- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.041
Biraz zor hamile kalıyorum da ben...
Doruk "aşı-can" mesela :)
Sünnet oldu mu?
Olmadıysa sapına kadar erkek değildir daha o :)))
Yerim onu ben :))
Hamilelik ve doğum tiroid hastalıklarının tetikçisidir demişti benim doktor.
O yüzden doğum sonrası, bütün annelere TSH bakarmış kendisi.
Benim TSH ölçülemez durumdaydı mesela, o kadar düşmüş, ilaç içmediğime göre sanırsam hala öyledir :)
kız benim de 1 hafta gecikti.yoksa bende mi hamileyim...:ecrin_bebek:
Okuyamıor yazamıorm kudurduk jale tebriklerr hasret arkadaş geldi bak başka okuyamadım gidiom ben offf offf
inşallah o günleride görürüz canım:dance:bu arada tickerlara baktım da çoğu gitmiş azı kalmış başlarız doğum günü kutlamalarına yakında :):):)
:roflol::roflol:Sen de fotoğraf çekilirken göbeğini içine çek senin de olmaz aklinialirimsmile
abooo dikkat et canım önemli bişeye benziyo ihmal etme, tekrardan geçmiş olsun.Alemsin kaydirigubbakcemile3
Benim fazlam hiç yok, bilakis eksiğim var, ama göbeğim de var, sinir oluyorum...
Düzeliriz inşallah...
Bana annem demez de, kayınvalidem diyor, zaten gıcığım, boğasım geliyor.
Beni duman etmeye sen bile yetersin diyecem, olmayacak :)
Nasıl yaw :))))))))
Anlatamazsın...
Yediğimiz saçmalıklar, içtiğimiz su, uyandığımız hava hepsi bi garip...
İyi bile idare ediyoruz...
Ayyy ne güzel yaw...
Bi sürü küçük adam, küçük hanım :asigim:
Hipertiroidin bi çeşidiymiş canım, doğumla tetiklenmiş, tehlikeli bir türüymüş, ilaç tedavisine sıkı sıkya bağlı kalmam lazımmış, yoksa beyne pıhtı atıp felç bile yapabilirmiş falan filan... Offf yine daraldım, doktora gitmem, ilaçlara yeniden ve düzenli şekilde başlamam lazım...
oooh maaşallah bence iyiy uyuyo, bozma bebişin keyfiniYa Nihan fazla mı uyuyor bana mı öyle geliyor????
şimdi ne istiyorsun uyusun diyeceksiniz ama
uyuması için sessizlik şart e ben bir şey yapamıyorum o uyuyunca...uyumaz ya da sesten uyanırsa da çok huysuz oluyor.... akşam 8-8:30 yatıyor sabah 6-6:30 kalkıyor
8de uyuyor......... 1-1buçuk saat
11 de uyuyor........ en fazla 1 saat
2de uyuyor.....en az 1 en fazla 2 saaat
5:30-6 dan sonra kestiriyor.....yarım saat
günde 14-15 saat neredeyse!!!
siz de durum ne???
oh ne güzel MAŞŞALLAH.bizde de 2 dekini çıkar aynı.ne kadar uyurlarsa o kadar iyi.onlar uykuda büyüyolar zaten.Ya Nihan fazla mı uyuyor bana mı öyle geliyor????
uyuması için sessizlik şart e ben bir şey yapamıyorum o uyuyunca...uyumaz ya da sesten uyanırsa da çok huysuz oluyor.... akşam 8-8:30 yatıyor sabah 6-6:30 kalkıyor
siz de durum ne???
kız korunmuyo musunuz da siz??
biz hiç korunmadık doğumdan beri de öyle oldu
sağol merve2 ayy ben mi kuduruğum siz niye korunuyosunuz o zaman kuduruk değilsiniz de kaydirigubbakcemile3
inşallah o günleride görürüz canım:dance:
:roflol::roflol:
abooo dikkat et canım önemli bişeye benziyo ihmal etme, tekrardan geçmiş olsun.
oooh maaşallah bence iyiy uyuyo, bozma bebişin keyfini
oh ne güzel MAŞŞALLAH.bizde de 2 dekini çıkar aynı.ne kadar uyurlarsa o kadar iyi.onlar uykuda büyüyolar zaten.
ya biz korunuyoruz da.hani delik falan varsa kaçak olmuşsa diyesempatiksalakcinnieşimin amca kızı öyle hamile kaldı.bende 1 hafta gecikince acaba mı dedim...
Hanife benim oğluş gece 12-12.30 gibi yatıyor. sabahları 9-10 arası uyanıyor. gün içinde de toplamda en fazla 3 saat uyuyor
ihmal etme canım..Rabbim şifa versin:Saruboceq:
Ya Nihan fazla mı uyuyor bana mı öyle geliyor????
siz de durum ne???
ne oluyorsa hep kadınlara oluyor zaten...annemim de nodülleri vardı tüm tiroidini aldılar geçen şubatta..o da düzenli ilaç kullanıyor...sen hiç ihmal etme canım en azından şimdi değilse bile emzirme biter bitmez düzenli kullanmaya başla ilacını...
ben kaçıyorum kızlar kendinize ii bakın
inşallah o günleride görürüz canım:dance:
:roflol::roflol:
abooo dikkat et canım önemli bişeye benziyo ihmal etme, tekrardan geçmiş olsun.
oooh maaşallah bence iyiy uyuyo, bozma bebişin keyfini
ay bn bugün çok mutluyum.minik prensimin ilk dişi patladı,kahvaltısından yedi, biraz muz yedi, çorbasından iyi denecek kadar içti. üstelik te 2 saate yakın uyuduAllahım hep böyle devam eder inş.
uyku böcüğü uyandı onu emzirip bir iki iş yapayım...öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
MAŞŞALLAH.hep daha iyiye gider inş.ya sanki eymenin iştahı düzelince yağızında düzelicekmiş gibi geliyo nedense.bakalım benimkinin dişi çıkınca düzelcek mi?ay bn bugün çok mutluyum.minik prensimin ilk dişi patladı,kahvaltısından yedi, biraz muz yedi, çorbasından iyi denecek kadar içti. üstelik te 2 saate yakın uyuduAllahım hep böyle devam eder inş.
MAŞŞALLAH.hep daha iyiye gider inş.ya sanki eymenin iştahı düzelince yağızında düzelicekmiş gibi geliyo nedense.bakalım benimkinin dişi çıkınca düzelcek mi?
kız benim de 1 hafta gecikti.yoksa bende mi hamileyim...:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?