- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.961
selam:)
kahvemi yaptım geldim yine ne kadar kalırım bilemiyorum malum oğluşum:)
son yazdıklarınızı okudum derin konularagirmişsiniz.
MEG ne güzel şeyler demişsin öyle..içim hoş oldu....
çift çizgiiiiiiiiiiiiiiii :teytey: hihoyyyt
2011 haziran annesi olcam Allah izin verirse yani bi de test yanlış değilse
jale cim..
tebrikler..
allah tamamına erdirsin..
bu arada sen sezeryan mı olmuştun??
ne düşünüosun ?
ay inanmıyorummmmmmmmmmmm hayırlı olsun Jale çok sevindimmm, sana dedim kadın hastalıkalrı doğumdan sonra bitiyor herkes şak diye hamile kalıyor diye, senden de duyarsam bu hafta 5. hamile haberim diyecektim ki dün bizim burdan bi şefin karısının da hamile olduğunu öğrendim bu haftaki 6. hamile haberimsin.
7. haber de sen kendin olmayasın?? nasıl mide bulantıların geçti mi??
Ayyy, bakım makım bişeyler yazdı, 1 saattir giremiyorum, çatladım resmen...
Jalecim, şaşırdım valla, çok tebrik ederim, hayırlı olsun arkadaşım. Sen Hasret gibi yapma, hemen doktora git, bize de güzel haberler getir. Sağlıkla kavuşmanızı dilerim...
Sen benim geçen haftalarda yazdığım kan kaybından gidicem herhalde dediğim yazılarımı okumadın galiba, o kadar adet olup yine de hamileysem Allah ın takdiri derim ayrıca kocam da ben bu kadar korunurken sen hamileysen başının çaresine bak diyebilir
Burcu biz bu kadar buraya takılırsak zaten kovulacağımız için ister istememez evde çocuklarımızla durucaz
ay inanmıyorummmmmmmmmmmm hayırlı olsun Jale çok sevindimmm, sana dedim kadın hastalıkalrı doğumdan sonra bitiyor herkes şak diye hamile kalıyor diye, senden de duyarsam bu hafta 5. hamile haberim diyecektim ki dün bizim burdan bi şefin karısının da hamile olduğunu öğrendim bu haftaki 6. hamile haberimsin.
canolar artık pamuk ve suyla alt almak bi eziyete dönüştü..zaten zor zaptediorum..
bana kullandıgınız ve pişik alerji tahriş yapmayan ıslak mendil önerisi olan varmı??
Ayyy, bakım makım bişeyler yazdı, 1 saattir giremiyorum, çatladım resmen...
Sen benim geçen haftalarda yazdığım kan kaybından gidicem herhalde dediğim yazılarımı okumadın galiba, o kadar adet olup yine de hamileysem Allah ın takdiri derim ayrıca kocam da ben bu kadar korunurken sen hamileysen başının çaresine bak diyebilir
canolar artık pamuk ve suyla alt almak bi eziyete dönüştü..zaten zor zaptediorum..
bana kullandıgınız ve pişik alerji tahriş yapmayan ıslak mendil önerisi olan varmı??
Sen istemeyenlerdensin, aman Allah korusun diyelim senin için :)
Güleceksin ama ben bir yandan iş de yapıyorum.
Mesela şimdi bunu yazarken, bi yandan da fabrika müdürlerinden birine laf yetiştiyorum.
Ama yine de öğrenirlerse atarlar, aman napıyım :sm_cool:
UNİ BABY KULLANIYORUM BEN NE ENFEKSİYON NEDE PİŞİK GÖRMEDİ TOTOMUZ TAKİ BU MANTARA KADAR KAYMAK GİBİYSDİ :):):) MANTARDA GEÇTİ SAYILIR ÇOK ŞÜKÜR...
HEY MAŞŞALLAH AMA BENDE BİR YANDAN OKUYUP BİRYANDAN YAZIP BİRYANDAN DA FATURA TAHSİLATI YAPANALRDANIM ... AY SEN BÖYLE FATURA İRSALİYE FABRİKA MÜDÜRÜ FELAN DEDİKÇE ESKİ GÜNLERİM GELİYOR AKLIMA AMAAANN ZOR BE BOŞVER VALLA AKILLI KOCAM BENİM KARISNI ALDI OTURTU VEZNEYE BAŞTA ÇOK KIZIYORDUM BELKİ İLERDE DE KIZARIM AMA RAHATIM BE YAWWW.... delikafaduldenşakkıdışakkıdı
oğlumun bi dişi patlamışşş:ecrin_bebek::asigim:
Bu ne yaaaaaa bakım bılmem ne sınır oldum
burcu sagol canım
oğlumun bi dişi patlamışşş:ecrin_bebek::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?