2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yooo inanıyoruz kaydirigubbakcemile3

İyi o zaman, sevindim kaydirigubbakcemile3

Ayyy ne güzel yaw, çok sevindim herşeyin böyle pozitif ilerlemesine...
Normal doğum olduğuna göre, daha da rahat geçer hamileliğin.
Tekrar tebrikler Jalecim...

midem yine ayaklandı bu ne yaaa
hep böle mi olacak ceryde hiç olmamıştı ufff

Her hamilelik birbirinden farklıdır, bu böyle gidebilir canım...

ANAMMMMM BENIMDE DOGURASIM GELDI BI AN kaydirigubbakcemile3
SPIRAL FALAN KAYARSA ANCA OLUR BIZDE YOKSA NE SENOL NE BEN HENUZ ISTEMIYORUZ 2.YI
4 YIL SONRA AMA YAPARIZ.BENIM GIBI 4 YIL SONRAYA PLANLAYAN VAR MI ?

Ben zemuszemus
Doruk 3 yaşındayken bırakırız korunmayı, benim hamile kalmam 4 yılı bulur :)

sağol cnm. işin ilginci bnu iki gündür normal zamanlara göre daha uslu:)) daha iyi yiyor ve daha iyi uyuyor inşallah hep böyle olur

darısı size

Bütün dişleri böyle çıkar inşallah, ne güzel olur

6 haftalık hamıleyken baslamıstı benım kusmalarım.tam 6 hafta gunde 6 defa kusuyordum.bıde calısıyordum aksam gelıp dırekt uyuyakalıyordum.kusmadan kusmaya uyanıyordum.

Offf ne fenaydı yaaaa...
Ben de çok kustum, çok midem bulandı, 4 aydan sonra sürekli ilaç kullandım.
İkinciler öyle olmaz inşallah...

Çok biliyor o klava:
Önce doğum izni, süt izni, süt sağma izni, ücretsiz izin, doğum yardımı gibi konularda bi eksiklik var mı diye bi baksın da, sonra talimat versin...
Daha çok şey söyleyecem de, seven var sevmeyen var, polemik yaratmayayım şimdi...

ben 2.konusunda kararsızım 2 tane olsun yaşları yakın olsun isterdim hep yani en fazla 3-4 yıl sonra olsun istiyorum ben de ama olmaz da arası uzarsa 2.yi düşünmüyorum...
hakkımızda hayırlısını ve o zaman bunu kaldıracak gücü ve isteği versin Rabbim kızım kardeşsiz kalsın istemem aslında...
benim tek sıkıntım ilk doğumda çok hırpalandı vücudum kolay bir hamilelik ve doğum olmasına rağmen böyle gider de düzelmezsem cesaret edemem sanırım..eskisi gibi iyi ve sağlıklı hissetmek istiyorum...
kendi gelirse ona da amenna tabii :))

Çok geçmiş olsun Jale aman inşallah bişey olmaz.

tayyıp bey anca dıyor gereklı duzenlemelerı yapmıyor ama
evet doğum sonrası izni 8 hafta yerine 16 hafta olsa mesela ve süt izni 2 yıl olsa çok süper olcak.tabi buna özel sektör uymak zorunda olsa en azından bunları yapabilseler.
canım çok geçmiş olsun uzman tv de düşmeyle ilgili bi video vardı onu izlesene ben hatırlayamadım şimdi.
amiiin:Saruboceq:

sağol Gülsan'cım. darısı tüm çıkmayanlara. ay bi heyecanlandım nedense:))

bende heyecanlandım bana noluyosakaydirigubbakcemile3

sağolun kızlar:))

Hasret ilk bebekte mide bulantısı olmadıysa ve ikinci de oluyorsa o zaman farklı cinsiyettir derler. demek oğluş geliyor:))

:dance::dance::dance:

Oyyy kıyamam, çok geçmiş olsun...

Son düzenleme:
oğlumun bi dişi patlamışşş:ecrin_bebek::asigim:

hayırlı oslunnnn ... biz hala tembeliz yawww :kedi:akannehir

anlattıkalrın bana uyuyor canım ben kurban bayramında 3 gün mesai yaptığımı bilirim büroda tek başıma mali müşavirlik ofisini ben kurtaracaktım ya ... iş stersi yüüznden nişanlılığımın tadını çıakartamamıştım... 3 sene önce şimdiki maaşımın 3 katını alıyordum mesailer haricinde ayrıca 13 kişilik bir personel kadrom vardı birde emrimde şöför ama o kadara işe boğulmuş stresli ve perişandım ki patronda sürekli gazlıyordu benden sonra burası senin diye ama patron annemin amcasının oğluydu ama sonra eşim birgün mesai saatlerinin abukluğunda patladı geldi kavga gürültü beni ordan çıakrdı ... 6 aylık işsizlikten sonra telekomun veznesine geldim güya geçiciydi anadolu yakasında büroya alacakalrdı felan ama şimdi istemem diyorum iş biter fatoş kaçar kafam dinlenik .. aselinde böyle mutlu bende... ama kariyerdene ser yok tabi lülülülülülülülülülülülü

maşşalah sana canım eşinde ne güzel sevinmiş işte ....

