- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.001
sağol Gülsan'cım. darısı tüm çıkmayanlara. ay bi heyecanlandım nedense:))
yaw hala pamuk we ıslak mendil kullanan mı war alt temizlmede (şaşkın smile)huggiesler iyi bnce dalininkilerde çok güzel kokuyo
Yooo inanıyoruz kaydirigubbakcemile3
sağol canımmm
yok ebrucum çatır çatır normal doğum yaptım inşallah bu da öyle olur
çatır çatırdan kastım o kadar ıkınmışım ki yüzümdeki kılcal damarlar çatlamış doğum esnasında 2 hafta falan sonra ancak düzelmişti kaydirigubbakcemile3
ayy inşallah öyledir ama sütün tadı bozuluyormuş sanırım
sata göre 6 hafta 5 günlük ilk fırsatta giderim bi hasaneye
eşim bilmez olur muuuuu ben sabredemem böyle güzel haberlere dakika geçmeden aradım napıyosun dedim napiim çalışıyorum para lazım ev aldık ya dedi
ben de o zaman biraz daha çalışman lazım artık dedim niye ki dedi
2. bebek geliyo dedim şok oldu kahkahayla karışık şaşkın bir ses tonuyla ben akşamı nasıl edicem şimdi dedi boshayallersmile
ayy hiç bakmadım ama açılmıştır heralde birazdan bakarım hihoyyyt
eymenimin dişi de hayırlı olsun
selkie ebru, hepatit, aylin, meral, burcu, hanife,
arada gözden kaçan varsa kusura bakmayın hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun iyi dilekleriniz için
midem yine ayaklandı bu ne yaaa
hep böle mi olacak ceryde hiç olmamıştı ufff
ANAMMMMM BENIMDE DOGURASIM GELDI BI AN kaydirigubbakcemile3
SPIRAL FALAN KAYARSA ANCA OLUR BIZDE YOKSA NE SENOL NE BEN HENUZ ISTEMIYORUZ 2.YI
4 YIL SONRA AMA YAPARIZ.BENIM GIBI 4 YIL SONRAYA PLANLAYAN VAR MI ?
sağol cnm. işin ilginci bnu iki gündür normal zamanlara göre daha uslu:)) daha iyi yiyor ve daha iyi uyuyorinşallah hep böyle olur
darısı size
6 haftalık hamıleyken baslamıstı benım kusmalarım.tam 6 hafta gunde 6 defa kusuyordum.bıde calısıyordum aksam gelıp dırekt uyuyakalıyordum.kusmadan kusmaya uyanıyordum.
inciniz hayırlı olsun canım:teytey: bizde hala tık yok nerde bu dişler yawCADIARZU
ben 3 yıl sonra şark dönüşü istiyorum kısmetse 2.yi. başkada çocuk düşünmüyom zaten. tayyip baba 3 diyo amalmaz: kaydirigubbakcemile3
ayy bi yandan ardayı uyanık tutmaya çalışıyorum 1 saat önce yataktan düştü kafa üstü
hafiften morardı ekmek çiğneyip koydum aldı morluğunu ama uyku saati geldi bi de sabah ateşlenmişti hafiften de hasta 1 saat daha uyutmayım da sonra bişey olmaz heralde
sağolun kızlar:))
Hasret ilk bebekte mide bulantısı olmadıysa ve ikinci de oluyorsa o zaman farklı cinsiyettir derler. demek oğluş geliyor:))
evet doğum sonrası izni 8 hafta yerine 16 hafta olsa mesela ve süt izni 2 yıl olsa çok süper olcak.tabi buna özel sektör uymak zorunda olsa en azından bunları yapabilseler.tayyıp bey anca dıyor gereklı duzenlemelerı yapmıyor ama
canım çok geçmiş olsun uzman tv de düşmeyle ilgili bi video vardı onu izlesene ben hatırlayamadım şimdi.ayy bi yandan ardayı uyanık tutmaya çalışıyorum 1 saat önce yataktan düştü kafa üstü
hafiften morardı ekmek çiğneyip koydum aldı morluğunu ama uyku saati geldi bi de sabah ateşlenmişti hafiften de hasta 1 saat daha uyutmayım da sonra bişey olmaz heralde
amiiin:Saruboceq:Meral canım dişiniz hayırlı olsun...o yakışıklı bundan sonra hep böyle yesin uyusun ipana reklamındaki gibi dişleri olsun inşallah:Saruboceq:
darısı bize ve diğer dişi çımayanlara artık :):))
sağol Gülsan'cım. darısı tüm çıkmayanlara. ay bi heyecanlandım nedense:))
sağolun kızlar:))
Hasret ilk bebekte mide bulantısı olmadıysa ve ikinci de oluyorsa o zaman farklı cinsiyettir derler. demek oğluş geliyor:))
ayy bi yandan ardayı uyanık tutmaya çalışıyorum 1 saat önce yataktan düştü kafa üstü
oğlumun bi dişi patlamışşş:ecrin_bebek::asigim:
Hiiiç rahatını bozma valla...
