- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #82.061
Biraz zor hamile kalıyorum da ben...
Doruk "aşı-can" mesela :)
Sünnet oldu mu?
Olmadıysa sapına kadar erkek değildir daha o :)))
Yerim onu ben :))
Aşıcan demek kaydirigubbakcemile3 oldu tabi sünnet teyzesiii doğduğunun ertesi günü erkek oldu menim oğlumopuyorumnanaktan
Ya Nihan fazla mı uyuyor bana mı öyle geliyor????
şimdi ne istiyorsun uyusun diyeceksiniz ama
uyuması için sessizlik şart e ben bir şey yapamıyorum o uyuyunca...uyumaz ya da sesten uyanırsa da çok huysuz oluyor.... akşam 8-8:30 yatıyor sabah 6-6:30 kalkıyor
8de uyuyor......... 1-1buçuk saat
11 de uyuyor........ en fazla 1 saat
2de uyuyor.....en az 1 en fazla 2 saaat
5:30-6 dan sonra kestiriyor.....yarım saat
günde 14-15 saat neredeyse!!!
siz de durum ne???
Ebru,
Uni Baby yenidoğan.
Doğduğundan beri onu kullanıyorum, hiç bir problem yaşamadık.
hala pamuk mu kullanıyorsun??????????
çok zor ya..
biz aylardır ıslak mendil kullanıyoruz
ki Nihan da hassastı bu konuda
ben primanın ıslak mend. kullanıyorum pempers
çok memnunum...
aynenbiz de oğluşla markete gittik bu arada:))
eee kaza geliyorum demezsempatiksalakcinni görmemişim kan kaybı olayını
sen halaakannehir ben hep dalin kullandım cnm bi problem olmadı
UNİ BABY KULLANIYORUM BEN NE ENFEKSİYON NEDE PİŞİK GÖRMEDİ TOTOMUZ TAKİ BU MANTARA KADAR KAYMAK GİBİYSDİ :):):) MANTARDA GEÇTİ SAYILIR ÇOK ŞÜKÜR...
HEY MAŞŞALLAH AMA BENDE BİR YANDAN OKUYUP BİRYANDAN YAZIP BİRYANDAN DA FATURA TAHSİLATI YAPANALRDANIM ... AY SEN BÖYLE FATURA İRSALİYE FABRİKA MÜDÜRÜ FELAN DEDİKÇE ESKİ GÜNLERİM GELİYOR AKLIMA AMAAANN ZOR BE BOŞVER VALLA AKILLI KOCAM BENİM KARISNI ALDI OTURTU VEZNEYE BAŞTA ÇOK KIZIYORDUM BELKİ İLERDE DE KIZARIM AMA RAHATIM BE YAWWW.... delikafaduldenşakkıdışakkıdı
oğlumun bi dişi patlamışşş:ecrin_bebek::asigim:
Ben de uzun süre senin gibi pamuk ve suyla uğraştım sonra amaaan dedim ve marketlerden ne bulursam alıyorum bişey de olmadı, Dia marka bile kullandım
mest oldum ellerine sağlık ne güzel yazmışsınopuyorumnanaktan hep şükretmek lazım gerçekten ama nankörüz biz hep bardağın boş tarafını görüyoruz:1no2:
zamanla alışır oda siz elinizden geleni yapıyosunuz belliki ama çocuk işte içten içe kıskanıyo demekki. benimle kardeşimin arası 2 yıl ama aklım ermediği halde onu yataktan atmışım kıskançlıktan düşün yanisempatiksalakcinni
üzüldüm şimdi kayınvaldene,Allah sabır versin canım.
ay kıyamam canım çok geçmiş olsun, kızarıklık için pişik kremi hametan iyi geliyo.
tebrik ederim canım sağlıkla alırsın kucağına inşallah:ecrin_bebek:
freshin soft yeni doğan,primanın pampers ve dalin kullanıyorum hangisi kampanyadaysa onu alıyorum. ama her bebeğin cildi farklı belki size iyi gelmez bunlar. bu arada huggys ıslak mendil içinde kanserojen madde var kullanmayın.
O kadar alıntı yaptım anasını satayım sılındı gıttı
meral canım ıncınız hayırlı bol ısırmalı gunler olsun :)
jalecıgım gozun aydın allah bır avazda dogurmayı nasıp etsın ınsallah
ebru kız ne yaptın halamı pamuk su yapıon be yaw
midem yine ayaklandı bu ne yaaa
hep böle mi olacak ceryde hiç olmamıştı ufff
ayy bi yandan ardayı uyanık tutmaya çalışıyorum 1 saat önce yataktan düştü kafa üstü
hafiften morardı ekmek çiğneyip koydum aldı morluğunu ama uyku saati geldi bi de sabah ateşlenmişti hafiften de hasta 1 saat daha uyutmayım da sonra bişey olmaz heralde
alla alla keyfimizden kullanmadık herhal..yaw hala pamuk we ıslak mendil kullanan mı war alt temizlmede (şaşkın smile)huggiesler iyi bnce dalininkilerde çok güzel kokuyo
ay bn bugün çok mutluyum.minik prensimin ilk dişi patladı,kahvaltısından yedi, biraz muz yedi, çorbasından iyi denecek kadar içti. üstelik te 2 saate yakın uyuduAllahım hep böyle devam eder inş.
