2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hanife bi git yaa, yeter ki o uyusun valla çıtım çıkmaz CADIARZU

Ebru,
Uni Baby yenidoğan.
Doğduğundan beri onu kullanıyorum, hiç bir problem yaşamadık.

hala pamuk mu kullanıyorsun??????????
çok zor ya..
biz aylardır ıslak mendil kullanıyoruz
ki Nihan da hassastı bu konuda
ben primanın ıslak mend. kullanıyorum pempers
çok memnunum...

aynen biz de oğluşla markete gittik bu arada:))

eee kaza geliyorum demezsempatiksalakcinni görmemişim kan kaybı olayını

sen halaakannehir ben hep dalin kullandım cnm bi problem olmadı

oğlumun bi dişi patlamışşş:ecrin_bebek::asigim:

Ben de uzun süre senin gibi pamuk ve suyla uğraştım sonra amaaan dedim ve marketlerden ne bulursam alıyorum bişey de olmadı, Dia marka bile kullandım

midem yine ayaklandı bu ne yaaa
hep böle mi olacak ceryde hiç olmamıştı ufff

yaw hala pamuk we ıslak mendil kullanan mı war alt temizlmede (şaşkın smile)huggiesler iyi bnce dalininkilerde çok güzel kokuyo
alla alla keyfimizden kullanmadık herhal..lmaz:
kızımın cookk hassas bi totosu var napayım yanee..
ama önerilerinizi dikkate alıcagım bi kaç marka var..thanks canolar..
bu arada milupadan paket geldi..içinde bebe şampusu ,pişik kremi (keza zaten niveanınkini kullanıodum ve 10numara memnunum),tahıllı bisküvili mama göndermşler..bir de ıslak mendil..bu ıslak mendili deneyecem..

ay bn bugün çok mutluyum.minik prensimin ilk dişi patladı,kahvaltısından yedi, biraz muz yedi, çorbasından iyi denecek kadar içti. üstelik te 2 saate yakın uyudu Allahım hep böyle devam eder inş.

hade gözünaydın artıkın ..

ay bn bugün çok mutluyum.minik prensimin ilk dişi patladı,kahvaltısından yedi, biraz muz yedi, çorbasından iyi denecek kadar içti. üstelik te 2 saate yakın uyudu Allahım hep böyle devam eder inş.

hani benim uykularım onun olsun derler ya biz de diyelim ki bizim yemelerimiz Eymen in olsun bayanssulusmile

o o o o o ne zamandır giremiyorum, evdeyken ege ile uğrasıyodum artık calısmaya basladım kendim büro actım sadece ö.sonraları geliyorum.şöle bi geçmişe baktım kimler hamile ??????????????

Eşinin tepkisi süper....Benim eşimde aynen bunu yapardı sanırım.Sonrada hayırlısı olsun derdi.Yaş aralarının az olmasının iyi olacağını düşünür hep....

Hanife benim oğluş gece 12-12.30 gibi yatıyor. sabahları 9-10 arası uyanıyor. gün içinde de toplamda en fazla 3 saat uyuyor

benim canawarımm eskiden 9-9,30 uyurdu 8de uyanırdı şimdilerde
22,30-23,00 gibi uyuyor ben 12gibi mama içiriyorum we yatıyorum 4-4,30gibi uyanıyor emiyor 6/7 gibi emiyor 8de emiyor 10da falan uyanıyor. (eğer 6gibi mama hazırlayıp werirsem uyanmıyor zırt pırt ama ona da gönlüm el wermiyor süt içsin istyorum) sonra 12gibi uyuyor 2 bazen 3saat kadar sonra 4,30/5 gibi uyuyor 1 saat falan birde 7/8 gibi 1saate yakın kestiriyor.
acaip turşu yiyesim war benimki kesin psikolojik bu kadarı fazla(

yazgımm nerelerde gene..
inciside cıktı ALP in..

Evet onada sevindim.Hayırlı olsun alp te çıkardı.Bizim kızda tık yok bu konuda.Açıkcası bende pek hevesli değilim.Geç olsun güç olmasın...

Bu arada bende bebedor kullanıyorum ıslak mendil.Bir ara hiç bir yerde bulamadım başka markalar kullanmak zorunda kaldım şükürki tekrar kavuştuk bebedora...

hani benim uykularım onun olsun derler ya biz de diyelim ki bizim yemelerimiz Eymen in olsun bayanssulusmile

o o o o o ne zamandır giremiyorum, evdeyken ege ile uğrasıyodum artık calısmaya basladım kendim büro actım sadece ö.sonraları geliyorum.şöle bi geçmişe baktım kimler hamile ??????????????

oooo kimler kimler hatta belki de ben de içlerinden biriyim, durup dururken cnm acayip nar ekşili salata istedi ve şu an onu hüpletiyorum:))
şaka bi yana Hasret ve jale hamile, merve şüpheli

Rica ederim canım ..... a.s

ben olmadan önce acayip gergin oluyorum ama olduktan sonra rahatlıyorum, bi problem kalmıyor

olmadan önceki gerginlik bende de çok var bir hafta öncesinde başlar gerginlik sinirlilik duygusallık karmakrılıklık ama olduktan sonrada yorgunluk olmaya başladı doğumdan sonra... acaba kan değerlerim mi düşüktür ?

ANAMMMMM BENIMDE DOGURASIM GELDI BI AN kaydirigubbakcemile3
SPIRAL FALAN KAYARSA ANCA OLUR BIZDE YOKSA NE SENOL NE BEN HENUZ ISTEMIYORUZ 2.YI
4 YIL SONRA AMA YAPARIZ.BENIM GIBI 4 YIL SONRAYA PLANLAYAN VAR MI ?

Eşim her ne kadar daha önce istiyor olsada benim arzum ayşenur 3 yaşına geldiğinde okula verip o zamana kadarda smmm belgemi almış olmak ve tekrar çalışmaya başlamak.En azından Ayşenur ilkokula başladığında belki bir düzene girmiş oluruz o zaman düşünebilirim 2.yi diyorum.Ama tabii Rabbim neyi hayırlı görürse o olsun.

olabilir cnm, bi ölçtürsene

Meral sen de hamile kalırsan dönüp dötümle gülücem sana :) Bu kadar korunmaya ben de kalırsam sen de bana gülebilirsin :)

hahha Allah bizi birbirimize güldürmesin inşallahkaydirigubbakcemile3

ama birinci sınıfı da atlatmasını bekle o zaman cnm. bugün lafı geçiyodu çok zor oluyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…