum az once telde, eger cevahıre gıdersenız 1 saatte olsa kacarım dedı...
orası olsun o zaman

tamamdır

yapma şimdiiii olmadııı emel güzel yazmış be yawww.... klava:klava:

kadın kötü dememiş ki kitabi demiş anacım

anladım cnm kısmet. bu sene senin için biraz zor geçecek gibi ama seneye sen de rahat etmiş olursun inş.

selamlar.
Az once Doguhan ıle oynarken yanyana duruyoruz basını bırden cevırdı kasını basıma vurdu aglamaya basladı.azıcık sıs ve kızarmıs durumda.gecırmek ıcın bı metod var mı kızlar ?

selamlar.
Az once Doguhan ıle oynarken yanyana duruyoruz basını bırden cevırdı kasını basıma vurdu aglamaya basladı.azıcık sıs ve kızarmıs durumda.gecırmek ıcın bı metod var mı kızlar ?
lasonil krem bulundur evde bu gibi durumlar için..sürersin hemen..morluk falan olmuyor ürü nce....

Evet özellikle annelerimiz yaşlı teyzelerimiz en çok kaybettiği çocukları için üzülüyorlar.Kimse zamanında şuraya şu kadar para kaptırmıştım vah demiyor.En çok çocuğuna ağlıyor anneler....

Canımsın ağlama sen kıyamam ....

çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım
açıkçası biraz suçluluk hissetmedim değil emzirmeden dolayı
ama çok şükür oğlum herşeyi yiyebiliyor artık kendimi öyle rahatlatmaya çalışıyorum

selam:)
kahvemi yaptım geldim yine ne kadar kalırım bilemiyorum malum oğluşum:)
son yazdıklarınızı okudum derin konularagirmişsiniz.
MEG ne güzel şeyler demişsin öyle..içim hoş oldu....

selamlar.

şiştiğine emin misin Öznur? sadece kızarmıştır yaa. o kadar kötü mü çarptı? azıcık buz koy, cidden şiştiyse çiğnediğin bi ekmek parçasını oraya bastırman da şişliğini alır derler

çift çizgiiiiiiiiiiiiiiii :teytey: hihoyyyt

tebrikler canım:) sağlıkla kucağına al inşallahh

selamlar.

soğuk suyla yüzünü yıka canım ya da ıslak tülbentle falan sil.bir de krem falan varsa sürebilirsin.

cnm iyi araştır bu konuyu. emszirmede bi problem yokmuş sanırım

2011 haziran annesi olcam Allah izin verirse yani bi de test yanlış değilse

Şu an bulunduğun yere en yakın hastane yada tıp merkezi nereyse git hemen.Muayene ol baksınlar karnındaki bebişe.Kaç haftalık olduğunu neler yapman gerektiğini öğren doktordan... Özel bir tıp merkezi varmı oralarda?Eşin henüz bilmiyor değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…