:bbo::bbo::bbo:

ya böyle demişken bebek bakmanın kattığı ekstra yorgunluk dışında eski sağlığınıza enerjinize sahip misiniz?
yalnız oladığımı ve geçici bir durum olduğunu bilirsem belki rahatlarım boshayallersmile

öznur, gülşan, hasret sağolun canlarımm
hasret sat 2 eylül yani tahmini d.t 9 haziran
seninki de haziran demi bak sakın aldırayım falan deme ben doğurunca üzülürsün bak

geçmiş olsun canım...olmaz bir şey Allahın izniyle....

gecmıs olsun canım.morardımı bıde kıyamam kuzuya kıs ıyı sogukkanlısın ben olsam cokdan acıldeydık

geçmiş olsun cnm. olmaz bişey inşallah. kusma falan olursa dikkat edersin. canım bi sadaka ver bence, çok istediğin bişi gerçekleşti sonuçta, Allahım tamamına erdirsin

sağolun kızlar
öznur bıngıldağı açık bebeklere kolay kolay bişey olmazmış
bi de kontrol ettim heryerini Allah'a emanet kuzum bişeycik olmaz Allah'ın izniyle
meralim haklısın canım ilk fırsatta vereyim iyi getirdin aklıma Allah razı olsun

hobaaaaaaaaaaaaaaaa:))) simele tıklayamıyom:) sen anla tey tey:)))
oooooo erkek lafını duyunca herşeyi unuttun bakıyomsempatiksalakcinni cengizle konuşmaya gerek kalmadı galibakaydirigubbakcemile3

ablamın 4 yaşında oğlu var yeni yeni rahata erdim 2. yi yapmaya cesaret edemiyorum diyo. sana katılıyorum arayı çok açmamak lazım, sonra insanın gözü kesmiyoa.s

çok güzel yazmışın canım.yüreğine sağlıkvereliniortak
çift çizgiiiiiiiiiiiiiiii :teytey: hihoyyyt
ayyy hayırlı olsun jalecim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RABBİM
canolar artık pamuk ve suyla alt almak bi eziyete dönüştü..zaten zor zaptediorum..
bana kullandıgınız ve pişik alerji tahriş yapmayan ıslak mendil önerisi olan varmı??
anaaaam sen hala pamukla mı uğraşıon.ben valla ne olursa onu kullanıom.ama dalin süper kokuyoo.
oğlumun bi dişi patlamışşş:ecrin_bebek::asigim:
hayırlı olsun meralim.İNŞALLAH iştahı düzelir.darısı başımıza bizde tık yok.
ayy canım yaaa.eşine haberi verişini okuyunca ağladım.çok duygulandım.RABBİM bozmasın...:Saruboceq:

Aynen öyle canım, kafa rahat olacak valla...
Evine de yakın, diyorum ya keyfine bak...
Ama rahat olacağın ve daha fazla para verecekleri bir yer bulursan, onu kaçırma tabi

Sürünüyorum...
Bütün vücudum ağrıyor bir kere...
Sonra Graves diye, acayip bir hastalık çıktı doğumdan sonra, bilenleriniz vardır.
İlaç içmem lazım, içmiyorum.
Sinirlerimi bu kadar bozan da bu hastalık zaten.
Kendimi çok sağlıksız ve yorgun hissediyorum.

Son düzenleme:
ayfer, burcu sağolun Allah razı olsun
gülşan ilk işim o olmuştu düştükten sonra çok sağol yine de
fatmacım çok sağol sağlıkla gelir inşallah bebişim opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun bacım.Benim zillinin şimdi 3 tane incisi var şuan neler yapıyor bilseniz dişlerini sıkıyor gıcırtıyor sanki kırılacak gibi gıcırtıyor...

canım kardeşsiz olmaz. düşünsene sen kardeşlerini ne kadar seviyosun
merak etme yakında toparlanırsın cnm

hayırlı oslunnnn ... biz hala tembeliz yawww :kedi:akannehir

darısı size de cnm

hayır cnm. bedenler ister istemez yoruluyor, vücudun tüm dengesi değişiyor. ama zamanla herşey eski haline dönüyor Allahın izniylea.s

ben kendimi mal gibi hissediyorum araba kullanırken bi gün bi tırın altında kalcam zannımca dalgınlık yüzündenkafamçokkarıştı vücudum desen nefret boyutunda kendini toparlayamadı dün dr göbeğimden dolayı hamile sandı beni dümbelek şey moralimi bozduklava: enerji falan kalmadı tabi yalnız değilsin canım:teselli:

pişşt kavitasyon satın alan bacılar nedir bu kavitasyon? ...fonide 49 tlye düşmüş 5 seansı

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…