Ben eskiden kariyer falan diye bozmuştum kafayı, sonra geçti.
Şimdi sadece sabit mesai saatleri, haftasonu iki gün tatil, mümkün olan en fazla özlük hakkı gibi şeylerle ilgileniyorum :)
Az önce bir ihracat siparişiyle ilgili delirttiler mesela beni.
Eskiden olsa bu gece uyumazdım, şimdiyse keyifli keyifli kahvemi içiyorum.
Sapıttım diyorum inanmıyorsunuz :)
]
sağol canımmm
çatır çatırdan kastım o kadar ıkınmışım ki yüzümdeki kılcal damarlar çatlamış doğum esnasında 2 hafta falan sonra ancak düzelmişti kaydirigubbakcemile3
eşim bilmez olur muuuuu ben sabredemem böyle güzel haberlere dakika geçmeden aradım napıyosun dedim napiim çalışıyorum para lazım ev aldık ya dedi
2. bebek geliyo dedim şok oldu kahkahayla karışık şaşkın bir ses tonuyla ben akşamı nasıl edicem şimdi dedi boshayallersmile
arada gözden kaçan varsa kusura bakmayın hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun iyi dilekleriniz için
O kadar alıntı yaptım anasını satayım sılındı gıttı
meral canım ıncınız hayırlı bol ısırmalı gunler olsun :)
jalecıgım gozun aydın allah bır avazda dogurmayı nasıp etsın ınsallah
ebru kız ne yaptın halamı pamuk su yapıon be yaw
ben 2.konusunda kararsızım 2 tane olsun yaşları yakın olsun isterdim hep yani en fazla 3-4 yıl sonra olsun istiyorum ben de ama olmaz da arası uzarsa 2.yi düşünmüyorum...
hakkımızda hayırlısını ve o zaman bunu kaldıracak gücü ve isteği versin Rabbim kızım kardeşsiz kalsın istemem aslında...
benim tek sıkıntım ilk doğumda çok hırpalandı vücudum kolay bir hamilelik ve doğum olmasına rağmen böyle gider de düzelmezsem cesaret edemem sanırım..eskisi gibi iyi ve sağlıklı hissetmek istiyorum...
kendi gelirse ona da amenna tabii :))
geçmiş olsun canım...olmaz bir şey Allahın izniyle....
gecmıs olsun canım.morardımı bıde kıyamam kuzuya kıs ıyı sogukkanlısın ben olsam cokdan acıldeydık
geçmiş olsun cnm. olmaz bişey inşallah. kusma falan olursa dikkat edersin. canım bi sadaka ver bence, çok istediğin bişi gerçekleşti sonuçta, Allahım tamamına erdirsin
oooooo erkek lafını duyunca herşeyi unuttun bakıyomsempatiksalakcinni cengizle konuşmaya gerek kalmadı galibakaydirigubbakcemile3hobaaaaaaaaaaaaaaaa:)))simele tıklayamıyom:) sen anla tey tey:)))
ben 2.konusunda kararsızım 2 tane olsun yaşları yakın olsun isterdim hep yani en fazla 3-4 yıl sonra olsun istiyorum ben de ama olmaz da arası uzarsa 2.yi düşünmüyorum...
