2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bir an önce hepimiz düzelelim inşallah ama sevindim yanlız olmadığıma...sanki bir yıl içinde 20 yaş yaşlandım... ve bunu doğal kabul ettim kızıma değer dedim ama çocuklu ama enerjik insanları da gördükçe sorun bende diye düşünmeye başladım..ben kolay kolay hasta olmayan üşümeyen bir yeri ağrımayan biri olduğum için çok garipsedim sanırım daha doğrusu bir doğumla bu kadar yıpranacağımı düşünmüyordum..bir yerim ağrıyor diyince de annem kaynanam garipsiyor sen daha gençsin biz senin yaşında ağrı bilmezdik ne boyun fıtığı ne kireçlemesi diyorlar daha çok bunalıyorum...

kız benim de 1 hafta gecikti.yoksa bende mi hamileyim...:ecrin_bebek:

Hayırdır?burayı kapatalım da cümleten 2011 haziran anneleri topicinde devam edelim bari, geçen ay geceler çok bereketli geçmiş anlaşılan zemuszemus
Hanife ben de kendimi çoook yorgun hissediyorum, sürekli uykusuzum halsizim hiç ev işi yapmak istemiyorum ama mecburen eskiden daha çok batıyor ve eskiden daha fazla yapıyorum iyice nefret eder hale geldim ayrıca sadece 2 kg fazlam var ama göbeğimin olmasından dolayı kendimi de beğenmiyorum vs vs...

pişşt kavitasyon satın alan bacılar nedir bu kavitasyon? ...fonide 49 tlye düşmüş 5 seansı

bölgesel incelme bebeğim. ultrasound ile yağ yakma olayıa.s

hayırlı olsun meralim.İNŞALLAH iştahı düzelir.darısı başımıza bizde tık yok.

sağol cnm. hepsinin zamanıdır, artık çıkarırlar yavaş yavaş

akannehir Aylin 7. haber mi??

he yaaa:):)))))))))))))))))

haydaaa....süper sempatiksalakcinni

offfff
düzelelim ya....

bi de öyle demiyorlar mıÇok üzgünüm çoook ama zaman artık çok farklı. artık daha rahat yaşıyoruz gibi görünse de aldığımız gıdalar artık eskisi gibi doğal değil ayrıca yaşam koşulları da zorlaştı. eskiyle kıyaslamamak lazım

geçmiş olsun canım graves ne yaw bilemedimbilmiyorumkismile

ne kadar sürdü peki yaaa((
benim de oğlum var benimde midem çok bulandı inşallah seninki çabuk geçer benim bulantılarım doğuma kadar sürmüştükafamçokkarıştı

:teytey::teytey::lepi:

bölgesel incelme bebeğim. ultrasound ile yağ yakma olayıa.s

sağol cnm. hepsinin zamanıdır, artık çıkarırlar yavaş yavaş

akannehir Aylin 7. haber mi??

Anaaaam bölgesel incelme mi? hemen alayım ama nasıl gelicem kış günü İst.a ooooof of
7. habere şaşırmıycam valla, dedim ya geçen ay geceler çok bereketli geçmiş aklinialirimsmile
Hasret Çin takvimine baksana bacım ne gösteriyo cinsiyeti diye

Anlamadım ben neden 4.yılı buluyor kı ?

ne kadar sürdü peki yaaa((

yazdım ya yawrı 6 hafta surdu.

ne gobegı Aylın ben senın resımlerıne baktıgımda bısı yoktu

ne gobegı Aylın ben senın resımlerıne baktıgımda bısı yoktu[/QUOTE]

Sen de fotoğraf çekilirken göbeğini içine çek senin de olmaz aklinialirimsmile

emzıren anneler kavıte olamıo canım
kaydirigubbakcemile3

Alemsin kaydirigubbakcemile3
Benim fazlam hiç yok, bilakis eksiğim var, ama göbeğim de var, sinir oluyorum...

Düzeliriz inşallah...
Bana annem demez de, kayınvalidem diyor, zaten gıcığım, boğasım geliyor.
Beni duman etmeye sen bile yetersin diyecem, olmayacak :)

Nasıl yaw :))))))))

Anlatamazsın...
Yediğimiz saçmalıklar, içtiğimiz su, uyandığımız hava hepsi bi garip...
İyi bile idare ediyoruz...

bu arada tickerlara baktım da çoğu gitmiş azı kalmış başlarız doğum günü kutlamalarına yakında :):):)

Ayyy ne güzel yaw...
Bi sürü küçük adam, küçük hanım :asigim:

Hipertiroidin bi çeşidiymiş canım, doğumla tetiklenmiş, tehlikeli bir türüymüş, ilaç tedavisine sıkı sıkya bağlı kalmam lazımmış, yoksa beyne pıhtı atıp felç bile yapabilirmiş falan filan... Offf yine daraldım, doktora gitmem, ilaçlara yeniden ve düzenli şekilde başlamam lazım...

baktım da tiroidle ilgiliymiş...genelde genetik ve stres kaynaklı diyor...yallnız şurası dikkatimi çekti :

Yeni bir düşünce ise, gebelik sırasında bebeğin hücrelerinin annenin kanına ka*rışarak annenin tiroit bezine yerleşmesi ve bunların hastalık yapmasıdır. Bu neden*le de kadınlarda bu hastalığın daha fazla görüldüğü iddia edilmektedir.

ihmal etme canım..Rabbim şifa versin:Saruboceq:

Anlamadım ben neden 4.yılı buluyor kı ?

yazdım ya yawrı 6 hafta surdu.

ne gobegı Aylın ben senın resımlerıne baktıgımda bısı yoktu

Biraz zor hamile kalıyorum da ben...
Doruk "aşı-can" mesela :)

Benimki de sapına kadar erkek ama sadece 1-2 hafta bulantım oldu o da abartmayacak kadar,cinsiyetle alakası yoktur :)

Sünnet oldu mu?
Olmadıysa sapına kadar erkek değildir daha o :)))
Yerim onu ben :))

Hamilelik ve doğum tiroid hastalıklarının tetikçisidir demişti benim doktor.
O yüzden doğum sonrası, bütün annelere TSH bakarmış kendisi.
Benim TSH ölçülemez durumdaydı mesela, o kadar düşmüş, ilaç içmediğime göre sanırsam hala öyledir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…