2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

jale cim..
tebrikler..
allah tamamına erdirsin..
bu arada sen sezeryan mı olmuştun??
ne düşünüosun ?
sağol canımmm
yok ebrucum çatır çatır normal doğum yaptım inşallah bu da öyle olur
çatır çatırdan kastım o kadar ıkınmışım ki yüzümdeki kılcal damarlar çatlamış doğum esnasında 2 hafta falan sonra ancak düzelmişti kaydirigubbakcemile3

cnm iyi araştır bu konuyu. emszirmede bi problem yokmuş sanırım
ayy inşallah öyledir ama sütün tadı bozuluyormuş sanırım

sata göre 6 hafta 5 günlük ilk fırsatta giderim bi hasaneye
eşim bilmez olur muuuuu ben sabredemem böyle güzel haberlere dakika geçmeden aradım napıyosun dedim napiim çalışıyorum para lazım ev aldık ya dedi
ben de o zaman biraz daha çalışman lazım artık dedim niye ki dedi
2. bebek geliyo dedim şok oldu kahkahayla karışık şaşkın bir ses tonuyla ben akşamı nasıl edicem şimdi dedi boshayallersmile

ay sen iki topikte mi yazıcan şimdi?? açılmış mı topiğiniz? ne güzel yaa, rabbim tamamına erdirsin inş.

ayy hiç bakmadım ama açılmıştır heralde birazdan bakarım hihoyyyt

eymenimin dişi de hayırlı olsun

selkie ebru, hepatit, aylin, meral, burcu, hanife,
arada gözden kaçan varsa kusura bakmayın hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun iyi dilekleriniz için

O kadar alıntı yaptım anasını satayım sılındı gıttı
meral canım ıncınız hayırlı bol ısırmalı gunler olsun :)
jalecıgım gozun aydın allah bır avazda dogurmayı nasıp etsın ınsallah
ebru kız ne yaptın halamı pamuk su yapıon be yaw

mest oldum ellerine sağlık ne güzel yazmışsınopuyorumnanaktan hep şükretmek lazım gerçekten ama nankörüz biz hep bardağın boş tarafını görüyoruz:1no2:
öyle tesadüf etti kardeş...
zamanla alışır oda siz elinizden geleni yapıyosunuz belliki ama çocuk işte içten içe kıskanıyo demekki. benimle kardeşimin arası 2 yıl ama aklım ermediği halde onu yataktan atmışım kıskançlıktan düşün yanisempatiksalakcinni

üzüldüm şimdi kayınvaldene,Allah sabır versin canım.
selamlar.
Az once Doguhan ıle oynarken yanyana duruyoruz basını bırden cevırdı kasını basıma vurdu aglamaya basladı.azıcık sıs ve kızarmıs durumda.gecırmek ıcın bı metod var mı kızlar ?
ay kıyamam canım çok geçmiş olsun, kızarıklık için pişik kremi hametan iyi geliyo.

çift çizgiiiiiiiiiiiiiiii :teytey: hihoyyyt
tebrik ederim canım sağlıkla alırsın kucağına inşallah:ecrin_bebek:

canolar artık pamuk ve suyla alt almak bi eziyete dönüştü..zaten zor zaptediorum..
bana kullandıgınız ve pişik alerji tahriş yapmayan ıslak mendil önerisi olan varmı??
freshin soft yeni doğan,primanın pampers ve dalin kullanıyorum hangisi kampanyadaysa onu alıyorum. ama her bebeğin cildi farklı belki size iyi gelmez bunlar. bu arada huggys ıslak mendil içinde kanserojen madde var kullanmayın.

ANAMMMMM BENIMDE DOGURASIM GELDI BI AN kaydirigubbakcemile3
SPIRAL FALAN KAYARSA ANCA OLUR BIZDE YOKSA NE SENOL NE BEN HENUZ ISTEMIYORUZ 2.YI
4 YIL SONRA AMA YAPARIZ.BENIM GIBI 4 YIL SONRAYA PLANLAYAN VAR MI ?

jaleeeeeeeeeeeeeee
aşkımmmm
hamilemisinnnnn
canım çok sewindim senin adına istiyordun zaten allah gönlüne göre werdi.. tahmini d.t. ne şimdi? weya s.a.t?

Hayırlı olsuuuunnn
Çok huzursuzluk yapmadı sanırım.
Diğerleri de böyle rahatça çıkar inşallah...

sağol cnm. işin ilginci bnu iki gündür normal zamanlara göre daha uslu:)) daha iyi yiyor ve daha iyi uyuyor inşallah hep böyle olur

way be alp te eymende patlattı incileri biz anca uyuyalım:)

darısı size

oğlumun bi dişi patlamışşş:ecrin_bebek::asigim:
inciniz hayırlı olsun canım:teytey: bizde hala tık yok nerde bu dişler yawCADIARZU
ANAMMMMM BENIMDE DOGURASIM GELDI BI AN kaydirigubbakcemile3
SPIRAL FALAN KAYARSA ANCA OLUR BIZDE YOKSA NE SENOL NE BEN HENUZ ISTEMIYORUZ 2.YI
4 YIL SONRA AMA YAPARIZ.BENIM GIBI 4 YIL SONRAYA PLANLAYAN VAR MI ?

ben 3 yıl sonra şark dönüşü istiyorum kısmetse 2.yi. başkada çocuk düşünmüyom zaten. tayyip baba 3 diyo amalmaz: kaydirigubbakcemile3

tayyıp bey anca dıyor gereklı duzenlemelerı yapmıyor ama

oyyy maşşalah kuzuma demek ki çocuğun yememesinin sebebi buymuş derdi varmış, bugün Yazgı hiç uğramadı ama Alp in de dişi patlamış face te vermiş müjdeyi :ecrin_bebek:

eymenimin dişi de hayırlı olsun

sağolun kızlar:))

midem yine ayaklandı bu ne yaaa
hep böle mi olacak ceryde hiç olmamıştı ufff

Hasret ilk bebekte mide bulantısı olmadıysa ve ikinci de oluyorsa o zaman farklı cinsiyettir derler. demek oğluş geliyor:))

ayy bi yandan ardayı uyanık tutmaya çalışıyorum 1 saat önce yataktan düştü kafa üstü
hafiften morardı ekmek çiğneyip koydum aldı morluğunu ama uyku saati geldi bi de sabah ateşlenmişti hafiften de hasta 1 saat daha uyutmayım da sonra bişey olmaz heralde

Meral canım dişiniz hayırlı olsun...o yakışıklı bundan sonra hep böyle yesin uyusun ipana reklamındaki gibi dişleri olsun inşallah:Saruboceq:

darısı bize ve diğer dişi çımayanlara artık :):))

geçmiş olsun canım...olmaz bir şey Allahın izniyle....

yaw hala pamuk we ıslak mendil kullanan mı war alt temizlmede (şaşkın smile)huggiesler iyi bnce dalininkilerde çok güzel kokuyo

gecmıs olsun canım.morardımı bıde kıyamam kuzuya kıs ıyı sogukkanlısın ben olsam cokdan acıldeydık

geçmiş olsun cnm. olmaz bişey inşallah. kusma falan olursa dikkat edersin. canım bi sadaka ver bence, çok istediğin bişi gerçekleşti sonuçta, Allahım tamamına erdirsin

sağol cnm, amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…