hakkımızda hayırlısını ve o zaman bunu kaldıracak gücü ve isteği versin Rabbim kızım kardeşsiz kalsın istemem aslında...
benim tek sıkıntım ilk doğumda çok hırpalandı vücudum kolay bir hamilelik ve doğum olmasına rağmen böyle gider de düzelmezsem cesaret edemem sanırım..eskisi gibi iyi ve sağlıklı hissetmek istiyorum...
çok güzel yazmışın canım.yüreğine sağlıkvereliniortakBiraz bakındım geçmişe ama çok zamanımı alacak hepsini okumak ayşenur uyanmadan 2 satır bir şeyler yazayım.
Günlük telaşlarımıza bakındım falan.Günlerdir hasretin durumunu konuşuyoruz.Ebru arkadaşımız Allah başka yerden çıkarır demiş ya....Bazen içinde bulunduğumuz durumun kıymetini bilmiyor şükretmiyoruz.Yada çok az şükür ediyoruz.Halbuki kur'an-ı kerimde sık sık 'ne az şükür ettiğimiz' yazar.Herşeyi dert edinmişiz kendimize boğazımızdan geçen ekmeğin suyun değerini bilemez olduk.
Şükürler olsun çocuğumuz sağlıklı,eşimiz sağlıklı biz sağlıklıyız sıcacık bir evde istediğimiz herşeyi yiyip içiyoruz,geziyoruz.Konuşuyoruz,yürüyoruz,duyuyoruz,görüyoruz,ve şu klavyede bunları yazabiliyoruz.
Hasretin eşi eğer şimdi emek verir fedakarlık ederlerse 30 yaşına geldiklerinde belki 1 değil 2 evi olacağını yazlıkları olacağını daha iyi şartlarda yaşayacaklarını söylemiş ya...
Yarına çıkmaya kimin garantisi var?Kimsenin...
Her gece uykuya dalıyoruz sabah uyanıp uyanmayacağımızı biliyormuyuz?Hayır...
Bugün ne için fedakarlık yapacaksın?Daha çok malımız olsun rahat yaşayalım diye....
Oysa dediği gibi olmazsa her şey.... Allah korusun herşey ters dönerse birden ve bu durumunu bile aratacak hale gelirse...
Şu an bir sınav veriyor hasret.Ve hepimiz bu sınavdan dersler çıkarmalıyız aslında.
Bu topiktemi okudum bilmiyorum ilk çocuğu daha yaşına girmeden 2.çocuğuna hamile kalmış biri ve aldırmış ikizmiş bebekler.Şimdi çocuğu çok hastaymış durumu ağırmış.Oysa ne pişmandır şimdi....Keşke leri ne çoktur....
Öbür dünyaya hiçbirimiz kazandıklarımızı götürmeyeceğiz.Ama evlatlarımız eşimiz ailemiz arkadaşlarımız hepimiz orda beraber olacağız.Kimse benim bir tülbentim vardı diğer tarafta şu paraya almıştım geldimi burdamı demeyecek.Günahlarımızla sevaplarımızla hepimiz orda olacağız...
Bu dünyada çekeceklerimiz öbür dünyada mükafat olacak bizlere.Bugün evlatlarımız yuvamız hatta eşimiz için yaptığımız (sağlığımızdan,psikolojimizden)fedakarlıklar gün gelecek bu dünyada bile karşımıza çok büyük kolaylıklarla çıkacak.Bazen çok sıkışırız maddi olarak ve birden eski montumuzun cebinden unuttuğumuz para çıkar ortaya seviniriz.Halbuki onu unutturup sonra bize o zor zamanda bulduranda Rabbim...
