- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.021
mervecim teşekkür ederim
ayy bugün teşekkür etmekten bi hal oldum ne güzel opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
oooooo erkek lafını duyunca herşeyi unuttun bakıyomsempatiksalakcinni cengizle konuşmaya gerek kalmadı galibakaydirigubbakcemile3
ablamın 4 yaşında oğlu var yeni yeni rahata erdim 2. yi yapmaya cesaret edemiyorum diyo. sana katılıyorum arayı çok açmamak lazım, sonra insanın gözü kesmiyoa.s
Aynen öyle canım, kafa rahat olacak valla...
Evine de yakın, diyorum ya keyfine bak...
Ama rahat olacağın ve daha fazla para verecekleri bir yer bulursan, onu kaçırma tabi
Sürünüyorum...
Bütün vücudum ağrıyor bir kere...
Sonra Graves diye, acayip bir hastalık çıktı doğumdan sonra, bilenleriniz vardır.
İlaç içmem lazım, içmiyorum.
Sinirlerimi bu kadar bozan da bu hastalık zaten.
Kendimi çok sağlıksız ve yorgun hissediyorum.
canım kardeşsiz olmaz. düşünsene sen kardeşlerini ne kadar seviyosun
merak etme yakında toparlanırsın cnm
darısı size de cnm
hayır cnm. bedenler ister istemez yoruluyor, vücudun tüm dengesi değişiyor. ama zamanla herşey eski haline dönüyor Allahın izniylea.s
ben kendimi mal gibi hissediyorum araba kullanırken bi gün bi tırın altında kalcam zannımca dalgınlık yüzündenkafamçokkarıştı vücudum desen nefret boyutunda kendini toparlayamadı dün dr göbeğimden dolayı hamile sandı beni dümbelek şey moralimi bozduklava: enerji falan kalmadı tabi yalnız değilsin canım:teselli:
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
kız benim de 1 hafta gecikti.yoksa bende mi hamileyim...:ecrin_bebek:
pişşt kavitasyon satın alan bacılar nedir bu kavitasyon? ...fonide 49 tlye düşmüş 5 seansı
hayırlı olsun meralim.İNŞALLAH iştahı düzelir.darısı başımıza bizde tık yok.
oooooo erkek lafını duyunca herşeyi unuttun bakıyomsempatiksalakcinni cengizle konuşmaya gerek kalmadı galibakaydirigubbakcemile3
ablamın 4 yaşında oğlu var yeni yeni rahata erdim 2. yi yapmaya cesaret edemiyorum diyo. sana katılıyorum arayı çok açmamak lazım, sonra insanın gözü kesmiyoa.s
Hayırdır?burayı kapatalım da cümleten 2011 haziran anneleri topicinde devam edelim bari, geçen ay geceler çok bereketli geçmiş anlaşılan zemuszemus
Hanife ben de kendimi çoook yorgun hissediyorum, sürekli uykusuzum halsizim hiç ev işi yapmak istemiyorum ama mecburen eskiden daha çok batıyor ve eskiden daha fazla yapıyorum iyice nefret eder hale geldim ayrıca sadece 2 kg fazlam var ama göbeğimin olmasından dolayı kendimi de beğenmiyorum vs vs...
bir an önce hepimiz düzelelim inşallah ama sevindim yanlız olmadığıma...sanki bir yıl içinde 20 yaş yaşlandım... ve bunu doğal kabul ettim kızıma değer dedim ama çocuklu ama enerjik insanları da gördükçe sorun bende diye düşünmeye başladım..ben kolay kolay hasta olmayan üşümeyen bir yeri ağrımayan biri olduğum için çok garipsedim sanırım daha doğrusu bir doğumla bu kadar yıpranacağımı düşünmüyordum..bir yerim ağrıyor diyince de annem kaynanam garipsiyor sen daha gençsin biz senin yaşında ağrı bilmezdik ne boyun fıtığı ne kireçlemesi diyorlar daha çok bunalıyorum...
geçmiş olsun canım graves ne yaw bilemedimbilmiyorumkismileAynen öyle canım, kafa rahat olacak valla...
Evine de yakın, diyorum ya keyfine bak...
Ama rahat olacağın ve daha fazla para verecekleri bir yer bulursan, onu kaçırma tabi
Sürünüyorum...
Bütün vücudum ağrıyor bir kere...
Sonra Graves diye, acayip bir hastalık çıktı doğumdan sonra, bilenleriniz vardır.
İlaç içmem lazım, içmiyorum.
Sinirlerimi bu kadar bozan da bu hastalık zaten.
Kendimi çok sağlıksız ve yorgun hissediyorum.
benim de oğlum var benimde midem çok bulandı inşallah seninki çabuk geçer benim bulantılarım doğuma kadar sürmüştükafamçokkarıştıne kadar sürdü peki yaaa((
:teytey::teytey::lepi:he yaaa:):)))))))))))))))))
bi de öyle demiyorlar mıÇok üzgünüm çoook ama zaman artık çok farklı. artık daha rahat yaşıyoruz gibi görünse de aldığımız gıdalar artık eskisi gibi doğal değil ayrıca yaşam koşulları da zorlaştı. eskiyle kıyaslamamak lazım
bölgesel incelme bebeğim. ultrasound ile yağ yakma olayıa.s
sağol cnm. hepsinin zamanıdır, artık çıkarırlar yavaş yavaş
akannehir Aylin 7. haber mi??
