2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya Nihan fazla mı uyuyor bana mı öyle geliyor????
şimdi ne istiyorsun uyusun diyeceksiniz ama
uyuması için sessizlik şart e ben bir şey yapamıyorum o uyuyunca...uyumaz ya da sesten uyanırsa da çok huysuz oluyor.... akşam 8-8:30 yatıyor sabah 6-6:30 kalkıyor
8de uyuyor......... 1-1buçuk saat
11 de uyuyor........ en fazla 1 saat
2de uyuyor.....en az 1 en fazla 2 saaat
5:30-6 dan sonra kestiriyor.....yarım saat

günde 14-15 saat neredeyse!!!

siz de durum ne???

Son düzenleme:

ne oluyorsa hep kadınlara oluyor zaten...annemim de nodülleri vardı tüm tiroidini aldılar geçen şubatta..o da düzenli ilaç kullanıyor...sen hiç ihmal etme canım en azından şimdi değilse bile emzirme biter bitmez düzenli kullanmaya başla ilacını...

kız benim de 1 hafta gecikti.yoksa bende mi hamileyim...:ecrin_bebek:

kız korunmuyo musunuz da siz??
biz hiç korunmadık doğumdan beri de öyle oldu

Okuyamıor yazamıorm kudurduk jale tebriklerr hasret arkadaş geldi bak başka okuyamadım gidiom ben offf offf

sağol merve2 ayy ben mi kuduruğum siz niye korunuyosunuz o zaman kuduruk değilsiniz de kaydirigubbakcemile3

bu arada tickerlara baktım da çoğu gitmiş azı kalmış başlarız doğum günü kutlamalarına yakında :):):)
inşallah o günleride görürüz canım:dance:

Sen de fotoğraf çekilirken göbeğini içine çek senin de olmaz aklinialirimsmile
:roflol::roflol:

abooo dikkat et canım önemli bişeye benziyo ihmal etme, tekrardan geçmiş olsun.

oooh maaşallah bence iyiy uyuyo, bozma bebişin keyfini

oh ne güzel MAŞŞALLAH.bizde de 2 dekini çıkar aynı.ne kadar uyurlarsa o kadar iyi.onlar uykuda büyüyolar zaten.

kız korunmuyo musunuz da siz??
biz hiç korunmadık doğumdan beri de öyle oldu

sağol merve2 ayy ben mi kuduruğum siz niye korunuyosunuz o zaman kuduruk değilsiniz de kaydirigubbakcemile3

ya biz korunuyoruz da.hani delik falan varsa kaçak olmuşsa diyesempatiksalakcinnieşimin amca kızı öyle hamile kaldı.bende 1 hafta gecikince acaba mı dedim...

Hanife benim oğluş gece 12-12.30 gibi yatıyor. sabahları 9-10 arası uyanıyor. gün içinde de toplamda en fazla 3 saat uyuyor

ay bn bugün çok mutluyum.minik prensimin ilk dişi patladı,kahvaltısından yedi, biraz muz yedi, çorbasından iyi denecek kadar içti. üstelik te 2 saate yakın uyudu Allahım hep böyle devam eder inş.

Hanife benim oğluş gece 12-12.30 gibi yatıyor. sabahları 9-10 arası uyanıyor. gün içinde de toplamda en fazla 3 saat uyuyor

12-13 SAAT hemen hemen demek 1-2 saat fazla uyuyor...ahhh bir de seste uyuyabilse...aslında dışarda olunca gürültüyü hiç ömensemiyor emzik de itemiyor uyuyor ama evde çıt çıksa uyanıyor... emzik düşünce uyanıyordu ama artık kendisi bulup sokuyor ağzına:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Yahu yine genel müdüre yakalandım:)
Adamcağız iyi niyetle gelmiş, su senin oğlanın yeni fotosu yok mu bi bakayım diye, elim ayağım birbirine dolaştı.
Kaşınıyorum valla...

ihmal etme canım..Rabbim şifa versin:Saruboceq:

Sağol Hanifecim...

Maaşallah çok güzel uyuyor, olması gereken bu bence...
Doruk 9-9.30 gibi uyuyor akşam, sabah 7.30-8 gibi uyanıyor.
Sonrası keyfine kalmış, saatleri belli olmuyor.
Sabah bir defa, öğleden sonra bir defa uyuyor genelde, toplamda bazen 1,5 saat, bazen 3 saat oluyor gündüz uykusu...

Geçmiş olsun annene de...
Emzirme konusu soğutuyor zaten beni ilaçlardan...
Artık eskisi kadar emmediği için, düşük dozda içerim belki, bi gideyim de şu adama.

ben kaçıyorum kızlar kendinize ii bakın

Sağol canım...

ay bn bugün çok mutluyum.minik prensimin ilk dişi patladı,kahvaltısından yedi, biraz muz yedi, çorbasından iyi denecek kadar içti. üstelik te 2 saate yakın uyudu Allahım hep böyle devam eder inş.
MAŞŞALLAH.hep daha iyiye gider inş.ya sanki eymenin iştahı düzelince yağızında düzelicekmiş gibi geliyo nedense.bakalım benimkinin dişi çıkınca düzelcek mi?

Son düzenleme:
MAŞŞALLAH.hep daha iyiye gider inş.ya sanki eymenin iştahı düzelince yağızında düzelicekmiş gibi geliyo nedense.bakalım benimkinin dişi çıkınca düzelcek mi?

inşallah öyle olur cnm, insan nasıl da seviniyor mutlu oluyor onlar yiyince
Yağız kaç kilo cnm şu an?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…