ay bn bugün çok mutluyum.minik prensimin ilk dişi patladı,kahvaltısından yedi, biraz muz yedi, çorbasından iyi denecek kadar içti. üstelik te 2 saate yakın uyuduAllahım hep böyle devam eder inş.
sağol canımmm
yok ebrucum çatır çatır normal doğum yaptım inşallah bu da öyle olur
çatır çatırdan kastım o kadar ıkınmışım ki yüzümdeki kılcal damarlar çatlamış doğum esnasında 2 hafta falan sonra ancak düzelmişti kaydirigubbakcemile3
ayy inşallah öyledir ama sütün tadı bozuluyormuş sanırım
sata göre 6 hafta 5 günlük ilk fırsatta giderim bi hasaneye
eşim bilmez olur muuuuu ben sabredemem böyle güzel haberlere dakika geçmeden aradım napıyosun dedim napiim çalışıyorum para lazım ev aldık ya dedi
ben de o zaman biraz daha çalışman lazım artık dedim niye ki dedi
2. bebek geliyo dedim şok oldu kahkahayla karışık şaşkın bir ses tonuyla ben akşamı nasıl edicem şimdi dedi boshayallersmile
ayy hiç bakmadım ama açılmıştır heralde birazdan bakarım hihoyyyt
eymenimin dişi de hayırlı olsun
selkie ebru, hepatit, aylin, meral, burcu, hanife,
arada gözden kaçan varsa kusura bakmayın hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun iyi dilekleriniz için
o o o o o ne zamandır giremiyorum, evdeyken ege ile uğrasıyodum artık calısmaya basladım kendim büro actım sadece ö.sonraları geliyorum.şöle bi geçmişe baktım kimler hamile ??????????????
Hanife benim oğluş gece 12-12.30 gibi yatıyor. sabahları 9-10 arası uyanıyor. gün içinde de toplamda en fazla 3 saat uyuyor
yazgımm nerelerde gene..
inciside cıktı ALP in..
jale ve hasret........
hani benim uykularım onun olsun derler ya biz de diyelim ki bizim yemelerimiz Eymen in olsun bayanssulusmile
o o o o o ne zamandır giremiyorum, evdeyken ege ile uğrasıyodum artık calısmaya basladım kendim büro actım sadece ö.sonraları geliyorum.şöle bi geçmişe baktım kimler hamile ??????????????
regli zamanalrımda çok yorgun oluyorum sizde de durum böylemi ? çok halsizim yorgunum ....
mest oldum ellerine sağlık ne güzel yazmışsınopuyorumnanaktan hep şükretmek lazım gerçekten ama nankörüz biz hep bardağın boş tarafını görüyoruz:1no2:
zamanla alışır oda siz elinizden geleni yapıyosunuz belliki ama çocuk işte içten içe kıskanıyo demekki. benimle kardeşimin arası 2 yıl ama aklım ermediği halde onu yataktan atmışım kıskançlıktan düşün yanisempatiksalakcinni
üzüldüm şimdi kayınvaldene,Allah sabır versin canım.
ay kıyamam canım çok geçmiş olsun, kızarıklık için pişik kremi hametan iyi geliyo.
tebrik ederim canım sağlıkla alırsın kucağına inşallah:ecrin_bebek:
freshin soft yeni doğan,primanın pampers ve dalin kullanıyorum hangisi kampanyadaysa onu alıyorum. ama her bebeğin cildi farklı belki size iyi gelmez bunlar. bu arada huggys ıslak mendil içinde kanserojen madde var kullanmayın.
ben olmadan önce acayip gergin oluyorum ama olduktan sonra rahatlıyorum, bi problem kalmıyor
ANAMMMMM BENIMDE DOGURASIM GELDI BI AN kaydirigubbakcemile3
SPIRAL FALAN KAYARSA ANCA OLUR BIZDE YOKSA NE SENOL NE BEN HENUZ ISTEMIYORUZ 2.YI
4 YIL SONRA AMA YAPARIZ.BENIM GIBI 4 YIL SONRAYA PLANLAYAN VAR MI ?
olmadan önceki gerginlik bende de çok var bir hafta öncesinde başlar gerginlik sinirlilik duygusallık karmakrılıklık ama olduktan sonrada yorgunluk olmaya başladı doğumdan sonra... acaba kan değerlerim mi düşüktür ?
Meral sen de hamile kalırsan dönüp dötümle gülücem sana :) Bu kadar korunmaya ben de kalırsam sen de bana gülebilirsin :)
Eşim her ne kadar daha önce istiyor olsada benim arzum ayşenur 3 yaşına geldiğinde okula verip o zamana kadarda smmm belgemi almış olmak ve tekrar çalışmaya başlamak.En azından Ayşenur ilkokula başladığında belki bir düzene girmiş oluruz o zaman düşünebilirim 2.yi diyorum.Ama tabii Rabbim neyi hayırlı görürse o olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?