2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çift çizgiiiiiiiiiiiiiiii :teytey: hihoyyyt

ay inanmıyorummmmmmmmmmmm hayırlı olsun Jale çok sevindimmm, sana dedim kadın hastalıkalrı doğumdan sonra bitiyor herkes şak diye hamile kalıyor diye, senden de duyarsam bu hafta 5. hamile haberim diyecektim ki dün bizim burdan bi şefin karısının da hamile olduğunu öğrendim bu haftaki 6. hamile haberimsin.

2011 haziran annesi olcam Allah izin verirse yani bi de test yanlış değilse

ay sen iki topikte mi yazıcan şimdi?? açılmış mı topiğiniz? ne güzel yaa, rabbim tamamına erdirsin inş.

jale cim..
tebrikler..
allah tamamına erdirsin..
bu arada sen sezeryan mı olmuştun??
ne düşünüosun ?

dün keşke olsa diyodu cnm, doğuracak Allahın izniyle

7. haber de sen kendin olmayasın?? nasıl mide bulantıların geçti mi??

Ayyy, bakım makım bişeyler yazdı, 1 saattir giremiyorum, çatladım resmen...

Jalecim, şaşırdım valla, çok tebrik ederim, hayırlı olsun arkadaşım. Sen Hasret gibi yapma, hemen doktora git, bize de güzel haberler getir. Sağlıkla kavuşmanızı dilerim...

7. haber de sen kendin olmayasın?? nasıl mide bulantıların geçti mi??

Sen benim geçen haftalarda yazdığım kan kaybından gidicem herhalde dediğim yazılarımı okumadın galiba, o kadar adet olup yine de hamileysem Allah ın takdiri derim ayrıca kocam da ben bu kadar korunurken sen hamileysen başının çaresine bak diyebilir

Burcu biz bu kadar buraya takılırsak zaten kovulacağımız için ister istememez evde çocuklarımızla durucaz

Sen istemeyenlerdensin, aman Allah korusun diyelim senin için :)

Burcu biz bu kadar buraya takılırsak zaten kovulacağımız için ister istememez evde çocuklarımızla durucaz

Güleceksin ama ben bir yandan iş de yapıyorum.
Mesela şimdi bunu yazarken, bi yandan da fabrika müdürlerinden birine laf yetiştiyorum.
Ama yine de öğrenirlerse atarlar, aman napıyım :sm_cool:

canolar artık pamuk ve suyla alt almak bi eziyete dönüştü..zaten zor zaptediorum..
bana kullandıgınız ve pişik alerji tahriş yapmayan ıslak mendil önerisi olan varmı??

oh oh bu ne bolluk maaşallah... Bizde yok öyle.İlk hasreti duydum birde bir arkadaşın komşusunu.Belki jale tanıyordur.Sevilayın alt komşusu 3. ye hamileymiş.İkna etmeye çalışıyorlarmış aldırmak istiyormuş.

canolar artık pamuk ve suyla alt almak bi eziyete dönüştü..zaten zor zaptediorum..
bana kullandıgınız ve pişik alerji tahriş yapmayan ıslak mendil önerisi olan varmı??

hala pamuk mu kullanıyorsun??????????
çok zor ya..
biz aylardır ıslak mendil kullanıyoruz
ki Nihan da hassastı bu konuda
ben primanın ıslak mend. kullanıyorum pempers
çok memnunum...

Ayyy, bakım makım bişeyler yazdı, 1 saattir giremiyorum, çatladım resmen...

aynen biz de oğluşla markete gittik bu arada:))

eee kaza geliyorum demezsempatiksalakcinni görmemişim kan kaybı olayını

sen halaakannehir ben hep dalin kullandım cnm bi problem olmadı

UNİ BABY KULLANIYORUM BEN NE ENFEKSİYON NEDE PİŞİK GÖRMEDİ TOTOMUZ TAKİ BU MANTARA KADAR KAYMAK GİBİYSDİ :):):) MANTARDA GEÇTİ SAYILIR ÇOK ŞÜKÜR...

HEY MAŞŞALLAH AMA BENDE BİR YANDAN OKUYUP BİRYANDAN YAZIP BİRYANDAN DA FATURA TAHSİLATI YAPANALRDANIM ... AY SEN BÖYLE FATURA İRSALİYE FABRİKA MÜDÜRÜ FELAN DEDİKÇE ESKİ GÜNLERİM GELİYOR AKLIMA AMAAANN ZOR BE BOŞVER VALLA AKILLI KOCAM BENİM KARISNI ALDI OTURTU VEZNEYE BAŞTA ÇOK KIZIYORDUM BELKİ İLERDE DE KIZARIM AMA RAHATIM BE YAWWW.... delikafaduldenşakkıdışakkıdı

Hiiiç rahatını bozma valla...
Ben eskiden kariyer falan diye bozmuştum kafayı, sonra geçti.
Şimdi sadece sabit mesai saatleri, haftasonu iki gün tatil, mümkün olan en fazla özlük hakkı gibi şeylerle ilgileniyorum :)
Az önce bir ihracat siparişiyle ilgili delirttiler mesela beni.
Eskiden olsa bu gece uyumazdım, şimdiyse keyifli keyifli kahvemi içiyorum.
Sapıttım diyorum inanmıyorsunuz :)

oğlumun bi dişi patlamışşş:ecrin_bebek::asigim:

Hayırlı olsuuuunnn
Çok huzursuzluk yapmadı sanırım.
Diğerleri de böyle rahatça çıkar inşallah...

Bu ne yaaaaaa bakım bılmem ne sınır oldum
burcu sagol canım

Ni dimek :)

Ben de uzun süre senin gibi pamuk ve suyla uğraştım sonra amaaan dedim ve marketlerden ne bulursam alıyorum bişey de olmadı, Dia marka bile kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…