İyi o zaman, sevindim kaydirigubbakcemile3
Ayyy ne güzel yaw, çok sevindim herşeyin böyle pozitif ilerlemesine...
Normal doğum olduğuna göre, daha da rahat geçer hamileliğin.
Tekrar tebrikler Jalecim...
Her hamilelik birbirinden farklıdır, bu böyle gidebilir canım...
Ben zemuszemus
Doruk 3 yaşındayken bırakırız korunmayı, benim hamile kalmam 4 yılı bulur :)
Bütün dişleri böyle çıkar inşallah, ne güzel olur
Offf ne fenaydı yaaaa...
Ben de çok kustum, çok midem bulandı, 4 aydan sonra sürekli ilaç kullandım.
İkinciler öyle olmaz inşallah...
Çok biliyor oklava:
Önce doğum izni, süt izni, süt sağma izni, ücretsiz izin, doğum yardımı gibi konularda bi eksiklik var mı diye bi baksın da, sonra talimat versin...
Daha çok şey söyleyecem de, seven var sevmeyen var, polemik yaratmayayım şimdi...
ne kadar sürdü peki yaaa((
Hayırdır?burayı kapatalım da cümleten 2011 haziran anneleri topicinde devam edelim bari, geçen ay geceler çok bereketli geçmiş anlaşılan zemuszemus
Hanife ben de kendimi çoook yorgun hissediyorum, sürekli uykusuzum halsizim hiç ev işi yapmak istemiyorum ama mecburen eskiden daha çok batıyor ve eskiden daha fazla yapıyorum iyice nefret eder hale geldim ayrıca sadece 2 kg fazlam var ama göbeğimin olmasından dolayı kendimi de beğenmiyorum vs vs...
Anaaaam bölgesel incelme mi? hemen alayım ama nasıl gelicem kış günü İst.a ooooof of
7. habere şaşırmıycam valla, dedim ya geçen ay geceler çok bereketli geçmiş aklinialirimsmile
Hasret Çin takvimine baksana bacım ne gösteriyo cinsiyeti diye
bir an önce hepimiz düzelelim inşallah ama sevindim yanlız olmadığıma...sanki bir yıl içinde 20 yaş yaşlandım... ve bunu doğal kabul ettim kızıma değer dedim ama çocuklu ama enerjik insanları da gördükçe sorun bende diye düşünmeye başladım..ben kolay kolay hasta olmayan üşümeyen bir yeri ağrımayan biri olduğum için çok garipsedim sanırım daha doğrusu bir doğumla bu kadar yıpranacağımı düşünmüyordum..bir yerim ağrıyor diyince de annem kaynanam garipsiyor sen daha gençsin biz senin yaşında ağrı bilmezdik ne boyun fıtığı ne kireçlemesi diyorlar daha çok bunalıyorum...
he yaaa:):)))))))))))))))))
bi de öyle demiyorlar mıÇok üzgünüm çoook ama zaman artık çok farklı. artık daha rahat yaşıyoruz gibi görünse de aldığımız gıdalar artık eskisi gibi doğal değil ayrıca yaşam koşulları da zorlaştı. eskiyle kıyaslamamak lazım
bu arada tickerlara baktım da çoğu gitmiş azı kalmış başlarız doğum günü kutlamalarına yakında :):):)
geçmiş olsun canım graves ne yaw bilemedimbilmiyorumkismile
benim de oğlum var benimde midem çok bulandı inşallah seninki çabuk geçer benim bulantılarım doğuma kadar sürmüştükafamçokkarıştı
:teytey::teytey::lepi:
Alemsin kaydirigubbakcemile3
Benim fazlam hiç yok, bilakis eksiğim var, ama göbeğim de var, sinir oluyorum...
Düzeliriz inşallah...
Bana annem demez de, kayınvalidem diyor, zaten gıcığım, boğasım geliyor.
Beni duman etmeye sen bile yetersin diyecem, olmayacak :)
Nasıl yaw :))))))))
Anlatamazsın...
Yediğimiz saçmalıklar, içtiğimiz su, uyandığımız hava hepsi bi garip...
İyi bile idare ediyoruz...
Ayyy ne güzel yaw...
Bi sürü küçük adam, küçük hanım :asigim:
Hipertiroidin bi çeşidiymiş canım, doğumla tetiklenmiş, tehlikeli bir türüymüş, ilaç tedavisine sıkı sıkya bağlı kalmam lazımmış, yoksa beyne pıhtı atıp felç bile yapabilirmiş falan filan... Offf yine daraldım, doktora gitmem, ilaçlara yeniden ve düzenli şekilde başlamam lazım...
Anlamadım ben neden 4.yılı buluyor kı ?
yazdım ya yawrı 6 hafta surdu.
ne gobegı Aylın ben senın resımlerıne baktıgımda bısı yoktu
Benimki de sapına kadar erkek ama sadece 1-2 hafta bulantım oldu o da abartmayacak kadar,cinsiyetle alakası yoktur :)
baktım da tiroidle ilgiliymiş...genelde genetik ve stres kaynaklı diyor...yallnız şurası dikkatimi çekti :
Yeni bir düşünce ise, gebelik sırasında bebeğin hücrelerinin annenin kanına ka*rışarak annenin tiroit bezine yerleşmesi ve bunların hastalık yapmasıdır. Bu neden*le de kadınlarda bu hastalığın daha fazla görüldüğü iddia edilmektedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?