Bize burdan konuşması kolay değilmi hasretcim?
Halbuki bizlerde ne sınavlar verdik her birimizi silkelesen roman çıkar hayatlarımızdan.Bugün sen imtihandasın yarın içimizden bir başkası.... Ama tek gerçek var.... O da bu dünyanın fani olduğu gerçeği.......
ayyy hayırlı olsun jalecim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RABBİMçift çizgiiiiiiiiiiiiiiii :teytey: hihoyyyt
anaaaam sen hala pamukla mı uğraşıon.ben valla ne olursa onu kullanıom.ama dalin süper kokuyoo.canolar artık pamuk ve suyla alt almak bi eziyete dönüştü..zaten zor zaptediorum..
bana kullandıgınız ve pişik alerji tahriş yapmayan ıslak mendil önerisi olan varmı??
hayırlı olsun meralim.İNŞALLAH iştahı düzelir.darısı başımıza bizde tık yok.oğlumun bi dişi patlamışşş:ecrin_bebek::asigim:
ayy canım yaaa.eşine haberi verişini okuyunca ağladım.çok duygulandım.RABBİM bozmasın...:Saruboceq:
sağol canımmm
hayırlı oslunnnn ... biz hala tembeliz yawww :kedi:akannehir
anlattıkalrın bana uyuyor canım ben kurban bayramında 3 gün mesai yaptığımı bilirim büroda tek başıma mali müşavirlik ofisini ben kurtaracaktım ya ... iş stersi yüüznden nişanlılığımın tadını çıakartamamıştım... 3 sene önce şimdiki maaşımın 3 katını alıyordum mesailer haricinde ayrıca 13 kişilik bir personel kadrom vardı birde emrimde şöför ama o kadara işe boğulmuş stresli ve perişandım ki patronda sürekli gazlıyordu benden sonra burası senin diye ama patron annemin amcasının oğluydu ama sonra eşim birgün mesai saatlerinin abukluğunda patladı geldi kavga gürültü beni ordan çıakrdı ... 6 aylık işsizlikten sonra telekomun veznesine geldim güya geçiciydi anadolu yakasında büroya alacakalrdı felan ama şimdi istemem diyorum iş biter fatoş kaçar kafam dinlenik .. aselinde böyle mutlu bende... ama kariyerdene ser yok tabi lülülülülülülülülülülülü
maşşalah sana canım eşinde ne güzel sevinmiş işte ....
:bbo::bbo::bbo:
ya böyle demişken bebek bakmanın kattığı ekstra yorgunluk dışında eski sağlığınıza enerjinize sahip misiniz?
yalnız oladığımı ve geçici bir durum olduğunu bilirsem belki rahatlarım boshayallersmile
6 haftalık hamıleyken baslamıstı benım kusmalarım.tam 6 hafta gunde 6 defa kusuyordum.bıde calısıyordum aksam gelıp dırekt uyuyakalıyordum.kusmadan kusmaya uyanıyordum.
hayırlısı olsun bacım.Benim zillinin şimdi 3 tane incisi var şuan neler yapıyor bilseniz dişlerini sıkıyor gıcırtıyor sanki kırılacak gibi gıcırtıyor...
hayırlı oslunnnn ... biz hala tembeliz yawww :kedi:akannehir
ya böyle demişken bebek bakmanın kattığı ekstra yorgunluk dışında eski sağlığınıza enerjinize sahip misiniz?
yalnız oladığımı ve geçici bir durum olduğunu bilirsem belki rahatlarım boshayallersmile
ben kendimi mal gibi hissediyorum araba kullanırken bi gün bi tırın altında kalcam zannımca dalgınlık yüzündenkafamçokkarıştı vücudum desen nefret boyutunda kendini toparlayamadı dün dr göbeğimden dolayı hamile sandı beni dümbelek şey moralimi bozdu
pişşt kavitasyon satın alan bacılar nedir bu kavitasyon? ...fonide 49 tlye düşmüş 5 seansı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?